موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 18:27)محبت نوشته: (2014-08-20 ساعت 18:22)alimomen نوشته: اخرین اعلام سفارت ایروان کی بود و چنتا بود
سلام
امروز و روی هم رفته 70 کیس.
منظورم قبلشه امروزو میدونم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با درود، دفعه قبل طوفان کلیر شدن از بچه های لاتاری2014 شروع شد و بعد به بچه های ویزا ازدواجی و خانوادگی رسید!!!
این بار این طوفان سهم گین از طرف کیسهای بچه های ویزا ازدواجی و خانوادگی شروع شده و امیدوارم بعد از عبور از این مرحله کیس های بچه های لاتاری2014 رو هم دَر نوردِه.
اندکی صبر سحر نزدیک است.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 16:50)Afshim553 نوشته: (2014-08-20 ساعت 15:59)soli asali نوشته: (2014-08-20 ساعت 15:48)hamid.eng نوشته: (2014-08-20 ساعت 15:16)hamid.eng نوشته: دوستان عزیز کسی متن مناسبی برای رسوندن صدامون به آقای او.باما داره؟
تیریست در تاریکی...
اینم آدرسش :
http://m.whitehouse.gov/contact/
من خودم یه متن دارم که امشب میفرستم
لطفا اگه کسی فرم درخواست رو پر کرد،خبر بده...
هرچند فکر نکنم خیلی از دوستان همکاری کنند ولی همونجور که گفتم تیریه در تاریکی...بهتر از دست رو دست گذاشتن و منتظر ۳۰ سپتامبر بودنه...
شما میدونید کجای این صفحه باید متنمون رو بنویسیم ؟ راهنمایی کنید !
متنتون رو برای من پست کنید من هم ارسال میکنم !
منم میفرستم اگر متن اماده ای دارید
Dear Madam/Sir,
As you know the U.S government shut down in 2013 and the recent U.S. Department of State technical problems with its visa system ,have caused a long time delay on issuing visas at persent. On the other hand lots of Iranian selectees, including me ,are still awaiting for their administrative processing to be completed .Consequently, I worry
that the completion of my administrative processing might not meet the announced
deadline ,i.e end of September 2014 , either.
Therefore,if possible please find a solution ,I mean extending the deadline or expediting A.processing ,or any other proper solution which ensure the issue of outstanding visas accordingly.
Your prompt action will be appreciated.
Best Regard
این متن انگلیسی کامل و بی نقص و در عین حال مختصر و مفیده که میتونه بعنوان نامه مشترک ارسال بشه. خوبی متن انگلیسی اینه که دیگه نیاز به ترجمه نداره که تو مرحله ترجمه ممکنه مشکلات و سو تفاهماتی از جهات مفهومی ایجاد بشه بخصوص با انشا فارسی و فرهنگ متفاوت اونا
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از اين آهنگ سال سياه ٢٠٠٠ آقا داريوش، همش از سال ٢٠٠٠ بدم ميومد، بعد از داستان بچه هاي ٢٠١٣ هم ،هميشه از رسيدن به صفحه ٢٠٠٠ حالم بد ميشد، خدايا نذار به صفحه ٢٠٠٠ برسيم كه خيلي خطرناكه حسن
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 17:35)محبت نوشته: سلام
با قند شکن یه سر به اینجا بزنید.
https://www.facebook.com/USAdarFarsi/posts_to_page
و این پست رو که براشون گذاشته شده ببینید در خصوص پروسه کلیرنس و همینطور روند صدور ویزا.
و متنش اینه:
.
سلام
هر بار که اخباری از ایالات متحده میخوانیم بدرستی آن ایمان داریم و به مردم سالاری زیبای آن کشور اعتقاد .
پس بواسطه همین زیبائیها که آرامش را در پی خواهد داشت تصمیم به ثبت نام لاتاری نمودیم و خوشبختانه جزء برندگان خوش شانس دنیا قرار گرفتیم تا شاید از چه می دانمهای ایران رها شویم و آبرومند و قانونی راهی کشور فرصتها شویم .
اما پس از قرار گرفتن در مدار مراحل اداری و البته پس از گذشت مدت زمان زیاد انتظار با خرابی دیتا بیس و سکون کلیه مراحل صدور ویزا مواجه شدیم( اما نمیدانیم چرا این خرابی صرفا گریبان ویزاهای لاتاری ایران را گرفته که هم به لحاظ زمانی و هم تعداد محدودیت دارد )
اما اکنون با توجه به اینکه این پروسه تا 30 سپتامبر برقرار بوده و پس از آن بطور اتوماتیک کلیه بازمانده ها حذف خواهند شد و بیش از یکسال انتظار زشت و زیبا توقع آن میرود که شفافیت چاشنی پاسخ دولت فهیم آمریکا به هم میهنان چشم انتظارم شده و سبب حذف نگرانی خانواده های بسیاری گردد، چرا که نیک میدانم انسانیت محور و اساس سیاستهای شماست .
حال آیا با توجه به زمان محدود موجود و اینکه بیش از نیمی از برنده های ایرانی موفق به دریافت ویزای خود نشده اند میتوان به سیاستهای فوری صدور ویزا برای این عزیزان امیدوار بود؟؟
پیشاپیش سپاس گذاری خود را نسبت به ارائه متنی زیبا و البته سرشار از امیدواری از جانب شما را در این خصوص اعلام میدارم.
.
فکر کنم تنها کاری که باید بکنید لایک کردنش باشه و کامنت گذاشتن تا بلکه پاسخی بدن.
آقا محبت من هم لایک کردم هم کامنت گذاشتم امیدوارم به یک نتیجه مطلوبی برسیم چون باید همه تلاشمون را بکنیم و بقیه اش هم با تقدیر است ، از شما هم بابت تنظیم این متن متشکرم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته: (2014-08-20 ساعت 16:07)reza.aa نوشته: دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست
بهتره این نامه ای که دوستمون میگه رو بنویسیم ، یا طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اعتراض هممون رو آشکار کنیم .
من یه ایده دارم سفارت مجازی آمریکا در فیسبوک به نظرم جای خوبیه برای برای اینکه نگرانی خودمون رو از رفتار هر سه سفارت بیان کنیم ، و بعد از اون از خبرگزاری های مثل بی بی سی و وی او ای بخوایم که پوشش بدن . البته باید کاملا با احترام و ادب پیام خودمون رو بیان کنیم ،
هر چه جلوتر میریم زمان رو از دست میدیم
قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
حالا کسانی که موافق هستن نظر بدن ، اصلا موافقی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مكه بااين كسايي كه تاحالا از ايران ويزا دادن دوست يا فاميل بودن? يا با ما دشمنند و ويزا نميدهند? ببينيد دوستان خسته و منتظر دو حالت وجود داره...يا بزودي شروع ميكنن به ويزا دادن و همممون را خوشحال ميكنند يا ويزا نميدهند...مكه ما طلبي ازشون داريم? اين بروسه همش شانسيه...اينكه ايميل بزنيم يا تماس تلفني برقرار كنيم به نظر من هيج تاثير مثبتي نخواهد داشت همونطوري كه خودشونم كفتن توي سايت سفارت...وقتي ايميل بشت ايميل ميزنيم يعني داريم ميكيم شما كار نمي كنيد و مثل ايران خودمون خوابيد در صورتيكه اين سفارتها مطابق استانداردهاي يو اس كار ميكنند و نه بارتي بازي دارن نه رشوه كرفتن و نه هيج طور ديكه...ايميل زيادي فقط باعث كلافه كردنشون ميشه..به نظرم بهترين كار فقط انتظار است...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-20 ساعت 19:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 19:19 توسط me_u.)
(2014-08-20 ساعت 18:49)masoud z نوشته: (2014-08-20 ساعت 16:50)Afshim553 نوشته: (2014-08-20 ساعت 15:59)soli asali نوشته: (2014-08-20 ساعت 15:48)hamid.eng نوشته: (2014-08-20 ساعت 15:16)hamid.eng نوشته: دوستان عزیز کسی متن مناسبی برای رسوندن صدامون به آقای او.باما داره؟
تیریست در تاریکی...
اینم آدرسش :
http://m.whitehouse.gov/contact/
من خودم یه متن دارم که امشب میفرستم
لطفا اگه کسی فرم درخواست رو پر کرد،خبر بده...
هرچند فکر نکنم خیلی از دوستان همکاری کنند ولی همونجور که گفتم تیریه در تاریکی...بهتر از دست رو دست گذاشتن و منتظر ۳۰ سپتامبر بودنه...
شما میدونید کجای این صفحه باید متنمون رو بنویسیم ؟ راهنمایی کنید !
متنتون رو برای من پست کنید من هم ارسال میکنم !
منم میفرستم اگر متن اماده ای دارید
Dear Madam/Sir,
As you know the U.S government shut down in 2013 and the recent U.S. Department of State technical problems with its visa system ,have caused a long time delay on issuing visas at persent. On the other hand lots of Iranian selectees, including me ,are still awaiting for their administrative processing to be completed .Consequently, I worry
that the completion of my administrative processing might not meet the announced
deadline ,i.e end of September 2014 , either.
Therefore,if possible please find a solution ,I mean extending the deadline or expediting A.processing ,or any other proper solution which ensure the issue of outstanding visas accordingly.
Your prompt action will be appreciated.
Best Regard
این متن انگلیسی کامل و بی نقص و در عین حال مختصر و مفیده که میتونه بعنوان نامه مشترک ارسال بشه. خوبی متن انگلیسی اینه که دیگه نیاز به ترجمه نداره که تو مرحله ترجمه ممکنه مشکلات و سو تفاهماتی از جهات مفهومی ایجاد بشه بخصوص با انشا فارسی و فرهنگ متفاوت اونا
سلام دوستان
این متنی که دوست خوبمون گذاشته یک نکته داره اونم اینکه shut down را برای دستگاههای الکترونیکی استفاده میکنند.حتی اگه این یک اصطلاح عامیانه باشه نوشتنش تو نامه های رسمی خوشایند نیست. بهتره از فعل suspend استفاده بشه.ضمنا تاریخ رو دقیق بگید(بازه زمانی از این تاریخ تا این تاریخ ).
جمله اول شما داره میگه همونطور که شما میدونید سال 2013 دولت خاموش شد!
بجای if possible از Could you please استفاده بشه.
معمولا هم از در انتهای نامه Best Regards مورد استفاده قرار میگیره و بعدش هم فامیلی و اسمتونو باید بنویسید.
اصلا قصد ایراد گیری نداشتم نظرم را اعلام کردم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 19:08)mohamad2014 نوشته: (2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته: (2014-08-20 ساعت 16:07)reza.aa نوشته: دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست
بهتره این نامه ای که دوستمون میگه رو بنویسیم ، یا طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اعتراض هممون رو آشکار کنیم .
من یه ایده دارم سفارت مجازی آمریکا در فیسبوک به نظرم جای خوبیه برای برای اینکه نگرانی خودمون رو از رفتار هر سه سفارت بیان کنیم ، و بعد از اون از خبرگزاری های مثل بی بی سی و وی او ای بخوایم که پوشش بدن . البته باید کاملا با احترام و ادب پیام خودمون رو بیان کنیم ،
هر چه جلوتر میریم زمان رو از دست میدیم
قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
حالا کسانی که موافق هستن نظر بدن ، اصلا موافقی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مكه بااين كسايي كه تاحالا از ايران ويزا دادن دوست يا فاميل بودن? يا با ما دشمنند و ويزا نميدهند? ببينيد دوستان خسته و منتظر دو حالت وجود داره...يا بزودي شروع ميكنن به ويزا دادن و همممون را خوشحال ميكنند يا ويزا نميدهند...مكه ما طلبي ازشون داريم? اين بروسه همش شانسيه...اينكه ايميل بزنيم يا تماس تلفني برقرار كنيم به نظر من هيج تاثير مثبتي نخواهد داشت همونطوري كه خودشونم كفتن توي سايت سفارت...وقتي ايميل بشت ايميل ميزنيم يعني داريم ميكيم شما كار نمي كنيد و مثل ايران خودمون خوابيد در صورتيكه اين سفارتها مطابق استانداردهاي يو اس كار ميكنند و نه بارتي بازي دارن نه رشوه كرفتن و نه هيج طور ديكه...ايميل زيادي فقط باعث كلافه كردنشون ميشه..به نظرم بهترين كار فقط انتظار است...
داستان اینه که استانداردهای اداری یو اس از استانداردهای اداری ممکلتمون پایین تره ... فان نیستا !! ... جدی همینطوره ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از زحمات تک تک شما متشکرم
من مشغله زیادی دارم و نمیتونم شما رو همراهی کنم
اما از بندرعباس گرم ، سلام و تشکر گرم ما رو بپذیرید
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-20 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 19:59 توسط alimomen.)
(2014-08-20 ساعت 19:56)USA2014 نوشته: بچه های ایروان کلا دیگه دارن کم کم میرن ایروان اسکان پیدا کنند
بازم به عزم و اراده شماها!!
نمیدونم پس چرا از دوستان ابوظبی خبری نیست، یعنی هیچکس قصد نداره یه سر بزنه اونجا مخصوصا کیس پایینیها که یه جورایی کار کیسشون تموم شده.
بنده یکی دو هفته دیگه میرم خبری بود میگم بیایدابوظبی مشکل ویزا داره به همین راحتی نمیشه بری هر چی میخای بمونی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 18:00)soli asali نوشته: با این حرکت امروز ایروان دلم عجیب روشنه که تا آخر این هفته نهایتا هفته دیگه خبرهای عالی به گوش میرسه !
فقط تو صف مدیکال جا نزنید
نوبت رو رعایت کنید !
..... بازی در نیارید 
یکی نگه من پست سر شمام برم 2تا نون بگیرم برگردم !
محکم واستید سر جاتون
دعوا و گیس و گیس کشی راه نندازید ! 
سلام
ایروان چیکار کرده مگه؟ این سفارت یکیشونم که راه بیوفته جای بسی خوشحالیه که رو غلتک بیوفتن
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت: