موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اينم يه ايميل ديگه از وزارت امور خارجه براي ايراني ها
Iran
No other related countries
Foreign Consular Office Contact Information
hassanbalti@yahoo.com
Washington, DC
(202) 965-4990
(202) 965-1073
منبع:
http://travel.state.gov/content/travel/e.../iran.html
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
فکر ميکنم به اين ايميل آخري اسم طرف حسنه البته اين استنباط شخصيمه از روي ايميلش:-)
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يه شير پاك خورده ايي پيدا نمي شه يه اطلاعات دقيقي راجب سفارت ابوظبي داشته باشه كه چرا ايميل جواب نميدن و سايتشونم شناسايي نميكنه بالاخره اين عدم شناسايي وقتي دليل منطقي چه از نظر شغلي وچه خدمت وجود نداره ونفر اصلي هم خانم خانه دارهست چه مفهومي داره ، مثبته يا منفي ، (بالغ بر ٦ بار طي ٢٠روز ايميل بدون جواب)
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 19:40)Fafal نوشته: يه شير پاك خورده ايي پيدا نمي شه يه اطلاعات دقيقي راجب سفارت ابوظبي داشته باشه كه چرا ايميل جواب نميدن و سايتشونم شناسايي نميكنه بالاخره اين عدم شناسايي وقتي دليل منطقي چه از نظر شغلي وچه خدمت وجود نداره ونفر اصلي هم خانم خانه دارهست چه مفهومي داره ، مثبته يا منفي ، (بالغ بر ٦ بار طي ٢٠روز ايميل بدون جواب)
دوست گرامی،
در مورد ابوظبی من اطلاع ندارم که توی سایت خود سفارت کانتکت فرم داره یا نه.
ولی در مورد آنکارا من به آدرس ایمیلشون اول ایمیل فرستادم که جوابی دریافت نکردم ولی همون مطلب را از طریق کانتکت فرم داخل سایت سفارت ارسال کردم فرداش جواب ایمیل بنده را دادن.
پیشنهاد می کنم توی قسمت کانتکت سایت ببینید اگر فرم آنلاین داره از اونجا اقدام کنید ایشالا که به جواب برسید.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
اي كاش من هم به جاي شما هايي كه نصفه نيمه ويزا گرفته بوديد بودم . ما مي رفتيم بعداً همسرم مي آمد .
ولي خودمونيما دارن چيكار مي كنند ؟ حساب كتاب نداره . من ١٣ آگست ايميل زدم بعد جوابي كه خودتون مي دانيد را دادند ولي آپديت نشديم ١٤ آگست . به جهنم كه ويزا ندادند . يك ماه و نيمه ديگر هم صبر مي كنيم . به افتخار دوستان صابرين . ولي عوضش خوشحالم كه با همديگر درد و دل مي كنيم . به اميد هورا ورقص و پايكوبي فردا جمعه ساعت ٢ بعد از ظهر .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
بارها تذکر داده شده بحث مربوط به فایل سیس را در تایپیک خودش دنبال کنید.
متاسفانه نشد،
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
دوستان من و همسرم ۸ صبح ۱۳ آگوست update شدیم، و ۳ بعد از ظهر هم کوچولوهامون. یعنی الان همه خانواده update سیزدهم آگوست رو داریم. با تجربهها لطفا راهنمایی کنند که آیا این به چه معنی میتونه باشه؟ ممنون.
آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا)
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 20:05 توسط me_u.)
سلام دوستان.
همه ما تحت فشار و استرس شدید هستیم.این قضیه اجتناب ناپذیره.چون آدم تکلیف کار خودشو نمیدونه.
الان با توجه به کمبود زمان استرس ما خیلی بیشتر شده و واقعا هیچ پیش بینی نمیشه داشت که قراره چه اتفاقی بیوفته.
اما دوستان خوبم در این شرایط بهترین گزینه صبره و مدیریت دقیق استرس تا بقیه زندگی ما تحت الشعاع اون قرار نگیره.
تقریبا 40 روز مونده تا تکلیف نهایی مشخص بشه و از دست ما هم هیچ کاری بر نمیاد.
خوب عده ای از دوستان از جمله خود بنده شرمنده نظرات خودشونو با توجه به تجربیات یا بررسیهای خاص تو این شرایط اعلام میکنند.برخی تلخ برخی امید بخش برخی هم اشتباه.مطمءن باشید نیت همه دوستان خیره پس تو این شرایط بهتره از دست هم ناراحت نشیم و به دل نگیریم.این پروسه هم میگذره و مهم اینه که تو این مدت ما دوستان مجازی زیادی پیدا کردیم که از یکسری موارد دقیقا همدل هم هستیم و بنظر من ارزش این مورد خیلی زیاده.
ارادتمند تمام دوستان مجازی خوب و صبورم هستم
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.