موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 01:05)khor_maah نوشته: ساعت 1 صبح جمعه
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsaneha، arffx، farhad9000، HELIAA، k.shiary، kazemP، khor_maah، m.m.b، mahan L، mehrzad2013، NarCssuS، nimaaa، pari pari، peymanpakd، ranjbarg، sajad7675، sal0811، sorooosh، teacherm، Touraj2014، USA2014، کیانوش2، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
آقا قبول نيست، هر دفعه تا من يك رفرش مي كنم شما اسما رو كپي مي كنيد براي همين من همش نيستم تو ليستا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
منم تو لیست نیستم ، من کجام ، اینجا کجاست ، کیهههههههههههههههه
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 01:07)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:05)khor_maah نوشته: ساعت 1 صبح جمعه
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsaneha، arffx، farhad9000، HELIAA، k.shiary، kazemP، khor_maah، m.m.b، mahan L، mehrzad2013، NarCssuS، nimaaa، pari pari، peymanpakd، ranjbarg، sajad7675، sal0811، sorooosh، teacherm، Touraj2014، USA2014، کیانوش2، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
آقا قبول نيست، هر دفعه تا من يك رفرش مي كنم شما اسما رو كپي مي كنيد براي همين من همش نيستم تو ليستا
شانس شما چرا اینطوریه؟؟؟ قبلا هم چند بار اتفاق افتاده بود. مثل شانس منه که هیچوقت تو این ارزوهای قصه گوی عزیز اسمم در نمیاد
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
رسيدم خونه مامانم داشت نماز مي خوند و دعا مي كرد
.
.
.
.
.
تا منو ديد گفت خدايا ايناهاش ، خود بيشعورشه
چيكار كنم خوب ، من كلا رابطه خوبي با متنهاي ادبي ندارم ولي از اين متن ها مي تونم براتون كپي پيست كنم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بالاخره امروز تصمیم گرفتم برای اول سپتامبر برم ایروان چون حوصله دنبال بلیط دویدن و دنبال ماشین افتادن رو ندارم ماشین رو کاپتاژ کردم و کارا رو ردیف کنم تا تک و تنها بزنم به دل جاده دیگه حوصله م نمیاد بشینم سر جام و هی نسخه صبر بپیچم واسه خودم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
خاله سارا ساعت شد 1:15 صبح ، دیگه دیروقته و اسمم هم که نرفته تولیست سفارت ، پس من میرم معتاد شم. نه نه ، راستی مدیکالم خراب میشه ف بیخیال میرم خودکشی کنم ، شب همه عزیزان به خیر باشه ، به امید فردائی روشن تر.
ناکام از تهران
((
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 01:17)محبت نوشته: سلام
بالاخره امروز تصمیم گرفتم برای اول سپتامبر برم ایروان چون حوصله دنبال بلیط دویدن و دنبال ماشین افتادن رو ندارم ماشین رو کاپتاژ کردم و کارا رو ردیف کنم تا تک و تنها بزنم به دل جاده دیگه حوصله م نمیاد بشینم سر جام و هی نسخه صبر بپیچم واسه خودم.
من هم الان حس شما رو دارم، راستش من هم به سختي مي تونم حرف از اميد بزنم،
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و همه ما خوشحال..
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 21:46)محبت نوشته: سلام
نشسته بودم داشتم مقاله شهرهای شاد و ناشاد آمریکا رو تو FB وزارت امور خارجه آمریکا به زبان فارسی رو میخوندم و میدیدم مردم اونجا برای سکونت به چه چیزایی فکر میکنن و اینجا به چی که بعد به خودم گفتم تو هم چه سرخوش شدی پسر اما به هر حال لیستش رو براتون میذارم.
البته یه کامنت گذاشتم براشون که :
هفت شهر عشق را عطار گشت------------- ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم.
.
ده شادترین شهر آمریکا:
۱-لافایِت، ایالت لوئیزیانا
۲-هورنا، ایالت لوئیزیانا
۳-شرِوپوذت-بازلر سی تی، ایالت لوئیزیانا
۴-بَتِن روژ، ایالت لوئیزیانا
۵-الکساندریا، ایالت لوئیزیانا
۶-راچستر، ایالت مینِسوتا
۷-کورپِس کریستی، تگزاس
۸-لِیک چارلز، ایالت لوئیزیانا
۹-نَشویل، ایالت تنسی
۱۰-فورت والتون بیچ، ایالت فلوریدا.
.
.
ده نا شادترین شهر آمریکا:
۱-نیویورک، ایالت نیویورک
۲-سنت جوزف، ایالت می*******
۳-ساوت بِند، ایالت ایندیانا
۴-اریه، ایالت پنسیلوانیا
۵-اوَنزویل-هِندِرسون، ایالتهای ایندیانا-کنتاکی
۶-تولیدو، ایالت اوهایو
۷-جرسی سی تی، ایالت نیو جرسی
۸-دیترویت، ایالت میشیگان
۹-گَری، ایالت ایندیانا
۱۰-اسکرَنتون، ایالت پنسیلوانیا
دیترویت و باید گفت یکی از بدترینها. البته حومه دیترویت خوبه ولی تا از مرز حومه وارد دیترویت بشی انگار خاک مرده ریختن روی این شهر. خونه های سوخته یا رها شده.و..... دیترویت بخصوص تو زمستون خیلی دلگیر میشه. انشالا هیچ وقت مجبور نشید برید دیترویت زندگی کنید.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 01:22)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:17)محبت نوشته: سلام
دیگه هر چی بود ته کشید سارا جان آخه ماها تا برسیم به کلیر کلی هم با اون بولتن ویزای لعنتی دست و پنجه نرم کردیم چه روزای بدی داشتیم و داریم(ببخشید یه کم غر زدم)
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
مي خواستم به همه دوستان پيشنهاد كنم كلير شديد يا نه فرقي نمي كنه فقط از حالا برنامه ريزي كنيد اول سپتامبر دمه سفارت هاي خودتون باشيد، با خودتون حساب كنيد كه يك ماه اونجاييد ، مي دونم ممكنه هزينه اش زياد بشه ولي اگه براتون مهمه كه ويزا بگيريد به نظرم اين بهترين كاره، من كه دوم شهريور مي رم مي دونم ممكنه ويزا بهم همون هفته اول ندن ولي مي مونم اونجا تا ويزامو بدن،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 01:28)azadeh2014 نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:22)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:17)محبت نوشته: سلام
دیگه هر چی بود ته کشید سارا جان آخه ماها تا برسیم به کلیر کلی هم با اون بولتن ویزای لعنتی دست و پنجه نرم کردیم چه روزای بدی داشتیم و داریم(ببخشید یه کم غر زدم)
آزاده جونم ، آزاده جونم
اصلا نمي دونم چي بگم، فقط آگوست طلايي كه فكر مي كرديم سياه شده، دوسش ندارم
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 01:32)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:28)azadeh2014 نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:22)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:17)محبت نوشته: سلام
آزاده جونم ، آزاده جونم
اصلا نمي دونم چي بگم، فقط آگوست طلايي كه فكر مي كرديم سياه شده، دوسش ندارم
خدا میدونه فقط ، شاید سپتامبری که از همون روز قبولی ازش میترسیدیم برامون بشه طلایی و خاطره شیرین؛ فقط همین مونده خدایا خودت درستش کن.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 01:29)Afshim553 نوشته: (2014-08-15 ساعت 01:17)محبت نوشته: سلام
بیخیال ...شما دیگه چرا !!! همین الان فک کن ایروانی کاری نمیتونی کنی اونجا که.مکه که نیست بخوای طواف کنی و اعمال واجب انجام بدی
سلام
نه افشین جان واسه این نمیرم که کاری کنم یا برم التماس اون مشتی دم در سفارت رو بکنم که لطفا اجازه بده پاس ها رو بندازم تو صندوق تون تا اگر دلتون خواست و منت رو سر ما گذاشتید ویزا رو تو رو خدا بدید به ما، فقط از این مدل صبوری خسته شدم و میخوام یه ماهی رو برم اونجا صفا سیتی و اگرم شد که کلیر کردن ویزا رو بگیریم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.