کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با احترام
اونقدر ایمیلهای تکراری بزنید تا اون چیزی که نباید بشه، بشه!!!
مگه به ما بدهکارن؟؟
ما درخواست مهاجرت به کشور اونا را داریم، حالا یه چیزی هم به ما بدهکار باشن..........؟؟؟!!!
اینهمه حجم ارسال ایمیل به سفارتها، کار درستی نیست و جو را خراب میکنه............
و اونها را حساس...............
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
سلام
با قند شکن یه سر به اینجا بزنید.
https://www.facebook.com/USAdarFarsi/posts_to_page
و این پست رو که براشون گذاشته شده ببینید در خصوص پروسه کلیرنس و همینطور روند صدور ویزا.
و متنش اینه:
.
سلام
هر بار که اخباری از ایالات متحده میخوانیم بدرستی آن ایمان داریم و به دموکراسی زیبای آن کشور اعتقاد .
پس بواسطه همین زیبائیها که آرامش را در پی خواهد داشت تصمیم به ثبت نام لاتاری نمودیم و خوشبختانه جزء برندگان خوش شانس دنیا قرار گرفتیم تا شاید از چه می دانمهای ایران رها شویم و آبرومند و قانونی راهی کشور فرصتها شویم .
اما پس از قرار گرفتن در مدار مراحل اداری و البته پس از گذشت مدت زمان زیاد انتظار با خرابی دیتا بیس و سکون کلیه مراحل صدور ویزا مواجه شدیم( اما نمیدانیم چرا این خرابی صرفا گریبان ویزاهای لاتاری ایران را گرفته که هم به لحاظ زمانی و هم تعداد محدودیت دارد )
اما اکنون با توجه به اینکه این پروسه تا 30 سپتامبر برقرار بوده و پس از آن بطور اتوماتیک کلیه بازمانده ها حذف خواهند شد و بیش از یکسال انتظار زشت و زیبا توقع آن میرود که شفافیت چاشنی پاسخ دولت فهیم آمریکا به هم میهنان چشم انتظارم شده و سبب حذف نگرانی خانواده های بسیاری گردد، چرا که نیک میدانم انسانیت محور و اساس سیاستهای شماست .
حال آیا با توجه به زمان محدود موجود و اینکه بیش از نیمی از برنده های ایرانی موفق به دریافت ویزای خود نشده اند میتوان به سیاستهای فوری صدور ویزا برای این عزیزان امیدوار بود؟؟
پیشاپیش سپاس گذاری خود را نسبت به ارائه متنی زیبا و البته سرشار از امیدواری از جانب شما را در این خصوص اعلام میدارم.
.
فکر کنم تنها کاری که باید بکنید لایک کردنش باشه و کامنت گذاشتن تا بلکه پاسخی بدن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-20 ساعت 17:35)محبت نوشته:  سلام

فکر کنم تنها کاری که باید بکنید لایک کردنش باشه تا بلکه پاسخی بدن.

ممنون عالیه.
خواهشا همگی برید تو لینک مذکور و لایک کنید تا به چشم بیاد.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
یکماه تعطیلی آمریکا چند وقت بخاطر ویزای دانشجویی حالا هم ویزا نامبر ندارن نمی دونم چقدر آدم باید بدشانس باشه
پس اگه ویزا نامبر ندارن پس چرا کیسهای دیگه را کلیر می کنن ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، arelarel ، nasim ، pari pari ، قصه گو ، smpf
(2014-08-20 ساعت 17:50)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 17:35)محبت نوشته:  .
لایک چرا ؟؟؟!؟!؟!؟!؟!
هرکس این درخواست رو داره کپی کنه تو اون لینک.
پیشنهاد افشین بهترهWink

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، مارکوپولو ، nasim ، pendleton ، آلیس-1980 ، mizan ، قصه گو ، smpf
و این پست رو که براشون گذاشته شده ببینید در خصوص پروسه کلیرنس و همینطور روند صدور ویزا.
و متنش اینه:
.
سلام
هر بار که اخباری از ایالات متحده میخوانیم بدرستی آن ایمان داریم و به مردم سالاری زیبای آن کشور اعتقاد .
پس بواسطه همین زیبائیها که آرامش را در پی خواهد داشت تصمیم به ثبت نام لاتاری نمودیم و خوشبختانه جزء برندگان خوش شانس دنیا قرار گرفتیم تا شاید از چه می دانمهای ایران رها شویم و آبرومند و قانونی راهی کشور فرصتها شویم .
اما پس از قرار گرفتن در مدار مراحل اداری و البته پس از گذشت مدت زمان زیاد انتظار با خرابی دیتا بیس و سکون کلیه مراحل صدور ویزا مواجه شدیم( اما نمیدانیم چرا این خرابی صرفا گریبان ویزاهای لاتاری ایران را گرفته که هم به لحاظ زمانی و هم تعداد محدودیت دارد )
اما اکنون با توجه به اینکه این پروسه تا 30 سپتامبر برقرار بوده و پس از آن بطور اتوماتیک کلیه بازمانده ها حذف خواهند شد و بیش از یکسال انتظار زشت و زیبا توقع آن میرود که شفافیت چاشنی پاسخ دولت فهیم آمریکا به هم میهنان چشم انتظارم شده و سبب حذف نگرانی خانواده های بسیاری گردد، چرا که نیک میدانم انسانیت محور و اساس سیاستهای شماست .
حال آیا با توجه به زمان محدود موجود و اینکه بیش از نیمی از برنده های ایرانی موفق به دریافت ویزای خود نشده اند میتوان به سیاستهای فوری صدور ویزا برای این عزیزان امیدوار بود؟؟
پیشاپیش سپاس گذاری خود را نسبت به ارائه متنی زیبا و البته سرشار از امیدواری از جانب شما را در این خصوص اعلام میدارم.
.

ممنون عالی بود
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، مارکوپولو ، قصه گو ، smpf
با این حرکت امروز ایروان دلم عجیب روشنه که تا آخر این هفته نهایتا هفته دیگه خبرهای عالی به گوش میرسه !
فقط تو صف مدیکال جا نزنید
نوبت رو رعایت کنید !
..... بازی در نیارید Sad
یکی نگه من پست سر شمام برم 2تا نون بگیرم برگردم !
محکم واستید سر جاتون
دعوا و گیس و گیس کشی راه نندازید ! Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

و متنش اینه:
.
سلام
هر بار که اخباری از ایالات متحده میخوانیم بدرستی آن ایمان داریم و به مردم سالاری زیبای آن کشور اعتقاد .
.
فکر کنم تنها کاری که باید بکنید لایک کردنش باشه و کامنت گذاشتن تا بلکه پاسخی بدن.

اونا مترجمشون چاشنی رو چی معنی میکنه ؟؟! Big Grin
شر نشه فکر کنن سر جنگ داریم !! Big GrinBig Grin دنبال چاشنی و سوزن و فشنگ و ایناییم Big GrinBig GrinBig Grin

مثل من ، تو مصاحبه آفیسر گفت مشتریات کیان ؟
گفتم غالباً خصوصیت ، ولی به ندرت دولتی هم داریم !
یارو همینجوری منو نگاه میکرد !!! نفهمید چی گفتم !
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-20 ساعت 18:00)soli asali نوشته:  با این حرکت امروز ایروان دلم عجیب روشنه که تا آخر این هفته نهایتا هفته دیگه خبرهای عالی به گوش میرسه !
فقط تو صف مدیکال جا نزنید
نوبت رو رعایت کنید !
..... بازی در نیارید Sad
یکی نگه من پست سر شمام برم 2تا نون بگیرم برگردم !
محکم واستید سر جاتون
دعوا و گیس و گیس کشی راه نندازید ! Big Grin

سلی جام من انقدر دلم روشن بوده که از اداره برق اخطاریه اومده برام ! Big GrinBig Grin
فعلاً خاموشش کردم دوباره سپتامبر روشنش میکنم ...
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، arelarel ، soli asali ، ssara ، shilan ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، smpf
اینکه همه اعضای کیس آپدیت میشن با وقتی که یکی فقط آپ میشه چه فرقی داره؟
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
(2014-08-19 ساعت 23:58)shilan نوشته:  [خداییش من یه قشنگ این جریانا رو قبول دارم معمولا زندگی مثل پازل که ما تو کلی قسمتاش سر در گمیم ولی آخر خودش قشنگ جفت و جور میشه که ما اون وقت میفهمیم جریان چی بوده . حالا یه سوال ما یه ویدیو پروژکتور داریم لامپشم تقریبا نوه مشتری سراغ ندارین میخوایم بفروشیم

سلام دوستان امیدوار باشید! راستی ما هم یدونه لباسشویی داریم که خوب کار می کنه. اگه مشتری سراغ داشتین فقط این پستو تشکر بزنین چون نمیفروشیم.Big Grin
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: arelarel ، soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، nasim ، babak12 ، medexk ، lighter ، nedaba ، mizan ، NEURON ، قصه گو
(2014-08-20 ساعت 18:06)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 23:58)shilan نوشته:  [خداییش من یه قشنگ این جریانا رو قبول دارم معمولا زندگی مثل پازل که ما تو کلی قسمتاش سر در گمیم ولی آخر خودش قشنگ جفت و جور میشه که ما اون وقت میفهمیم جریان چی بوده . حالا یه سوال ما یه ویدیو پروژکتور داریم لامپشم تقریبا نوه مشتری سراغ ندارین میخوایم بفروشیم

سلام دوستان امیدوار باشید! راستی ما هم یدونه لباسشویی داریم که خوب کار می کنه. اگه مشتری سراغ داشتین فقط این پستو تشکر بزنین چون نمیفروشیم.Big Grin

کیانوش ، میگم سقاخونه که شده اینجا ! بازارچه هم راه انداختی ؟! Big GrinBig Grin تکنیک های روز فروش هم به کار میبره (فقط این پستو تشکر بزنین چون نمیفروشیم) Big GrinBig Grin
یه بازی دوز آنلاین بزارن بازی کنیم ماااااااااااااا Big GrinBig Grin
زووو آنلاینم خوبه هااا

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: arelarel ، soli asali ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، nasim ، babak12 ، medexk ، lighter ، nedaba ، قصه گو
اخرین اعلام سفارت ایروان کی بود و چنتا بود
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ibehnam ، babak12 ، arelarel ، soli asali ، lighter ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-20 ساعت 18:22)alimomen نوشته:  اخرین اعلام سفارت ایروان کی بود و چنتا بود
سلام
امروز و روی هم رفته 70 کیس.

تشکر کنندگان: ibehnam ، nasim ، babak12 ، A_A ، arelarel ، soli asali ، lighter ، nedaba ، قصه گو ، anahita 62
(2014-08-20 ساعت 18:22)alimomen نوشته:  اخرین اعلام سفارت ایروان کی بود و چنتا بود

ایروانو نمیدونم داش علی ، ولی آنکارا آخرین کیس لاتاریش بر میگرده سال 42 Big GrinBig GrinBig Grin
دااش آخرشو بگو ببینیم فکرت چیه ؟

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: medexk ، arelarel ، Sara_lphmkf ، lighter ، nedaba ، mizan ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان