کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-12 ساعت 23:36)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 19:25)kamranh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 19:15)EmJay نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 19:05)Sara_lphmkf نوشته:  ويزا بولتن آپ شد
آخرين سري ٢٠١٤ تا ١٣٣٥٠ به جز نپال تا ٩٥٠٠
اولين سري ٢٠١٥ تا ٢٥٠٠ كارنت شدند
خوش به حال 2015 ای ها
ما تا 1800 کارنت شدیم، 2015 همون سری اول 2500
یعنی همین الان یه ماه از ما 2014 ای ها جلوتر کارنت شدن!!!
واقعا با ما چه کردن؟!!! چرا هنوزم رویه اشون غیر طبیعی و غیر روال همیشگیه برا ما Cool
در عوض فردا برای ما یه لیست بلند بالا کلیری اعلام می کنن Big GrinBig Grin
دقیقا چون پاراگراف دوم تکلیف همه مون رو مشخص کرده . برا هممون ویزا هست.

ایین که گفتی یعنی چه؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: smpf ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، shiva.usa ، mehrzad2013 ، محبت
(2014-08-12 ساعت 23:31)سعید پ نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:16)کیانوش2 نوشته:  دوستان عزیز من! دلبندان من! بنده حدود 5 ماه پیش رفتم مصاحبه. آفیسر ریشوی خوش تیپ ابوظبی بعد از سوال و جوابهای مختلف برگه آبی را بهم داد. بنده چیزی نگفتم بهش ولی کمی نگاهش کردم (به این معنی که خجالت نکشیدی اینو دادی دست من؟) گفت این پروسه برای ایرانیها طبیعیه و 4 تا 5 ماهه دیگه سایتو چک کن بیا ویزاتو بگیر! در تمام ایمیلهایی هم که بهشون زدم هیچ صحبتی از سهمیه و تمام شدن و ... نبوده! تنها چیزی که با رنگ قرمز هایلایت می کنند، نیاز به تمدید مدیکال هست! لذا با توجه به اینکه هنوز 5 ماه هم تکمیل نشده، همین روزها تکلیف همه ما مشخص شده و مسئله حل خواهد شد. نگران نباشید! از جیبتون میره!

دوست عزیز ما که دو هفته است رفتیم مصاحبه به چی امید داشته باشیم با این وضعیت؟؟

سعید عزیز کلاً هر ساله کار تعداد زیادی از کلیرنس خورده ها را آگوست و سپتامبر انجام می دهند. برای همین به من گفت 5 ماه ولی طبیعتاً کیسهای بالاتر در عرض یک هفته هم کلیر میشن. به تاریخ 9 آگوست پارسال اگر مراجعه کنید این قضیه را بوضوح می توانید مشاهده کنید. تا کیس 10000 بنده بسیار امیدوارم! Rolleyes
لینک زیر را که دوست عزیزم چند صفحه قبل گذاشته بودند تکرار می کنم. تشریف وبرید وبینید!
لینک کلیر پارسال
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

اقا فرشاد خوش اومدی واقعا نگرانتون بودم .واما خبر خوش من امشب قبل خواب دوستان عزیز مهاجرم ما امشب دوباره اپدیت شدیم واقعا دلم روشنه و امیدوارم سفارتها زودتر شروع به اعلام اسامی کنن

در اخر به سه دلیل ناامید نمیشم
اول اپدیت ها ادامه داره
دوم سفارت کات اف نزده
سوم توی ایمیلها صراحتا اعلام نکرده ویزا تموم شده
بچه ها منطقی باشید وبا هر چیزی بهم نریزید .دوستتان دارم
خدایا چه بگویم .....
s.gh عزیز

ویزا خیلی خیلی مبارکتون باشه. توروخدا برای ما هم دعا کنید ، ما رو فراموش نکنیدWink
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
(2014-08-13 ساعت 00:45)shiva.usa نوشته:  اقا فرشاد خوش اومدی واقعا نگرانتون بودم .واما خبر خوش من امشب قبل خواب دوستان عزیز مهاجرم ما امشب دوباره اپدیت شدیم واقعا دلم روشنه و امیدوارم سفارتها زودتر شروع به اعلام اسامی کنن

در اخر به سه دلیل ناامید نمیشم
اول اپدیت ها ادامه داره
دوم سفارت کات اف نزده
سوم توی ایمیلها صراحتا اعلام نکرده ویزا تموم شده
بچه ها منطقی باشید وبا هر چیزی بهم نریزید .دوستتان دارم

شیوا جونم قربون شکلت برم معلومه که نباید نا امید بشی، به پیر به پیغمبر ویزا تموم نشده و پروسه کلیر کردن با جدیت تمام داره دنبال میشه، من نمونه بارزشم، ای خدا کاش اینها فردا ویزا مارو بدن من یکی شخصا با هر کسی که بیاد اینجا آیه یاس بخونه و شایعه پراکنی کنه برخورد میکنم و ویزا رو میزنم رو سرش و میگم پس این چیه؟؟؟؟؟
خانوم مهربونم مطمن باش ویزا رو میگیری Wink
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
(2014-08-13 ساعت 00:50)reasonable نوشته:  s.gh عزیز

ویزا خیلی خیلی مبارکتون باشه. توروخدا برای ما هم دعا کنید ، ما رو فراموش نکنیدWink

مرسی reasonable عزیز، به خدا برای همه بچه ها خیلی دعا میکنم، منم عین شماها بودم با کوهی از استرس و نگرانی. شاید کسی باور نکنه هنوز من به خانواده درجه اولم نگفتم که ما در سایت ایشود شدیم (میخواستم پس از دریافت پاسها بهشون خبر بدم) اما چون میدونم هر خبر کوچیک خوبی میتونه دل بچه های این تاپیک و قرص تر کنه و شک و تردید و کمتر اول به شماها خبر دادم. باور کنید بزودی همه صفحه های آتی این تاپیک با هوررررراااا پر میشه Cool
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
(2014-08-13 ساعت 01:17)S.gh نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 00:50)reasonable نوشته:  s.gh عزیز

مرسی reasonable عزیز، به خدا برای همه بچه ها خیلی دعا میکنم، منم عین شماها بودم با کوهی از استرس و نگرانی. شاید کسی باور نکنه هنوز من به خانواده درجه اولم نگفتم که ما در سایت ایشود شدیم (میخواستم پس از دریافت پاسها بهشون خبر بدم) اما چون میدونم هر خبر کوچیک خوبی میتونه دل بچه های این تاپیک و قرص تر کنه و شک و تردید و کمتر اول به شماها خبر دادم. باور کنید بزودی همه صفحه های آتی این تاپیک با هوررررراااا پر میشه Cool

واقعا خوشحال کننده بود. حداقل این ایروان اگه جوابهای رک و راستی بهتون میده ولی باز چهار تا حرکت خوب هم میکنه وگرنه از انکارا و ابوظبی که هیچ خبری نیست.شایدم هست نمیان تو مهاجرسرا بگن.خدا داند.
خیلی مبارکتون باشه.
(2014-08-12 ساعت 23:54)Fafal نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:41)graphist نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:11)lida55 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 20:59)mehdisalehi نوشته:  سلام دوستان [BLACK HEART SUIT]امیدوارم به زودی همه کلیر بشن. دوستان من 21July مصاحبه ابوظبی داشتم آخرین آپدیتم 24 July هست. توی سایت ابوظبی no information میزنه 2بار ایمیل زدم از طریق خود سایت ابوظبی 10 روز پیش و 2 روز پیش اما نه آپ میشم نه جوابی میدن :-( این خیلی نگرانم کرده.

دوستان من اولین باره پست میزارم
پیشاپیش تشکر میکنم از کسانی که اطلاعاتی درباره سوال من دارند خوشحالم میکنن و جواب میدن :-)

از طریق خود سایت به سفارت بگین سایتشون کیس شما رو نمیشناسه درستش میکنن صبور باشین
سلام، من هم همین مشکلو دارم ۲۳ ژولای مصاحبم بود و کیس من هم نمی‌شناسه دوبار ایمیل زدم جوابی‌ هم ندادن، لطفا اگر برای شما خبری شد اطلاع بدین
سلام ، من هم در روز ٢٣ژولاي مصاحبه داشتم ٥ بار ايميل زدم وپاسخي نگرفتم ( اخلاقي )
سلام.
شما وضعیت سربازی و شغل دولتی تون چی بود؟
توی ceac اخرین آپدیت تون چه هست؟
ببخشید اینا رو میپرسم که ببینم جمع بندی دوستان اینجا درسته یا نه! :-)
ابوظبی
مصاحبه 21 جولای
کیس نامبر: 77xx
معاف- غیر دولتی
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad ، قصه گو ، nedaba ، rezahoorjandi ، soli asali ، us2015
با درود
دوستان همسر من به تاریخ ۱۲ اگوست از امریکا اپدیت شد...
امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-12 ساعت 20:48)hamed shayan نوشته:  shiva ی عزیز شما لایق بهترینها هستی با انسانیت و اخلاقی که از ناحیه شما در مهاجرسرا ساتع شد یقین بدانید که هر کجای این دنیا باشید موفقیت و خوشبختی از ان شما خواهد بود. دنیا فقط می تواند با وجود انسانهایی نظیر شما به موجودیت خودش ببالد. به امید دیدار رویایی دوستان در سرزمین رویاها

خواهش میکنم وممنون از لطفتان .ازاعماق قلبم برای تمام دوستانم بهترینها را ارزومندم.بزرگوارید
خدایا چه بگویم .....
سلام دوستان، ما هنوز در انتظار يك آپديت موندىم، كسي از دوستان ميتونه يك متن ايميل براي من بفرسته كه از وضعيت كيسمون توي سفارت با خبر شيم، ما تا الان ايميل نزديم كه اگه خودشون آپديتمون كردن متوجه شيم ولي انگار همه آپديت شدن غير ما Sad
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، محبت ، nasim ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، rezahoorjandi ، soli asali ، mizan
آرزوی بهترین ها برای استاد m_nikparvaz و shiva.usa عزیز و شب زنده دار مثل خودم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
+++++++++++++++++++++++++++با آرزوی پایان خوش برای shiva.usa بسیار عزیز و دوست داشتنی +++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++با آرزوی پایان خوش برای farshadm999 عزیز و گرامی+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++و با آرزوی پایان خوش برای ALL OF US TOGETHER+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
[عکس: 56541930275224231214.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام دوستان بزرگوارم
صبح زود 4 شنبه تون بخیر Big Grin
خیلی خوشحال شدم که روند صدور ویزا بالاخره شرع شد حتی به زور Tongue
خیلی تبریک میگم به دوستانی که ویزاشونو گرفتن و خیلی امیدواری میدم به دوستانی که میخوان ویزاشونو بگیرن به زودی (فقط بعضیا نگن این امیدواریو از کجا آوردم چون از اول زندگیم باهام بوده و جز این چیزی واسه تقدیم ندارم).
مواظب همدیگه باشیم تو همه شرایط سخت و آسون.
شاد باشین و روان مثل رود.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان