کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 21:27)k.abbasi نوشته:  دوستان نفردوم کیس ماهمین الان آپ شد
نیم ساعت دیگه چک کنید احتمالا" نفر اول هم آپ میشود
بازمانده لاتاری 2014Sad

(2014-08-15 ساعت 21:59)masoudyara نوشته:  
نفراول صبح آپ شداطلاع دادم
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، masoudyara ، آلیس-1980 ، sorooosh ، pari pari ، nedaba ، hamid_fs3 ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 22:03)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 22:02)k.abbasi نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 21:59)masoudyara نوشته:  
نفراول صبح آپ شداطلاع دادم
صبح چه ساعتی؟منظورتون دیشب هستش؟
صبح ساعت 10 چک کردم به تاریخ 15آگوست آپ شده بود
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: Afshim553 ، masoudyara ، آلیس-1980 ، sorooosh ، محبت ، nedaba ، lighter ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 21:52)medexk نوشته:  در مورد اوم چیزی که جناب نوروزی فرمودند ، زیر آبی رفتن دوستانو ویزا قایمکی گرفتنی که یه عزیز دیگه ای فرموده بودند :
واقعا اگه اینجوری ، دوستانی که به این روش گرفتین ، دیگه لطفا بعدش نیاید اینجا چیزی بنویسید . هیچ ! اصلا هیچ چیزی ننویسید . برید به همین روش تو آمریکا هم زندگی کنید . امیدوارم اونجا هم گلیمتون رو بکشید بیرون . اما تجربه نشون داده این یه کار اختصاصیه ایرانیه .! و این قبیل ایرانیا بهترین جا همین وطن خودمونه . امیدوارم اونایی که باید موضوع رو بگیرن گرفته باشن و باقی عزیزان هم دچار میس آندستندینگ! نشده باشن .
راستی ! با التماس و گردن کج کردن هم میشه ویزا گرفت ؟! چی بگم ...

دوست گلم
من هدفم ازون اطلاع رسانی فقط این بود که به دوستان اطمینان خاطر بدم که هنوز روند صدور ویزا ادامه داره و همه منتظر باشن که به زودی باید برای دریافت ویزاشون راهی بشن.
شاید به کار بردن کلمه یواشکی تو این شرایط زیاد مناسب نبود از همه تون عذرخواهی میکنم اگه باعث برداشت نامناسب شد.
خودمم معتقدم که بدون کلیر شدن و صرفا با خواهش و تمنا به کسی ویزا نمیدن پس دوستان خیالشون راحت باشه که حقشون ضایع نشده.
در ضمن بهتره بدون اطلاع در مورد دیگرانی که به هر دلیلی کلیر شدن یا ویزا گرفتنشونو اینجا اعلام عمومی نکردن قضاوت نکنیم و براشون آرزوی موفقیت کنیم. ما که فقط نباید برای دوستانی که اعلام میکنن ابراز شادی کنیم مگه نه؟
شاد باشین.
(2014-08-15 ساعت 22:12)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 21:52)medexk نوشته:  در مورد اوم چیزی که جناب نوروزی فرمودند ، زیر آبی رفتن دوستانو ویزا قایمکی گرفتنی که یه عزیز دیگه ای فرموده بودند :
واقعا اگه اینجوری ، دوستانی که به این روش گرفتین ، دیگه لطفا بعدش نیاید اینجا چیزی بنویسید . هیچ ! اصلا هیچ چیزی ننویسید . برید به همین روش تو آمریکا هم زندگی کنید . امیدوارم اونجا هم گلیمتون رو بکشید بیرون . اما تجربه نشون داده این یه کار اختصاصیه ایرانیه .! و این قبیل ایرانیا بهترین جا همین وطن خودمونه . امیدوارم اونایی که باید موضوع رو بگیرن گرفته باشن و باقی عزیزان هم دچار میس آندستندینگ! نشده باشن .
راستی ! با التماس و گردن کج کردن هم میشه ویزا گرفت ؟! چی بگم ...

دوست گلم
من هدفم ازون اطلاع رسانی فقط این بود که به دوستان اطمینان خاطر بدم که هنوز روند صدور ویزا ادامه داره و همه منتظر باشن که به زودی باید برای دریافت ویزاشون راهی بشن.
شاید به کار بردن کلمه یواشکی تو این شرایط زیاد مناسب نبود از همه تون عذرخواهی میکنم اگه باعث برداشت نامناسب شد.
خودمم معتقدم که بدون کلیر شدن و صرفا با خواهش و تمنا به کسی ویزا نمیدن پس دوستان خیالشون راحت باشه که حقشون ضایع نشده.
در ضمن بهتره بدون اطلاع در مورد دیگرانی که به هر دلیلی کلیر شدن یا ویزا گرفتنشونو اینجا اعلام عمومی نکردن قضاوت نکنیم و براشون آرزوی موفقیت کنیم. ما که فقط نباید برای دوستانی که اعلام میکنن ابراز شادی کنیم مگه نه؟
شاد باشین.
خیر قربان شما اشتباه نکردید . اتفاقا درست گفتید .
در مورد شادی هم دقیقا هدف همینه . یعنی اطلاعاتمون با هم share ! بعدش کلیر دوستان هم مثله کلیر خودمونه . اما اگه هیچ اطلاعاتی از اول ندیم فقط خواننده باشیم بعدش با ارسال شماره 2 مثلا بگیم هورا ما الان کلیر شدیم !!! این یعنی ما پست گذاشتن و ارسال کردن و حتی شادی کلیر شدن رو بلدیم اما حواستون باشه که اطلاعات بلد نیستیم بدیم .
آقا ما نمونه های واقعیش هم میشناسیم ...بیخیال . تمامش کنیم .
جامانده از لاتاری 2014
دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، soli asali
کیا جان بابا کتاب زبانتو بیار ازت بپرسم ببینم چند مرده حلاجی بابا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-15 ساعت 22:27)Ala123 نوشته:  دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟

سلام دوست من
اون تاریخی که بالای برگه نوشته ینی 31 آگست ملاک نیست و برای همه اینو نوشته. ملاک همون 6 ماه از تاریخ امضای دکتره. خیالتون راحت باشه.
شاد باشین.
(2014-08-15 ساعت 22:27)Ala123 نوشته:  دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟

ما که may مدیکال داشتیم نوامبر زدن تارخ اکسپایرشو.چطور ممکنه واسه شما آگست باشه؟ یه تاریخ بالای برگه ها هست که مربوط به مدیکال نیست.توجه کنید شاید جای دیگه ای در برگه تون زده شده.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، reza_norouzi ، محبت ، H Pier ، nedaba ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، exxedus
(2014-08-15 ساعت 21:16)pari pari نوشته:  گفته باشم من اصلا ديگه ويزا نميخواممممممممممممممممم!!!!!!!

پری عزیز تورو خدا یه ایمیل بزن به سفارت حتما کلیر شدین.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: zepehr ، محبت ، pari pari ، H Pier ، nedaba ، sal0811 ، lighter ، قصه گو ، soli asali
کی بود میگفت جمعه؟
امروز که نشد لااقل توضیح میدی رو چه حسابی گفتی؟ ما همچنان امیدوار به استدلالهای منطقی هستیم.
البته یادمه گفته بودی تا چهار شنبه هم امیدوار باشیم.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، nasim ، قصه گو ، soli asali
یه دیالوگ خیلی ماندگاری هست که میگه
.
.
.
..
.
.
.
کاپیتان:نترسین برین جلو خدا با ماست
سرباز: کاپیتان اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که دارن مارو تیکه پاره می کنن !

Saving Private Ryan
نمردیم و معنی ((دست از همه جا کوتاه شدن)) رو فهمیدیم
case no=4xxx,abu dhabi

منم ۲۰ جون مدیکال داشتم. واسه منم اعتبارش رو زده تا ۳۱ آگوست. این اونگان عجب آدمیه ها.

تشکر کنندگان: arash1392 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 23:21)arashmanteghi نوشته:  

منم ۲۰ جون مدیکال داشتم. واسه منم اعتبارش رو زده تا ۳۱ آگوست. این اونگان عجب آدمیه ها.

آقایون خانوما پسرا دخترا پله به پله
بذارید استرس کلیر شدن فروکش کنه بعدا برو سر استرس مدیکال
ما فعلا توی خان اول بکسباد کردیم
استرس+استرس=زونا(درسته؟ زونا بود؟)
case no=4xxx,abu dhabi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان