کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
چی میشه بیتو روزایی که هر لحظش یه دنیا بود
نمیشه بیتو خندید و نمیشه فکر فردا بود
تمومه لحظه هام آهه خیاله با تو بودن شد
چه روزایی که پژمرد و چه رویایی که پرپر شد!

[عکس: despicableme2-poster-gru-minions-tsr2.jpg]
آقا قسمت دردناک قضیه برای من اینجاست که اگر به جای خیلی از دوستان بودم؛ اگر کیس نامبرم کمی کمتر یا بیشتر بود؛ فقط اگر توی همون یک هفته مزخرف جهنمی مصاحبه نمیشدم حتما یکضرب میگرفتم چیزی که خود آفیسر هم اذعان داشت یعنی گفت متاسفانه الان ویزایی نداریم که بهتون بدیم.....
دوستان به نظرتون هفته آینده می تونیم یه چند روزی بریم سفر یا از مرکز دور نشیم بهتره؟ خبری میشه آیا؟؟؟؟
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: lighter ، محبت ، nedaba ، nazanin fatemi ، pari pari ، soli asali
خدا رو شکر این مهاجرسرا آپدیت میشه وگرنه من یکی مرده بودم
(2014-08-15 ساعت 12:11)zar_arian نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:00)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 11:52)zar_arian نوشته:  سلام دوستان من ديروز يك ايميل زدم به انكارا گفتم من مارچ مصاحبه داشتم افيسر گفت سه ماه ديگه سايت را چك كنيد ولي با گذشت شش ماه خبري نيست لطفا وضعيت كيس من را اعلام فرماييد٠ اين هم جواب سفارت!!!!!!!!!! دوستان منظورش از pending يعني چي ؟ يعني پرونده را مختومه أعلام كردن
Dear Arian;

Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

Note: We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who did not attend their initial appointment but chose to rescheduled their interview are at serious risk of a visa number not being available. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before
holding your passports with the issued visas in your hands.

For more details please visit:

http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
Pending یعنی در حال بررسی
روند اجرایی شما هنوز در حال بررسی است
مرسي از پاسختون
يعني بررسي ان هنوز در أمريكا مانده چون ميگه هنوز به ما پاسخ ندادند كه ما بزاريم در سايت ؟
أيا ايميلي جز ايميل سفارت داريد كه من به انجا ايميل بزنم ببينم وضعيت كيس من چه جوري هست ؟
سفارت تركيه بأيد اين پروسه ap را انجام بده يا يه ارگان ديگه اي در أمريكا هست كه اين كار را انجام ميده؟
با تشكر از راهنمايي دوستان
دوست گرامی
پروسه بررسی پرونده ها به FBI Checkمعروفه و سفارت هیچ دخالتی در این بررسی نداره.این مرحله AP توسط اف بی آی و سایر سازمانهای امنیتی انجام و نتیجه به سفارت اعلام میشه. به امید دریافت هرچه سریعتر نتیجه AP و کلیر شدن شما.Sad
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: NarCssuS ، محبت ، nedaba ، azadeh2014 ، H Pier ، آلیس-1980 ، zar_arian ، salar5452 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 14:34)sonyz2 نوشته:  دوستان به نظرتون هفته آینده می تونیم یه چند روزی بریم سفر یا از مرکز دور نشیم بهتره؟ خبری میشه آیا؟؟؟؟
ما هم از مرکز دوریم خبری شد با موشک خودمونو می رسونیم مرکزBig Grin یک سال مرکز بودید خبری نشد دور شید شاید فرجی بشه Tongue
تشکر کنندگان: arffx ، sonyz2 ، lighter ، محبت ، nedaba ، azadeh2014 ، nazanin fatemi ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 14:34)sonyz2 نوشته:  دوستان به نظرتون هفته آینده می تونیم یه چند روزی بریم سفر یا از مرکز دور نشیم بهتره؟ خبری میشه آیا؟؟؟؟

سلام فوقش اگه خبری شد تا ویزای دوبیتون بیاد برگشتین. چون ویزای اضطراری هم سه روز طول میکشه. فقط اسکن پاسپورتاتون تو ایمیلتون باشه تا بتونید واسه ویزا اقدام کنید
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: sonyz2 ، محبت ، nedaba ، آلیس-1980 ، nazanin fatemi ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 13:33)payman115 نوشته:  سلام دوستان کاشکی تایپپیکی برای تمدید مدیکال درست میشد که این همه سردرگمی نباشه
ممکنه سوال تکراری باشه ولی با عرض پوزش از سروران گرامی می پرسم :
ما 7 فروردین ماه رفتم مصاحبه و کلیرنس نصیبمان شد الان مانند همه دوستان منتظر مانده ایم می خواستم بدونم الان باید برم مدیکال مجدد کی برم؟ زیر برگ که توی دبی تو مدیکال به ما دادن 18 اگوست رو برای واکسن td مشخص کرده الان گیج شدم که کجا برم و چیکار کنم ؟ چون کارت زرد اول رو با کلی دردسر از درمانگاه والفجر شیراز گرفتم که تنها جایی که تو شیراز کارت زرد می ده این دفعه باید چی بهشون بگم و اونا باید برا ما چه کاری بکنن و بعدش توی دبی باید چه کاری کرد؟ همه اینا سوالایی که گیچم کرده لطفا اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید به من کمک کنید پیشاپیش سپاس گزارم

دوست گرامی
اگر کارت زرد را در دبی از شما گرفتن یک برگه از نتیجه مدیکال در دست شما هست. آن را به درمانگاه ببرید و روند را توضیح دهید تا واکسن های تزریق شده را از برگه دبی مجددا در کارت زرد جدید وارد کنند و سایر واکسنهای مورد نیاز را تزریق کنند و کارت زرد جدید را بهمراه جواب مدیکال قبلی جهت تمدید مدیکال در دبی ارائه دهید.
با امید کلیر دوستان مهاجرسرایی و صدور ویزا . شاد باشید.Wink
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، محبت ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، payman115
(2014-08-15 ساعت 14:44)arffx نوشته:  

سلام فوقش اگه خبری شد تا ویزای دوبیتون بیاد برگشتین. چون ویزای اضطراری هم سه روز طول میکشه. فقط اسکن پاسپورتاتون تو ایمیلتون باشه تا بتونید واسه ویزا اقدام کنید

ممنون ولی ویزای دوبی رو چهل روزه که داریم و منتظر انقضاش هستیم...Big GrinBig Grin
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 14:06)آنا پورایمانی نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 13:05)Morteza1350 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:42)windexpert نوشته:  سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم.M برای همه آرزوی موفقیت و کلیر شدن می کنم.

سلام دوست عزيز ابوظبى اصلا جواب ايميل رو نمى ده كه بتونيم پيگيري كنيم

سلام.منم 6روز پیش به سفارت ابوظبی ایمیل زدم نه آپدیت شدم نه جواب ایمیل بهم دادن.

سلام دوست عزیز برای برسی وضعیت پروندتون نباید ایمیل بزنید ،باید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

http://abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 13:48)mohamad2014 نوشته:  Q: Will this have any impact on the Diversity Visa program in September?

Immigrant visa processing (including diversity visas) continues and remains a high priority. The Department expects to have used all numbers for DV-2014 when the program year ends on September 30, 2014.
این سوال جزو سوالات مکرر پرسیده شده در صفحه وزارت امور حارجه عموریکاست.
اگه اشتباه نکنم میگه انتظارمون اینه تا پایان سپتامبر تمام ویزاها صادر بشه!
بنابراین دوستان همراه فقط صبور باشید.Tongue

دوست گرامی :
سوال را از طریق mail از سفارت یا kcc پرسیدید؟ از کدام سفارت ؟ چون خبر خیلی خوبیه و امیدوارکنندست. به امید اعلام کیسهای کلیر شده دوستان مهاجرسرایی Smile
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 14:05)zzarin نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:04)zzarin نوشته:  من دیشب به سفارت بعد از 100 رو ز ایمیل زدم و این جواب شون بود
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
همسرم آپدیت شد 15 آگوست با این ایمیل
فکر میکنم امروز هم نباید به امید آپدیت باشیم ، کسی میتونه این متن رو تفسیر کنه
دوستان میتونید نظرتون را درباره این متن بگید آیا ما کلیر شدیم اما ویزا ندارند که بدن یا اصلا تکلیف ما معلوم نیست
سلام
دوست خوبم جدیدا این متنم رو سفارت ایروان در پاسخ دوستان میده و کاملا نامعلوم جواب داده و نه مشخص کرده کلیر شدید و نه نشدید فقط که ویزا ندارن و اینکه منتظر اعلام باشید خلاصه اینکه تکلیف نامعلومه .
البته به قول دوست عزیزم تورج اینا مثل اینکه هر هفته یه منو جدید برا جواب دادن دارن و این هفته شون اینه ( جوجه کباب ) حالا تا منوی بعدی باید منتظر طبخ سفارت بود. Cool
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام بر همگی متظرانBig Grin
من متوجه نمیشوم در سایت ایروان http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
هیچ نشانی از همسفران و کیسهی as2014.... نیست. آیا من دارم اشتباه میبینم؟؟Cool
با توجه به گفته ان دوستی که میگه به سایتها اعتماد نمیشه کرد ایا جائی غیر از ceac برای اطمینان از کلیر شدن هست.؟ ممنون از جوابSmile
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، Farnoodh ، nasim ، mizan ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 15:14)ماتیتی نوشته:  سلام بر همگی متظرانBig Grin
من متوجه نمیشوم در سایت ایروان http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
هیچ نشانی از همسفران و کیسهی as2014.... نیست. آیا من دارم اشتباه میبینم؟؟Cool
با توجه به گفته ان دوستی که میگه به سایتها اعتماد نمیشه کرد ایا جائی غیر از ceac برای اطمینان از کلیر شدن هست.؟ ممنون از جوابSmile
سلام
خیلی وقته داستانش همینطوره و در خصوص کلیر نه سایت سیس و نه هیچ سایت دیگه ای جوابگوتون نیست و فقط و فقط خود سفارت حالا با ایمیل یا صفحاتشSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-15 ساعت 12:25)windexpert نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:57)Shahriyar85 نوشته:  دوست گرامي windexpert لطفا بفرماييد كيستون حدود چند بود و چه ايميلي زدين كه اين جواب را گرفتين
سلام. شماره کیس 29XX
یه ایمیل ساده که پرسیدم آیا a.p. تموم شده یا نه که همون جوابی که دوستان در صفحات قبلی گذاشتن رو دادن مبنی بر اینه پروسه شما تموم شده و سیستم دادن ویزا بر اساس اینه که هر که زودتر بیاد بهش تعلق میگیره منم بلافاصله واسه دو روز بعد بلیط گرفتم و پاس و عکس و مدیکال اپدیت شدم رو انداختم تو باکس. اینم بگم که من یه ماه قبل که با همسرم ایروان بودیم و فقط اون کلیر شده بود مدیکالم رو با اون آپدیت کردم

خواهش مي كنيم نمونه ايميلي كه فرستاديد و ايميلي كه برايتان فرستادند را براي ما در تاپيك بگذاريد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، shahrzad001 ، H Pier ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان