کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-20 ساعت 23:30)sia 1306 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 15:56)zzarin نوشته:  شما اگر جای یک کشور باشید که درآمدش از مالیات میگزره چکار میکردید ،خوب معلومه اول ویزاهای دانشجویی رو می دادید که شروع ترم دانشگاه ها هست ، دوم ویزاهای توریستی رو میدادید که پول بیاد تو کشورتون سوم ویزاهای خانوادگی رو میداید که کسایی که دارن مالیات میدن ناراضی نباشند چهارم ویزای لاتاری دوستان همه ما می دونیم به اصطلاح عامیانه ما ایرانی ها ببخشید معذرت میخوام ما مثل نون خور اضافی هستیم ، حالا بعدا بریم اونجا شایستگی خودمون رو نشون بدیم یک چیز دیگه است پس وقتی سیستم شروعبخ کار کرد ترجیح دادن بر اساس اولویت های خودشون برن

ما مثل نون خور اضافی هستیم Big Grin Big Grin Big Grin

نون خور اضافه چيه آقا سيا، دلشون هم بخواد، هر كدوم از ماهها كم كمش نفري ٢٠٠٠٠ تا با خودمون مي بريم حالا ٢٠٠٠٠ تا نه ، ١٥٠٠٠ تا ميانگين، اگه در كل ويزا هايي كه مي خوان بدن ضرب كنيم خودش ميشه حدود ٧٥٠ ميليون دلار، كم عددي نيست براشون، (اعداد رو تقريبي گفتم ازم ايراد نگيريدا)، پس مطمئن باشيد اونا جايي نمي خوابن كه زيرشون آب بره،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: sia 1306 ، قصه گو ، pari pari ، محبت ، nedaba ، soli asali ، azadeh2014
بحثي بسيار نامرتبط با كليرنس : ( من رو نزنيد لطفاً)
فرنود عزيز وقتي اجازه نميدن بيشتر از پنج هزارتا ببريم، تكليف چيه؟ اتفاقا نرخ دلار پايين تر اومده ولي خانواده ي سه نفره ي ما بيش از پانزده هزارتا نميتونه ببره، طلا هم اون جا ارزش نداره كه ببرم و بفروشم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، mizan ، pari pari ، anahita 62 ، محبت ، nedaba ، nasim ، soli asali
(2014-08-21 ساعت 00:17)قصه گو نوشته:  بحثي بسيار نامرتبط با كليرنس : ( من رو نزنيد لطفاً)
فرنود عزيز وقتي اجازه نميدن بيشتر از پنج هزارتا ببريم، تكليف چيه؟ اتفاقا نرخ دلار پايين تر اومده ولي خانواده ي سه نفره ي ما بيش از پانزده هزارتا نميتونه ببره، طلا هم اون جا ارزش نداره كه ببرم و بفروشم!

بعنوان یک مهاجر که برای اولین بار وارد خاک امریکا میشه، هیچ محدودیتی برای میزان پول نقدی که میتونید با خودتون وارد خاک امریکا بکنید وجود نداره. فقط باید توی فرمی که بهتون توی هواپیما داده میشه، اعلام کنید.
توی فرودگاه ایران هم خدا کریمه! من شخصا تا بحال هیچ کس رو ندیدم که پول اضافه برده باشه و مشکلی براش پیش اومده باشهCool نهایتش اگر متوجه شدند که مقدار بیشتری از حد مجاز پول به همراهتون هست، میتونید مبلغ اضافه رو بدید به یکی از خویشاوندانتون که برای بدرقه اومده و ازشون بخواهید که توسط صرافی براتون حواله کنند به امریکا!
و اصولا یکی از بهترین حالتهای ممکن هم همینه که پول را توسط یک صرافی معتبر براتون بفرستند
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، Sara_lphmkf ، NEURON ، mizan ، pari pari ، آلیس-1980 ، محبت ، H Pier ، nedaba ، nasim ، soli asali ، reasonable
از یه چیز می ترسیدم سرمون بیاد و ازش فراری بودم اونم اینکه همه رو با هم اعلام کنن
و اونوقته که صف های طویل جلو سفارت و چالش بر سر نوبت مثل صف نانوایی های قدیم رو دوباره به چشم می بینیم اونم در حالی که سمپتامبر باشه و هر لحظه امکان ...
ولی معلومه که همین هفته ها همه رو باهم اعلام می کنند تا ما خودنمایی کنیم فقط امیدوارم زودتر
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
و هم اکنون وارد 21 اگوست میشویم....Big Grin
(2014-08-21 ساعت 00:33)USA2014 نوشته:  و هم اکنون وارد 21 اگوست میشویم....Big Grin
آقای usa 2014 نمیدونم چرا مهاجر سرا قاطی کرده بود هی من با اکانت شما وارد میشدم البته اشتباه از من نبود، گفتم سو تفاهم نشه یه وقت
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، USA2014 ، pari pari ، قصه گو ، lighter ، محبت ، nedaba ، soli asali
(2014-08-21 ساعت 00:42)masoudyara نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 00:33)USA2014 نوشته:  و هم اکنون وارد 21 اگوست میشویم....Big Grin
آقای usa 2014 نمیدونم چرا مهاجر سرا قاطی کرده بود هی من با اکانت شما وارد میشدم البته اشتباه از من نبود، گفتم سو تفاهم نشه یه وقت

من خانم usa2014 هستمCool
این مشکل رو منم یک ماهی هست دارم با اکانت یه نفر دیگه وارد میشه ولی مهم نیست یه f5 بزنید درست میشه.
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، lighter ، محبت ، nedaba ، nasim ، soli asali
(2014-08-20 ساعت 22:54)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 22:49)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 22:37)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 21:26)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 19:51)m.mirzaee نوشته:  بچه ها از زحمات تک تک شما متشکرم
من مشغله زیادی دارم و نمیتونم شما رو همراهی کنم
اما از بندرعباس گرم ، سلام و تشکر گرم ما رو بپذیرید

از خوزستان سلام گرمتر تو مایه های 58 درجه تقدیم شما

بمیرم برای همه کسانیکه بالای 40 درجه زندگی می کنند. رضامبی دلم کباب شد.
خدا نکنه کیانوش جان پس 10 روز دیگه کی ویزاتو بگیره ... نگووووووو

ابوظبی گفته یکی از اعضای خانواده پاسپورت و برگه آبی را بیاره میتونه بگیره. راستی خدای نکرده ویزا ندادن این برگه آبی رو چیکار کنیم؟ یه نفر مال همه رو جمع کنه ببره تحویل بده!

اتفاقا گزینه خوبیه البته بعد از کلیر شدن اگه تمدید مدیکال لازم نباشه پاس همدیگه رو ببرین Big Grinصواب داره بخدا Cool هم دنیوی هم اخروی
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، محبت ، nedaba ، soli asali ، کیانوش2
(2014-08-21 ساعت 00:32)NEURON نوشته:  از یه چیز می ترسیدم سرمون بیاد و ازش فراری بودم اونم اینکه همه رو با هم اعلام کنن
و اونوقته که صف های طویل جلو سفارت و چالش بر سر نوبت مثل صف نانوایی های قدیم رو دوباره به چشم می بینیم اونم در حالی که سمپتامبر باشه و هر لحظه امکان ...
ولی معلومه که همین هفته ها همه رو باهم اعلام می کنند تا ما خودنمایی کنیم فقط امیدوارم زودتر
دوست عزیز بذار اعلام کنند اصلا همه رو با هم اعلام کنند Big Grin اصلا 100تا 100تا اعلام کنند Big Grin ایشالا فقط زودتر کلیر کنند که از بابت کلیر شدن خیالتون راحت بشه و برید یه مرحله جلوتر Smile
من که خودم تو این پروسه نیستم 1ساعت به 1ساعت مهاجرسرا و منتظرسرا رو چک میکنم و استرس شماها رو دارم دیگه چه برسه به خودتون Big Grin
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
(2014-08-21 ساعت 00:17)قصه گو نوشته:  بحثي بسيار نامرتبط با كليرنس : ( من رو نزنيد لطفاً)

دوست من ، هيچ محدوديتي نداريد. در هنگام ورود به خاك امريكا از شما سوال ميشه كه چقدر پول همراه داريد و در فرم وارد ميكنيد. البته بهتره خقيقت را بنريسيد چون اگر كمتر بنويسيد ممكنه همانجا مجبور به تحويل اضافه آن بشويد. ولي هيچ محدوديتي در همراه داشتن دلار نداريد. چون آفيسر ميداند كه شما قرار است در امريكا زندگي كنيد.
در خصوص فرودگاه ايران هم ، به اطلاعتون برسونم كه من ساكن ايران نيستم. اما در آخرين سفري كه در تابستان به ايران داشتم ، هنگام مراجعت مبلغ زيادي دلار و يورو همراه آوردم و هيچ مشكلي هم نداشتم.
تشکر کنندگان: ali_yari5 ، anahita 62 ، قصه گو ، lighter ، hamid_fs3 ، nedaba ، soli asali ، mizan ، pari pari
(2014-08-20 ساعت 22:04)mahan L نوشته:  ویزها دو نوع هست یکی 14 روزه و دیگری 30 روزه.که مدت اقامته و تاریخ اعتبار هر کدوپ هم بین یک ماه تا دو ماهه. ولی اگر با هر کدوم یک بار سفر کردی اون ویزا دیگه باطل میشه ونمیشه ازش استقاده کرد.ویزهای دبی فقط برای یک باررفت و یک بار برگشته

خاله ماهان ميشه منو راهنمايي كنيد لطفا. من ويزاي دوبيم تا ٥ سپتامبر مهلت داره حالا ميخوام بدونم اگه هفته ديگه برم تا كي نميتونم درخواست ويزا بدم ؟ اگه ازش استفاده نكنم و نرم كه مشكل صدور ويزاي مجدد ندارم؟ امروز يه آژانس به من گفت بايد دو ماه از خروجت از دوبي بگذره كه بتوني دوباره درخواست ويزا بدي. كسي از دوستان در اين خصوص اطلاعات داره ؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-20 ساعت 20:30)محبت نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 18:32)alimomen نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 18:27)محبت نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 18:22)alimomen نوشته:  اخرین اعلام سفارت ایروان کی بود و چنتا بود
سلام
امروز و روی هم رفته 70 کیس.
منظورم قبلشه امروزو میدونم
سلام
علی جان هفته گذشته هم حدود 120 کیس رو کلیر کرد.

محبت جان ايروان كي كلير كرده كه من نديدم؟؟؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: USA2014 ، محبت ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-21 ساعت 01:48)Behzad_alonee نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 20:30)محبت نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 18:32)alimomen نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 18:27)محبت نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 18:22)alimomen نوشته:  اخرین اعلام سفارت ایروان کی بود و چنتا بود
سلام
امروز و روی هم رفته 70 کیس.
منظورم قبلشه امروزو میدونم
سلام
علی جان هفته گذشته هم حدود 120 کیس رو کلیر کرد.

محبت جان ايروان كي كلير كرده كه من نديدم؟؟؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
بهزاد عزیز 70 کیس غیر لاتاری رو امروز اعلام کرده برو به همون صفحه معروف سایت و ببینشون البته به دردت نمیخورن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: USA2014 ، pari1392 ، nedaba ، nasim ، soli asali ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pari
خاله ماهان ميشه منو راهنمايي كنيد لطفا. من ويزاي دوبيم تا ٥ سپتامبر مهلت داره حالا ميخوام بدونم اگه هفته ديگه برم تا كي نميتونم درخواست ويزا بدم ؟ اگه ازش استفاده نكنم و نرم كه مشكل صدور ويزاي مجدد ندارم؟ امروز يه آژانس به من گفت بايد دو ماه از خروجت از دوبي بگذره كه بتوني دوباره درخواست ويزا بدي. كسي از دوستان در اين خصوص اطلاعات داره ؟
[/quote]
دوست عزیز بعد از اتمام مدت ویزا دو روز کاری وقت لازمه که اسمتون از توی لیست خارج بشه، بعد از اون درخواست جدید می دید و 7-5 روز بعد ویزای جدید صادر میشه.
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: USA2014 ، محبت ، Arash2013 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، reasonable
[عکس: 89485551701595970915.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان