کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 14:40)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:11)zar_arian نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:00)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 11:52)zar_arian نوشته:  سلام دوستان من ديروز يك ايميل زدم به انكارا گفتم من مارچ مصاحبه داشتم افيسر گفت سه ماه ديگه سايت را چك كنيد ولي با گذشت شش ماه خبري نيست لطفا وضعيت كيس من را اعلام فرماييد٠ اين هم جواب سفارت!!!!!!!!!! دوستان منظورش از pending يعني چي ؟ يعني پرونده را مختومه أعلام كردن
Dear Arian;

Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

Note: We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who did not attend their initial appointment but chose to rescheduled their interview are at serious risk of a visa number not being available. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before
holding your passports with the issued visas in your hands.

For more details please visit:

http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
Pending یعنی در حال بررسی
روند اجرایی شما هنوز در حال بررسی است
مرسي از پاسختون
يعني بررسي ان هنوز در أمريكا مانده چون ميگه هنوز به ما پاسخ ندادند كه ما بزاريم در سايت ؟
أيا ايميلي جز ايميل سفارت داريد كه من به انجا ايميل بزنم ببينم وضعيت كيس من چه جوري هست ؟
سفارت تركيه بأيد اين پروسه ap را انجام بده يا يه ارگان ديگه اي در أمريكا هست كه اين كار را انجام ميده؟
با تشكر از راهنمايي دوستان
دوست گرامی
پروسه بررسی پرونده ها به FBI Checkمعروفه و سفارت هیچ دخالتی در این بررسی نداره.این مرحله AP توسط اف بی آی و سایر سازمانهای امنیتی انجام و نتیجه به سفارت اعلام میشه. به امید دریافت هرچه سریعتر نتیجه AP و کلیر شدن شما.Sad
ما هم دیشب به انکارا میل زدیم دقیقا همین جوابو داد . تفسیر جواب :
1- هنوز در مرحله اداری هستید
2-اینی که میگه ویزا نامبر نداره منظورش اینه که بر اساس تعداد نفراتی که تا حالا مصاحبه شدن ویزا نامبر نداریم . اونایی که تا حالا نیومدن مصاحبه متاسفانه دیگه ویزا نامبری براشون نمونده- این قسمتو برای دوستان با کیس نامبرهای بالای 12هزار من متاسفم واقعا-
3- گفته به هنگامیکه گفتیم کلیر هستید بگید یک دو سه حمله و اگه دیر بیاید ممکنه ویزا خبری نباشه
جامانده از لاتاری 2014
(2014-08-15 ساعت 13:40)REZAMBI نوشته:  روند صداهای در آمده در کل پروسه لاتاری

قبل از قبولی : إإإإإإإإإإیییییییییییییییییییی
دیدن قبولی : وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
انتظار مصاحبه :هههههههههههههییییییی
کارنت شدن :ووووووووووووویییییییییییی
مصاحبه :وای~~~~~~~~~~~~ (استرس)
انتظار جواب :هههههههههییییییییییی آآآآآآآآآآآآآیییییییییییییی ووووووووووووووااااااااااااااااااییییییییییییی ههههوووووووییییی آآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخ
صدا بعدی چیه خدا می دونه

سایت ف.ی.ل.ت.ر نشه صلوات. Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، Sara_lphmkf ، lighter ، محبت ، HELIAA ، medexk ، ماتیتی ، nasim ، zepehr ، nedaba ، hamid_fs3 ، pari pari ، milad 68
سلام
نمیدونم این روزا چرا همه ش یاد این آهنگ بانوی هنرمند سرزمینم هایده می افتم که:
مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه...Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-15 ساعت 15:29)محبت نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز
دقییییقا این آهنگیه که من تموم روز زمزمش میکنم
مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه
غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، nasim ، zepehr ، nedaba ، arash1392 ، nazanin fatemi ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 14:56)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 14:44)arffx نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 14:34)sonyz2 نوشته:  دوستان به نظرتون هفته آینده می تونیم یه چند روزی بریم سفر یا از مرکز دور نشیم بهتره؟ خبری میشه آیا؟؟؟؟

سلام فوقش اگه خبری شد تا ویزای دوبیتون بیاد برگشتین. چون ویزای اضطراری هم سه روز طول میکشه. فقط اسکن پاسپورتاتون تو ایمیلتون باشه تا بتونید واسه ویزا اقدام کنید

ممنون ولی ویزای دوبی رو چهل روزه که داریم و منتظر انقضاش هستیم...Big GrinBig Grin

خب شما دیگه مشکل ندارین برین با خیال راحت مسافرت
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: محبت ، sonyz2 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 14:34)rainolf نوشته:  آقا قسمت دردناک قضیه برای من اینجاست که اگر به جای خیلی از دوستان بودم؛ اگر کیس نامبرم کمی کمتر یا بیشتر بود؛ فقط اگر توی همون یک هفته مزخرف جهنمی مصاحبه نمیشدم حتما یکضرب میگرفتم چیزی که خود آفیسر هم اذعان داشت یعنی گفت متاسفانه الان ویزایی نداریم که بهتون بدیم.....

شما رو سايت ميشناسه ، موافقي مثله ايروانيها پا شيم بريم
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، pari pari ، soli asali

ساقی خوب نبوده برادر من.Wink
اما اینکه در مورد دهه شصتی ها آهنگ خونده من خیلی دوسش دارم.
تو ای ساغر هستی به کامم ننه شصتی. Big Grin

از نظر لغوی ساغر به معنی پیاله است. در فرهنگ معین به معنی پیالهٔ شرابخواری و جام است.
پی دی اف سفر به ایروان
امروز انکارا ساعت 20 میخواد کولاک کنه میگید نه این خط و این نشون
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، sonyz2 ، zepehr ، nedaba ، abbas09 ، کیانوش2 ، nazanin fatemi ، taleghani ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 14:07)HELIAA نوشته:  خدایا
بیش از 365 صفحه از کتاب عمرم رو فقط با کلماتی چون صبر امید و توکل به تو پر کردم.اما دیگه کم آوردم .احساساتم به بازی گرفته شد.اگر از خاطرات این یکسال بخوام بگم فقط یه لپ تاپ و یه سایت مهاجرسرا و یه کلید f5 مونده و من با یه روحیه داغون.از صبح که پامیشدم کارم شده بود چک کردن سایت ایروان و سیس و مهاجرسرا تا شب که می خواستم بخوابم و اون هم به امید صبحی با شنیدن یه خبر خوش اما باز هم یه صبح تکراری دیگه..آره خدا جونم دیگه خسته شدم دیگه کم آوردم.تو این چند سال عمری که ازت گرفتم همیشه دنیا روبه کامم گردوندی .همیشه واسم بهترینها رو رقم زدی..خدایا شکرت اما یه چیزی ازت بزور خواستمو بهم دادی و با دادنش بهم فهموندی که هیچ چیزی رو نباید ازت بزور بخوام چون به صلاحم نیست تا این که این قضیه لاتاری لعنتی پیش اومدو زندگیمو بازیچه خودش کرد و جز یه جسم خسته و روح و روانی پریشون چیز دیگه ای باقی نذاشت.کم کم ایمانم رو هم دارم از دست میدم که پس کو خدا ؟ پس چرا نمیشنوه؟ پس چرا نمیبینه؟
اما وقتی به گذشته نگاه می کنم بازم می گم خدایا شکرت.دیگه واسه همیشه خودمو می کشم کنار و میگم هر چی خودت صلاح میبینی همون کن.دیگه هیچی رو ازت بزور نمی خوام اما خدا جونمSad ازت خواهش می کنم حکمت این یکسال انتظار رو هم برام روشن کن تا ایمانم که ضعیف شده دوباره بهم برگرده..خدایا شکرت همینکه یه همسر خوب و یه بچه سالم و سلامتی بهم دادی واسم بسه.فقط ازت می خوام بهترینها رو برام رقم بزنی و دشمن شادم نکنی فقط همین و بس ...

از کجا میدونی نمیبینه و نمیشنوه؟Cool شاید بری این چیزیها که داری هم از دست بره. دور از جون Sad حالا مگه اونجا چه خبره؟
تشکر کنندگان: nedaba ، aaraam ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 15:35)H Pier نوشته:  

ساقی خوب نبوده برادر من.Wink
اما اینکه در مورد دهه شصتی ها آهنگ خونده من خیلی دوسش دارم.
تو ای ساغر هستی به کامم ننه شصتی. Big Grin

از نظر لغوی ساغر به معنی پیاله است. در فرهنگ معین به معنی پیالهٔ شرابخواری و جام است.
حسن بذار برم ایروان جبران میکنمWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، nedaba ، pari pari ، mehrzad2013 ، soli asali
ي غرور يخي، ي ستاره سرد،
ي شب از همه چي به خدا گله كرد،
ي دفعه به خودش همه چي رو سپرد،
ديگه گريه نكرد فقط حوصله كرد ...
عوض ميكني زندگيم و ، تو يادم دادي عاشقيم و،
تحمل نداره نباشي، دلي كه تو تنهاخداشي ...
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: sonyz2 ، محبت ، nasim ، H Pier ، nedaba ، azadeh2014 ، ali214 ، کیانوش2 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 15:39)ماتیتی نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 14:07)HELIAA نوشته:  خدایا
بیش از 365 صفحه از کتاب عمرم رو فقط با کلماتی چون صبر امید و توکل به تو پر کردم.اما دیگه کم آوردم .احساساتم به بازی گرفته شد.اگر از خاطرات این یکسال بخوام بگم فقط یه لپ تاپ و یه سایت مهاجرسرا و یه کلید f5 مونده و من با یه روحیه داغون.از صبح که پامیشدم کارم شده بود چک کردن سایت ایروان و سیس و مهاجرسرا تا شب که می خواستم بخوابم و اون هم به امید صبحی با شنیدن یه خبر خوش اما باز هم یه صبح تکراری دیگه..آره خدا جونم دیگه خسته شدم دیگه کم آوردم.تو این چند سال عمری که ازت گرفتم همیشه دنیا روبه کامم گردوندی .همیشه واسم بهترینها رو رقم زدی..خدایا شکرت اما یه چیزی ازت بزور خواستمو بهم دادی و با دادنش بهم فهموندی که هیچ چیزی رو نباید ازت بزور بخوام چون به صلاحم نیست تا این که این قضیه لاتاری لعنتی پیش اومدو زندگیمو بازیچه خودش کرد و جز یه جسم خسته و روح و روانی پریشون چیز دیگه ای باقی نذاشت.کم کم ایمانم رو هم دارم از دست میدم که پس کو خدا ؟ پس چرا نمیشنوه؟ پس چرا نمیبینه؟
اما وقتی به گذشته نگاه می کنم بازم می گم خدایا شکرت.دیگه واسه همیشه خودمو می کشم کنار و میگم هر چی خودت صلاح میبینی همون کن.دیگه هیچی رو ازت بزور نمی خوام اما خدا جونمSad ازت خواهش می کنم حکمت این یکسال انتظار رو هم برام روشن کن تا ایمانم که ضعیف شده دوباره بهم برگرده..خدایا شکرت همینکه یه همسر خوب و یه بچه سالم و سلامتی بهم دادی واسم بسه.فقط ازت می خوام بهترینها رو برام رقم بزنی و دشمن شادم نکنی فقط همین و بس ...

از کجا میدونی نمیبینه و نمیشنوه؟Cool شاید بری این چیزیها که داری هم از دست بره. دور از جون Sad حالا مگه اونجا چه خبره؟

دوست عزیز
یه مدتی هست که از همه چیز ناامید شدم و کلا دپرس و از زمین و زمان گلایه دارم ولی با خودم که فکر کردم دیدم اینجا خیلی چیزای باارزشتری دارم که اگر نشد با این قضیه راحت تر کنار بیام واز خدا خواستم تا بهترین ها رو برام رقم بزنه..بله حرف شما رو کاملا قبول دارم که اونجاهم ممکنه برامون بهتر از اینجا نباشه اما دلم واسه این مدت انتظاری که کشیدم خیلی میسوزه .پس باز هم امیدم فقط به خودشه هرچه باداباد
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
الان دیگه برام مهم شده که بعد از سی سپتامبر از حرص اون ریشوی باجه 11 ایروان هرطوری شده از یک سفارت دیگه ویزامو بگیرم حتی اگه دانشجویی باشه.....بیش از پنجاه روزه که با روح و روان یک مشت جوون بازی کردند .........
نمیدونم چرا خوشحالم !!
داشتم فکر میکردم با خودم ، دیدم هر سفارت نهایتاً 500 - 600 نفر تو AP داره . 45 روز هم وقت داره ، ویزا هم به اندازه مصاحبه شده ها داره .

- چرا کلیر نمیکنن ؟
- سیستم صدور ویزا مشکل داره

وقتی ویزا موجوده ، هر سفارت نهایتاً 500 - 600 نفر هم هستن ، حتی اگه 20 روز هم وقت باقی مونده باشه سفارت میتونه ویزا صادر کنه . 600 نفر هم که باشن هر سفارت میشه روزی 30 تا ویزا صادر کردن ، و مدیکال هم که 30 نفرش الزاماً نباید تمدید کنن که اگه تمدید کنن هم برای دکتر ها عروسی هم هست این همه مشتری !!
این اتفاق در هیچ سالی نیفتاده ولی زمانی که سیستم صدور ویزاشون مشکل داره میشه که بیفته و جبران کنند اون کلیر نکردن ها و ویزا کم صادر کردن هاشون رو ...

نگران نیستم دیگه !
مگه اینکه 20 روز آخر هم سیستم صدور ویزا درست نشه !!! Big GrinBig GrinBig Grin
اون موقع میرم از این چمن دوست طناب مفت صادق هدایت رو میگیرم و ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-15 ساعت 16:08)afsaneha نوشته:  الان دیگه برام مهم شده که بعد از سی سپتامبر از حرص اون ریشوی باجه 11 ایروان هرطوری شده از یک سفارت دیگه ویزامو بگیرم حتی اگه دانشجویی باشه.....بیش از پنجاه روزه که با روح و روان یک مشت جوون بازی کردند .........

میزان عصبانیت شمارو از کلمه یک مشت جوون درک کردم. Rolleyes
منم تو مشتم یعنی؟ خوبه بخوره تو صورت ریشو.Tongue
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: afsaneha ، manamilad ، محبت ، nasim ، Hassan2014 ، قصه گو ، nedali ، mohamad2014 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، lighter ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان