کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سایت ابوظبی نمی تونم برم
خدا کنه خبری داشته باشن برامون.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
ابوظبی رو کسی باز میکنه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، shilan ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 10:45)alimomen نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 10:37)arash1392 نوشته:  خبر فوری
همین الان یکی از دوستانم که روز مصاحبه باهاش آشنا شده بودم باهام تماس گرفت و گفت که ویزاش دراومده.

التبه ایشون کیسش ازدواجی بوده.
خیلی براش خوشحال شدم.
ایشاله ویزای ما هم در بیاد.

تا الان که جونمون دراومده- والا اینا که پول میدن سرمایه گذاری میرن پول واسه آرامش اعصابشون میدن- اسمش لاتاریه مجانیه -اعصابی که از آدم خورد میکنه میلیاردها هزینشه

حالا فکر کنید من دیگه چقدر بیچاره ام ، خواهرم یکی از مخالف های سرسخت رفتن من ، میگه آره حق نداری به فامیل شوهر من بگی لاتاری قبول شدم من آبرو دارم ، بگو من سرمایه گزاری کردم ، اینا فکر میکنند لاتاری الکی نمیدونن توی این یک سال چی کشیدیم ، و چی داریم میکشیم

(2014-08-17 ساعت 10:52)arash1392 نوشته:  سایت ابوظبی نمی تونم برم
خدا کنه خبری داشته باشن برامون.

ان شاالله دارن نفرات جدید رواعلام میکنند
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
حیف باز شد
case no=4xxx,abu dhabi
ابوظبی له بشی-مچاله بشی-قهوه ای بشی-زونا (درسته؟)بگیری-ورم کنی-آخه مادر مرده این متنو بردار:

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a messag..........................................

بجاش اینو بذار:
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-........................
خیلی سخته؟ 5 ماهه ما رو الافه همین کردی
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-17 ساعت 10:55)alimomen نوشته:  حیف باز شد

حيف باز شد اما توش هيچي نبود
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، massi63 ، manamilad ، قصه گو ، marsein ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 10:52)eror نوشته:  خدایا واقعن صدای دعاهای این قسمت از زمین رو نمیشنوی ؟ ما هم شدیم 160 روز ولی اونای که بالای 250 روز هستن دیگه خیلی صبر دارن . بر اساس زندگیشون خدا می تونی آیه نازل کنی ( نسخه به روز شده ایوب پیامبر )
الان خیلی وقته که دیگه خدا توی خط لاتاری آسیا کار نمی کنه ... Big GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، babak12 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، shilan ، pari pari ، pari1392 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 10:53)alimomen نوشته:  ابوظبی رو کسی باز میکنه؟

من با قند شکن تونستم اما بدون اون نه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، babak12 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، khder ، shilan ، exxedus ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 10:38)shilan نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 10:30)maryam_a نوشته:  خداي عزيزم... خداي مهربونم... خداي لحظه لحظه هاي تنهايي... خداي هميشه و همه جاااا...
همونطور كه دعاهاي دوستانم رو براي بهبود مادرم شنيدي.. همونطور كه دلمو تا الان قرص كردي... به همون قشنگي... با همون بزرگي كه هميشه ازت سراغ دارم دل تك تك دوستانم رو شاااااد كن... خداي خووبم بهت ايمان دارم... ميدونم جاي تك تك ما برات محفوظه... لحظه هامونو خودت به دست بگير... خداي عزززززيز و مهربووونم
مریم جون تو فکرتون بودم حال مامانتون چطوره؟ بهتر شدن ؟

ممنونم شيلان عزيزم
به لطف خدا و دعاها و انرژيهاي خوب شما دوستانم مامان جراحي شدن و دكترشون خيلي اميدوارمون كرد... حالا مونده مراحل بعدش و انشالا بهبود كامل ... خدا به همه عزيزانمون و خودمون سلامتي بده و همه مريضا رو شفاي عاجل... Smile
ابوظبي خبري نشد...... و ما همچنان منتظر ....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، soli asali ، shilan ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 09:16)lucky star نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 08:51)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان گلم
صبح همگی خوب خوش
امیدوارم امروز کلی خبرای خوب برای همه باشه و ابوظبی یه هفته پراز کلیر رو شروع کنه
دوستان از عمو شهریار کسی خبر داره؟
خیلی وقته خبری ازش نیست!!!

سلام دوست عزیز.تبریک می گم بابت کلیر شدنتون.می خواستم بدونم چرا بعد از یک ماه از شما فرم نه سوالی خواستن؟خودشون ایمیل دادن؟

ببین 1 ماه بعد مصاحبه زنگ زدن خونه گفتن چرا فرم 9 سوالیتو نفرستادی
ما فردای مصاحبه برات ایمیل کردیم
منم هرچی ایمیلمو چک کردم چیزی نبود
فکر کنم یکی تو سفارت کار می کنه که خیلی گیجهBig Grin
خلاصه 1-2 روز بعدش واسشون فرستادم
جهت اطلاع عرض می کنم : منو خانمم هردو نفتی هستیم تو شرکت خصوصی
پایان خدمت دارم، مدرک هم کارشناسی ارشده احتمالاً به خاطر مدرکمون 9 سوالی خواستنWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، manamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba
سلام دوستان. فقط میخوام بگم ما همچنان با شما میمونیم تا اینجا رو با خبرهای خوب ترک کنیم. هر چی باشه به مهاجرسرا و این تاپیک خیلی بدهکاریم. همگی موفق باشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-08-17 ساعت 10:42)Aroma نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 08:51)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان گلم
صبح همگی خوب خوش
امیدوارم امروز کلی خبرای خوب برای همه باشه و ابوظبی یه هفته پراز کلیر رو شروع کنه
دوستان از عمو شهریار کسی خبر داره؟
خیلی وقته خبری ازش نیست!!!

سلام آقا رامين ببخشيد شما قبل از اينكه كلير بشويد همه افراد ap شدند يا نه ready بودند ؟

نه آروما جان هردو AP بود
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
سفارت ها هنوز بچه هاي مهاجر سرا رو نشناختن، نميدونن همون طور كه ميتونيم رودخانه وار انرژي مثبت از خودمون ساطع كنيم ، كوه آتش فشأني از انرژي هاي منفي هم هستيم. تا الان هم بزرگواري نشون داديم، حالا هم چون توي پيغام هاي مختلف ازمون معذرت خواهي كردن كه شما رو به خدا تا آخر سپتامبر بهمون مهلت بديد، به خدا تقصير از ما نبوده و دستگاه ها خوب روغن كاري نشده بودن ، ما بهشون فرصت جبران ميديم، اما اگه ...
چرا اتفاقاً ما رو شناختن ...مي دونن كه هيچ كاري نمي تونيم بكنيم ، به جز صبر و انتظار و اميد دادن. بس كه بزرگواريم . چشم دشمن كور ، به راهمون ادامه مي ديم ! خستگي رو به تن حسودامون مي ذاريم كه هي نپرسن : تو كه هنوز اينجايي... پس كي ميري؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
اگر میدونستم اینقدر رو این چیزا حساسن -سیکل میگرفتم سربازی هم فرار میکردم بیکار میگشتم
والا این 5 ماه انتظار از 2 سال سربازی صفر پنج کرمان سخت تره
case no=4xxx,abu dhabi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان