کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 00:06)nazanin fatemi نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 23:58)arffx نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 23:48)alimomen نوشته:  من دیوونه شدم یکی در میونceas-سایت سفارت و مهاجرسرا رو ریفرش میکنم مثل اینکه منتظرم نصف شب کلیر کنن خدا به خیر بگذرونه
انگار اپیدمیه منم الان داشتم همین کارو میکردم. و بعد از اینکه میبینم هیچ اتفاقی نیفتاده احساس دیوونگیم پیشرفت میکنه
من هم دیگه چشمام چپ شد از بس سیس یا مهاجرسرا رو زیرو رو کردم ...دیگه همه چیزو قاطی پاتی می بینم .....فکر کنم فردا رو به خودم باید استراخت بدم ....

این همه تضاد و تعارض فکری که باهاش مواجه هستیم که آیا کلیر میشیم نمیشیم اگه بشیم ویزا بهمن میرسه نمیرسه و هزارتا چیز دیگه... به سراغ هر آدمی بیاد واقعا قاطی میکنه یعنی طوری شده میگم زود آخر سپتامبر بیاد.
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
(2014-08-14 ساعت 23:32)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 21:43)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 21:26)Maryrhm نوشته:  همه انکارایی ها تو اگوست آپ شدن جز ما Sad(((((((((((((((((((

اصلا این چیزا ملاک نیست

ذهن خودتون را درگیر آپ شدن یا نشدن نکنید
من تا حالا 11 بار آپ شدم، چه اتفاقی افتاده...................
تنها ناراحتیه من اینه که یه روزی متوجه بشم خدانکرده سرکار بودیم
یه دوستی پیشنهاد کرده بود که بریم آنکارا دسته جمعی زودتر از موعد

دارم به پیشنهادش فکر میکنمCool

از هیچی دلم نمیسوزه الا اینکه اون 330 دلار لامصب را به شکل خورد شده آماده کرده بودم که مبادا آفیسر لعنتی بخواد زحمت بکشه و باقی پول به من بده!!!Sad

ما تا این حد به فکر اونا هستیم و این نامردا اینطوری مارا سرکار میذارن
منم پایه‌ام که بریم آنکارا ببینیم باید چه کنیم. منتهی به نظرم اول سپتامبر زوده واسه رفتن. نیست؟ هفته دوم بریم بنظرم. خلاصه اگه پایه بودین منو از طریق پیام خصوصی باخبر کنید.
بلیط بگیریم بریم به خدا مگه چقد میشه نهایتش بشه 7-8 میلیون
تشکر کنندگان: nedaba ، smpf ، arelarel ، afsaneha ، محبت ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-15 ساعت 00:19)arffx نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 23:48)alimomen نوشته:  من دیوونه شدم یکی در میونceas-سایت سفارت و مهاجرسرا رو ریفرش میکنم مثل اینکه منتظرم نصف شب کلیر کنن خدا به خیر بگذرونه
انگار اپیدمیه منم الان داشتم همین کارو میکردم. و بعد از اینکه میبینم هیچ اتفاقی نیفتاده احساس دیوونگیم پیشرفت میکنه
من هم دیگه چشمام چپ شد از بس سیس یا مهاجرسرا رو زیرو رو کردم ...دیگه همه چیزو قاطی پاتی می بینم .....فکر کنم فردا رو به خودم باید استراخت بدم ....

این همه تضاد و تعارض فکری که باهاش مواجه هستیم که آیا کلیر میشیم نمیشیم اگه بشیم ویزا بهمن میرسه نمیرسه و هزارتا چیز دیگه... به سراغ هر آدمی بیاد واقعا قاطی میکنه یعنی طوری شده میگم زود آخر سپتامبر بیاد.

من که از توقاطی ترم تو میگی آخر سپتامبر بیاد من میگم کاش همین فردا بگن تمام شد بریم سر زندگیتون
واقعا مغز انسان با تمام پیچیدگیش تو این شرایط کم میاره اینجاس که بشر به ناقص بودن خودش پی میبره و گرایش به سمت یگانه موجود کامل یعنی خدا پیدا میکنه-به این شکل از لاتاری به توحید میرسید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان یه سوال مهم داشتم. من سایت زیر رو برای اینکه ببینم کیسمون آمده تو لیست یا نه ، بازدید میکنم. راستی چرا همه شماره کیس هایی که اونجاست به صورت *********YRV20 هستش ، مگه اینجا مخصوص لاتاری نیست ، چرا یه شماره ای که مربوط به لاتاری باشه اینجا نیست؟؟؟؟؟ Sad Sad Sad اصلا این آدرس درسته؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: nedaba ، arelarel ، azadeh2014 ، pari pari ، lighter ، USA2014 ، soli asali ، قصه گو ، smpf
سلام دوستان
من و چند تا از دوستان هم که May مصاحبه داشتیم امشب آپدیت شدیم که ساعتش به آمریکا می خوره.
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
(2014-08-15 ساعت 00:34)arelarel نوشته:  دوستان یه سوال مهم داشتم. من سایت زیر رو برای اینکه ببینم کیسمون آمده تو لیست یا نه ، بازدید میکنم. راستی چرا همه شماره کیس هایی که اونجاست به صورت *********YRV20 هستش ، مگه اینجا مخصوص لاتاری نیست ، چرا یه شماره ای که مربوط به لاتاری باشه اینجا نیست؟؟؟؟؟ Sad Sad Sad اصلا این آدرس درسته؟

دوست عزيز، قصد ناراحت كردنتون رو ندارم، اما مي دونيد چند بار اين سوال پرسيده شده؟!
از حدود يك ماه و نيم گذشته ايروان كليه كيس هاي لاتاري كلير شده رو از اين صفحه برداشته و تنها كيس هاي غير لاتاري باقي موندند، دليلش رو بخواين بدونيد يك صفحه توي همون سايت به عقب برگرديد يك اطلاعيه به زبان فارسي هست، اگر باز به جواب نرسيديد از جستجوي اين تايپيك استفاده كنيد، كلي تحليل هاي مختلف در همين تايپيك وجود داره
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-15 ساعت 00:16)alimomen نوشته:  آهای استیو -آره با توام استیو !چرا خودتو به کوچه علی چپ میزنی این آشیه که تو پختی واسمون
مگر نگفتی حداکثر 5 ماه طول میکشه تا کلیر بشه ؟من امروز 5 ماهه شدم
بلند شو یالا بلند شو دکمه کلیری کیس منو فشار بده وگرنه چنان قهوه ایت میکنم که بهت بگن Steve Brown

علي جون خدا دلت را شاد كند اينقدر خنديدم كه از چشمام اشك اومد . بابا يا فردا كلير ميشيم يا تا آخر ماه . بذار بچه شش ماهه بشه . آخه خطرناكه
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
ابوظبی که دوباره رفت تا هفته دیگه.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: arelarel ، pari pari ، lighter ، soli asali ، smpf
(2014-08-15 ساعت 00:42)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 00:34)arelarel نوشته:  دوستان یه سوال مهم داشتم. من سایت زیر رو برای اینکه ببینم کیسمون آمده تو لیست یا نه ، بازدید میکنم. راستی چرا همه شماره کیس هایی که اونجاست به صورت *********YRV20 هستش ، مگه اینجا مخصوص لاتاری نیست ، چرا یه شماره ای که مربوط به لاتاری باشه اینجا نیست؟؟؟؟؟ Sad Sad Sad اصلا این آدرس درسته؟

دوست عزيز، قصد ناراحت كردنتون رو ندارم، اما مي دونيد چند بار اين سوال پرسيده شده؟!
از حدود يك ماه و نيم گذشته ايروان كليه كيس هاي لاتاري كلير شده رو از اين صفحه برداشته و تنها كيس هاي غير لاتاري باقي موندند، دليلش رو بخواين بدونيد يك صفحه توي همون سايت به عقب برگرديد يك اطلاعيه به زبان فارسي هست، اگر باز به جواب نرسيديد از جستجوي اين تايپيك استفاده كنيد، كلي تحليل هاي مختلف در همين تايپيك وجود داره
خاله سارای عزیز چرامیزنی ، اینجوری کنید میرم معتاد میشما Big Grin Wink Smile
ولی خارج از شوخی اگه پرشده ، پس ماها که چک خوردیم منتظر چی هستیم؟ Sad
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
(2014-08-15 ساعت 00:48)arelarel نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 00:42)Sara_lphmkf نوشته:  

خاله سارای عزیز چرامیزنی ، Big Grin Wink Smile
ولی خارج از شوخی اگه پرشده ، پس ماها که چک خوردیم منتظر چی هستیم؟ Sad

آي آي آي، گوشتو مي پيچونما، تو هم بدتر از من هولي كه، با دقت بخون، نوشته : این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است ، يعني ويزا به اندازه اونايي كه مصاحبه رفتند، به نظر من فعلا جاي نگراني نيست،
كلك مي زني ها، به جاي سرچ كردن داري از من حرف مي كشي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
مايكل شوماخر چندين سال متوالي در مسابقات رالي در دنيا اول شد.
وقتي رمز موفقيتش را پرسيدند، در جواب گفت:

تنها رمز موفقيت من اين است كه زماني كه ديگران ترمز مي گيرند،
من گاز مي دهم...
STUDY while others are sleeping
(مطالعه کن وقتی که دیگران در خوابند)

DECIDE while others are delaying
(تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند)

PREPARE while others are daydreaming
(خود را آماده کن وقتی که دیگران درخیال پردازیند)

BEGIN while others are procrastinating
(شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند)

WORK while others are wishing
(کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردند)

SAVE while others are wasting
(صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردند)

LISTEN while others are talking
(گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردند)

SMILE while others are frowning
(لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگیند)

PERSIST while others are quitting
(پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردند)

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

چقدر حال این روزهای من شبیه شماست. دقیقاً کار من هم همین شده Big Grin
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
(2014-08-15 ساعت 00:33)alimomen نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 00:19)arffx نوشته:  

من که از توقاطی ترم تو میگی آخر سپتامبر بیاد من میگم کاش همین فردا بگن تمام شد بریم سر زندگیتون
واقعا مغز انسان با تمام پیچیدگیش تو این شرایط کم میاره اینجاس که بشر به ناقص بودن خودش پی میبره و گرایش به سمت یگانه موجود کامل یعنی خدا پیدا میکنه-به این شکل از لاتاری به توحید میرسید

ای که گفتی توحید ذاتی بود صفاتی بود یا افعالی؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: arelarel ، lighter ، soli asali ، قصه گو ، smpf ، nedaba ، salar5452 ، pari pari
ساعت 1 صبح جمعه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsaneha، arffx، farhad9000، HELIAA، k.shiary، kazemP، khor_maah، m.m.b، mahan L، mehrzad2013، NarCssuS، nimaaa، pari pari، peymanpakd، ranjbarg، sajad7675، sal0811، sorooosh، teacherm، Touraj2014، USA2014، کیانوش2، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان