کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 12:53)محبت نوشته:  سلام
ﻣﺮﺩﯼ ،ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺣﻀﻮﺭﯼ ﺷﻐﻠﯽ ، ﺑﻪ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﺭﻓﺖ. ﻣﺪﯾﺮ ﺷﺮﮐﺖ ، ﯾﮏ ﻭﺭﻗﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮﯼ ﺍﺳﺘﯿﻮ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ، ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﻫﺪ .

ﺳﻮﺍﻝ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ :
ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺷﺐ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺮﺩ ﻭ ﻃﻮﻓﺎﻧﻰ ، ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩ ﺍﻯ ﺧﻠﻮﺕ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ، ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ، ﺑﻪ
ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ، ﺍﯾﻦ ﭘﺎ ﻭ ﺁﻥ ﭘﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﺎﺩ ﻭ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻭ ﻃﻮﻓﺎﻥ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﮐﻤﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ ...

ﯾﮑﻰ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﭘﯿﺮ ﺯﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭﻯ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﮐﻤﮑﻰ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﺸﻮﺩ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻏﺰﻝ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﻰ ﺭﺍ
ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ.

ﺩﻭﻣﯿﻦ ﻧﻔﺮ، ﺻﻤﯿﻤﻰ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﺘﻰ ﯾﮏ ﺑﺎﺭﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻔﺮ ﺳﻮﻡ، ﻋﺸﻖ ﺷﻤﺎﺳﺖ!
ﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩﺭﻭﯼ ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﺟﺎﻯ ﺧﺎﻟﻰ ﺩﺍﺭﺩ ...
ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﺭﺍ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﻰ ﮐﻨﯿﺪ؟
ﭘﯿﺮﺯﻥ؟
دوستتون؟
عشقتون؟

ﺟﻮﺍﺑﻰ ﮐﻪ او ﻧﻮﺷﺖ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﺻﺪﻫﺎ ﻣﺘﻘﺎﺿﻰ ، ﺑﻪ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﺁﯾﺪ .

ﭘﺎﺳﺦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ :
ﻣﻦ ﺳﻮﺋﯿﭻ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺍﻡ ﺗﺎ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ، ﻭ ﺑﺎ ﻋﺸﻘﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕاه منتظرمیمانم شایداتوبوس آمد!

اگه من بودم سوييچ رو مي دادم به دوستم و پيرزن خودمو عشقم هم مي رفتيم صندوق عقب
تشکر کنندگان: pari pari ، kaaren ، محبت ، nasim ، lighter ، amohammadi348 ، nedaba ، nazanin fatemi ، soli asali
دوستان یه سوال، من که ۱۴ می مصاحبه داشتم به نظرتون زمانی که کلیر بشم(اگه بشم!!) نیازی به مدیکال مجدد دارم؟ چون میخوام پاسپورتمو بدم برام پیکاپ کنن، به خاطر سربازی نمیتونم راحت خارج شم و میخوام یه بار خارج شدنم رو برای خود امریکا داشته باشم.
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 13:09)سبز نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:53)محبت نوشته:  ﭘﺎﺳﺦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ :
ﻣﻦ ﺳﻮﺋﯿﭻ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺍﻡ ﺗﺎ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ، ﻭ ﺑﺎ ﻋﺸﻘﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕاه منتظرمیمانم شایداتوبوس آمد!

اگه من بودم سوييچ رو مي دادم به دوستم و پيرزن خودمو عشقم هم مي رفتيم صندوق عقب
سلام
سبز عزیز اگر من تصمیم گیرنده بودم اونوقت نه فقط نمیپذیرفتمت بلکه نامه به دانشگاهت هم میدادم که این دانشجوی دکتری الکترونیکتون رو اخراج کنید اما چرا؟
مرد حسابی حالا سوئیچ و میدادی به اون دوستت درست دیگه چرا پیرزنه رو که یه جای خالی هم داری با عشقت میبردی صندوق عقب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
اینطوری میخوای بری آمریکا برادر منBig Grin
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: nasim ، lighter ، Sara_lphmkf ، aghamilad ، amohammadi348 ، nedaba ، nazanin fatemi ، pari pari ، soli asali
سلام دوستان کاشکی تایپپیکی برای تمدید مدیکال درست میشد که این همه سردرگمی نباشه
ممکنه سوال تکراری باشه ولی با عرض پوزش از سروران گرامی می پرسم :
ما 7 فروردین ماه رفتم مصاحبه و کلیرنس نصیبمان شد الان مانند همه دوستان منتظر مانده ایم می خواستم بدونم الان باید برم مدیکال مجدد کی برم؟ زیر برگ که توی دبی تو مدیکال به ما دادن 18 اگوست رو برای واکسن td مشخص کرده الان گیج شدم که کجا برم و چیکار کنم ؟ چون کارت زرد اول رو با کلی دردسر از درمانگاه والفجر شیراز گرفتم که تنها جایی که تو شیراز کارت زرد می ده این دفعه باید چی بهشون بگم و اونا باید برا ما چه کاری بکنن و بعدش توی دبی باید چه کاری کرد؟ همه اینا سوالایی که گیچم کرده لطفا اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید به من کمک کنید پیشاپیش سپاس گزارم
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، nazanin fatemi ، soli asali
روند صداهای در آمده در کل پروسه لاتاری

قبل از قبولی : إإإإإإإإإإیییییییییییییییییییی
دیدن قبولی : وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
انتظار مصاحبه :هههههههههههههییییییی
کارنت شدن :ووووووووووووویییییییییییی
مصاحبه :وای~~~~~~~~~~~~ (استرس)
انتظار جواب :هههههههههییییییییییی آآآآآآآآآآآآآیییییییییییییی ووووووووووووووااااااااااااااااااییییییییییییی ههههوووووووییییی آآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخ
صدا بعدی چیه خدا می دونه
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، lighter ، nedaba ، nazanin fatemi ، pari pari ، arashmanteghi ، soli asali
Smile)) خسته شديم واقعا بدترين چيز انتظاره.... خدايا بسه ديگه !!!! آنكارا ابوظبي و ايروان بدويين !!!! جالبه كه آنكارا كليرم شده باشي با ايميل نميگه،ولي بقيه سفارتا لا اقل لو ميدن!

Q: Will this have any impact on the Diversity Visa program in September?

Immigrant visa processing (including diversity visas) continues and remains a high priority. The Department expects to have used all numbers for DV-2014 when the program year ends on September 30, 2014.
این سوال جزو سوالات مکرر پرسیده شده در صفحه وزارت امور حارجه عموریکاست.
اگه اشتباه نکنم میگه انتظارمون اینه تا پایان سپتامبر تمام ویزاها صادر بشه!
بنابراین دوستان همراه فقط صبور باشید.Tongue
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari1392 ، محبت ، nedaba ، H Pier ، EmJay ، nazanin fatemi ، pari pari ، arashmanteghi ، soli asali
[quote='Morteza1350' pid='535594' dateline='1408091759']
[quote='windexpert' pid='535537' dateline='1408083139']
سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم.M برای همه آرزوی موفقیت و کلی
دوست من صمن تبریک شما چه ایمیلی به سفارت دادی و سفارت دقیقا چه جوابی به شما داد کع متوجه شدید کلیر کردن؟
میشه اون متنو بزارید. حدود کیس نامبرتون چنده؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: nedaba ، امین 13 ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 13:18)srt نوشته:  دوستان یه سوال، من که ۱۴ می مصاحبه داشتم به نظرتون زمانی که کلیر بشم(اگه بشم!!) نیازی به مدیکال مجدد دارم؟ چون میخوام پاسپورتمو بدم برام پیکاپ کنن، به خاطر سربازی نمیتونم راحت خارج شم و میخوام یه بار خارج شدنم رو برای خود آمریکا داشته باشم.

دوست عزیز من این سوالو ازسفارت ایروان با ایمیل پرسیدم و تاکید کردم که این اجبار هست که بیش از یک ماه از تاریخ انقضای مدیکال مونده باشه و شما در غیر اینصورت ویزا صادر نمی کنید . پاسخ این بود که هیچ اجباری در این مورد نیست فقط اعتبار ویزای شما تا پایان اعتبار مدیکالتون خواهد بود . حال بنظرم شما هم یک ایمیل به سفارت مربوطه بزنید و اقدام درست رو با توجه به شرایطتون انجام دهید.
تشکر کنندگان: srt ، محبت ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 13:52)ssara نوشته:  [quote='Morteza1350' pid='535594' dateline='1408091759']
[quote='windexpert' pid='535537' dateline='1408083139']
سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم.M برای همه آرزوی موفقیت و کلی
دوست من صمن تبریک شما چه ایمیلی به سفارت دادی و سفارت دقیقا چه جوابی به شما داد کع متوجه شدید کلیر کردن؟
میشه اون متنو بزارید. حدود کیس نامبرتون چنده؟

متاسفانه آنكارا كليرم شده باشي با ايميل نميگن بهت!همون جواب روتينو ميدن

تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 13:33)payman115 نوشته:  سلام دوستان کاشکی تایپپیکی برای تمدید مدیکال درست میشد که این همه سردرگمی نباشه
ممکنه سوال تکراری باشه ولی با عرض پوزش از سروران گرامی می پرسم :
ما 7 فروردین ماه رفتم مصاحبه و کلیرنس نصیبمان شد الان مانند همه دوستان منتظر مانده ایم می خواستم بدونم الان باید برم مدیکال مجدد کی برم؟ زیر برگ که توی دبی تو مدیکال به ما دادن 18 اگوست رو برای واکسن td مشخص کرده الان گیج شدم که کجا برم و چیکار کنم ؟ چون کارت زرد اول رو با کلی دردسر از درمانگاه والفجر شیراز گرفتم که تنها جایی که تو شیراز کارت زرد می ده این دفعه باید چی بهشون بگم و اونا باید برا ما چه کاری بکنن و بعدش توی دبی باید چه کاری کرد؟ همه اینا سوالایی که گیچم کرده لطفا اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید به من کمک کنید پیشاپیش سپاس گزارم

سلام تاپیک مخصوص مدیکال وجود داره چیزی که مسلمه اینه که شما باید هجده اگوست این واکسن رو بزنید بعد ببرید تو کارت زرد وارد کنند. وقتی که کلیر شدید اول باید دوباره برید مدیکال رو مثل قبل انجام بدید و با جواب ببرید سفارت. البته اگه مطمین هستید کلیر میشید الانپهم میتونید برید تمدید مدیکال چون بیمارستان پولشو میشناسه و ایرادی نمیگیرن
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 10:04)zzarin نوشته:  من دیشب به سفارت بعد از 100 رو ز ایمیل زدم و این جواب شون بود
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
همسرم آپدیت شد 15 آگوست با این ایمیل
فکر میکنم امروز هم نباید به امید آپدیت باشیم ، کسی میتونه این متن رو تفسیر کنه
دوستان میتونید نظرتون را درباره این متن بگید آیا ما کلیر شدیم اما ویزا ندارند که بدن یا اصلا تکلیف ما معلوم نیست
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 13:05)Morteza1350 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:42)windexpert نوشته:  سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم.M برای همه آرزوی موفقیت و کلیر شدن می کنم.

سلام دوست عزيز ابوظبى اصلا جواب ايميل رو نمى ده كه بتونيم پيگيري كنيم

سلام.منم 6روز پیش به سفارت ابوظبی ایمیل زدم نه آپدیت شدم نه جواب ایمیل بهم دادن.
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، ssara ، arash1392 ، nazanin fatemi ، soli asali
خدایا
بیش از 365 صفحه از کتاب عمرم رو فقط با کلماتی چون صبر امید و توکل به تو پر کردم.اما دیگه کم آوردم .احساساتم به بازی گرفته شد.اگر از خاطرات این یکسال بخوام بگم فقط یه لپ تاپ و یه سایت مهاجرسرا و یه کلید f5 مونده و من با یه روحیه داغون.از صبح که پامیشدم کارم شده بود چک کردن سایت ایروان و سیس و مهاجرسرا تا شب که می خواستم بخوابم و اون هم به امید صبحی با شنیدن یه خبر خوش اما باز هم یه صبح تکراری دیگه..آره خدا جونم دیگه خسته شدم دیگه کم آوردم.تو این چند سال عمری که ازت گرفتم همیشه دنیا روبه کامم گردوندی .همیشه واسم بهترینها رو رقم زدی..خدایا شکرت اما یه چیزی ازت بزور خواستمو بهم دادی و با دادنش بهم فهموندی که هیچ چیزی رو نباید ازت بزور بخوام چون به صلاحم نیست تا این که این قضیه لاتاری لعنتی پیش اومدو زندگیمو بازیچه خودش کرد و جز یه جسم خسته و روح و روانی پریشون چیز دیگه ای باقی نذاشت.کم کم ایمانم رو هم دارم از دست میدم که پس کو خدا ؟ پس چرا نمیشنوه؟ پس چرا نمیبینه؟
اما وقتی به گذشته نگاه می کنم بازم می گم خدایا شکرت.دیگه واسه همیشه خودمو می کشم کنار و میگم هر چی خودت صلاح میبینی همون کن.دیگه هیچی رو ازت بزور نمی خوام اما خدا جونمSad ازت خواهش می کنم حکمت این یکسال انتظار رو هم برام روشن کن تا ایمانم که ضعیف شده دوباره بهم برگرده..خدایا شکرت همینکه یه همسر خوب و یه بچه سالم و سلامتی بهم دادی واسم بسه.فقط ازت می خوام بهترینها رو برام رقم بزنی و دشمن شادم نکنی فقط همین و بس ...
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
سفارت فخیمه ی آنکارا در طول ده ماه و نیم 533 ویزا به AS ها داده.حالا می خواد توو یک ماه و نیم باقی مونده یه چیزی در حدود همین تعداد ویزا صادر کنه!!!

از همین امروز هم شروع کنه باید هفته ای 80-90 ویزا صادر کنه واسه لاتاری ها
به نظر میاد امسال بازی جدیدی در کاره!!!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان