کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با سلام،

دوستان ما امروز ۱۳ آگوست update شدیم. ساعت ۸ صبح ایران چک کردم که می‌شه ۷:۳۰ صبح ایروان و ۱۲ شب آمریکا. حالا یعنی‌ update از سفارت بوده یا از آمریکا ؟ و اصولا فرقش چیه ؟ ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
(2014-08-08 ساعت 18:08)S.gh نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 18:07)hadi472 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 17:58)S.gh نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 17:45)hadi472 نوشته:  وضعیت من تا زمانی از خونه به قصد سفارت حرکت کردیم AP بود. ولی اونجا ویزامو بهم دادند. این آپدیتهای گروهی همیش به خاطر موج جدید کلیرها بوده.

آقا هادي شما كي پاسهاتونو تحويل سفارت دادين؟
چند روز بعد باهاتون تماس گرفتن و تشريف بردين براي دريافت پاسهاتون؟

ما پریروز پاسپورتهامونو تحویل دادیم و امروز ساعت 3 زنگ زدند و گفتند باید تا نیم ساعت دیگه سفارت باشید.

آقا كلي تبريك، ايشالله مباركتون باشه. دست راستتون رو سر ما ;-)

عنایت فرمودید که چقدر زود نوبت شما هم شد؟ Smile Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، nedaba ، soli asali ، REZAMBI ، manamilad ، آلیس-1980 ، rezasadeghi ، shilan
(2014-08-13 ساعت 09:20)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان ما امروز ۱۳ آگوست update شدیم. ساعت ۸ صبح ایران چک کردم که می‌شه ۷:۳۰ صبح ایروان و ۱۲ شب آمریکا. حالا یعنی‌ update از سفارت بوده یا از آمریکا ؟ و اصولا فرقش چیه ؟ ممنون.
دقیقا مثل ما ... ما هم موندیم که آپدیت از سفارته که دارند اضافه کاری اول وقت میکنند یا از امریکا .... ان شاءالله هرچی که هست خیر باشه ....
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، manamilad ، آلیس-1980 ، rezasadeghi ، azadeh2014 ، EmJay
(2014-08-13 ساعت 09:06)manamilad نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 09:03)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 07:44)manamilad نوشته:  سلام و صبح همگی بخیر. دوستان تو این دو هفته اخیر کسی بدون ایمیل از آنکارا اپدیت یا ایشود شده؟

سلام Winkبله من 8 اگوست و همسرم 12 اگوست .ولی نمیدونیم خوبه یا حتما خوبه Big Grin

ایشالا که حتما خوبه، جای امیدواریه فکر کردم انکارا کلا خوااابیده!Tongue

منم 11 آگوست آپدیت شدم تا الانم خبری نشده بدون ایمیلSmile
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-08-13 ساعت 09:06)manamilad نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 09:03)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 07:44)manamilad نوشته:  سلام و صبح همگی بخیر. دوستان تو این دو هفته اخیر کسی بدون ایمیل از آنکارا اپدیت یا ایشود شده؟

سلام Winkبله من 8 اگوست و همسرم 12 اگوست .ولی نمیدونیم خوبه یا حتما خوبه Big Grin

ایشالا که حتما خوبه، جای امیدواریه فکر کردم انکارا کلا خوااابیده!Tongue

مرسی Big Grinاز خوابیدن که خوابیده Sad امیدوارم به زودی یه حرکت انتحاری خوب از آنکارا ببینیمTongue
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، manamilad ، قصه گو ، mizan
با سلام،

شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
دوستان کسی از ابوظبی آپ شده تو این هفته که شمارش بالای 7000 باشه؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 09:46)khor_maah نوشته:  با سلام،

سلام دوست عزیز

آپدیت احتمالا از امریکاست آخه ایروانی ها ساعت 9 شرو بکار هستن!!!!
فرق اصولی اینه که بنا به نظر اکثر بچه ها آپ شدن از امریکا نشونه خوبی واسه کلیر هست.
به امید کلیر شدن همه ی دوستان منتظر
روز خوش
(2014-08-12 ساعت 20:31)mohamad2014 نوشته:  Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status

We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases and all cases with very few delays. Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. Please see our FAQs for more information.

خیلی خوشحال کننده و امیدوارکنندس بچه ها...میگه ویزاهای غیرمهاجرتی را دادیم و تمام تلاشمونو داریم می کنیم که دیتا بیس به ظرفیت کامل صدور ویزا برسه و با اولویت ویزاهای مهاجرتی و با یکم تاخیر داریم براشون ویزا چاپ می کنیم..
دوستان من این متن را تازه توی صفحه اول وزارت خارجه آمریکا دیدم...تعجبم وقتی به این صراحت داره علت تاخیر و کندی صدور ویزا را اعلام میکنه چرا عده بسیار زیادی حرفها و پست های ناامید کننده میزارن!!!
نتیجه گیری شخصیه بنده:
با توجه به نکات فوق و اتمام کارنتی های 2014 بزودی هممون عازم خواهیم شد جهت اخذ ویزا
امیدوارم همه دوستان منتظر ویزا بگیرن و به منم آخرین نفر ویزا بدن
ارادتمند همه عزیزان و یاران این مدت طولانی انتظارBig Grin
دوست خوبم محمد 2014 راستش ما شماره هامون نزدیک همه و یه چیزی که برام عجیب دیروز شوهرم بیشتر شماره هارو چک کرد تو رنج 4000 تا 5000 خوردهای و با گفته های بچه ها ما متوجه شدیم فقط شماره های 4700 تا حدود 5000 تو آگوست آپدیت نشدن که مام جزوشونیم و از آپدیتام اگه کسی بوده معلومه با ایمیل بوده حتی همه قبل ما و بعد ما تا 7000 .... آپ شدن این برامون عجیبه که چرا؟!!!!!!!!! شما چیزی حدس نمیزنید . ؟؟ ضمنا این پستتون تو این اوضاع خیلی من امیدوار کرد ممنون از اصلاعاتتون .Shy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-13 ساعت 02:04)mehdisalehi نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 23:54)Fafal نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:41)graphist نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:11)lida55 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 20:59)mehdisalehi نوشته:  سلام دوستان [BLACK HEART SUIT]امیدوارم به زودی همه کلیر بشن. دوستان من 21July مصاحبه ابوظبی داشتم آخرین آپدیتم 24 July هست. توی سایت ابوظبی no information میزنه 2بار ایمیل زدم از طریق خود سایت ابوظبی 10 روز پیش و 2 روز پیش اما نه آپ میشم نه جوابی میدن :-( این خیلی نگرانم کرده.

دوستان من اولین باره پست میزارم
پیشاپیش تشکر میکنم از کسانی که اطلاعاتی درباره سوال من دارند خوشحالم میکنن و جواب میدن :-)

از طریق خود سایت به سفارت بگین سایتشون کیس شما رو نمیشناسه درستش میکنن صبور باشین
سلام، من هم همین مشکلو دارم ۲۳ ژولای مصاحبم بود و کیس من هم نمی‌شناسه دوبار ایمیل زدم جوابی‌ هم ندادن، لطفا اگر برای شما خبری شد اطلاع بدین
سلام ، من هم در روز ٢٣ژولاي مصاحبه داشتم ٥ بار ايميل زدم وپاسخي نگرفتم ( اخلاقي )
سلام.
شما وضعیت سربازی و شغل دولتی تون چی بود؟
توی ceac اخرین آپدیت تون چه هست؟
ببخشید اینا رو میپرسم که ببینم جمع بندی دوستان اینجا درسته یا نه! :-)

خريد خدمت ، شغل خصوصي ، نفر اصلي همسرم ، كيس ٣ نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، rezahoorjandi ، nedaba
آپدیت های صبحگاهی نشونه خوبیه ! Smile
احتمالا امروز خبر های خیلی خوبی میرسه Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-12 ساعت 22:42)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:32)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:29)peymanpakd نوشته:  آقا فرشاد مشتاق ديدار، چند وقت غايب بوديا، فردا با اوليات بيا Smile

دایی پیمان جمعه منتظریم ها! فکر نکنی یادمون رفته!

فرشاد کجایی پس؟ عمه ریکا دوستان بی وفا رو دیر کلیر می کنه ها!

هستم ولی‌ خستم. Big Grin

من هستم ، تا آخرش. TongueTongue
دایی پیمان شنیدم ۳ جلسه غیبت حذفه. برم حذف کنم؟

سلاقا فرشاد منم هی میخوام بپرسم شما کجایین میگم الاناس که پیداتون شه البته یه آی دی همیشه اون پایین میبینم شیدا 999 میگم حتما همسر شماست درسته یا نه؟ راستی شما تو آگوست آپدیت شدین؟ اگه جواب بدین خوبه Shy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، rezahoorjandi ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba ، محبت
آپدیت ۸ آگوست من ساعت ۱۸:۱۵ به وقت ایران بوده، به نظرتون از انکارا بوده یا یو اس؟
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
این دوستانی که امروز صبح آپدیت شدن لطف کنن بگن آخرین آپدیتشون کی بوده !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: manamilad ، Sara_lphmkf ، A_A ، قصه گو ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-13 ساعت 10:13)soli asali نوشته:  این دوستانی که امروز صبح آپدیت شدن لطف کنن بگن آخرین آپدیتشون کی بوده !

خوب حتما امروز صيح بوده Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، A_A ، قصه گو ، majid_eng ، آلیس-1980 ، nedaba ، mizan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان