موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 20:23)masoudyara نوشته: (2014-08-15 ساعت 20:12)azadeh2014 نوشته: خداروشکر محبت عزیز هست رک و پوست کنده حرف دل ماهارو بزنه ؛در مورد ابوظبی دوستان ویزای یکماهه هم هست میشه لااقل سپتامبر اونجا بود... خدا کنه با اینمهه مخفی کاری سفارت ها و بعضی از مهاجران عزیز برای سپتامبر و ماها ویزا باقی بمونه .. خدایا خودت کاری کن
تا جایی که من میدونم ویزای یکماه امارات تاریخ ورود و خروجش مشخص شده یعنی یکماه از زمانی که ویزا رو میگیری شروع میشه.بلزم اگه اشتباه میکنم دوستان بگن لطفا"
دوست عزیز شما میتونید ویزا رو همین فردا اقدام کنید دو ماه مهلت خود ویزا هست برای ورودتون و هر وقت ورود کردید از ورودتون هم یکماه میتونید اونجا بمونید اگه ویزای یکماهه بگیرید یا دوهفته بمونید اگر ویزاتون 14 روزه باشه.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی هر وقت میام اینجا ببینم وضعیت چطوره و بعد می بینم هنوز خبری از صدور ویزانیست میخوام سرمو بکوبم به دیوار.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جو امروز خیلی داره به سمت شایعه های خطر ناک پیش می ره. در ضمن کار اون رفقای نیمه راه درست نبوده ولی قطعا هم آپدیت شدند و هم با ایمیل فهمیدن و رفتن. مطمئن باشید تا جواب کلیر کسی نیاد پاسش وارد سفارت می شه ولی ویزاش ایشود نمی شه. من اینو مطمئنم.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ایمیلی که به سفارت زدم رو برای kcc هم فرستادم این جواب برام اومد
Thank you for your inquiry.
Any additional questions can be directed to the embassy processing your case.
همه چیز به نظر من زیر سر این سفارت ها هستش ، و این که دوستان میگن ما همین طوری رفتیم ویزا گرفتیم من که باور نمیکنم به خاطر این که توی ایروان از در ورودی نمیزارن وارد بشی اسمت باید توی لیست باشه تازه اولین نگهبانی رو رد کنی 4 تا دیگه هم هست مگر الکی هستش

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 20:42)zzarin نوشته: دوستان من ایمیلی که به سفارت زدم رو برای kcc هم فرستادم این جواب برام اومد
همه چیز به نظر من زیر سر این سفارت ها هستش ، و این که دوستان میگن ما همین طوری رفتیم ویزا گرفتیم من که باور نمیکنم به خاطر این که توی ایروان از در ورودی نمیزارن وارد بشی اسمت باید توی لیست باشه تازه اولین نگهبانی رو رد کنی 4 تا دیگه هم هست مگر الکی هستش
ابوظبی هم همینطوره ,فکر نمیکنم از همون در اول کسیکه نامه کلیر نباشه همراش راه بدن. اگه غیر از اینه و کسی دیده یا تجربه داره لطفآ به ماها هم راهنمایی کنه. ..شاید این دوستانی که رفتن و گرفتن جز کسایی بودند که میتونستن یکضرب بگیرن اما منتظر کلیر همراهشون شدن و بعد با این اوضاع ترجیح دادن برن ویزارو بگیرن.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با احترام
تک تک ماها با نوع رفتارمون در خارج از کشور، زمینه ساز نگاهی هستیم که دیگران به ایرانیها براشون ایجاد میشه
زشت تر از اینکه بریم دم در سفارت و التماس و خواهش که آقا جان خاله و عمه ات، منو راه بده داخل که برم داخل مجدد التماس آفیسر را بکنم که جان خاله و عمه ات دلت به رحم بیاد و به من ویزا بده؟؟؟!!!!
کاری از این زشت تر هست!!؟؟؟
پس احترام به شخصیت و انسانیت خودمون کجا میره
احترام به مسلمانی و دینمون کجا میره
ضمن اینکه دم در سفارت تا دلیل معتبری همراتون نباشه و یا اسمتون توی لیست نباشه که چک میکنن، چطور میخوان راه بدن برین داخل
سفارت قسمتی از خاک هر کشوره
منم از دوستان خواهش میکنم اگر جواب ایمیلی بهتون دادن به این مضمون که شما کلیر شدین، بحثش جداست
ولی خداوکیلی دور از شان شماست اگر.................
توکل بر خدای عزیز و صبر
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 20:46)reza_norouzi نوشته: (2014-08-15 ساعت 20:38)nikfar80 نوشته: یعنی هر وقت میام اینجا ببینم وضعیت چطوره و بعد می بینم هنوز خبری از صدور ویزانیست میخوام سرمو بکوبم به دیوار.
آخه چرا دوست من؟
تورو خدا با خودتون ازین کارا نکنین به خدا ارزش نداره...
پس صبرو واسه چی خدا داده بهمون؟
از همه دوستان بی قرار برادرانه خواهش میکنم از هم حمایت کنیم و به هم امید بدیم. این تنها کاریه که الان از دستمون برمیاد.
وقتی این جمله هارو میخونم باور کنین دل منم به درد میاد.
شما عزیزترین دوستانم هستین و با اینکه حتی صداتونم نشنیدم خیلی بهتون احساس نزدیکی میکنم.
همه تونو دوست دارم.
شاد باشین مثل لحظه های باهم بودن.
چطور میشه شاد بود آقای نوروزی؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اين جمعه هم نيامد، شايد اصلا نمي خواهد بيايد!!!!!!!
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! 
hope hope hope
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 20:42)zzarin نوشته: دوستان من ایمیلی که به سفارت زدم رو برای kcc هم فرستادم این جواب برام اومد
سلام
من هم کاملا با شما موافقم
کاش اگر دردی دوا نمی کنند دردی بر درد بچه ها اضافه نکنند
وای از دروغ و شایعه
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس