موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
به منم که هفته اول آوریل مصاحبه داشتم گفت تا سپتامبر باید صبر کنی گفتم کهبرنامه لاتاری که آخر سپتامبر تموم میشه گفت ما این قضیه رو بهش کاملاواقفیم ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 23:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 23:04 توسط Farnoodh.)
(2014-08-14 ساعت 18:37)lida55 نوشته: (2014-08-14 ساعت 18:01)arelarel نوشته: دوستان عزیز سلام
امروز یکم دلم گرفته راستش خیلی...
به کمی دلگرمی و کمک فکری نیاز دارم ، راستش ماجرا از این قراره:
من و هسرم و دختر چهار سالم حدود 20 آپریل برای مصاحبه به ارمنستان رفتیم. روز مصاحبه همه چی خوب پیش رفت ولی خانمم در مورد کارش یکم تپق زد ، البته کارش تدریس زبان اسپانیایی هستش ، آفیسر به من و دخترم ویزا داد ولی گفت اگه اشکال نداره باید خانمت چک بشه و همسرم ادمین چک خورد. ما برگشتیم ایران و خودتون میدونید اون انتظار لعنتی شامل حال ما شد. همش استرس همش نگرانی و دلهره ، هر روز چند بار سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx رو چک میکردیم ، البته من 2 بار بهشون نامه دادم برای پیگیری وضعیت خودمون و هر بار احتمالا به خاطر نامه ، تاریخ کیس آپدیت میشد. یک بار هم 8 آگوست تاریخ کیس خودبه خود آپدیت شد و 2-3 روز بعدش من این نامه را برای ایروان ایمیل کردم تا ببینم چرا کیس آپدیت شده و چه خبر هستش که متن اون رو براتون میگذارم:
Kindly please be informed that it is 4 months that we have been interviewed and our case has been updated on Aug 8, 2014 in https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx website.
To this end, you are kindly requested to consider the followings:
As you know, my 4 years old daughter and I have received visa, which will be expired at the end of September. But my wife’s visa went to administrative processing. We have to travel to America by the end of September. But the problem of my wife’s visa and unawareness of the result have imposed serious stresses to our life. We cannot travel to America without my wife as my daughter is very dependent on her mother on one hand and on the other hand I love my wife and daughter. Therefore, you are kindly requested to do us a favor, for calmness of my family and daughter, and inform us the result and progress our case at the earliest time, if possible. We are waiting good news from you.
Best Wishes,
البته جواب را همین امروز دادند و اینطور نوشتند:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
You can file a petition for your wife in USCIS.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
و همینطور باید بگم که احتمالا به خاطر ارسال این جواب ، دوباره تاریخ کیس آپدیت شدبه امروز 14 آگوست.
راستش خیلی ناامید کننده بود ، حال همه ما خرابه و ویزای من و دخترم هم تا آخر سپتامبر اعتبار داره یعنی حدود اوایل مهرماه خودمون ، نمیدونم باید چکار کنیم.
از دوستانی که آگاهی در این موارد دارند خواهش میکنم کمکمون کنند و راهکار بدن. منتظرم و از همگی متشکرم شما واسه رفتن اماده شین و امیدوار باشین به خیلی خانواده ها نصفه نیمه ویزا دادن بهر حال اگه شما گرین کارت بگیرین میتونین واسه ایشون اقدام کنین و دخترتون میتونه بعد از سفر برگرده پیش مامانش ما هم دقيقاً مشكل شما را داريم. شوهر وفرزندانم ويزا گرفتند و فقط من ap هستم. همين جوابها را هم به ما دادند. سفارت ارمنستان همه خانواده ها را زخمي كرده.
اون دوستاني هم كه پيشنهاد ميدهند كه همسرامون بروند و براي ما درخواست بدهند بايد بدونند كه شش ماه تا دو سال زمان كمي نيست.
ميتونه يك خانواده را متلاشي كنه.
به نظر من امريكا ارزشش را نداره كه كانون خانواده ما را بهم بريزه
البته اميدوارم همسرم هم در شرايط سخت و در عمل همين نظر را داشته باشه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 20:26)Aroma نوشته: (2014-08-14 ساعت 20:09)امین 13 نوشته: جهت استحضار و بهره برداری دوستان
این آخرین ایمیلی هست که من فرستادم
Dear Madam/Sir,I had my visa interview at the U.S Embassy in Yerevan on Nov. 06, 2013. I was notified through e-mail that the examination of my file had ended on Aug. 1, 2014. Please let me know on what date I can collect my visa.Yours sincerely
و اینم آخرین جواب اونها بوده
Dear inquirer,
Please be advised that for the moment we don’t have available visa numbers. If you return to the embassy your case will be waitlisted till possible receiving of new visa numbers. However we don’t know whether we will have visa numbers or not.
آقا امين عزيز دوباره هزار بار تبريك مي گم . اين ايميل هم براي ما اومده ١٣ آگست
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
Sincerely,
IV Unit,
با سلام
ممنونم دوست عزیز
راستش تو ایمیلی که برا من فرستادن هیچ حرفی از چک کردن وب سایتشون نزدن و حتی گفته بودن اگه شما بیای اسمت میره جزو کیس های منتظر ویزا و همینم منا بیشتر ترغیبم کرد که بیام و پتسما بدم
موفق باشید
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
کیا بدو برو زبان بخون بابا
امروز همش پای کامپیوتر بودیا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 23:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 23:20 توسط lida55.)
(2014-08-14 ساعت 19:47)shahryar7021 نوشته: دوستان گرامی
بارها تذکر داده شده بحث مربوط به فایل سیس را در تایپیک خودش دنبال کنید.
شهریار عزیز اگه از این به بعد قرار شد تاپیکی تو 2014 قفل بشه میشه خوتون یا حاجی واشنگتن زحمتش رو بکشین
من برای همه اعضا سایت و مدیران ارزش زیادی قائلم اما بستن تاپیکها بدست کسی که حداقل یکسال و اندی قدم به قدم باهات بوده و تجربه های مشترک بیشماری با هامون داشته حس متفاوتی داره
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب ومهربان مهاجرم سلام .واقعا برای همه شما ارزوی بهروزی دارم .ارزو دارم تک تک اعضای منتظر به زودی ویزا بدست اماده بستن چمدانها شوند.همه شما دوستان عزیز من هستید .ناراحتی شما ونا امیدیتان واینهمه بحث و تحلیل که فقط انرژی شما رو هدر میده وبیشتر ازارتان خواهد داد .صبور باشید و خوشبین .مثبت فکر کنید تا بدترین شرایط را بهترین شرایط کنید .
من واقعا شرایط سختی داشتم اما بهترین شرایط را برای خودم مهیا کردم ،دلم روشن است واز نا امیدی دورم چون میدانم خدا برایم بهترین ها را پیش می اورد .یقینم به این باور به من اجازه میدهد از زندگیم لذت ببرم .قدر خودتان و عزیزانتان را بدانید و بهم عشق بورزید .
باز هم میگویم وهزار بار میگویم من تازمانیکه سفارتها کات اف نزنند ناامید نمیشوم تاروز اخر
باز هم میگویم تا زمانیکه جواب ایمیلها را هر چند متضاد بدهند باز هم ناامید نمیشوم تا اخر
باز هم میگویم تا زمانیکه اپدیتها ادامه داشته باشد نا امید نمیشوم تا روز اخر
صبور باشید و همه چیز را به زمان بسپرید .دوستتان دارم با دنیایی از قاصدکهای خوش خبر برایتان ارزوی بهترینها را دارم .
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 22:59)Morteza 2014 نوشته: به منم که هفته اول آوریل مصاحبه داشتم گفت تا سپتامبر باید صبر کنی گفتم کهبرنامه لاتاری که آخر سپتامبر تموم میشه گفت ما این قضیه رو بهش کاملاواقفیم ...
یعنی موندم اینا چه سیاستی پست کارشونه امسال ولی مطمینم خودشون هم تو کار خودشون موندن!!!
اخه 1000 تا ویزا تو یه ماه چه طوری میخوان بدن? ا ونم تو سپتامبر با معضلات تمدید مدیکالو.....
شاید هم واقعا به قضیه واقفن!!
به هر حال امید به خدا.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه فردا کیس نامبرها تو سفارتها (مخصوصا ایروان!!!) اعلام می شه یا نه؟ کسی می دونه وزارت خارجه امریکا کی سیستمش درست می شه؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 23:13)afra198 نوشته: دوستان کسی می دونه فردا کیس نامبرها تو سفارتها (مخصوصا ایروان!!!) اعلام می شه یا نه؟ کسی می دونه وزارت خارجه آمریکا کی سیستمش درست می شه؟
سلام دوست من
فک نمیکنم کسی از بچه های اینجا کارمند سفارتا یا دولت امریکا باشن که جواب سوال شما رو بدونن!
به هر حال فردا جمعه اس و انتظار داریم سفارتا تو روز آخر کاری هفته شون یه تکونی به خودشون بدن.
شاد باشین.
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 23:19)reasonable نوشته: [quote='shiva.usa' pid='535326' dateline='1408041442']
دوستان خوب ومهربان مهاجرم سلام .واقعا برای همه شما ارزوی بهروزی دارم .ارزو دارم تک تک اعضای منتظر به زودی ویزا بدست اماده بستن چمدانها شوند.همه شما دوستان عزیز من هستید .ناراحتی شما ونا امیدیتان واینهمه بحث و تحلیل که فقط انرژی شما رو هدر میده وبیشتر ازارتان خواهد داد .صبور باشید و خوشبین .مثبت فکر کنید تا بدترین شرایط را بهترین شرایط کنید .
من واقعا شرایط سختی داشتم اما بهترین شرایط را برای خودم مهیا کردم ،دلم روشن است واز نا امیدی دورم چون میدانم خدا برایم بهترین ها را پیش می اورد .یقینم به این باور به من اجازه میدهد از زندگیم لذت ببرم .قدر خودتان و عزیزانتان را بدانید و بهم عشق بورزید .
باز هم میگویم وهزار بار میگویم من تازمانیکه سفارتها کات اف نزنند ناامید نمیشوم تاروز اخر
باز هم میگویم تا زمانیکه جواب ایمیلها را هر چند متضاد بدهند باز هم ناامید نمیشوم تا اخر
باز هم میگویم تا زمانیکه اپدیتها ادامه داشته باشد نا امید نمیشوم تا روز اخر
صبور باشید و همه چیز را به زمان بسپرید .دوستتان دارم با دنیایی از قاصدکهای خوش خبر برایتان ارزوی بهترینها را دارم .
سلام shiva.usa عزیز. ممنونم از پستهای امیدبخشتون
راستی چند صفحه پیش سئوال کرده بودین که چندتا خانواده نصفه ویزا گرفتن، کیس مارو هم به امارتون اضافه کنید. برای ماهم حاضری بزنید
خواهش میکنم مهربانم .امید که روزهای انتظار تمام شوند .در پناه ایزد پاک باشید .
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 23:02)Farnoodh نوشته: (2014-08-14 ساعت 18:37)lida55 نوشته: (2014-08-14 ساعت 18:01)arelarel نوشته: دوستان عزیز سلام
امروز یکم دلم گرفته راستش خیلی...
به کمی دلگرمی و کمک فکری نیاز دارم ، راستش ماجرا از این قراره:
من و هسرم و دختر چهار سالم حدود 20 آپریل برای مصاحبه به ارمنستان رفتیم. روز مصاحبه همه چی خوب پیش رفت ولی خانمم در مورد کارش یکم تپق زد ، البته کارش تدریس زبان اسپانیایی هستش ، آفیسر به من و دخترم ویزا داد ولی گفت اگه اشکال نداره باید خانمت چک بشه و همسرم ادمین چک خورد. ما برگشتیم ایران و خودتون میدونید اون انتظار لعنتی شامل حال ما شد. همش استرس همش نگرانی و دلهره ، هر روز چند بار سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx رو چک میکردیم ، البته من 2 بار بهشون نامه دادم برای پیگیری وضعیت خودمون و هر بار احتمالا به خاطر نامه ، تاریخ کیس آپدیت میشد. یک بار هم 8 آگوست تاریخ کیس خودبه خود آپدیت شد و 2-3 روز بعدش من این نامه را برای ایروان ایمیل کردم تا ببینم چرا کیس آپدیت شده و چه خبر هستش که متن اون رو براتون میگذارم:
Kindly please be informed that it is 4 months that we have been interviewed and our case has been updated on Aug 8, 2014 in https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx website.
To this end, you are kindly requested to consider the followings:
As you know, my 4 years old daughter and I have received visa, which will be expired at the end of September. But my wife’s visa went to administrative processing. We have to travel to America by the end of September. But the problem of my wife’s visa and unawareness of the result have imposed serious stresses to our life. We cannot travel to America without my wife as my daughter is very dependent on her mother on one hand and on the other hand I love my wife and daughter. Therefore, you are kindly requested to do us a favor, for calmness of my family and daughter, and inform us the result and progress our case at the earliest time, if possible. We are waiting good news from you.
Best Wishes,
البته جواب را همین امروز دادند و اینطور نوشتند:
Dear inquirer,
You can file a petition for your wife in USCIS.
Sincerely,
IV Unit,
و همینطور باید بگم که احتمالا به خاطر ارسال این جواب ، دوباره تاریخ کیس آپدیت شدبه امروز 14 آگوست.
راستش خیلی ناامید کننده بود ، حال همه ما خرابه و ویزای من و دخترم هم تا آخر سپتامبر اعتبار داره یعنی حدود اوایل مهرماه خودمون ، نمیدونم باید چکار کنیم.
از دوستانی که آگاهی در این موارد دارند خواهش میکنم کمکمون کنند و راهکار بدن. منتظرم و از همگی متشکرم شما واسه رفتن اماده شین و امیدوار باشین به خیلی خانواده ها نصفه نیمه ویزا دادن بهر حال اگه شما گرین کارت بگیرین میتونین واسه ایشون اقدام کنین و دخترتون میتونه بعد از سفر برگرده پیش مامانش ما هم دقيقاً مشكل شما را داريم. شوهر وفرزندانم ويزا گرفتند و فقط من ap هستم. همين جوابها را هم به ما دادند. سفارت ارمنستان همه خانواده ها را زخمي كرده.
اون دوستاني هم كه پيشنهاد ميدهند كه همسرامون بروند و براي ما درخواست بدهند بايد بدونند كه شش ماه تا دو سال زمان كمي نيست.
ميتونه يك خانواده را متلاشي كنه.
به نظر من امريكا ارزشش را نداره كه كانون خانواده ما را بهم بريزه
البته اميدوارم همسرم هم در شرايط سخت و در عمل همين نظر را داشته باشه
دوست عزیز
نگید ۶ ماه تا ...
لطفا بفرمایید حداقل ۲ سال!
ای کاش ۶ ماهه هم می شد.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
فقط جهت عوض شدن جو
نوستالژی برای بچه های ابوظبی
اگر گفتی کیه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برای تنوع یه داستانک خوشم اومد گفتم شما هم بخونید:
در روزگار قدیم، پادشاهى سنگ بزرگى را در یک جاده اصلى قرار داد. سپس در گوشهاى قایم شد تا ببیند چه کسى آن را از جلوى مسیر بر میدارد. برخى از بازرگانان ثروتمند با کالسکههاى خود به کنار سنگ رسیدند، آن را دور زدند و به راه خود ادامه دادند. بسیارى از آنها نیز به شاه بد و بیراه گفتند که چرا دستور نداده جاده را باز کنند؛ امّا هیچیک از آنان کارى به سنگ نداشتند!
سپس یک مرد روستایى با بار سبزیجات به نزدیک سنگ رسید. بارش را زمین گذاشت و شانهاش را زیر سنگ قرار داد و سعى کرد که سنگ را به کنار جاده هل دهد. او بعد از زور زدنها و عرق ریختنهاى زیاد بالاخره موفق شد. هنگامى که سراغ بار سبزیجاتش رفت تا آنها را بر دوش بگیرد و به راهش ادامه دهد متوجه شد کیسهاى زیر آن سنگ در زمین فرو رفته است. کیسه را باز کرد پر از سکههاى طلا بود و یادداشتى از جانب شاه که این سکهها مال کسى است که سنگ را از جاده کنار بزند.
آن مرد روستایى چیزى را میدانست که بسیارى از ما نمیدانیم!
هر مانعى = فرصتی
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 21:43)اسفند89 نوشته: (2014-08-14 ساعت 21:26)Maryrhm نوشته: همه انکارایی ها تو اگوست آپ شدن جز ما (((((((((((((((((((
اصلا این چیزا ملاک نیست
ذهن خودتون را درگیر آپ شدن یا نشدن نکنید
من تا حالا 11 بار آپ شدم، چه اتفاقی افتاده...................
تنها ناراحتیه من اینه که یه روزی متوجه بشم خدانکرده سرکار بودیم
یه دوستی پیشنهاد کرده بود که بریم آنکارا دسته جمعی زودتر از موعد
دارم به پیشنهادش فکر میکنم
از هیچی دلم نمیسوزه الا اینکه اون 330 دلار لامصب را به شکل خورد شده آماده کرده بودم که مبادا آفیسر لعنتی بخواد زحمت بکشه و باقی پول به من بده!!!
ما تا این حد به فکر اونا هستیم و این نامردا اینطوری مارا سرکار میذارن منم پایهام که بریم آنکارا ببینیم باید چه کنیم. منتهی به نظرم اول سپتامبر زوده واسه رفتن. نیست؟ هفته دوم بریم بنظرم. خلاصه اگه پایه بودین منو از طریق پیام خصوصی باخبر کنید.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 23:29)کیانوش2 نوشته: (2014-08-14 ساعت 23:07)alimomen نوشته: کیا بدو برو زبان بخون بابا
امروز همش پای کامپیوتر بودیا
داش علی حسش نیست. این همه مشکلات اینجا هست برم زبان بخونم! تازه اگه ویزا نگرفتم به چه دردم میخوره؟ حداقل اینجا دور هم خوش میگذره. وقتی آدم میره توسایت irlanguage کلا حسش گل میکنه از بس همه چی توشه
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
|