موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 18:41)محبت نوشته: یه داستان بزودی براتون راجب همین افتخار ایرانی بودن میگم. پس خرابش نکنید نذارید پیش خودمون خجالت بکشیم و تو دل بگیم متاسفانه ما همینیم.[/b]
ﻣﺮﺩﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﻗﺘﻞ ﻧﺰﺩ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺰﺭﮒ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ
ﭘﺴﺮﺍﻥ ﻣﻘﺘﻮﻝ ﺧﻮﺍﻫﺎﻥ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻗﺼﺎﺹ ﺑﻮﺩﻧﺪ
ﻗﺎﺗﻞ ﺍﺯ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺘﯽ ﻣﻬﻢ ﺩﺭﻗﺒﺎﻝ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ
ﻣﻬﻠﺖ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﮐﺮﺩ
ﺷﺎﻩ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺿﻤﺎﻧﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ؟ ﻗﺎﺗﻞ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ
ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻧﻤﻮﺩ : ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻩ
ﺷﺎﻩ ﮔﻔﺖ: ﺍﯼ ﺳﭙﻬﺴﺎﻻﺭ ﺁﺭﺍﺩ ﺁﯾﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺿﻤﺎﻧﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟ ﺁﺭﺍﺩ
ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩ: ﺑﻠﻪ ﺳﺮﻭﺭﻡ
ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﺸﻨﺎﺳﯽ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻨﺪ ﺣﮑﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺗﻮ ﺍﺟﺮﺍ
ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ! ﺁﺭﺍﺩ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩ : ﺿﻤﺎﻧﺘﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ
ﻗﺎﺗﻞ ﺭﻓﺖ،ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﻬﻠﺖ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﺮﺩﻡ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺁﺭﺍﺩ
ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺣﮑﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺍﺟﺮﺍ ﻧﺸﻮﺩ
ﺍﻧﺪﮐﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻏﺮﻭﺏ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻗﺎﺗﻞ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﺴﺘﻪ
ﺑﻮﺩ ﺑﯿﻦ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺟﻼﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ
ﺷﺎﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﺮﺍ ﺑﺮﮔﺸﺘﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻨﯽ؟
ﻗﺎﺗﻞ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: ﺗﺮﺳﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ ﻭﻓﺎﯼ ﺑﻪ ﻋﻬﺪ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻓﺖ
ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺍﺯ ﺁﺭﺍﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﺮﺍ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺿﻤﺎﻧﺖ ﮐﺮﺩﯼ ؟
ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ: ﺗﺮﺳﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ ﺧﯿﺮ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﻭ ﻧﯿﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻓﺖ
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺴﺮﺍﻥ ﻣﻘﺘﻮﻝ ﻧﯿﺰ ﻣﺘﺄﺛﺮ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮔﺬﺷﺘﯿﻢ.
.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 19:49)محبت نوشته: (2014-08-15 ساعت 19:00)HELIAA نوشته: درود به شرفت محبت
100% موافقم. حرف دل من هم همینه . این داستان اینکه ''فقط خودم بقیه رو بیخیال'' مال اینجا و امروز نیست و هر جای ایران که بری تو هرکاری باش برخورد میکنی و یه چیز عادیه . هر جای دنیا بری یه کلونی از هموطنای یه کشور با هم جمعن و پشت هم رو دارن . ولی ایرانی ها از هم فراری ان. (البته این قضیه جنبه کلی داره. خدمت دوستان جسارت نشه یموقع).
برای منم خیلی جالب بود یسری از افراد هیچ خبری ازشون نیست. بقول خودت چراغ خاموش حتی موتور هم سایلنت کاراشون رو میکنن. هیچ اطلاعی از کیسشون هم حتی نمیدن. حتی یه امضای خشک و خالی. ولی تا ویزا میگیرن میان تو برد میزنن و تو بلندگو اعلام میکنن که '' ما مثلا چنروز پیش پاسمونو دادیم و ویزا گرفتیم. اصلا نگران نباشید یه وانت ویزا امروز صب خالی کردن تو سفارت و به همه میرسه '' .
البته یسری از دوستان جسارت نباشه. یسری حقشونه. منم اگه جای اونا بودم و اون جواب ایمیل رو میگرفتم میرفتم.
سلام
نه من و نه هیچ کس دیگه نه میتونه و نه قراره جلو رفتن کسی رو بگیره اما بحث اینه که بابا اطلاع رسانی کنید بخدا کسی جلو ویزا گرفتنتون رو یا رفتنتون رو نمیگیره میگم روا نیست برا بقیه اطلاع رسانی نکنید!!!! همین .
ناسلامتی بیشتر این اطلاعات مهاجرتی رو همینجا تو همین بچه ها گرفتین .
کاملا درسته...
چو به گشتی طبیب از خود میازار / که بیماری توان بودن دگربار
ما به این سایت و دوستان مهربان به نوعی مدیونیم و من شخصا از همشون ممنونم و هر خبری یا تغییری در کیسم رو با کمال میل به اشتراک میذارم
شاد و پیروز باشید
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:22)arash1392 نوشته: خب،
من ویزای دبی ام در اومد به سلامتی . فک می کردم یه ماهه باشه ولی اعتبارش دو ماهست و از زمان ورود می تونم 14 روز کاری اونجا بمونم.
سارا جون عزیزم، زودتر خبرم کن که بیام . دیگه تقریبا آماده م، ایران هم کار خاصی ندارم. مرسی
پ.ن: مننظورم سارا گرو بود. با خاله سارای ایروان اشتباه نشه.
یعنی از این بی معنی تر نمیشه که بری جلو سفارت واسه ویزازار بزنی
البته آمادگی اونم دارما
ولی این روش جدید که ایمیلی باید پرسید، خیلی افتضاحه.
بعضیا به این اطلاعات و اخبار جدید دسترسی ندارن
بعضیا که دارن، مث خودم، امکان اینو ندارن که بکوبن برن جلو سفارت بسط بشینن چون ویزای دبی مون اکسپایر میشه.
یعنی واقا گندت بزنن استیک بار جهانی.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-13 ساعت 16:17)arash1392 نوشته: این سفارت ابوظبی هم که شورش رو درآورده ، باید ایمیل بزنی تا معلوم شه چند چندی !!!!!!!
همینطوری کارهاشون رو با تاخیر انجام میدادن ، اگه این ایمیل زدن ها تبدیل به یه رویه معمول شه ، دیگه واویلاست .
دوهفته پیش نگران همین موضوع بودم.5
امیدوارم این هفته یه خبرایی بشه . بولتن سپتامبر هم که اومد و تقریبا معلومه چقدرمتقاضی ویزا دارن .
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
خداروشکر محبت عزیز هست رک و پوست کنده حرف دل ماهارو بزنه ؛در مورد ابوظبی دوستان ویزای یکماهه هم هست میشه لااقل سپتامبر اونجا بود... خدا کنه با اینمهه مخفی کاری سفارت ها و بعضی از مهاجران عزیز برای سپتامبر و ماها ویزا باقی بمونه .. خدایا خودت کاری کن
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 20:23 توسط محبت.)
(2014-08-15 ساعت 20:08)afsaneha نوشته: منظورم این بود که به هیچکدام از سوالات برندگان ایرانی لاتاری پاسخ داده نشده بود
سلام
دوست خوبم من کاملا مطالعه ش کردم و دلیل پاسخ ندادن به ایرانیها این بود که تمام اون سوالها پاسخ داده شده بود، پس ارتباطش ندیم به ایرانی بودن و این حرفها اتفاقا در آمریکا به پرشین ها اهمیت خاصی میدن و براشون احترام قائلن
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
آقا ویزا اومده ، نزدیک ۳۴۹۸ تا ویزا به همه هم میرسه، فقط میگن دارن با وانت میارن تو ترافیک مونده.
من مطمئنم امسال ویزا اضافه میاد.!!
مثبت باشیم امسال مطمئنأ تا بعد از سپتامبر هم ویزا میدان اینو آقای مؤمنی ( سفیر ایران تو سفارت آمریکا ) تایید کرده.!!!
آقای مؤمنی گفت امروز میره وانت سفارت رو که حامل ۳۴۹۸ تا ویزا هست اسکورت کنه زود تر برسه سفارت.
اصلا نگران نباشید!
مثبت باشیم.
اگه از امروز روزی ۵۰ تا کیس کلیر کنن ۱۰۰% تا ۴ ماه دیگه همه ویزا میگیرن کلی ویزا هم اضافه میاد!
سر بلند باشید!!
خوشحالم.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 20:12)azadeh2014 نوشته: خداروشکر محبت عزیز هست رک و پوست کنده حرف دل ماهارو بزنه ؛در مورد ابوظبی دوستان ویزای یکماهه هم هست میشه لااقل سپتامبر اونجا بود... خدا کنه با اینمهه مخفی کاری سفارت ها و بعضی از مهاجران عزیز برای سپتامبر و ماها ویزا باقی بمونه .. خدایا خودت کاری کن
سلام
آزاده عزیز فکر نکنم افراد زیادی بتوانند با این روش ویزا بگیرند همین چند روز پیش دایی پیمان بی نتیجه به ایروان رفت پس اگر قرار باشد ویزایی باشد اعلام می کنند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 20:32 توسط محبت.)
(2014-08-15 ساعت 20:24)farshadm999 نوشته: آقا ویزا اومده ، نزدیک ۳۴۹۸ تا ویزا به همه هم میرسه، فقط میگن دارن با وانت میارن تو ترافیک مونده.
من مطمئنم امسال ویزا اضافه میاد.!!
مثبت باشیم امسال مطمئنأ تا بعد از سپتامبر هم ویزا میدان اینو آقای مؤمنی ( سفیر ایران تو سفارت آمریکا ) تایید کرده.!!!
آقای مؤمنی گفت امروز میره وانت سفارت رو که حامل ۳۴۹۸ تا ویزا هست اسکورت کنه زود تر برسه سفارت.
اصلا نگران نباشید!
مثبت باشیم.
اگه از امروز روزی ۵۰ تا کیس کلیر کنن ۱۰۰% تا ۴ ماه دیگه همه ویزا میگیرن کلی ویزا هم اضافه میاد!
سر بلند باشید!!
سلام
دوباره هنگ کردی فرشاد جان، بابا بی خیال وقتی زورت نمیرسه به یکی یا وایسا و کتک بخور یا فحش بزن و در رو دیگه خود خوری نداره دادا.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يني چي كه ملت رفتن دم سفارت ويزا گرفتن؟ يني شمارشون اعلام نشده همين جوري الله بختكي رفتن گفتن به ما ويزا بدين اونام گفتن باشه جالا كه تا اينجا اومدين دلتون رو نمي شكنيم بياين اينم ويزا؟ يكي واسه من بگه چه خبره؟ يني حالم از اين سيستم مسخره فشل اونا و اين هموطنان (!) فرصت طلبي كه يوميه شون رو تو همين مملكتم به زور مي گذرونن اما فك مي كنن مي تونن تو ينگه دنيا بتركونن بهم مي خوره! كسي به خودش نگيره لطفا اما واقعن اعصابم خورد شده! يكي بگه داستان چيه!!!!!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!