موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 23:30)sia 1306 نوشته: (2014-08-20 ساعت 15:56)zzarin نوشته: شما اگر جای یک کشور باشید که درآمدش از مالیات میگزره چکار میکردید ،خوب معلومه اول ویزاهای دانشجویی رو می دادید که شروع ترم دانشگاه ها هست ، دوم ویزاهای توریستی رو میدادید که پول بیاد تو کشورتون سوم ویزاهای خانوادگی رو میداید که کسایی که دارن مالیات میدن ناراضی نباشند چهارم ویزای لاتاری دوستان همه ما می دونیم به اصطلاح عامیانه ما ایرانی ها ببخشید معذرت میخوام ما مثل نون خور اضافی هستیم ، حالا بعدا بریم اونجا شایستگی خودمون رو نشون بدیم یک چیز دیگه است پس وقتی سیستم شروعبخ کار کرد ترجیح دادن بر اساس اولویت های خودشون برن
ما مثل نون خور اضافی هستیم

نون خور اضافه چيه آقا سيا، دلشون هم بخواد، هر كدوم از ماهها كم كمش نفري ٢٠٠٠٠ تا با خودمون مي بريم حالا ٢٠٠٠٠ تا نه ، ١٥٠٠٠ تا ميانگين، اگه در كل ويزا هايي كه مي خوان بدن ضرب كنيم خودش ميشه حدود ٧٥٠ ميليون دلار، كم عددي نيست براشون، (اعداد رو تقريبي گفتم ازم ايراد نگيريدا)، پس مطمئن باشيد اونا جايي نمي خوابن كه زيرشون آب بره،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
بحثي بسيار نامرتبط با كليرنس : ( من رو نزنيد لطفاً)
فرنود عزيز وقتي اجازه نميدن بيشتر از پنج هزارتا ببريم، تكليف چيه؟ اتفاقا نرخ دلار پايين تر اومده ولي خانواده ي سه نفره ي ما بيش از پانزده هزارتا نميتونه ببره، طلا هم اون جا ارزش نداره كه ببرم و بفروشم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-21 ساعت 00:17)قصه گو نوشته: بحثي بسيار نامرتبط با كليرنس : ( من رو نزنيد لطفاً)
فرنود عزيز وقتي اجازه نميدن بيشتر از پنج هزارتا ببريم، تكليف چيه؟ اتفاقا نرخ دلار پايين تر اومده ولي خانواده ي سه نفره ي ما بيش از پانزده هزارتا نميتونه ببره، طلا هم اون جا ارزش نداره كه ببرم و بفروشم!
بعنوان یک مهاجر که برای اولین بار وارد خاک امریکا میشه، هیچ محدودیتی برای میزان پول نقدی که میتونید با خودتون وارد خاک امریکا بکنید وجود نداره. فقط باید توی فرمی که بهتون توی هواپیما داده میشه، اعلام کنید.
توی فرودگاه ایران هم خدا کریمه! من شخصا تا بحال هیچ کس رو ندیدم که پول اضافه برده باشه و مشکلی براش پیش اومده باشه
نهایتش اگر متوجه شدند که مقدار بیشتری از حد مجاز پول به همراهتون هست، میتونید مبلغ اضافه رو بدید به یکی از خویشاوندانتون که برای بدرقه اومده و ازشون بخواهید که توسط صرافی براتون حواله کنند به امریکا!
و اصولا یکی از بهترین حالتهای ممکن هم همینه که پول را توسط یک صرافی معتبر براتون بفرستند
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از یه چیز می ترسیدم سرمون بیاد و ازش فراری بودم اونم اینکه همه رو با هم اعلام کنن
و اونوقته که صف های طویل جلو سفارت و چالش بر سر نوبت مثل صف نانوایی های قدیم رو دوباره به چشم می بینیم اونم در حالی که سمپتامبر باشه و هر لحظه امکان ...
ولی معلومه که همین هفته ها همه رو باهم اعلام می کنند تا ما خودنمایی کنیم فقط امیدوارم زودتر
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم 
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-21 ساعت 01:48)Behzad_alonee نوشته: (2014-08-20 ساعت 20:30)محبت نوشته: (2014-08-20 ساعت 18:32)alimomen نوشته: (2014-08-20 ساعت 18:27)محبت نوشته: (2014-08-20 ساعت 18:22)alimomen نوشته: اخرین اعلام سفارت ایروان کی بود و چنتا بود
سلام
امروز و روی هم رفته 70 کیس.
منظورم قبلشه امروزو میدونم
سلام
علی جان هفته گذشته هم حدود 120 کیس رو کلیر کرد.
محبت جان ايروان كي كلير كرده كه من نديدم؟؟؟
Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
بهزاد عزیز 70 کیس غیر لاتاری رو امروز اعلام کرده برو به همون صفحه معروف سایت و ببینشون البته به دردت نمیخورن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
خاله ماهان ميشه منو راهنمايي كنيد لطفا. من ويزاي دوبيم تا ٥ سپتامبر مهلت داره حالا ميخوام بدونم اگه هفته ديگه برم تا كي نميتونم درخواست ويزا بدم ؟ اگه ازش استفاده نكنم و نرم كه مشكل صدور ويزاي مجدد ندارم؟ امروز يه آژانس به من گفت بايد دو ماه از خروجت از دوبي بگذره كه بتوني دوباره درخواست ويزا بدي. كسي از دوستان در اين خصوص اطلاعات داره ؟
[/quote]
دوست عزیز بعد از اتمام مدت ویزا دو روز کاری وقت لازمه که اسمتون از توی لیست خارج بشه، بعد از اون درخواست جدید می دید و 7-5 روز بعد ویزای جدید صادر میشه.
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.