کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-17 ساعت 11:40)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 09:16)lucky star نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 08:51)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان گلم
صبح همگی خوب خوش
امیدوارم امروز کلی خبرای خوب برای همه باشه و ابوظبی یه هفته پراز کلیر رو شروع کنه
دوستان از عمو شهریار کسی خبر داره؟
خیلی وقته خبری ازش نیست!!!

سلام دوست عزیز.تبریک می گم بابت کلیر شدنتون.می خواستم بدونم چرا بعد از یک ماه از شما فرم نه سوالی خواستن؟خودشون ایمیل دادن؟

ببین 1 ماه بعد مصاحبه زنگ زدن خونه گفتن چرا فرم 9 سوالیتو نفرستادی
ما فردای مصاحبه برات ایمیل کردیم
منم هرچی ایمیلمو چک کردم چیزی نبود
فکر کنم یکی تو سفارت کار می کنه که خیلی گیجهBig Grin
خلاصه 1-2 روز بعدش واسشون فرستادم
جهت اطلاع عرض می کنم : منو خانمم هردو نفتی هستیم تو شرکت خصوصی
پایان خدمت دارم، مدرک هم کارشناسی ارشده احتمالاً به خاطر مدرکمون 9 سوالی خواستنWink

مرسی از جوابتون.ما خودمون یک بار به سفارت ایمیل دادیم و جواب هم دادند ولی حرفی از فرم واینها نبود.به نظرتون ممکنه بخوان و هنوز نگفته باشند؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، soli asali ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 10:30)shahryar7021 نوشته:  
صبح همگی خوب خوش
امیدوارم امروز کلی خبرای خوب برای همه باشه و ابوظبی یه هفته پراز کلیر رو شروع کنه

سلام داداش جان،
هستم در خدمت دوستان عزیزBig Grin

شهریار نبودنت به چشم میاد شدیییییدWink
موفق باشی
ایشالا این هفته واسه شما و باقی دوستای گلم خودم اولین هوررررررا رو می کشم Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
همش با خودم مي گم كاش شمارم مثلا به جاي ٦٠٠٠ تو رنج ٢٠٠٠ بود.خيلييييي نامردي كردن در حقمون! امسال بدترين سال زندگيم بود Sad
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
146 روزه شدیم .....روزی که افیسر به ما گفت 2 تا 5 ماه دیگه نمیدونم چرا همش فکر می کردم باید رو 2 ماه حساب باز کنم کاش بنا رو روی 5 ماه میذاشتم انوقت اینقدر اذیت نمی شدم.......انتظار خیلی سخته مخصوصا برای ادمهای عجولی مثل من......
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
(2014-08-17 ساعت 11:44)lucky star نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 11:40)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 09:16)lucky star نوشته:  
صبح همگی خوب خوش

سلام دوست عزیز.تبریک می گم بابت کلیر شدنتون.می خواستم بدونم چرا بعد از یک ماه از شما فرم نه سوالی خواستن؟خودشون ایمیل دادن؟

ببین 1 ماه بعد مصاحبه زنگ زدن خونه گفتن چرا فرم 9 سوالیتو نفرستادی
ما فردای مصاحبه برات ایمیل کردیم
منم هرچی ایمیلمو چک کردم چیزی نبود
فکر کنم یکی تو سفارت کار می کنه که خیلی گیجهBig Grin
خلاصه 1-2 روز بعدش واسشون فرستادم
جهت اطلاع عرض می کنم : منو خانمم هردو نفتی هستیم تو شرکت خصوصی
پایان خدمت دارم، مدرک هم کارشناسی ارشده احتمالاً به خاطر مدرکمون 9 سوالی خواستنWink

مرسی از جوابتون.ما خودمون یک بار به سفارت ایمیل دادیم و جواب هم دادند ولی حرفی از فرم واینها نبود.به نظرتون ممکنه بخوان و هنوز نگفته باشند؟

قاعدتاً باید همون روز یا 1-2 روز بعد از مصاحبه ازتون بخوان اما همونطور که گفتید خودتون از من 1 ماه بعد خواستن
کلاً انگار هیچ حساب و کتاب خاصی نداره کاراشون
نگران نباشید کلاً
Spam ایمیلتون رو هم چک کنید شاید بعضی ایمیلها اونجا بره
موفق باشید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، H Pier ، soli asali ، smpf ، m_nikparvaz ، nedaba
فکر کنم این ابوظبی میگه ولشون کن واسه چی به پرونده هاشون دست بزنیم و بررسی کنیم که اونا هم خدایی نکرده از سفارت اپدیت شن بیان. بزارین اگه مطمین شدیم ویزا واسشون میفرستن و سیستم درست شد به خودمون زحمت بدیمBig Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sonyz2 ، آلیس-1980 ، shilan ، soli asali ، kaaren ، smpf ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 11:43)alimomen نوشته:  اگر میدونستم اینقدر رو این چیزا حساسن -سیکل میگرفتم سربازی هم فرار میکردم بیکار میگشتم
والا این 5 ماه انتظار از 2 سال سربازی صفر پنج کرمان سخت تره

خداییش از همین زورم میاد. در حالیکه کلی بچه پولدار های دور و برت برن معافیت کفالت!! بگیرن که مثلا از باباشون نگهداری میکنن بعد تو با شرایط متاهلی بدون هیچ پارتی بری سربازی و صبح اونا الافت کنن و بعد از ظهر هم تا اخر شب کار کنی که بتونی خرج زندگیت در بیاری دلت خوش باشه که اونور ازین پارتی بازیا نیست. بعد برسی به سفارت همون وریا و ببینی بازم همون معاف شده هه رو با سلام و صلوات فرستادن اونور و الان داره تو لاس وگاس پوکر بازی میکنه و تو همچنان منتظر سفارتهای محترم با برنامه. و تقویم میگه نصف آگوست هم رفتتتت

دنیای خوبیه. عاشقشم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
قصه گوی عزیز کجایی برامون دعاهای قشنگ بکنی ..............قصه گو کجاااااااییییییییی
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: sonyz2 ، قصه گو ، soli asali ، برسام٤ ، smpf ، salar5452 ، pari pari ، nedaba
تو روحت ابوظبي
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: khder ، soli asali ، smpf ، pari pari ، nazanin fatemi ، exxedus ، nedaba ، reasonable
(2014-08-17 ساعت 11:43)alimomen نوشته:  اگر میدونستم اینقدر رو این چیزا حساسن -سیکل میگرفتم سربازی هم فرار میکردم بیکار میگشتم

اون وقت میشدی مثل ما که سربازی هم نداشتیم، بیشتر حرص میخوردی.

تشکر کنندگان: khder ، قصه گو ، arash1392 ، pari pariaaa ، soli asali ، smpf ، sorooosh ، nedaba
بايد اسم اين تاپيک بشه کليرينس خستگان 2014 ....خسته شديم خدا.....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، برسام٤ ، smpf ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 12:00)teacherm نوشته:  

خداییش از همین زورم میاد. در حالیکه کلی بچه پولدار های دور و برت برن معافیت کفالت!! بگیرن که مثلا از باباشون نگهداری میکنن بعد تو با شرایط متاهلی بدون هیچ پارتی بری سربازی و صبح اونا الافت کنن و بعد از ظهر هم تا اخر شب کار کنی که بتونی خرج زندگیت در بیاری دلت خوش باشه که اونور ازین پارتی بازیا نیست. بعد برسی به سفارت همون وریا و ببینی بازم همون معاف شده هه رو با سلام و صلوات فرستادن اونور و الان داره تو لاس وگاس پوکر بازی میکنه و تو همچنان منتظر سفارتهای محترم با برنامه. و تقویم میگه نصف آگوست هم رفتتتت

دنیای خوبیه. عاشقشم

نه اینجوریام نیست. امسال خیلی‌ها سربازی هم نداشتند ولی AP خورد بهشون. نمونه‌اش من و p.arsa که اینجا هستیم.

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، teacherm ، pari pariaaa ، soli asali ، smpf ، nedaba
فکر کنم آگوست طلایی مارو بخشیدن به دانشجوها، حالا نمی دونم ماه سپتامبر طلایی میشه یا سیاه، همین قدر می دونم که انتظار قشنگترین روزهامون رو داره سیاه می کنه....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: قصه گو ، arash1392 ، H Pier ، soli asali ، برسام٤ ، Sara_lphmkf ، smpf ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 11:51)Maryrhm نوشته:  همش با خودم مي گم كاش شمارم مثلا به جاي ٦٠٠٠ تو رنج ٢٠٠٠ بود.خيلييييي نامردي كردن در حقمون! امسال بدترين سال زندگيم بود Sad

اون وقت ميتونستي مثل گروه ما ١٩٢ روز يا مثل امين 13 يا مثل پري پري با بيش از ٢٥٠ روز ، صبور باشي؟!؟ باز هم فرقي نمي كرد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: sonyz2 ، arash1392 ، H Pier ، pari pariaaa ، soli asali ، Sara_lphmkf ، smpf ، sorooosh ، pari pari ، nedaba
این روزها می گذرند
اما من به آسانی از این روزها نمی گذرم
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان