موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 13:45)ye dooste khoob نوشته:
)) خسته شديم واقعا بدترين چيز انتظاره.... خدايا بسه ديگه !!!! آنكارا ابوظبي و ايروان بدويين !!!! جالبه كه آنكارا كليرم شده باشي با ايميل نميگه،ولي بقيه سفارتا لا اقل لو ميدن!
نه عزیز....ابوظبی هم نمیگه...حتی جواب ایمیلت هم نمیده...فقط ایروان که جوایب ایمیل رو مده واگر کلیر شده باشی بهت اطلاع میده...از دست این سفارت ها چی می کشیم 
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی اگر بخوان روزی 50 تا هم میتونن اعلام کنن 5 روز هفته روز کاریشون هست ولی نمیدونم چرا نمیخوان؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 16:21)H Pier نوشته: (2014-08-15 ساعت 16:10)ibehnam نوشته: نمیدونم چرا خوشحالم !!
داشتم فکر میکردم با خودم ، دیدم هر سفارت نهایتاً 500 - 600 نفر تو AP داره . 45 روز هم وقت داره ، ویزا هم به اندازه مصاحبه شده ها داره .
- چرا کلیر نمیکنن ؟
- سیستم صدور ویزا مشکل داره
وقتی ویزا موجوده ، هر سفارت نهایتاً 500 - 600 نفر هم هستن ، حتی اگه 20 روز هم وقت باقی مونده باشه سفارت میتونه ویزا صادر کنه . 600 نفر هم که باشن هر سفارت میشه روزی 30 تا ویزا صادر کردن ، و مدیکال هم که 30 نفرش الزاماً نباید تمدید کنن که اگه تمدید کنن هم برای دکتر ها عروسی هم هست این همه مشتری !!
این اتفاق در هیچ سالی نیفتاده ولی زمانی که سیستم صدور ویزاشون مشکل داره میشه که بیفته و جبران کنند اون کلیر نکردن ها و ویزا کم صادر کردن هاشون رو ...
نگران نیستم دیگه !
مگه اینکه 20 روز آخر هم سیستم صدور ویزا درست نشه !!! 

اون موقع میرم از این چمن دوست طناب مفت صادق هدایت رو میگیرم و ...
با اجازتون من فکر نمیکنم الآن مشکل صدور ویزا باشه بلکه کارهای عقب موندشونه که دارن به سرعت انجام میدن و از آپدیت ها تا حدودی میشه فهمید علاوه بر اون من کیس های دانشجویی رو رصد میکردم که به چه شکلی کلیر میشدن. به عنوان مثال برای این هفته از ایروان اگر که حافظم اشتباه نکته :
52 نفر دوشنبه
35 نفر سه شنبه
25 نفر چهارشنبه
13 نفر 5 شنبه
امروزم فعلا هیچ.
به نظر مشکلی وجود نداره و باید منتظر سیاست و برنامه ریزیشون برای کلیر بود.
دانشجویی اولویتش از لاتاری بیشتره . اونا شروع ترمشونه . این آماری هم که شما فرمودید بسیار امیدوار کننده است . یعنی سیستمشون با همین ظرفیت کم وقتی همچین تعداد ویزایی صادر کرده ، پس لاتاری مشکلی نداره براشون . دانشجویی ها پارسال تو جولای اکثراً ویزاشون صادر شده بود ، ولی الآن کشیده به اواسط آگست .
در کل من نگران نیستم ، خصوصاً با این آماری که شما دادید ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جونم سلام
آقا ما این مدت ده دوازده روز در حال سَکَرات بودیم ، یعنی به یک بیماری بنام " زونا " مبتلا شدم که مسلمان نشنود و کافر نبیند خلاصه کارمون به بیمارستان و بعدشم استراحت مطلق در خانه کشیده بود ، خیلی حالم بد بود جفت چشمام از تورم کیپ شده بود و تمام سر و صورتم زخمهای وحشتناک پیدا کرد ، تازه از دیروز میتونم یک کم به مونیتور نگاه کنم چون چشمام به نور حساسیت پیدا کرده بودند البته حالم الان خیلی بهتره و رو به بهبودی ام تازه متخصص بیماری های عفونی بهم گفت این مریضی در اثر استرس و فشار عصبیه که باعث میشه ویروس های آبله مرغان ضعیف شده در بدن را دوباره فعال میکنه که بشکل خیلی خطرناکی به بدن حمله میکنند و اگر در مراحل اولیه تشخیص و درمان نشه میتونه هم باعث نابینائی و هم ناشنوائی بشه ، یک درد های وحشتناکی هم داره که طاقت فرساست ، خلاصه مطلب گور بابای همونجائی که خودتون میدونید کجا رو میگم شد شد نشد هم نشد ، اصلا فکر و خیال نکنید آفریدگارمون هر چی که صلاح و بهترین است انشالله برایمون رقم میزند ، بیشتر از 200 صفحه نخوندم که خوندنش سخته و از 20 فروردین روز مصاحبه الان که نگاه کردم یک آپدیت هم نشدم ، سایت سفارت خراب شده ارمنستان هم که هیچی خشکتر از کویره ، دیگه داره به چشمم فشار میاد ، یه چند ساعت دیگه میام یه سری میزنم ، فدای قلبهای مهربان همتون - خدای بزرگ نگهدار همگی مان باشد
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 16:52)عراقی نوشته: بچه ها جونم سلام
آقا ما این مدت ده دوازده روز در حال سَکَرات بودیم ، یعنی به یک بیماری بنام " زونا " مبتلا شدم که مسلمان نشنود و کافر نبیند خلاصه کارمون به بیمارستان و بعدشم استراحت مطلق در خانه کشیده بود ، خیلی حالم بد بود جفت چشمام از تورم کیپ شده بود و تمام سر و صورتم زخمهای وحشتناک پیدا کرد ، تازه از دیروز میتونم یک کم به مونیتور نگاه کنم چون چشمام به نور حساسیت پیدا کرده بودند البته حالم الان خیلی بهتره و رو به بهبودی ام تازه متخصص بیماری های عفونی بهم گفت این مریضی در اثر استرس و فشار عصبیه که باعث میشه ویروس های آبله مرغان ضعیف شده در بدن را دوباره فعال میکنه که بشکل خیلی خطرناکی به بدن حمله میکنند و اگر در مراحل اولیه تشخیص و درمان نشه میتونه هم باعث نابینائی و هم ناشنوائی بشه ، یک درد های وحشتناکی هم داره که طاقت فرساست ، خلاصه مطلب گور بابای همونجائی که خودتون میدونید کجا رو میگم شد شد نشد هم نشد ، اصلا فکر و خیال نکنید آفریدگارمون هر چی که صلاح و بهترین است انشالله برایمون رقم میزند ، بیشتر از 200 صفحه نخوندم که خوندنش سخته و از 20 فروردین روز مصاحبه الان که نگاه کردم یک آپدیت هم نشدم ، سایت سفارت خراب شده ارمنستان هم که هیچی خشکتر از کویره ، دیگه داره به چشمم فشار میاد ، یه چند ساعت دیگه میام یه سری میزنم ، فدای قلبهای مهربان همتون - خدای بزرگ نگهدار همگی مان باشد
سلام
خدا رو شکر که ردیف شدی داداش، تو این مدت هم که نبودی دقیقا هیچ اتفاق خاصی نیافتاده فقط یه تعداد از بچه ها تو تاریخهای مختلف آپدیت شدن همین و بس و سفارت کلیری اعلام نکرده و دو تا از بچه ها فقط با ایمیل مطلع شدن که کلیر شدن و رفتن ویزا رو گرفتن، بازم خدا رو شکر که ردیف شدی و بازگشتت رو خیر مقدم میگیم الیته تعدادی از دوستان سخت احوال پرست بودن مثل کیا و علی و ....
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 16:52)عراقی نوشته: بچه ها جونم سلام
سلام به آقای عراقی عزیز
خدا را شکر که بهبود داره حاصل میشه.
دقیقا میدونم الان در چه وضعیتی هستید چون خود من 2 ماه پیش مبتلا شدم و نیمی از صورتم اندازه توپ بسکتبال شده بود.
فقط 2 تا 2تا قرص آسیکلوویر بخورید که بهترین درمان برای من بود.
سلامت باشید از این به بعد همیشه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 17:02)محبت نوشته: [quote='عراقی' pid='535678' dateline='1408105323']
بچه ها جونم سلام
آقا ما این مدت ده دوازده روز در حال سَکَرات بودیم ، یعنی به یک بیماری بنام " زونا " مبتلا شدم که مسلمان نشنود و کافر نبیند
سلام
خدا رو شکر که ردیف شدی داداش، تو این مدت هم که نبودی دقیقا هیچ اتفاق خاصی نیافتاده فقط یه تعداد از بچه ها تو تاریخهای مختلف آپدیت شدن همین و بس و سفارت کلیری اعلام نکرده و دو تا از بچه ها فقط با ایمیل مطلع شدن که کلیر شدن و رفتن ویزا رو گرفتن، بازم خدا رو شکر که ردیف شدی و بازگشتت رو خیر مقدم میگیم الیته تعدادی از دوستان سخت احوال پرست بودن مثل کیا و علی و ....
آقا عراقی نور چش مایی
دلمون برات تنگ شده بود حسابی
لطفا این ۳۰-۴۰ روز تنهامون نزار که بعدا این تاپیک قفل میشه و هممونو از هم جدا میکنه
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
جالبه.من از 2012 عضو سایتم اما قبولی 2015 هستم.وبسیار نگران این وضعیت پیش امده برای 2014 ها.اگر امضای اغلب قبول شده های 2013 (کیسهای بالا) رو ببینین تو 15 یا 16 اگوست کلیر شدن.من قلبا امیدوارم.امیدوار به اینکه به زودی زود باز از از این تاپیک صدای هورا ببینم یا بشنوم. بخدا اشک تو چشمم جمع شد.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 17:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 17:24 توسط arash1392.)
یعنی داریم کم کم به افسانه تبدیل میشیم با این بلایی که سرمون اومد تو سال ۲۰۱۴
سفارت های لعنتی لطفا دست بجنبونین.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
عمو عراقي عزيز خدا را شكر الان سلامتي در كنار ما هستي .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر