کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-14 ساعت 17:53)Shabi2605 نوشته:  دوستان پست قبل و اصلاح می کنم
دوستان آخرین بررسی که با فایل سیس مربوط به ابوظبی انجام دادم

سلام دوست من
لطف کنین و این بحث رو در تاپیک مربوط به خودش "بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC 2014" انجام بدین.
با سپاس.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، pari pari
اينم يه ايميل ديگه از وزارت امور خارجه براي ايراني ها
Iran
No other related countries
Foreign Consular Office Contact Information
hassanbalti@yahoo.com

Washington, DC
(202) 965-4990
(202) 965-1073
منبع:
http://travel.state.gov/content/travel/e.../iran.html
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، Shabi2605 ، arelarel ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 18:01)arelarel نوشته:  دوستان عزیز سلام
امروز یکم دلم گرفته راستش خیلی...
به کمی دلگرمی و کمک فکری نیاز دارم ، راستش ماجرا از این قراره:
من و هسرم و دختر چهار سالم حدود 20 آپریل برای مصاحبه به ارمنستان رفتیم. روز مصاحبه همه چی خوب پیش رفت ولی خانمم در مورد کارش یکم تپق زد ، البته کارش تدریس زبان اسپانیایی هستش ، آفیسر به من و دخترم ویزا داد ولی گفت اگه اشکال نداره باید خانمت چک بشه و همسرم ادمین چک خورد. ما برگشتیم ایران و خودتون میدونید اون انتظار لعنتی شامل حال ما شد. همش استرس همش نگرانی و دلهره ، هر روز چند بار سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx رو چک میکردیم ، البته من 2 بار بهشون نامه دادم برای پیگیری وضعیت خودمون و هر بار احتمالا به خاطر نامه ، تاریخ کیس آپدیت میشد. یک بار هم 8 آگوست تاریخ کیس خودبه خود آپدیت شد و 2-3 روز بعدش من این نامه را برای ایروان ایمیل کردم تا ببینم چرا کیس آپدیت شده و چه خبر هستش که متن اون رو براتون میگذارم:

Kindly please be informed that it is 4 months that we have been interviewed and our case has been updated on Aug 8, 2014 in https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx website.

To this end, you are kindly requested to consider the followings:

As you know, my 4 years old daughter and I have received visa, which will be expired at the end of September. But my wife’s visa went to administrative processing. We have to travel to America by the end of September. But the problem of my wife’s visa and unawareness of the result have imposed serious stresses to our life. We cannot travel to America without my wife as my daughter is very dependent on her mother on one hand and on the other hand I love my wife and daughter. Therefore, you are kindly requested to do us a favor, for calmness of my family and daughter, and inform us the result and progress our case at the earliest time, if possible. We are waiting good news from you.

Best Wishes,
البته جواب را همین امروز دادند و اینطور نوشتند:

Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

You can file a petition for your wife in USCIS.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
و همینطور باید بگم که احتمالا به خاطر ارسال این جواب ، دوباره تاریخ کیس آپدیت شدبه امروز 14 آگوست.
راستش خیلی ناامید کننده بود ، حال همه ما خرابه و ویزای من و دخترم هم تا آخر سپتامبر اعتبار داره یعنی حدود اوایل مهرماه خودمون ، نمیدونم باید چکار کنیم.
از دوستانی که آگاهی در این موارد دارند خواهش میکنم کمکمون کنند و راهکار بدن. منتظرم و از همگی متشکرم
شما واسه رفتن اماده شین و امیدوار باشین به خیلی خانواده ها نصفه نیمه ویزا دادن بهر حال اگه شما گرین کارت بگیرین میتونین واسه ایشون اقدام کنین و دخترتون میتونه بعد از سفر برگرده پیش مامانش
تشکر کنندگان: poem ، reza_norouzi ، soli asali ، pari pari ، Sara_lphmkf ، arelarel ، majid_eng ، manamilad ، محبت ، nedaba
فکر ميکنم به اين ايميل آخري اسم طرف حسنه البته اين استنباط شخصيمه از روي ايميلش:-)
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 18:37)lida55 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 18:01)arelarel نوشته:  دوستان عزیز سلام
امروز یکم دلم گرفته راستش خیلی...
شما واسه رفتن اماده شین و امیدوار باشین به خیلی خانواده ها نصفه نیمه ویزا دادن بهر حال اگه شما گرین کارت بگیرین میتونین واسه ایشون اقدام کنین و دخترتون میتونه بعد از سفر برگرده پیش مامانش

دوست عزیز و نگرانم arelarel
نگرانی و دل مشغولی شما درد مشترک همه ماست.
تا حالا خیلی از خانواده ها مثل شما نصفه نیمه ویزا گرفتن و مرددن که چیکار کنن.
شما چند تا انتخاب دارین:
1- صبر کنین تا به امید خدا ویزای همسرتونم بیاد و با هم برین.
2- اگه خدای نکرده ویزای همسرتون صادر نشد با فرزندتون یه ورود به آمریکا داشته باشین و پس از شروع روند پرین کارت به ایران برگردین و بعداً برای ویزای همسرتون اقدام کنین.
3- کلاً از خیر مهاجرت به آمریکا بگذرین که فک میکنم انتخابش خیلی سخته.
انتخاب با شماست اما همونطور که دوستمون لیدا و خیلیای دیگه هم گفتن پیشنهاد ما انتخاب گزینه دومه تا در آینده هر سه نفر به هم بپیوندین اما خب هر انتخابی سختیای خودشو داره.
هر تصمیمی گرفتین خوشحال میشیم مارو هم در جریان بذارین تا اگه کمکی ازمون برمیاد دریغ نکنیم.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: arelarel ، lida55 ، majid_eng ، SabSor ، Shabi2605 ، ali3875 ، Sara_lphmkf ، poem ، manamilad ، محبت ، pari pari ، nedaba ، salar5452 ، hamid_fs3 ، soli asali
يه شير پاك خورده ايي پيدا نمي شه يه اطلاعات دقيقي راجب سفارت ابوظبي داشته باشه كه چرا ايميل جواب نميدن و سايتشونم شناسايي نميكنه بالاخره اين عدم شناسايي وقتي دليل منطقي چه از نظر شغلي وچه خدمت وجود نداره ونفر اصلي هم خانم خانه دارهست چه مفهومي داره ، مثبته يا منفي ، (بالغ بر ٦ بار طي ٢٠روز ايميل بدون جواب)
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، محبت ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، h_s2108
(2014-08-14 ساعت 19:40)Fafal نوشته:  يه شير پاك خورده ايي پيدا نمي شه يه اطلاعات دقيقي راجب سفارت ابوظبي داشته باشه كه چرا ايميل جواب نميدن و سايتشونم شناسايي نميكنه بالاخره اين عدم شناسايي وقتي دليل منطقي چه از نظر شغلي وچه خدمت وجود نداره ونفر اصلي هم خانم خانه دارهست چه مفهومي داره ، مثبته يا منفي ، (بالغ بر ٦ بار طي ٢٠روز ايميل بدون جواب)

دوست گرامی،
در مورد ابوظبی من اطلاع ندارم که توی سایت خود سفارت کانتکت فرم داره یا نه.
ولی در مورد آنکارا من به آدرس ایمیلشون اول ایمیل فرستادم که جوابی دریافت نکردم ولی همون مطلب را از طریق کانتکت فرم داخل سایت سفارت ارسال کردم فرداش جواب ایمیل بنده را دادن.
پیشنهاد می کنم توی قسمت کانتکت سایت ببینید اگر فرم آنلاین داره از اونجا اقدام کنید ایشالا که به جواب برسید.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، pari pari ، nedaba ، reasonable ، soli asali
اي كاش من هم به جاي شما هايي كه نصفه نيمه ويزا گرفته بوديد بودم . ما مي رفتيم بعداً همسرم مي آمد .
ولي خودمونيما دارن چيكار مي كنند ؟ حساب كتاب نداره . من ١٣ آگست ايميل زدم بعد جوابي كه خودتون مي دانيد را دادند ولي آپديت نشديم ١٤ آگست . به جهنم كه ويزا ندادند . يك ماه و نيمه ديگر هم صبر مي كنيم . به افتخار دوستان صابرين . ولي عوضش خوشحالم كه با همديگر درد و دل مي كنيم . به اميد هورا ورقص و پايكوبي فردا جمعه ساعت ٢ بعد از ظهر .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
دوستان گرامی
بارها تذکر داده شده بحث مربوط به فایل سیس را در تایپیک خودش دنبال کنید.
متاسفانه نشد،
(2014-08-14 ساعت 14:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 13:24)امین 13 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گلم
بر حسب وظیفه خواستم توضیحاتی را در مورد کیس خودم بهتون بدم
اولا چرا ابنقدر خودتونا اذیت میکنین و با یه ایمیل یا از اونور بوم میافتین و یا از این ور بوم؟!!!
دلیل این که منم تا الان هیچ توضیحی در مورد کیس خودم تو مهاجر سرا ندادم دقیقا همین بود که نمیخواستم اطلاعات بی خودی و نادرست بدم ولی الان دیگه وژیفه خودم میدونم که بگم.
من چند وقت پیش با ایمیل متوجه کلیر شدنم شدم و جواب ایمیلما که گذاشتم تو مهاجر سرا بعضی دوستان بزرگوار که همینجا از همشون تشکر میکنم( علی آقا مهاجر که مثل یه برادر بزرگتر منا راهنمایی کردن و سارا بانو هم که مثل یه خواهر کمکم کردن و بقیه عزیزایی که راهنمییم کردن و از همین جا از همشون تشکر میکنم) راهنماییم کردن که شما ریسک کن و برو ارمنستان ، منم این کارا کردم و بعد از انجام مدیکال مجدد پاسما سه شنبه تو صندوق انداختم و همین امروزم ویزا بهم تحویل دادن.
واقعیتش نمیتونم این قضیه را تحلیلش کنم چون همش کار خدا بوده و به شما عزیزان هم توصیه میکنم فقط و فقط امیدتون به خدا باشه و تا لحظه آخر نا امید نشین.
به همه شما دوستان مدیونم...
برا همتون سلامتی و شادی آرزو میکنم
هر سوالی هم بود در خدمتتون هستم

امین جان تبریک میگم داداش ویزامبارکتون باشه بالاخره نتیجه صبر و بردباری خودتو گرفتی و همونطور که گفتم ریسک کردی و رفتی دمت گرم
دوستان توکلتون به خدا باشه و تا لحظه اخر امیدتون رو از دست ندید مطمئن باشید اون چیزی که صلاح شماست انجام خواهد شد امیدوارم بزودی تمامی دوستان بسلامتی ویزاشون رو بگیرند و ما رو هم خوشحال کنند
خیلی مخلصیم علی آقا
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
خدا را شکر با توصیه شما و دوستان این ریسکا کردم و خیلی هم خوب جواب داد
بازم ممنون
براتون آرزوی سلامتی و شادی در کنار خانواده را دارم
امیدوارم بقیه بچه های گل مهاجر سرا هم هر چه زودتر بتونن ویزاشونا بگیرن به امید خدا
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Sara_lphmkf ، محبت ، pari pari ، nedaba ، reasonable ، hamid_fs3 ، soli asali
با سلام،

دوستان من و همسرم ۸ صبح ۱۳ آگوست update شدیم، و ۳ بعد از ظهر هم کوچولوهامون. یعنی‌ الان همه خانواده update سیزدهم آگوست رو داریم. با تجربه‌ها لطفا راهنمایی‌ کنند که آیا این به چه معنی میتونه باشه؟ ممنون.
آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا)
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
(2014-08-14 ساعت 19:40)Fafal نوشته:  يه شير پاك خورده ايي پيدا نمي شه يه اطلاعات دقيقي راجب سفارت ابوظبي داشته باشه كه چرا ايميل جواب نميدن و سايتشونم شناسايي نميكنه بالاخره اين عدم شناسايي وقتي دليل منطقي چه از نظر شغلي وچه خدمت وجود نداره ونفر اصلي هم خانم خانه دارهست چه مفهومي داره ، مثبته يا منفي ، (بالغ بر ٦ بار طي ٢٠روز ايميل بدون جواب)

ففل عزیز بنده 3 آگوست از طریق سایت خودشون ایمیل فرستادم و 5 آگوست جواب دادند. چند تا نکته به ذهنم میرسه بگم:
1- شاید ایمیل مستقیم می زنی که جواب نمیدن. باید از قسمت Contact Us همون آدرسی که برات توی برگه نوشتن پیغام بذاری. یعنی از ادرس زیر
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
2-اگه تازه مصاحبه رفته باشین کمی طول میکشه سایت پرونده شما رو ذکر کنه
3-هر چند تا ایمیل بزنی توی صف قرار می گیرند و ممکنه فقط اولین ایمیل را جواب بدن.
4- چون جواب دهنده ایمیل یک آدمه و این روزها بنده و دوستانم و بخصوص یکی از خاله هام تو این سایت، میلیونها ایمیل بهشون فرستادیم، جواب دادنشون طول میکشه.
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، shahryar7021 ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، nedaba ، hamid_fs3 ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 14:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 13:24)امین 13 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گلم
بر حسب وظیفه خواستم توضیحاتی را در مورد کیس خودم بهتون بدم
اولا چرا ابنقدر خودتونا اذیت میکنین و با یه ایمیل یا از اونور بوم میافتین و یا از این ور بوم؟!!!
دلیل این که منم تا الان هیچ توضیحی در مورد کیس خودم تو مهاجر سرا ندادم دقیقا همین بود که نمیخواستم اطلاعات بی خودی و نادرست بدم ولی الان دیگه وژیفه خودم میدونم که بگم.
من چند وقت پیش با ایمیل متوجه کلیر شدنم شدم و جواب ایمیلما که گذاشتم تو مهاجر سرا بعضی دوستان بزرگوار که همینجا از همشون تشکر میکنم( علی آقا مهاجر که مثل یه برادر بزرگتر منا راهنمایی کردن و سارا بانو هم که مثل یه خواهر کمکم کردن و بقیه عزیزایی که راهنمییم کردن و از همین جا از همشون تشکر میکنم) راهنماییم کردن که شما ریسک کن و برو ارمنستان ، منم این کارا کردم و بعد از انجام مدیکال مجدد پاسما سه شنبه تو صندوق انداختم و همین امروزم ویزا بهم تحویل دادن.
واقعیتش نمیتونم این قضیه را تحلیلش کنم چون همش کار خدا بوده و به شما عزیزان هم توصیه میکنم فقط و فقط امیدتون به خدا باشه و تا لحظه آخر نا امید نشین.
به همه شما دوستان مدیونم...
برا همتون سلامتی و شادی آرزو میکنم
هر سوالی هم بود در خدمتتون هستم

امین جان تبریک میگم داداش ویزامبارکتون باشه بالاخره نتیجه صبر و بردباری خودتو گرفتی و همونطور که گفتم ریسک کردی و رفتی دمت گرم
دوستان توکلتون به خدا باشه و تا لحظه اخر امیدتون رو از دست ندید مطمئن باشید اون چیزی که صلاح شماست انجام خواهد شد امیدوارم بزودی تمامی دوستان بسلامتی ویزاشون رو بگیرند و ما رو هم خوشحال کنند
خیلی مخلصیم علی آقا
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
خدا را شکر با توصیه شما و دوستان این ریسکا کردم و خیلی هم خوب جواب داد
بازم ممنون
براتون آرزوی سلامتی و شادی در کنار خانواده را دارم
امیدوارم بقیه بچه های گل مهاجر سرا هم هر چه زودتر بتونن ویزاشونا بگیرن به امید خدا
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، KIMIA2005 ، محبت ، pari pari ، آيلار ، nedaba ، soli asali
سلام دوستان.
همه ما تحت فشار و استرس شدید هستیم.این قضیه اجتناب ناپذیره.چون آدم تکلیف کار خودشو نمیدونه.
الان با توجه به کمبود زمان استرس ما خیلی بیشتر شده و واقعا هیچ پیش بینی نمیشه داشت که قراره چه اتفاقی بیوفته.
اما دوستان خوبم در این شرایط بهترین گزینه صبره و مدیریت دقیق استرس تا بقیه زندگی ما تحت الشعاع اون قرار نگیره.
تقریبا 40 روز مونده تا تکلیف نهایی مشخص بشه و از دست ما هم هیچ کاری بر نمیاد.
خوب عده ای از دوستان از جمله خود بنده شرمنده نظرات خودشونو با توجه به تجربیات یا بررسیهای خاص تو این شرایط اعلام میکنند.برخی تلخ برخی امید بخش برخی هم اشتباه.مطمءن باشید نیت همه دوستان خیره پس تو این شرایط بهتره از دست هم ناراحت نشیم و به دل نگیریم.این پروسه هم میگذره و مهم اینه که تو این مدت ما دوستان مجازی زیادی پیدا کردیم که از یکسری موارد دقیقا همدل هم هستیم و بنظر من ارزش این مورد خیلی زیاده.
ارادتمند تمام دوستان مجازی خوب و صبورم هستم

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-14 ساعت 19:52)کیانوش2 نوشته:  
ففل عزیز بنده 3 آگوست از طریق سایت خودشون ایمیل فرستادم و 5 آگوست جواب دادند. چند تا نکته به ذهنم میرسه بگم:
1- شاید ایمیل مستقیم می زنی که جواب نمیدن. باید از قسمت Contact Us همون آدرسی که برات توی برگه نوشتن پیغام بذاری. یعنی از ادرس زیر
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
2-اگه تازه مصاحبه رفته باشین کمی طول میکشه سایت پرونده شما رو ذکر کنه
3-هر چند تا ایمیل بزنی توی صف قرار می گیرند و ممکنه فقط اولین ایمیل را جواب بدن.
4- چون جواب دهنده ایمیل یک آدمه و این روزها بنده و دوستانم و بخصوص یکی از خاله هام تو این سایت، میلیونها ایمیل بهشون فرستادیم، جواب دادنشون طول میکشه.
مچكرم إز پا سختون ، إز contact us ميفرستم ٢١ روز إز مصاحبه گذشته
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان