کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[quote='shazad' pid='538464' dateline='1408556093']
[size=x-large]بچه ها باور کنید تمام داستانها و دردسرها، از اولی تا آخری، فقط و فقط به خاطر مشکلی هست که
برای دیتابیس پیش
؟؟؟؟شزاد عزیز چی شد؟ رفتی سفارت. چی گفتن
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 22:09)mahan L نوشته:  [quote='shazad' pid='538464' dateline='1408556093']
[size=x-large]بچه ها باور کنید تمام داستانها و دردسرها، از اولی تا آخری، فقط و فقط به خاطر مشکلی هست که
برای دیتابیس پیش

عزیزم فکر می کنم اشتباه گرفتید
من نرفتم سفارت و مثل خیلی ها منتظرم و مثل بعضی ها امیدوار Wink
تشکر کنندگان: mahan L ، azadeh2014 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، lighter ، pari pari ، nedaba ، قصه گو ، anahita 62 ، hamid_fs3
(2014-08-20 ساعت 19:02)عراقی نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 17:35)محبت نوشته:  سلام
با قند شکن یه سر به اینجا بزنید.
https://www.facebook.com/USAdarFarsi/posts_to_page
و این پست رو که براشون گذاشته شده ببینید در خصوص پروسه کلیرنس و همینطور روند صدور ویزا.
و متنش اینه:
.
سلام
هر بار که اخباری از ایالات متحده میخوانیم بدرستی آن ایمان داریم و به مردم سالاری زیبای آن کشور اعتقاد .
پس بواسطه همین زیبائیها که آرامش را در پی خواهد داشت تصمیم به ثبت نام لاتاری نمودیم و خوشبختانه جزء برندگان خوش شانس دنیا قرار گرفتیم تا شاید از چه می دانمهای ایران رها شویم و آبرومند و قانونی راهی کشور فرصتها شویم .
اما پس از قرار گرفتن در مدار مراحل اداری و البته پس از گذشت مدت زمان زیاد انتظار با خرابی دیتا بیس و سکون کلیه مراحل صدور ویزا مواجه شدیم( اما نمیدانیم چرا این خرابی صرفا گریبان ویزاهای لاتاری ایران را گرفته که هم به لحاظ زمانی و هم تعداد محدودیت دارد )
اما اکنون با توجه به اینکه این پروسه تا 30 سپتامبر برقرار بوده و پس از آن بطور اتوماتیک کلیه بازمانده ها حذف خواهند شد و بیش از یکسال انتظار زشت و زیبا توقع آن میرود که شفافیت چاشنی پاسخ دولت فهیم آمریکا به هم میهنان چشم انتظارم شده و سبب حذف نگرانی خانواده های بسیاری گردد، چرا که نیک میدانم انسانیت محور و اساس سیاستهای شماست .
حال آیا با توجه به زمان محدود موجود و اینکه بیش از نیمی از برنده های ایرانی موفق به دریافت ویزای خود نشده اند میتوان به سیاستهای فوری صدور ویزا برای این عزیزان امیدوار بود؟؟
پیشاپیش سپاس گذاری خود را نسبت به ارائه متنی زیبا و البته سرشار از امیدواری از جانب شما را در این خصوص اعلام میدارم.
.
فکر کنم تنها کاری که باید بکنید لایک کردنش باشه و کامنت گذاشتن تا بلکه پاسخی بدن.

آقا محبت من هم لایک کردم هم کامنت گذاشتم امیدوارم به یک نتیجه مطلوبی برسیم چون باید همه تلاشمون را بکنیم و بقیه اش هم با تقدیر است ، از شما هم بابت تنظیم این متن متشکرم

من لایک زدن برای کسانی که لاتاری برده بودن و تو مهاجر سرا نیستند هم فرستادم. امیدوارم جواب بدن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: banafsh14 ، lighter ، soli asali ، Sara_lphmkf ، behdist ، mahan L ، Farnoodh ، قصه گو ، hamid_fs3 ، محبت ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 22:11)shazad نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 22:09)mahan L نوشته:  [quote='shazad' pid='538464' dateline='1408556093']
برای دیتابیس پیش

عزیزم فکر می کنم اشتباه گرفتید
من نرفتم سفارت و مثل خیلی ها منتظرم و مثل بعضی ها امیدوار Wink

ببخشید. آره راست میگید شما آنکارا بودید.
دیگه وقت خوابمهBig Grin
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، lighter ، banafsh14 ، قصه گو ، nedaba
چقدر اينجا سوت و كور شده، يا همه رفتن سفارت يا همه رفتن FB, دل آدم مي گيره، البته حالت سوم اينه كه همه خواب باشند:d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، mahan L ، soli asali ، azadeh2014 ، mizan ، آلیس-1980 ، قصه گو ، hamid_fs3 ، محبت ، nedaba ، khder ، m_nikparvaz
(2014-08-20 ساعت 21:26)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 19:51)m.mirzaee نوشته:  بچه ها از زحمات تک تک شما متشکرم
من مشغله زیادی دارم و نمیتونم شما رو همراهی کنم
اما از بندرعباس گرم ، سلام و تشکر گرم ما رو بپذیرید

از خوزستان سلام گرمتر تو مایه های 58 درجه تقدیم شما

بمیرم برای همه کسانیکه بالای 40 درجه زندگی می کنند. رضامبی دلم کباب شد. انشا ا... بری عمه ریکا رو ببینی و یه جای خنکش زندگی کنی!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: lighter ، Sara_lphmkf ، mahan L ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، hamid_fs3 ، محبت ، nedaba ، khder ، shilan
(2014-08-20 ساعت 22:37)کیانوش2 نوشته:  

بمیرم برای همه کسانیکه بالای 40 درجه زندگی می کنند. رضامبی دلم کباب شد.
خدا نکنه کیانوش جان پس 10 روز دیگه کی ویزاتو بگیره ... نگووووووو
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، soli asali ، کیانوش2 ، Morteza1350 ، pari pari ، قصه گو ، محبت ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 22:49)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 22:37)کیانوش2 نوشته:  

بمیرم برای همه کسانیکه بالای 40 درجه زندگی می کنند. رضامبی دلم کباب شد.
خدا نکنه کیانوش جان پس 10 روز دیگه کی ویزاتو بگیره ... نگووووووو

ابوظبی گفته یکی از اعضای خانواده پاسپورت و برگه آبی را بیاره میتونه بگیره. راستی خدای نکرده ویزا ندادن این برگه آبی رو چیکار کنیم؟ یه نفر مال همه رو جمع کنه ببره تحویل بده!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، teacherm ، soli asali ، lighter ، zepehr ، reasonable ، masoudyara ، pari pari ، محبت ، nedaba
اونقدر همش كارم شده چك كردن صفحات، وقت اضافه بيارم هم مي رم اون صفحه اي كه نامه دوم رو گذاشته بودن رو چك كنم، فكر كنم ويزا هم بگيريم همگي هر وقت بتونيم مي ريم سايت سفارت رو چك مي كنيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: teacherm ، abbas09 ، soli asali ، lighter ، zepehr ، mahan L ، reasonable ، قصه گو ، nasam ، pari pari ، anahita 62 ، محبت ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 22:59)Sara_lphmkf نوشته:  اونقدر همش كارم شده چك كردن صفحات، وقت اضافه بيارم هم مي رم اون صفحه اي كه نامه دوم رو گذاشته بودن رو چك كنم، فكر كنم ويزا هم بگيريم همگي هر وقت بتونيم مي ريم سايت سفارت رو چك مي كنيم

من از بس اپدیت نشدم که روزی که صبح اپدیت شده بودم تا شب بیست بار رفتم تو سیس هی نگاه میکردم. با اینکه میدونستم حتی اگه دوباره اپدیت شم معلوم نمبشه Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، lighter ، zepehr ، reasonable ، قصه گو ، pari pari ، anahita 62 ، محبت ، nedaba ، shilan
(2014-08-20 ساعت 23:03)teacherm نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 22:59)Sara_lphmkf نوشته:  اونقدر همش كارم شده چك كردن صفحات، وقت اضافه بيارم هم مي رم اون صفحه اي كه نامه دوم رو گذاشته بودن رو چك كنم، فكر كنم ويزا هم بگيريم همگي هر وقت بتونيم مي ريم سايت سفارت رو چك مي كنيم

من از بس اپدیت نشدم که روزی که صبح اپدیت شده بودم تا شب بیست بار رفتم تو سیس هی نگاه میکردم. با اینکه میدونستم حتی اگه دوباره اپدیت شم معلوم نمبشه Smile

من كه توهم گرفتم شايد نامه سومي هم باشهBig Grin،
فکر کنم دیگه نباید به آگوست امیدوار باشیم. اینطوری گذر زمان آزار دهنده نمیشه. پس فعلا تا سپتامبر امیدمون رو حفظ میکنیم.
خوش به حالتون که امیدوارید... من که بیخیال شدم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، lighter ، USA2014 ، zepehr ، Sara_lphmkf ، mahan L ، reasonable ، قصه گو ، NEURON ، nasam ، pari pari ، anahita 62 ، nedaba ، m_nikparvaz
سلام دوستان من 15 اگوست به انكارا ايميل زدم هم به KCC جواب انكارا كه در زير امده همان روز پاسخ دادند ولي KCC بعد از چندين روز امروز پاسخ داد اين هم پاسخش !!!!

Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Ankara.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.

The contact information for the United States Consulate/ Embassy of Ankara is 90-312-455-5555.

اين هم پاسخ انكارا

Dear Arian;

Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، zepehr ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، anahita 62 ، محبت ، nedaba ، nasim ، EmJay
(2014-08-20 ساعت 15:56)zzarin نوشته:  شما اگر جای یک کشور باشید که درآمدش از مالیات میگزره چکار میکردید ،خوب معلومه اول ویزاهای دانشجویی رو می دادید که شروع ترم دانشگاه ها هست ، دوم ویزاهای توریستی رو میدادید که پول بیاد تو کشورتون سوم ویزاهای خانوادگی رو میداید که کسایی که دارن مالیات میدن ناراضی نباشند چهارم ویزای لاتاری دوستان همه ما می دونیم به اصطلاح عامیانه ما ایرانی ها ببخشید معذرت میخوام ما مثل نون خور اضافی هستیم ، حالا بعدا بریم اونجا شایستگی خودمون رو نشون بدیم یک چیز دیگه است پس وقتی سیستم شروعبخ کار کرد ترجیح دادن بر اساس اولویت های خودشون برن

ما مثل نون خور اضافی هستیم Big Grin Big Grin Big Grin
**2014as71 /ابوظبی /مصاحبه هفته اول june /تعداد کیس 3 /بنده کلیرنس / خانم بچه ها Ready /آپدیتها 5/10/30 jun / و 8 july ویزا 100 سال دیگه Big Grin
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان