موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 21:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 21:56 توسط محبت.)
سلام
نشسته بودم داشتم مقاله شهرهای شاد و ناشاد آمریکا رو تو فیس بوک وزارت امور خارجه آمریکا به زبان فارسی رو میخوندم و میدیدم مردم اونجا برای سکونت به چه چیزایی فکر میکنن و اینجا به چی که بعد به خودم گفتم تو هم چه سرخوش شدی پسر اما به هر حال لیستش رو براتون میذارم.
البته یه کامنت گذاشتم براشون که :
هفت شهر عشق را عطار گشت------------- ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم.
.
ده شادترین شهر آمریکا:
۱-لافایِت، ایالت لوئیزیانا
۲-هورنا، ایالت لوئیزیانا
۳-شرِوپوذت-بازلر سی تی، ایالت لوئیزیانا
۴-بَتِن روژ، ایالت لوئیزیانا
۵-الکساندریا، ایالت لوئیزیانا
۶-راچستر، ایالت مینِسوتا
۷-کورپِس کریستی، تگزاس
۸-لِیک چارلز، ایالت لوئیزیانا
۹-نَشویل، ایالت تنسی
۱۰-فورت والتون بیچ، ایالت فلوریدا.
.
.
ده نا شادترین شهر آمریکا:
۱-نیویورک، ایالت نیویورک
۲-سنت جوزف، ایالت میسوری
۳-ساوت بِند، ایالت ایندیانا
۴-اریه، ایالت پنسیلوانیا
۵-اوَنزویل-هِندِرسون، ایالتهای ایندیانا-کنتاکی
۶-تولیدو، ایالت اوهایو
۷-جرسی سی تی، ایالت نیو جرسی
۸-دیترویت، ایالت میشیگان
۹-گَری، ایالت ایندیانا
۱۰-اسکرَنتون، ایالت پنسیلوانیا
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 21:37)arashmanteghi نوشته: (2014-08-14 ساعت 16:58)arashmanteghi نوشته: دوستان افسر مصاحبه کننده تو روز مصاحبه همه مدارک و کپیها رو به من برگردوند ولی برگه تمکن مالی رو بهم برنگردوند. بنظرتون قضیه مشکوکه؟ ممکنه گم کرده باشنش؟
البته من تمکن مالی رو با کپی بقیه مدارکم از قبل پست کرده بودم و تو روز مصاحبه هم وقتی منشی داشت مدارک ها رو با اصل تطبیق میداد، تمکن مالیم توی پروندهام بود و مشکلی نبود. ولی الان حس کردم نکنه این قضیه دردسر شه واسم.
البته توی برگه صورتی که بهم دادن اشاره نشده که نقص مدرک دارم. میشه نظر کارشناسی بدین؟
کسی جواب من رو نمیده؟
اولا امضاتون را که دیدم، حالم گرفته شد که چرا یه ضرب ندادن به شما
خیلی نامردن
برای تمکن هم اصلا نگران نباش، تا جایی که من از سوال شما برداشت کردم، شما نگران این هستی که برگه تمکن را چرا به شما بر نگردوندن
برگه تمکن پیش خودشون میمونه
من هم روز مصاحبه در کنار تمکن نقدی که کم بود(30 تومن) یه تمکن غیر نقدی مبلغ خفن همرام بود که بنا به دلایلی ارائه نکردم و روز مصاحبه آفیسر به من گفت که تمکن جدید یا براشون پست کنم یا وقتی دعوت شدم برا گرفتن ویزا!!! براشون ببرم که من هم پست کردم
حالا این روزا کم کم دارم عذاب وجدان میگیرم که شاید اگر اون تمکن خفن را ارائه میدادم، چک نمیخوردم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با توجه به شرایط فعلی پیشنهاد می کنم که مدیران محترم موقتا به جای دکمه تبریک و تشکر، دکمه ای با عنوان همدردی فعال کنن.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='محبت' pid='535294' dateline='1408036595']
سلام
نشسته بودم داشتم مقاله شهرهای شاد و ناشاد آمریکا رو تو FB وزارت امور خارجه آمریکا به زبان فارسی رو میخوندم و میدیدم مردم اونجا برای سکونت به چه چیزایی فکر میکنن و اینجا به چی که بعد به خودم گفتم تو هم چه سرخوش شدی پسر اما به هر حال لیستش رو براتون میذارم.
البته یه کامنت گذاشتم براشون که :
هفت شهر عشق را عطار گشت------------- ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم.
.
[b]ده شادترین شهر
ای براااادرررر
شادی و ناشادی خیلی خیلی نسبی هستش، الان مردم خ ا و ر م یا نه دیگه فکر کنم رکورد غم و غصه رو توی تاریخ بشریت شکسته باشن! مردمی که غنای فرهنگی و تاریخیشون به همه ی دنیا سره ):
اونوقت یارو امریکاییه به نیویورک میگه چاه فاضلاب! رابین ویلیامز توی ویلای چندهزار متریش در ساحل سانفرانسیسکو خودشو حلق آویز میکنه!
کامنت خوبی براشون گذاشتی.
ضمنا شعر امضاتونم خیلی خیلی زیباست و توضیح دهنده ی علت وضع کنونی ما.
کلا دم شما گرم.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 22:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 22:27 توسط azadeh2014.)
ما هم بعد از 8july دیگه آپدیت نداشتیم ... خیلی نگرانم همه کیسهای دوروبرمون آپدیت شدن...خدایا خودت عاقبتمون ختم به خیر و شادی کن
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 22:43 توسط azadeh2014.)
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به عقیده من تا به امروز وضعیت همه ما برای سفارت مشخص شده و مطمئنا در عدم اعلام لیست کلیرها سیاستی وجود داره...
چطور سال ۲۰۱۳ یکی از مهندسین شرکت مپنا که یکی دو سال تو سوریه ! تو ساخت نیروگاه فعالیت داشت به راحتی کلیر شد و ویزاشو گرفت ولی من و امثال من با وجود کار خصوصی فقط به خاطر دوسال سربازی اجباری در جوونی بعد از چهار پنج ماه هنوز اندر خم یه کوچه ایم...
مطمئنا در طول یکسال و نیم گذشته اونها شجره نامه همه ما رو کامل بررسی کردند و چیزی از نظرشون پنهان نمونده...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا اینروزا همه حالمون خرابه اون پایین چه خبره.... یعنی میشه همین روزا شاد بشیم وای اگه بشه چی میشه اینروزا دوست دارم فقط بشینم تو مهاجرسرا چون فقط اینجا همه. همدردیم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
پادشاهی در یک شب سرد زمستان از قصر خارج شد. هنگام بازگشت، سرباز پیری را دید که با لباسی اندک در سرما نگهبانی میداد. از او پرسید: آیا سردت نیست؟ نگهبان پیر گفت: چرا ای پادشاه؛ اما لباس گرم ندارم و مجبورم تحمل کنم. پادشاه گفت: من الان داخل قصر میروم و میگویم یکی از لباسهای گرم مرا را برایت بیاورند.
نگهبان ذوق زده شد و از پادشاه تشکر کرد. پادشاه اما به محض ورود به داخل قصر، وعدهاش را فراموش کرد. صبح روز بعد جسد سرمازده پیرمرد را در حوالی قصر پیدا کردند، در حالی که در کنارش با خطی ناخوانا نوشته بود: «ای پادشاه! من هر شب با همین لباس کم سرما را تحمل میکردم اما وعده لباس گرم تو، مرا از پای درآورد.
نگهبانان مهاجرسرا مراقب باشید که یخ نزنید....
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
همه كيس های دور و بر ما آپ شدن جز ما،خدایا به همه كمك كن.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گل و پر انرزی کسی میدونه تاریخای مصاحبه ها تا کی ادامه داره? یعنی تو سپتامبر هم وقت واسه مصاحبه دادن?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الان فکر می کنم که در مورد سربازی نباید راست می گفتم.باید می گفتم وثیقه گذاشتم اومدم.کاش یه وکیل گرفته بودم در این مورد توجیهم می کرد.
وقتی ملاک ویزا ندادن سربازی اجباریه ایران هست باید جور دیگه ای برخورد می کردم.موقع پر کردن فرمها فکرش رو هم نمی کردم سربازی کل قضیه رو زیر سوال ببره .
اینجا هم که همه میگفتن راست و حقیقت پر کنید فرمها رو...
ولی بعد یک سال نظر من اینه که اونا به هیچ data basi تو ایران دسترسی ندارن.
تاکید می کنم که این پست فقط نظر شخصی خودم هست و بس.
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 22:52)USA2014 نوشته: دوستای گل و پر انرزی کسی میدونه تاریخای مصاحبه ها تا کی ادامه داره? یعنی تو سپتامبر هم وقت واسه مصاحبه دادن?
یکی ار دوستان مهاجرسرایی هست هفته اول سپتامبر انکارا مصاحبه دارن کیس نامبر 7000
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 22:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 22:59 توسط atial.)
(2014-08-14 ساعت 00:34)amohammadi348 نوشته: (2014-08-14 ساعت 00:25)atial نوشته: واسه اینکه من هم از غافله عقب نمونده باشم ، عرض میکنم که ما هم هر سه تامون امروز آپ شدیم
واو
دوست عزیز آپدیت های شما کلکسیون واسه خودش و چقدر با حاله.
همشون بدون ایمیل بودن؟
ایشالا نویدبخش کلیر شدنتون بوده باشه این آخری.
جالب اینه که امروز هم دوباره آپدیت شدیم هممون
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep