کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 01:28)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:22)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:17)محبت نوشته:  سلام
بالاخره امروز تصمیم گرفتم برای اول سپتامبر برم ایروان چون حوصله دنبال بلیط دویدن و دنبال ماشین افتادن رو ندارم ماشین رو کاپتاژ کردم و کارا رو ردیف کنم تا تک و تنها بزنم به دل جاده دیگه حوصله م نمیاد بشینم سر جام و هی نسخه صبر بپیچم واسه خودم.

من هم الان حس شما رو دارم، راستش من هم به سختي مي تونم حرف از اميد بزنم،
دیگه هر چی بود ته کشید سارا جان آخه ماها تا برسیم به کلیر کلی هم با اون بولتن ویزای لعنتی دست و پنجه نرم کردیم چه روزای بدی داشتیم و داریم(ببخشید یه کم غر زدم)

غر نیست واقعیته. ماها کلی انتظار کشیدیم تا کارنت شیم... واسه همین الان قدرت انتظارمون ته کشیده.
تازه این استرس به جون من افتاده بر فرض هم که سپتامبر شروع کنن ویزا دادن دیگه وقتی برا کیس بالاییا نمیمونه.( ببخشید منم یکم غر زدم)Tongue
سلام
والا یه شیر پاک خورده ای که سرش به تنش می ارزه بهم گفتش از دوم سپتامبر به بعد منتظر باش که هر لحظه بگن بیا ویزات رو بگیر حالا چه شود خدا داند.
و البته همون شیر پاک خورده گفت تا آخر این هفته کلیری رو مشاهده نخواهی کرد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

[quote='محبت' pid='535396' dateline='1408049240']
سلام
بالاخره امروز تصمیم گرفتم برای اول سپتامبر برم ایروان چون حوصله دنبال بلیط دویدن و دنبال ماشین افتادن رو ندارم ماشین رو کاپتاژ کردم و کارا رو ردیف کنم تا تک و تنها بزنم به دل جاده دیگه حوصله م نمیاد بشینم سر جام و هی نسخه صبر بپیچم واسه خودم.
/quote]
n
Mazerat ba goshy hastam, farsy nemitoonam type, konam, mohabat Jan, manam hamin fekro kardam ama baraye 15 September,
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، قصه گو ، nedaba ، arelarel ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 01:37)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:29)Afshim553 نوشته:  
بیخیال ...شما دیگه چرا !!! همین الان فک کن ایروانی کاری نمیتونی کنی اونجا که.مکه که نیست بخوای طواف کنی و اعمال واجب انجام بدی
سلام
نه افشین جان واسه این نمیرم که کاری کنم یا برم التماس اون مشتی دم در سفارت رو بکنم که لطفا اجازه بده پاس ها رو بندازم تو صندوق تون تا اگر دلتون خواست و منت رو سر ما گذاشتید ویزا رو تو رو خدا بدید به ما، فقط از این مدل صبوری خسته شدم و میخوام یه ماهی رو برم اونجا صفا سیتی و اگرم شد که کلیر کردن ویزا رو بگیریمWink

آي آي آي ، چشم خانومتون روشن، تنهايي؟ حواستون باشه ها ، من گزارش كار مي دم بهشون
اما خوب شد توضيح داديد، من ، شما رو كه اسطوره صبوري مي دونم با ديدن پست قبلي كلي ناراحت شدم آمادگي مراسم عزاداري داشتم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، nasim ، lighter ، قصه گو ، amohammadi348 ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 23:53)lida55 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 23:27)alimomen نوشته:  فقط جهت عوض شدن جو
نوستالژی برای بچه های ابوظبی
اگر گفتی کیه؟

[عکس: 50774115802346158279.jpg]

نغمه خانم دیگه گویا همشهریتونهTongueCool
ایشون پس لبخند هم بلدند برنند! من فکر میکردم ایشون دیفالتشون حالت میرغضبه!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، USA2014 ، nasim ، lighter ، قصه گو ، alimomen ، nedaba ، lida55 ، pari pari ، soli asali ، reasonable
(2014-08-15 ساعت 01:41)nasim نوشته:  [quote='محبت' pid='535396' dateline='1408049240']
سلام
/quote]
n
Mazerat ba goshy hastam, farsy nemitoonam type, konam, mohabat Jan, manam hamin fekro kardam ama baraye 15 September,
سلام
نسیم خانم بسیار کار خوبی میکنید که حال و هواتون رو عوض میکنید اما امیدوارم تا اون تاریخ کلیر شده باشید.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nasim ، lighter ، H Pier ، قصه گو ، amohammadi348 ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، soli asali
من و دوستام همین الان آپدیت شدیم
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
دقت كرديد عمو شهريار از وقتي مدير شده كم مياد اينجا، مياد يك نگاه مديريتي مي كنه و مي ره،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-15 ساعت 01:42)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:37)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:29)Afshim553 نوشته:  
بیخیال ...شما دیگه چرا !!! همین الان فک کن ایروانی کاری نمیتونی کنی اونجا که.مکه که نیست بخوای طواف کنی و اعمال واجب انجام بدی
سلام
نه افشین جان واسه این نمیرم که کاری کنم یا برم التماس اون مشتی دم در سفارت رو بکنم که لطفا اجازه بده پاس ها رو بندازم تو صندوق تون تا اگر دلتون خواست و منت رو سر ما گذاشتید ویزا رو تو رو خدا بدید به ما، فقط از این مدل صبوری خسته شدم و میخوام یه ماهی رو برم اونجا صفا سیتی و اگرم شد که کلیر کردن ویزا رو بگیریمWink

آي آي آي ، چشم خانومتون روشن، تنهايي؟ حواستون باشه ها ، من گزارش كار مي دم بهشون
اما خوب شد توضيح داديد، من ، شما رو كه اسطوره صبوري مي دونم با ديدن پست قبلي كلي ناراحت شدم آمادگي مراسم عزاداري داشتم
سلام
ای بابا تا آدم اسم سفر مجردی رو میاره سریعا به کفر محکوم میشه Smile اصلا به خاطر همین حرف و حدیث هاست که میخوام برم آمریکا تا رستگار شومBig Grin

(2014-08-14 ساعت 22:50)آلیس-1980 نوشته:  همه كيس های دور و بر ما آپ شدن جز ما،خدایا به همه كمك كن.

دوستای خوبم مرسی كه برام دعا كردین. از ته قلبم امیدوارم كه تك تكون ویزا بگیرین و باقی عمرتون رو با عشق و آرامش وسلامتی در جایی كه می خواین زندگی كنین.
(2014-08-15 ساعت 01:47)Sara_lphmkf نوشته:  دقت كرديد عمو شهريار از وقتي مدير شده كم مياد اينجا، مياد يك نگاه مديريتي مي كنه و مي ره،
آره میدونه که دیگه جونی برامون نمونده که کل کل کنیم و تاپیک بهم بریزیم دلش برامون میسوزهBig Grin
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-08-15 ساعت 01:47)Sara_lphmkf نوشته:  دقت كرديد عمو شهريار از وقتي مدير شده كم مياد اينجا، مياد يك نگاه مديريتي مي كنه و مي ره،
ف رمایشات میکنید سرکار خانوم ها، بابا مدیری گفتن هاWink مگه نه شهریارSmile

[quote='nasim' pid='535411' dateline='1408050718']
سلام
/quote]
n
میبینم که دوستان ایروانی کم کم دارن جمع میشن برن دم سفارت تظاهرات راه بندازن. بازم حداقل شماها یه حرکتی میکنید.
دوستان انکارایی و مخصوصا ابوظبی از جمله خود من که رمق همین کار رو هم نداریم.
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، lighter ، Sara_lphmkf ، H Pier ، قصه گو ، nedaba ، arelarel ، nasim ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 01:49)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 22:50)آلیس-1980 نوشته:  همه كيس های دور و بر ما آپ شدن جز ما،خدایا به همه كمك كن.

دوستای خوبم مرسی كه برام دعا كردین. از ته قلبم امیدوارم كه تك تكون ویزا بگیرین و باقی عمرتون رو با عشق و آرامش وسلامتی در جایی كه می خواین زندگی كنین.
سلام
آلیس عزیز ما که دعا کردیم دیگه بعدش رو نمیدونم درست در میاد یا مثل بعضی خوابها چپهBig Grin

(2014-08-15 ساعت 01:52)USA2014 نوشته:  [quote='nasim' pid='535411' dateline='1408050718']
سلام
/quote]
n
میبینم که دوستان ایروانی کم کم دارن جمع میشن برن دم سفارت تظاهرات راه بندازن. بازم حداقل شماها یه حرکتی میکنید.
دوستان انکارایی و مخصوصا ابوظبی از جمله خود من که رمق همین کار رو هم نداریم.
سلام
نه بابا تجمع در سفارت واسه چی داریم میریم تا تجدید قوا کنیم و پخش زنده ببینیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان