موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال، من که ۱۴ می مصاحبه داشتم به نظرتون زمانی که کلیر بشم(اگه بشم!!) نیازی به مدیکال مجدد دارم؟ چون میخوام پاسپورتمو بدم برام پیکاپ کنن، به خاطر سربازی نمیتونم راحت خارج شم و میخوام یه بار خارج شدنم رو برای خود امریکا داشته باشم.
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 13:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 13:26 توسط محبت.)
(2014-08-15 ساعت 13:09)سبز نوشته: (2014-08-15 ساعت 12:53)محبت نوشته: ﭘﺎﺳﺦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ :
ﻣﻦ ﺳﻮﺋﯿﭻ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺍﻡ ﺗﺎ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ، ﻭ ﺑﺎ ﻋﺸﻘﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕاه منتظرمیمانم شایداتوبوس آمد!
اگه من بودم سوييچ رو مي دادم به دوستم و پيرزن خودمو عشقم هم مي رفتيم صندوق عقب
سلام
سبز عزیز اگر من تصمیم گیرنده بودم اونوقت نه فقط نمیپذیرفتمت بلکه نامه به دانشگاهت هم میدادم که این دانشجوی دکتری الکترونیکتون رو اخراج کنید اما چرا؟
مرد حسابی حالا سوئیچ و میدادی به اون دوستت درست دیگه چرا پیرزنه رو که یه جای خالی هم داری با عشقت میبردی صندوق عقب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
اینطوری میخوای بری آمریکا برادر من
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کاشکی تایپپیکی برای تمدید مدیکال درست میشد که این همه سردرگمی نباشه
ممکنه سوال تکراری باشه ولی با عرض پوزش از سروران گرامی می پرسم :
ما 7 فروردین ماه رفتم مصاحبه و کلیرنس نصیبمان شد الان مانند همه دوستان منتظر مانده ایم می خواستم بدونم الان باید برم مدیکال مجدد کی برم؟ زیر برگ که توی دبی تو مدیکال به ما دادن 18 اگوست رو برای واکسن td مشخص کرده الان گیج شدم که کجا برم و چیکار کنم ؟ چون کارت زرد اول رو با کلی دردسر از درمانگاه والفجر شیراز گرفتم که تنها جایی که تو شیراز کارت زرد می ده این دفعه باید چی بهشون بگم و اونا باید برا ما چه کاری بکنن و بعدش توی دبی باید چه کاری کرد؟ همه اینا سوالایی که گیچم کرده لطفا اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید به من کمک کنید پیشاپیش سپاس گزارم
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
روند صداهای در آمده در کل پروسه لاتاری
قبل از قبولی : إإإإإإإإإإیییییییییییییییییییی
دیدن قبولی : وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
انتظار مصاحبه :هههههههههههههییییییی
کارنت شدن :ووووووووووووویییییییییییی
مصاحبه :وای~~~~~~~~~~~~ (استرس)
انتظار جواب :هههههههههییییییییییی آآآآآآآآآآآآآیییییییییییییی ووووووووووووووااااااااااااااااااییییییییییییی ههههوووووووییییی آآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخ
صدا بعدی چیه خدا می دونه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
Q: Will this have any impact on the Diversity Visa program in September?
Immigrant visa processing (including diversity visas) continues and remains a high priority. The Department expects to have used all numbers for DV-2014 when the program year ends on September 30, 2014.
این سوال جزو سوالات مکرر پرسیده شده در صفحه وزارت امور حارجه عموریکاست.
اگه اشتباه نکنم میگه انتظارمون اینه تا پایان سپتامبر تمام ویزاها صادر بشه!
بنابراین دوستان همراه فقط صبور باشید.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Morteza1350' pid='535594' dateline='1408091759']
[quote='windexpert' pid='535537' dateline='1408083139']
سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم.M برای همه آرزوی موفقیت و کلی
دوست من صمن تبریک شما چه ایمیلی به سفارت دادی و سفارت دقیقا چه جوابی به شما داد کع متوجه شدید کلیر کردن؟
میشه اون متنو بزارید. حدود کیس نامبرتون چنده؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 13:33)payman115 نوشته: سلام دوستان کاشکی تایپپیکی برای تمدید مدیکال درست میشد که این همه سردرگمی نباشه
ممکنه سوال تکراری باشه ولی با عرض پوزش از سروران گرامی می پرسم :
ما 7 فروردین ماه رفتم مصاحبه و کلیرنس نصیبمان شد الان مانند همه دوستان منتظر مانده ایم می خواستم بدونم الان باید برم مدیکال مجدد کی برم؟ زیر برگ که توی دبی تو مدیکال به ما دادن 18 اگوست رو برای واکسن td مشخص کرده الان گیج شدم که کجا برم و چیکار کنم ؟ چون کارت زرد اول رو با کلی دردسر از درمانگاه والفجر شیراز گرفتم که تنها جایی که تو شیراز کارت زرد می ده این دفعه باید چی بهشون بگم و اونا باید برا ما چه کاری بکنن و بعدش توی دبی باید چه کاری کرد؟ همه اینا سوالایی که گیچم کرده لطفا اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید به من کمک کنید پیشاپیش سپاس گزارم
سلام تاپیک مخصوص مدیکال وجود داره چیزی که مسلمه اینه که شما باید هجده اگوست این واکسن رو بزنید بعد ببرید تو کارت زرد وارد کنند. وقتی که کلیر شدید اول باید دوباره برید مدیکال رو مثل قبل انجام بدید و با جواب ببرید سفارت. البته اگه مطمین هستید کلیر میشید الانپهم میتونید برید تمدید مدیکال چون بیمارستان پولشو میشناسه و ایرادی نمیگیرن
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت فخیمه ی آنکارا در طول ده ماه و نیم 533 ویزا به AS ها داده.حالا می خواد توو یک ماه و نیم باقی مونده یه چیزی در حدود همین تعداد ویزا صادر کنه!!!
از همین امروز هم شروع کنه باید هفته ای 80-90 ویزا صادر کنه واسه لاتاری ها
به نظر میاد امسال بازی جدیدی در کاره!!!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"