موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بابا قایمکی چه صیغه ایه دیگه؟؟؟
مگه صف آش نذری که همین طوری زارتی بری جلو کاستو بدی یه چشمکم به طرف بزنی که قربونت این کاسه ما رو پر کن.... بی خیال توروخداااا.....
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر 
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینهها: خیلی !!!
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
دوباره سونامی اومده که !!!
بابااااااااا بی خیال شیدددددددددددددددد
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
گفته باشم من اصلا ديگه ويزا نميخواممممممممممممممممم!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نفردوم کیس ماهمین الان آپ شد
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دل بــســـپــار...
به آتشی که نمى سوزاند
" ابراهیم " را
و دریایى که غرق نمی کند
" موسى " را
نهنگی که نمیخورد
"یونس"را
کودکی که مادرش او را
به دست موجهاى " نیل " می سپارد
تا برسد به خانه ی تشنه به خونش
دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند
سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد
آیا هنوز هم نیاموختی ؟!
که اگر همه ی عالم
قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند
و خدا نخواهد ،
" نمی توانند "
پس
به " تدبیرش " اعتماد کن
به " حکمتش " دل بسپار
به او " توکل " کن
و به سمت او ”قدمی بردار"...
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 21:16)reza_norouzi نوشته: (2014-08-15 ساعت 21:00)مامان خانم نوشته: (2014-08-15 ساعت 20:46)reza_norouzi نوشته: (2014-08-15 ساعت 20:38)nikfar80 نوشته: یعنی هر وقت میام اینجا ببینم وضعیت چطوره و بعد می بینم هنوز خبری از صدور ویزانیست میخوام سرمو بکوبم به دیوار.
آخه چرا دوست من؟
تورو خدا با خودتون ازین کارا نکنین به خدا ارزش نداره...
پس صبرو واسه چی خدا داده بهمون؟
از همه دوستان بی قرار برادرانه خواهش میکنم از هم حمایت کنیم و به هم امید بدیم. این تنها کاریه که الان از دستمون برمیاد.
وقتی این جمله هارو میخونم باور کنین دل منم به درد میاد.
شما عزیزترین دوستانم هستین و با اینکه حتی صداتونم نشنیدم خیلی بهتون احساس نزدیکی میکنم.
همه تونو دوست دارم.
شاد باشین مثل لحظه های باهم بودن.
چطور میشه شاد بود آقای نوروزی؟؟؟؟؟؟؟
مامان خانم عزیز
اون جمله ای که آخر پستام میزارم درخواست نیست بلکه آرزوی قلبیم واسه تک تک شماست هرچند میتونه درخواستم باشه.
من تو شرایط شما نیستم و نمیتونم انتظار داشته باشم اصلا نگران نباشین فقط آرزو میکنم این زمان انتظار برای همه ما (حتی خودم) به خوشی به پایان برسه.
اگه سرنوشت این بچه ها برام مهم نبود مطمئن باشین دیگه منو اینجا نمی دیدین.
با آرزوی پایانی خوش برای همه دوستان گل مهاجرسراییم.
شاد باشین.
سلام
ببخشید اما امروز بلاتکلیفی افکارم را به هم ریخته باور کنید حتی نمی توانم به کسی بگویم ناراحتم بچه هایم به سرعت به هم می ریزند به خدا شرایط خیلی سختی است اطرافیان هم طوری از مهاجرت می گویند که انگار قرار به یک سفر کوتاه مدت است هیچکس انتظار ندارد حتی ابراز ناراحتی کنم به خدا من در ظاهر شادم اما چه کنم چه کنم؟ این جا هم که می آیم وقتی ناراحتی دوستان را می بینم دیگه کاملا از پا در می آیم من حتی طاقت. ناراحتی دشمنم را هم ندارم کاش شرایطمان حداقل مثل سال قبل بود
شاید هم حق با شما باشد باید شاد بود
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من فکرمیکنم استرس وناراحتی هیچی رودرست نمکنه ماهمگی توی لاتاری برنده شدیم وتاآخرش هم لاتاری هرکه قراره برنده بشه ویزاش میاد
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
البته این روقبلا"هم گفتم ماهمگی برنده شدیم ودولت فدرال موظف است جایزه ماروتقدیم کنه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آمریکائیها معتقدا"80%کارروتدارکات کارانجام میده و20%نیروی انسانی خیالتان راحت دارن 80%کارروانجام میدن وصدورویزابراشون هیچ کاری ندارد
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 21:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 21:53 توسط reza_norouzi.)
مامان خانم عزیز و مهربون و همه دوستان گلم
حس همدردی و همراهی منو بپذیرین و حرفای منو صرفا به عنوان یه برادر کوچیک و نگران احوالتون بخونین.
من چیزی جز همراهی و دادن امید ندارم.
میدونم شرایط واقعا غیرعادی و سختی دارین و من حتی یک ثانیه اونو هم تجربه نکردم اما از ته دلم هر روز برای تک تکتون دعا میکنم تا هرچی صلاحه برای همه پیش بیاد و اگه اونچه میخوایم برامون پیش نیاد خدا حکمتشو برامون آشکار کنه.
خیلی مواظب افراد دوست داشتنی اطرافتون باشین و تا میتونین بهشون عشق بورزین.
همچنان شاد باشین مثل لحظه ها.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد اوم چیزی که جناب نوروزی فرمودند ، زیر آبی رفتن دوستانو ویزا قایمکی گرفتنی که یه عزیز دیگه ای فرموده بودند :
واقعا اگه اینجوری ، دوستانی که به این روش گرفتین ، دیگه لطفا بعدش نیاید اینجا چیزی بنویسید . هیچ ! اصلا هیچ چیزی ننویسید . برید به همین روش تو امریکا هم زندگی کنید . امیدوارم اونجا هم گلیمتون رو بکشید بیرون . اما تجربه نشون داده این یه کار اختصاصیه ایرانیه .! و این قبیل ایرانیا بهترین جا همین وطن خودمونه . امیدوارم اونایی که باید موضوع رو بگیرن گرفته باشن و باقی عزیزان هم دچار میس آندستندینگ! نشده باشن .
راستی ! با التماس و گردن کج کردن هم میشه ویزا گرفت ؟! چی بگم ...
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
از تمام دوستان خوب و مهربون این تایپیک صمیمانه بابت ابراز همدردی تشکر میکنم از تک تکتون ، دیگه اسم نمیارم تا اسم کسی را هم از قلم نیانداخته باشم ولی بخوبی همه عزیزای قدیمی و جدیدی که مخاطب هم بودیم را می شناسم ، البته فکر نمی کنم دلیل بیماری ام تنها بابت داستان مهاجرت بوده چون تقریبا هممون کمابیش دل نگرانی های متفاوتی تو دوره های مختلف زندگی تو این جامعه را داریم ولی حضرات سفارتین هم سرافرازمون کردند با این شل کن سفت کن هاشون و مثل اینکه برای من دیگه به نقطه اوج رسید ، باری باز هم خوشحالم که این داستان هم طی شد و در کنار شما و با شما تا به آخر ایستاده ایم ولی واقعا حیفم میاد که این جمع دوست داشتنی به روزی برسد که از هم متفرق بشن اون روز هم برای من غم انگیزه امیدوارم که اینطور نباشه ، همراه و همدلهای مهربونم خیلی دوستون دارم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست