موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
عمو عراقی خداروشکر که حالتون خوبه و دوباره برگشتین. ما که تو این مدت هر کاری میشد کردیم که سفارتا یه تکونی به خودشون بدن گفتن اصلا امکان نداره تا عموعراقی نیاد. حالا دیگه هیچ بهانه ای ندارن باید از این هفته دیگه واقعا شروع کنن.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 19:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 19:05 توسط HELIAA.)
درود به شرفت محبت
100% موافقم. حرف دل من هم همینه . این داستان اینکه ''فقط خودم بقیه رو بیخیال'' مال اینجا و امروز نیست و هر جای ایران که بری تو هرکاری باش برخورد میکنی و یه چیز عادیه . هر جای دنیا بری یه کلونی از هموطنای یه کشور با هم جمعن و پشت هم رو دارن . ولی ایرانی ها از هم فراری ان. (البته این قضیه جنبه کلی داره. خدمت دوستان جسارت نشه یموقع).
برای منم خیلی جالب بود یسری از افراد هیچ خبری ازشون نیست. بقول خودت چراغ خاموش حتی موتور هم سایلنت کاراشون رو میکنن. هیچ اطلاعی از کیسشون هم حتی نمیدن. حتی یه امضای خشک و خالی. ولی تا ویزا میگیرن میان تو برد میزنن و تو بلندگو اعلام میکنن که '' ما مثلا چنروز پیش پاسمونو دادیم و ویزا گرفتیم. اصلا نگران نباشید یه وانت ویزا امروز صب خالی کردن تو سفارت و به همه میرسه '' .
البته یسری از دوستان جسارت نباشه. یسری حقشونه. منم اگه جای اونا بودم و اون جواب ایمیل رو میگرفتم میرفتم.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره

موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
يك وقتي من رو جز اون دسته از دوستان نذاريد كه قايمكي رفتنا، من دو هفته است تو بوق و كرنا گفتم دوم شهريور بليط دارم تنها كسي كه خبر نداره خواجه حافظ شيرازيه كه اون رو هم داش علي زحمت مي كشن بهشون خبر مي دن،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چند ساعته که دارم جوابهایی که آفیسر آلبرت تو پست سوالات لاتاری در صفحه فیس بوک us.department of state در تاریخ 8 آگوست گذاشته میخونم ، افراد مختلف از کشورهای مختلف ازش پرسیدند که : آلبرت عزیز چرا ویزا نمی دهید؟ چرا AP طولانی شده ؟ به سپتامبر امیدوار باشیم ؟ و آفیسر آلبرت عزیز به همه غیر از ایرانی ها یکسان جواب داده : جریان لاتاری را توضیح داده و 5000 ویزای همیشگی و اینکه ویزا نامبر کافی برای صدور ویزا نداریم و اگر ویزا بولتن سپتامبر اعلام شد به سایت سفارتها سر بزنید و هرچه سریعتر برای ثبت نام لاتاری سال جدید اقدام کنید ............................................................................................
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 16:52)عراقی نوشته: بچه ها جونم سلام
آقا ما این مدت ده دوازده روز در حال سَکَرات بودیم ، یعنی به یک بیماری بنام " زونا " مبتلا شدم که مسلمان نشنود و کافر نبیند خلاصه کارمون به بیمارستان و بعدشم استراحت مطلق در خانه کشیده بود ، خیلی حالم بد بود جفت چشمام از تورم کیپ شده بود و تمام سر و صورتم زخمهای وحشتناک پیدا کرد ، تازه از دیروز میتونم یک کم به مونیتور نگاه کنم چون چشمام به نور حساسیت پیدا کرده بودند البته حالم الان خیلی بهتره و رو به بهبودی ام تازه متخصص بیماری های عفونی بهم گفت این مریضی در اثر استرس و فشار عصبیه که باعث میشه ویروس های آبله مرغان ضعیف شده در بدن را دوباره فعال میکنه که بشکل خیلی خطرناکی به بدن حمله میکنند و اگر در مراحل اولیه تشخیص و درمان نشه میتونه هم باعث نابینائی و هم ناشنوائی بشه ، یک درد های وحشتناکی هم داره که طاقت فرساست ، خلاصه مطلب گور بابای همونجائی که خودتون میدونید کجا رو میگم شد شد نشد هم نشد ، اصلا فکر و خیال نکنید آفریدگارمون هر چی که صلاح و بهترین است انشالله برایمون رقم میزند ، بیشتر از 200 صفحه نخوندم که خوندنش سخته و از 20 فروردین روز مصاحبه الان که نگاه کردم یک آپدیت هم نشدم ، سایت سفارت خراب شده ارمنستان هم که هیچی خشکتر از کویره ، دیگه داره به چشمم فشار میاد ، یه چند ساعت دیگه میام یه سری میزنم ، فدای قلبهای مهربان همتون - خدای بزرگ نگهدار همگی مان باشد
سلام عمو عراقى عزيز.كلى دلمون براتون تنگ شده بود . ايشالا كه به زودى بهبود پيدا كنيد و سالم و سرحال در كنار ما باشيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 18:23)reza_norouzi نوشته: سلام دوستان من
چند تا از بچه های آنکارا هم رفتن یواشکی ویزاشونو گرفتن.
در اولین فرصت خبرای تکمیلی تقدیم خواهد شد.
کسی خبر جدیدی به دستش رسید زود بیاد بگه.
شاد باشین.
سلام
آنکارا هم مگر با ایمیل کلیر می کند؟ لطفا به ما هم خبر بدهید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 19:04)Sara_lphmkf نوشته: يك وقتي من رو جز اون دسته از دوستان نذاريد كه قايمكي رفتنا، من دو هفته است تو بوق و كرنا گفتم دوم شهريور بليط دارم تنها كسي كه خبر نداره خواجه حافظ شيرازيه كه اون رو هم داش علي زحمت مي كشن بهشون خبر مي دن،
خواجه خودش ایروانه دنبال ساقی و می و باده و مطرب و یار بود آخرین خبری که ازش دارم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 19:10)alimomen نوشته: (2014-08-15 ساعت 19:04)Sara_lphmkf نوشته: يك وقتي من رو جز اون دسته از دوستان نذاريد كه قايمكي رفتنا، من دو هفته است تو بوق و كرنا گفتم دوم شهريور بليط دارم تنها كسي كه خبر نداره خواجه حافظ شيرازيه كه اون رو هم داش علي زحمت مي كشن بهشون خبر مي دن،
خواجه خودش ایروانه دنبال ساقی و می و باده و مطرب و یار بود آخرین خبری که ازش دارم
اِ، اينطورياست، پس خواجه هم زير آبي رفته، بدون گفتن به ماها قايمكي رفته ويزا بگيره
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
عراقی واقعا میخام ببینم پا قدمت چطوره - نبودی حالا اومدی میخام ببینم ویزا میدن یا نه
حداکثر سعیتو بکن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 19:00)HELIAA نوشته: درود به شرفت محبت
100% موافقم. حرف دل من هم همینه . این داستان اینکه ''فقط خودم بقیه رو بیخیال'' مال اینجا و امروز نیست و هر جای ایران که بری تو هرکاری باش برخورد میکنی و یه چیز عادیه . هر جای دنیا بری یه کلونی از هموطنای یه کشور با هم جمعن و پشت هم رو دارن . ولی ایرانی ها از هم فراری ان. (البته این قضیه جنبه کلی داره. خدمت دوستان جسارت نشه یموقع).
برای منم خیلی جالب بود یسری از افراد هیچ خبری ازشون نیست. بقول خودت چراغ خاموش حتی موتور هم سایلنت کاراشون رو میکنن. هیچ اطلاعی از کیسشون هم حتی نمیدن. حتی یه امضای خشک و خالی. ولی تا ویزا میگیرن میان تو برد میزنن و تو بلندگو اعلام میکنن که '' ما مثلا چنروز پیش پاسمونو دادیم و ویزا گرفتیم. اصلا نگران نباشید یه وانت ویزا امروز صب خالی کردن تو سفارت و به همه میرسه '' .
البته یسری از دوستان جسارت نباشه. یسری حقشونه. منم اگه جای اونا بودم و اون جواب ایمیل رو میگرفتم میرفتم.
سلام
نه من و نه هیچ کس دیگه نه میتونه و نه قراره جلو رفتن کسی رو بگیره اما بحث اینه که بابا اطلاع رسانی کنید بخدا کسی جلو ویزا گرفتنتون رو یا رفتنتون رو نمیگیره میگم روا نیست برا بقیه اطلاع رسانی نکنید!!!! همین .
ناسلامتی بیشتر این اطلاعات مهاجرتی رو همینجا تو همین بچه ها گرفتین .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.