کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تیم فنی لطف بفرمایید پیگیری کنید این مشکل برطرف شود
مدتی هستش که یک پست یا پیام خصوصی که میخوای بفرستی بلاتکلیف میمونی , همینجور منتظر (در حال بارگذاری.
لطفا صبر کنید ... ) معلوم هم نیست ارسال شده یا نشده اونوقت نگاه میکنی میبینی چند تا پست تکراری پشت سر هم ردیف شده با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
جهت استحضار و بهره برداری دوستان
این آخرین ایمیلی هست که من فرستادم

Dear Madam/Sir,I had my visa interview at the U.S Embassy in Yerevan on Nov. 06, 2013. I was notified through e-mail that the examination of my file had ended on Aug. 1, 2014. Please let me know on what date I can collect my visa.Yours sincerely
و اینم آخرین جواب اونها بوده

Dear inquirer,

Please be advised that for the moment we don’t have available visa numbers. If you return to the embassy your case will be waitlisted till possible receiving of new visa numbers. However we don’t know whether we will have visa numbers or not.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Aroma ، Sara_lphmkf ، محبت ، pari pari ، USA2014 ، nedaba ، reasonable ، H Pier ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 20:07)ibehnam نوشته:  دوستای گلم که قراره ویزاتون رو بگیرید به زودی ی ی ی
آیا برای مهمانی و جشن ویزاتون آهنگ انتخاب کردید ؟؟؟؟!
نکردید ؟؟؟؟؟!
برید اینجااااااااا ( با قند شکن )

آی بهنام خوب راه افتادی ها! عمه ریکایی گوش میدی!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، amohammadi348 ، pari pari ، nedaba ، manamilad ، hamid_fs3 ، soli asali ، ibehnam
(2014-08-14 ساعت 20:09)امین 13 نوشته:  جهت استحضار و بهره برداری دوستان
Dear Madam/Sir,I had my visa interview at the U.S Embassy in Yerevan on Nov. 06, 2013. I was notified through e-mail that the examination of my file had ended on Aug. 1, 2014. Please let me know on what date I can collect my visa.Yours sincerely
Dear inquirer,
Please be advised that for the moment we don’t have available visa numbers. If you return to the embassy your case will be waitlisted till possible receiving of new visa numbers. However we don’t know whether we will have visa numbers or not.
می دونی از چی حرصم می گیره از این که می گه ما نمی دونیم آیا ما ویزا نامبر خواهیم داشت یا نه ؟؟ پس اون سفارت به اون بزرگی چه غ ... ی می کنه اونجا که ندونه ویزا نامبر دارن یا نه SadSadSad

Dear inquirer,
می دونی از چی حرصم می گیره از این که می گه ما نمی دونیم آیا ما ویزا نامبر خواهیم داشت یا نه ؟؟ پس اون سفارت به اون بزرگی چه غ ... ی می کنه اونجا که ندونه ویزا نامبر دارن یا نه SadSadSad
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، arelarel ، manamilad ، reasonable ، medexk ، soli asali
دوستای گلم که قراره ویزاتون رو بگیرید به زودی ی ی ی
نکردید ؟؟؟؟؟!

(2014-08-14 ساعت 20:19)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 20:07)ibehnam نوشته:  دوستای گلم که قراره ویزاتون رو بگیرید به زودی ی ی ی
نکردید ؟؟؟؟؟!

آی بهنام خوب راه افتادی ها! عمه ریکایی گوش میدی!

چاکرم Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: lighter ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، محبت ، pari pari ، nedaba ، medexk ، nasim ، soli asali

Dear inquirer,

آقا امين عزيز دوباره هزار بار تبريك مي گم . اين ايميل هم براي ما اومده ١٣ آگست
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: محبت ، pari pari ، nedaba ، manamilad ، soli asali ، امین 13
(2014-08-14 ساعت 18:37)nahiddee نوشته:  اينم يه ايميل ديگه از وزارت امور خارجه براي ايراني ها
Iran
No other related countries
Foreign Consular Office Contact Information
hassanbalti@yahoo.com
Washington, DC
(202) 965-4990
(202) 965-1073
منبع:
http://travel.state.gov/content/travel/e.../iran.html
یعنی می شه فارسی ایمیل فرستاد یا نه باید انگلیسی بنویسیم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali
دوست من سلام
فکر کنم پیغام خصوصی من درست شد. (morteza)
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
همه انکارایی ها تو اگوست آپ شدن جز ما Sad(((((((((((((((((((
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، pari pari ، milad 68 ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 21:26)Maryrhm نوشته:  همه انکارایی ها تئ اگوست آپ شدن جز ما Sad(((((((((((((((((((

نه بابا ما هم نشدیم. من فکر کنم ماهایی که تو جون مصاحبه داشتیم آپ نشدیم Sad
حالا آپ بخوره تو سرشون. ما ویزا میخوایم.

تشکر کنندگان: Maryrhm ، nedaba ، manamilad ، amohammadi348 ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 16:58)arashmanteghi نوشته:  دوستان افسر مصاحبه کننده تو روز مصاحبه همه مدارک و کپی‌ها رو به من برگردوند ولی برگه تمکن مالی رو بهم برنگردوند. بنظرتون قضیه مشکوکه؟ ممکنه گم کرده باشنش؟
البته من تمکن مالی رو با کپی بقیه مدارکم از قبل پست کرده بودم و تو روز مصاحبه هم وقتی منشی داشت مدارک ها رو با اصل تطبیق میداد، تمکن مالیم توی پرونده‌ام بود و مشکلی نبود. ولی الان حس کردم نکنه این قضیه دردسر شه واسم.
البته توی برگه صورتی که بهم دادن اشاره نشده که نقص مدرک دارم. میشه نظر کارشناسی بدین؟

کسی جواب من رو نمیده؟

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 21:34)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 21:26)Maryrhm نوشته:  همه انکارایی ها تئ اگوست آپ شدن جز ما Sad(((((((((((((((((((

نه بابا ما هم نشدیم. من فکر کنم ماهایی که تو جون مصاحبه داشتیم آپ نشدیم Sad
حالا آپ بخوره تو سرشون. ما ویزا میخوایم.

منطقی جان دو تا کیسی که با ما مصاحبه شدن هی آپ می شن ما نه Smile عب نداره بیا فک کنیم ما چک کمتری خوردیم Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: nedaba ، manamilad ، amohammadi348 ، azadeh2014 ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 16:15)abbas09 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 15:49)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... منم انکارایی با 245 روز انتظار هستم هنوزم هیچ خبری از این سفارت نیست... من که بعد گرفتن ویزا اگه کلامم بیفته ترکیه نمیرم... خسته شدم از این انتظار بیخود.... انگار اصلا این سفارت به کیسای لاتاری دیگه کاری نداره نه اپی نه کلبری اصلا هیچ خبری ازشون نیست.... دوستان نگران نباشید بچه های انکارا هستن فقط صداشون در نمیاد.... نشستن یه گوشه تپ شدن دوستان بقیه سفارت ها دو میبینن.
سلام دوست عزیز اتفاقا به نظر من انکارا کاراشو زودتر انجام داده و اپدیتاشو داشته من حد اقل در مورد خودم و چند تا کیس دیگه اینو دیدم چون به شخصه 14 بار اپ شدم و بقیه هم از انکارا بیشتر اپ داشتن به نسبت سفارتهای دیگه شاید دیگه موردی برای برسی ندارن مگه یک کیس چند بار اپ میشه....اونوقتی هم که سفارتهای دیگه رفتن تو خواب انکارا تا دو هفته داشت بعد از اونها کلیر میکرد در کل من فکر میکنم سفارتها فرقی با هم ندارند در کلیت کار این دستورات از بالا برای همه صادقه و همچنین اصلا اپدیتها نشون دهنده کلیر زود یا دیر نیست و قانون مشخصی نداره پس بخاطر اپدیت نشدن ناراحت نباشید فاکتورهای دیگه مهمه فعلا فقط به قول خودشون خرابی سیستم و دیتابیس طول کشیده ولی انکارایی ها همیشه در صحنه هستند حتی در خفا ;-)) به افتخار بچه های انکارا هورااا

من در صفحه فیسبوک وزارت خارجه در همین مورد سوال کردم و الان هم پاسخش در همان صفحه موجود هست و بطورکلی گفتن بله سفارتها بسته به تعداد کارمندهاشون و همچنین مراجعین در سرعت انجام و صدور ویزا فرق دارند!
تشکر کنندگان: nedaba ، اسفند89 ، USA2014 ، manamilad ، reasonable ، pari pari ، milad 68 ، soli asali ، H Pier
(2014-08-14 ساعت 21:26)Maryrhm نوشته:  همه انکارایی ها تو اگوست آپ شدن جز ما Sad(((((((((((((((((((

اصلا این چیزا ملاک نیست

ذهن خودتون را درگیر آپ شدن یا نشدن نکنید
من تا حالا 11 بار آپ شدم، چه اتفاقی افتاده...................
تنها ناراحتیه من اینه که یه روزی متوجه بشم خدانکرده سرکار بودیم
یه دوستی پیشنهاد کرده بود که بریم آنکارا دسته جمعی زودتر از موعد

دارم به پیشنهادش فکر میکنمCool

از هیچی دلم نمیسوزه الا اینکه اون 330 دلار لامصب را به شکل خورد شده آماده کرده بودم که مبادا آفیسر لعنتی بخواد زحمت بکشه و باقی پول به من بده!!!Sad

ما تا این حد به فکر اونا هستیم و این نامردا اینطوری مارا سرکار میذارن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
دوست من سلام
فکر کنم پیغام خصوصی من درست شد. (morteza)
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: