موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:56)نوبلا نوشته: (2014-08-13 ساعت 11:22)zzarin نوشته: مطمئن باشید سفارتها توی همین روزها یا اعلام میکنند که یک سر افراد بیان ویزاهاشون را بگیرند ، یا اعلام می کنند که پرونده 2014 بسته شد و دیگه ویزایی نداریم ، چون 40 روز دیگه بیشتر وقت نیست برای همین هستش که مثلا هشت آگوست تا حدودا 6 هزار رو آپدیت کرد و 13 آگوست بیشتر 6هزار تا 8 هزار هستند ، تا حداکثر چند روز دیگه تکلیف همه مشخص میشه یا خندان هستیم یا ناراحت پس برای هر دو شرایط خودمون را آماده کنیم قصر ناامید کردن کسی ر نداشتم شاید خودم جزو خندان ها باشم یا شاید جزو اشک ریزان
سلام دوست عزیز میشه منو راهنمایی کنی ما 21 می مصاحبه داشتیم و شوهرم کیس اصلی بود. هر دو کلیرنس خوردیم. از اون روز تا حالا فقط توی سایت سیس را که چک می کنم یک بار آپدیت شدیم اون هم 27 می بوده والسلام. حالا نمی دونیم چه کنیم آیا باید به سیس ایمیل بزنیم یا به سفارت ایروان؟ اینکه شما می گید 13 آگوست 6 تا 8 هزار آپدیت شدند پس چرا شامل حال ما نشده. 
دوست عزيز، من يك روز قبل از شما مصاحبه داشتم، و آخرين آپديتم براي ٢٤ مي هست و بقيه كه مي بينيد با ايميل بوده، به نظر من اصلا جاي نگراني نيست، كلا دوستاني كه در مي مصاحبه داشته اند همين وضعيت رو دارند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهربانم .الان از مراسم ختم نزدیکترین دوستم میام .قلبم شکسته و داغونم امازندگی جریان داره واز لحظه تولد مرگ هم باما هم قدم میشه .دلم نمیخواد ناراحت بشین .فقط امدم اینو بگم بخدا زندگی ارزشش بالاتر از مهاجرت وخیلی چیزاست .قدر عزیزانتون رو بدونید .عاشقانه زندگی کنید و عشق بورزید ..در مورد ویزا اصلا نگرانی بخودتون راه ندید و صبور باشید .اما دوحالت رو در نظر بگیرید .زندگی با امید و عشق زیباترین هدیه خداست انرا ببینید .دوستتان دارم وبرایتان ارزوی پایان خوش دارم
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با چه ایمیلی با ceac مکاتبه می کنید؟
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یه نگاهی به جدول منتظرسرای 2013 بندازید :
http://2013.servehttp.com/c/
بعضی هاشون 25 اگوست رفتن مصاحبه و کمتر از 20 روز کلیرنسشون اومده.
هنوز جای امیدواری هست.
منم خودم رو برای عدم دریافت ویزا اماده کردم ولی هنوز زمان تسلیم شدن نرسیده.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:59)Sara_lphmkf نوشته: دوستان عزيز، قصد ناراحت كردنتون رو ندارم، اومديد نظر داديد كه حال و احوال پرسي كمتر بشه كه سوالات تخصصي و اطلاعات مفيد راحتتر پيدا كنيد و بماند با بعضي از اين دست حرفها خيلي از دوستان رو رنجونديد اما با اين حال دوستان خيلي دارند رعايت مي كنند اما اونوقت توي اين چند صفحه اخير پر شده از سوالهايي كه واقعا هيچ سودي براي هيچ كس ندارد مثل فكر مي كنيد به خاطر رشته است كه كليرنس شدم يا اگر فلان كار رو انجام مي دادم ممكن بود يكضرب بگيرم و امثال اين، واقعا فكر مي كنيد با اين حرفها به خودتون و بقيه كمك برسونيد؟ دوست عزيزم گذشته ها گذشته، اتفاقي كه بايد بيفته افتاده و جز انتظار كار ديگري از دست ما بر نمي ياد، با همين موارد خيلي ها ثابت كردند اگر حال و احوال پرسي دوستان اميد دهنده نبود اين تايپيك مي شد پر از حرفهاي نا اميد كننده، ضمنا خيلي خوشحالم خود دوستان مخالف حرفهاي خودشونو نقض كردند، البته منظورم به فرد خاصي نيست و كلي مي گويم، خاله فداي همتون، همتون رو دوست دارم ، اما حرفهاي بعضي از دوستان يكم برام سنگين بود
مي دونم عمو شهريار گوشمو حسابي مي پيچونه اما به عنوان خاله سارا از امروز به بعد احوال پرسي در اين تايپيك آزاد مي شود با توجه به اختياراتي كه خاله سارا بودنم در اختيار من قرار داده:d
دقیقا درست میگید. 7-8 صفحه ی اخیر که به قول دوستان ، حال و احوال نداشتیم، پر شده از سئوالات و تحلیلهایی که نه تنها اصلا جاشون توی این تاپیک نیست، و دوستان ِ کم حوصله و آسان پسند ! میتونستند به جای سئوال پرسیدن، با یک جستجوی ساده ی دو دقیقه ای در بخش جستجوی بالا و پایین همین صفحه به پاسخ برسند، بلکه خیلی از این تحلیلها و سئوالات ، به نوعی واقعا اکسپایر شده اند! ( انقدر که در موردشون صحبت شده و اصولا دیگه حتی درست یا غلط بودنشون هم، هییییییییییچ تاثیری در ادامه ی راه دوستان نداره). حالا نظرِ دوستان و مدیران چی باشه، من نمیدونم، اما حداقل در این شرایط سخت، شاید دلداری ها و حال و احوالها، از فشار عصبی موجود کم می کرد.
من از تک تک دوستان معترض که میگن 20 صفحه رو جستجو کردند و فقط احوالپرسی دیدند می خوام که قبل از اعتراض، از خودشون بپرسند که آیا پاسخ سئوالشون فقط و فقط در تاپیک "کلیرنس 2014" موجوده؟ آیا تاپیک های دیگه، بخش جستجو، پیام خصوصی، تاپیک های سالهای قبل، سایت و فیسبوک وزارت امور خارجه، google و..... گزینه های بهتری نبودند و واقعا هیچ کدام شما رو به پاسخ مناسب نرسوندند؟ یا تایپ کردن سئوال در "کلیرنس 2014" و به انتظار پاسخ احتمالی نشستن، آسون ترین راه موجود بود؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تمایل دارن ایمیل بزنن و پیگیر کارهاشون بشن لطفا لینک زیر رو ملاحظه بفرمایید:
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid275852
بعدشم اینکه به نظرم اصن اپدیت شدن یا نشدن مهم نیست. تا جاییکه میدونیم و خوشبختانه هیچکسی هم اطلاع دقیقی نداره که بتونه این حرف من رو نقض کنه ، کم یا زیاد بودن اپدیت ها خیلی مهم نیست. بودن دوستانی که با کمتر از 10 تا اپدیت کلیر شدن و دوستانی که تا این لحظه با 16 تا اپدیت هنوز منتظرن.
اگه دوست دارین به خودتون یه قوت قلبی بدین ایمیل بزنین ولی به قول alimomen عزیز ، با اینکار فقط یه اپدیت الکی می خورید و نمی تونید ارزیابی درستی از کیستون داشته باشید که به خاطر ایمیل اپدیت شدید یا اینکه اپدیت واقعی بوده (بلایی که سر خودم اومده)
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 12:17)shiva.usa نوشته: سلام دوستان مهربانم .الان از مراسم ختم نزدیکترین دوستم میام .قلبم شکسته و داغونم امازندگی جریان داره واز لحظه تولد مرگ هم باما هم قدم میشه .دلم نمیخواد ناراحت بشین .فقط امدم اینو بگم بخدا زندگی ارزشش بالاتر از مهاجرت وخیلی چیزاست .قدر عزیزانتون رو بدونید .عاشقانه زندگی کنید و عشق بورزید ..در مورد ویزا اصلا نگرانی بخودتون راه ندید و صبور باشید .اما دوحالت رو در نظر بگیرید .زندگی با امید و عشق زیباترین هدیه خداست انرا ببیپنید .دوستتان دارم وبرایتان ارزوی پایان خوش دارم
شیوا جون تسلیت می گم عزیزم، ما رو هم در غمت شریک بدون....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال شاید ابتدایی
آیا سفارتها به طور مستقل فعالیت می کنن؟ مثلا اگه یکیشون ویزا موجود نداشته باشه، اون دو سفارت رو هم تحت الشعاع قرار می ده؟؟؟ ممنون
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ما دیشب برای آنکارا ایمیل زدیم و در مورد وضعیتمون و همچنین تمدید مدیکال سوال کردیم که این جواب را امروز برای ما ارسال کردند:
Dear MOHAMMADI, AHMAD;
As your administrative processing is still pending we do not have any information how long will it take. In case your medical reports expire, after your administrative processing is finalized, in order to get your visas you should renew your medical reports.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
زمانه , زمانه سختی بود...حال این ده (10) روز آتی را نشان گرفته ام.
یا پاک میشویم . یا پاکمان میکنند از نقشه عمه ریکا.
روز اول مهر که بشود , کس چه میداند , یا آماده سفر شده ایم و نوستالوژی یک مهر به سراغمان آمده یا همینجا دومرتبه ساکن شده ایم و میگوییم اه اه اه...
بر هر راه که بشود دیگر استرسی نداریم. چه آنوری . چه اینوری ! پس زمانه را دریاب که امروز وقت لمیدن و دمی اندیشیدن است .
اندیشه که گر ماندیم , نقش جدیدی بزنیم ... و ط ن , را نقش جدیدی بزنیم , که فرزندانمان را تاب ماندن و لذت نفس کشیدن باشد.
تیری بود که در تاریکی رها کردیم . تیر را گرچه به دلار و لیر و درهم ...خریده بودیم . آنش مهم نیست .ما که آمدیم تا دم در , راهمان گر ندادند دیگر هیچ ملال بر ما نیست .
هیچ اندیشه کرده ایم که شهریور و مهر , زیباترین روزها هستند ؟ نفس عمیقی بکش , چایی بخور و چه میدانم ...یک وینیستون لایت را دود کن , به هوا فوتش کن تا تمام دل مردگیهایت به هوا برود .
شاد باش و نقش جدیدی بزن .
به افتخار تمام دوستان خوبم که در این مدت سخت در این تاپیک همراه بودند . جه بهتر که در سفارتخانه ها همدیگر را ببینیم و اگر نشد هم هوای وطن را دو مرتبه فرو دهیم به حلق مان .
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 13:09)Afshim553 نوشته: (2014-08-13 ساعت 12:59)medexk نوشته: زمانه , زمانه سختی بود...حال این ده (10) روز آتی را نشان گرفته ام.
یا پاک میشویم . یا پاکمان میکنند از نقشه عمه ریکا.
روز اول مهر که بشود , کس چه میداند , یا آماده سفر شده ایم و نوستالوژی یک مهر به سراغمان آمده یا همینجا دومرتبه ساکن شده ایم و میگوییم اه اه اه...
بر هر راه که بشود دیگر استرسی نداریم. چه آنوری . چه اینوری ! پس زمانه را دریاب که امروز وقت لمیدن و دمی اندیشیدن است .
اندیشه که گر ماندیم , نقش جدیدی بزنیم ... و ط ن , را نقش جدیدی بزنیم , که فرزندانمان را تاب ماندن و لذت نفس کشیدن باشد.
تیری بود که در تاریکی رها کردیم . تیر را گرچه به دلار و لیر و درهم ...خریده بودیم . آنش مهم نیست .ما که آمدیم تا دم در , راهمان گر ندادند دیگر هیچ ملال بر ما نیست .
هیچ اندیشه کرده ایم که شهریور و مهر , زیباترین روزها هستند ؟ نفس عمیقی بکش , چایی بخور و چه میدانم ...یک وینیستون لایت را دود کن , به هوا فوتش کن تا تمام دل مردگیهایت به هوا برود .
شاد باش و نقش جدیدی بزن .
به افتخار تمام دوستان خوبم که در این مدت سخت در این تاپیک همراه بودند . جه بهتر که در سفارتخانه ها همدیگر را ببینیم و اگر نشد هم هوای وطن را دو مرتبه فرو دهیم به حلق مان .
دوست عزیز درکت میکنم منم دیشب داشتم ستاره ها رو میشمردم و خوشگلاشو میچیدم مینداختم تو کیسه تا وقتی رسیدم بزارم تو آسمون آمریکا
آفرين به آقا افشين، ستاره هاي خوشگل جمع كن، حالا يك وقتي ستاره زميني جمع نكنيها، بارت سنگين ميشه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،