موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
یه نکته جالب راجب درخواستی که روی صفحه وزارت خارجه امریکا گذاشتن اینه که من ار خیلیا خواستم برن لایک بزنن ولی اکثرشون خودشون زدن به نشنیدن. جالبه اگه یکی بگه یه مریضی یا بدبختی دارم سریع همه میان نشون میدن چقد ناراحتن و همدردی میکنن ولی وقتی میگی لاتاری بردی و یه کمک میخای که کارت راه بیفته تو دلشون میگن به ما چه!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا اعتراض کردن به عدم اطلاع رسانی شفاف از ویژگیهای همون اروپایی متمدن قرن بیست و یکمه. اگه یه نگاه ساده به وقایع امروز دنیا بکنید میبینید هر روزه چقدر کمپین های اعتراضی تو کشورهای پیشرفته تشکیل میشه
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-21 ساعت 09:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-21 ساعت 09:58 توسط mahan L.)
(2014-08-21 ساعت 08:27)m.mirzaee نوشته: (2014-08-21 ساعت 02:10)Arash2013 نوشته: (2014-08-21 ساعت 01:58)sonyz2 نوشته: خاله ماهان ميشه منو راهنمايي كنيد لطفا. من ويزاي دوبيم تا ٥ سپتامبر مهلت داره حالا ميخوام بدونم اگه هفته ديگه برم تا كي نميتونم درخواست ويزا بدم ؟ اگه ازش استفاده نكنم و نرم كه مشكل صدور ويزاي مجدد ندارم؟ امروز يه آژانس به من گفت بايد دو ماه از خروجت از دوبي بگذره كه بتوني دوباره درخواست ويزا بدي. كسي از دوستان در اين خصوص اطلاعات داره ؟
دوست عزیز بعد از اتمام مدت ویزا دو روز کاری وقت لازمه که اسمتون از توی لیست خارج بشه، بعد از اون درخواست جدید می دید و 7-5 روز بعد ویزای جدید صادر میشه.
ممنون دوست عزيز. اينو مطمئن هستين؟ حتي اگه بريم پس مشكلي نداره ؟ چرا آژانس غلط راهنمايي ميكنه اگه اينجوريه
به نظرم منطقي اومد نشه . اميدوارم همينجور باشه.
پیشنهاد من اینه که شخصاً به آژانش بری و سئوال کنی
من از آژانس شنیدیم که تا 1ماه بعد نمیتونی ویزای جدید بگیری
[/quote]
سلام دوست من
ببینید قانون دبی اینکه شما در یک ما میتونید یه ویزا بگیرید و بعد اگر از اون ویزا استفاده کرده باشید و مدت اقامتتون کمتر از 7 روز باشه باز میتونید درخواست مجدد بدید که ممکنه قبول کنند ممکن هم هست نه. ولی اگر اقامت کوتاه داشته باشید به احتمال زیاد قبول کنند.
حالا شما چند راه دارید
اول: تاریخ اتمام ویزا تاریخیست که شما میتونید ورود خودتونو بزنید شما تا 5 وقت دارید . 4 برید و 14 روز بمونید(البته اگر 14 روزه باشد) بعد درخواست تمدید ویزا کنید که برای هر نفر چیزی حدود 200 درهم میشود. که باز با تمدید میتوانید 14 روز اقامت داشته باشید.
دوم: بروید و کمتر از 7 روز اقامت داشته باشید و برگردید و دوباره درخواست ویزا بدهید.
سوم: اصلا از این ویزا استفاده نکنید و درخواست یه ویزای مجدد بدهید. فکر میکنم چون با ویزای اول ورود نداشته اید مشکلی نباشه و موافقت کنند با ویزای جدیدتون.
حتما حتما حتما با چند آژانس معتبر مشورت کنید. اینکه میگم چندتا چون واقعا بعضیاشون دقیق نمیدونند و اطلاعات اشتباه میدهند.
(2014-08-21 ساعت 08:27)m.mirzaee نوشته: (2014-08-21 ساعت 02:10)Arash2013 نوشته: (2014-08-21 ساعت 01:58)sonyz2 نوشته: خاله ماهان ميشه منو راهنمايي كنيد لطفا. من ويزاي دوبيم تا ٥ سپتامبر مهلت داره حالا ميخوام بدونم اگه هفته ديگه برم تا كي نميتونم درخواست ويزا بدم ؟ اگه ازش استفاده نكنم و نرم كه مشكل صدور ويزاي مجدد ندارم؟ امروز يه آژانس به من گفت بايد دو ماه از خروجت از دوبي بگذره كه بتوني دوباره درخواست ويزا بدي. كسي از دوستان در اين خصوص اطلاعات داره ؟
دوست عزیز بعد از اتمام مدت ویزا دو روز کاری وقت لازمه که اسمتون از توی لیست خارج بشه، بعد از اون درخواست جدید می دید و 7-5 روز بعد ویزای جدید صادر میشه.
ممنون دوست عزيز. اينو مطمئن هستين؟ حتي اگه بريم پس مشكلي نداره ؟ چرا آژانس غلط راهنمايي ميكنه اگه اينجوريه
به نظرم منطقي اومد نشه . اميدوارم همينجور باشه.
پیشنهاد من اینه که شخصاً به آژانش بری و سئوال کنی
من از آژانس شنیدیم که تا 1ماه بعد نمیتونی ویزای جدید بگیری
[/quote]
سلام دوست من
ببینید قانون دبی اینکه شما در یک ما میتونید یه ویزا بگیرید و بعد اگر از اون ویزا استفاده کرده باشید و مدت اقامتتون کمتر از 7 روز باشه باز میتونید درخواست مجدد بدید که ممکنه قبول کنند ممکن هم هست نه. ولی اگر اقامت کوتاه داشته باشید به احتمال زیاد قبول کنند.
حالا شما چند راه دارید
اول: تاریخ اتمام ویزا تاریخیست که شما میتونید ورود خودتونو بزنید شما تا 5 وقت دارید . 4 برید و 14 روز بمونید(البته اگر 14 روزه باشد) بعد درخواست تمدید ویزا کنید که برای هر نفر چیزی حدود 200 درهم میشود. که باز با تمدید میتوانید 14 روز اقامت داشته باشید.
دوم: بروید و کمتر از 7 روز اقامت داشته باشید و برگردید و دوباره درخواست ویزا بدهید.
سوم: اصلا از این ویزا استفاده نکنید و درخواست یه ویزای مجدد بدهید. فکر میکنم چون با ویزای اول ورود نداشته اید مشکلی نباشه و موافقت کنند با ویزای جدیدتون.
حتما حتما حتما با چند آژانس معتبر مشورت کنید. اینکه میگم چندتا چون واقعا بعضیاشون دقیق نمیدونند و اطلاعات اشتباه میدهند.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-21 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-21 ساعت 15:51 توسط حاجی واشنگتن.)
(2014-08-21 ساعت 09:50)MOHAMMADKHANI نوشته: سلام بچه ها امروز تولد حاجی واشنگتنه نمی دونم چطور شادش کنم و براش جشن بگیرم ( خیلی دلم گرفته) دلم خوش بود و فکر می کردم که تا این تاریخ اونم ویزاشو می گیره و یه جشنی در کنار خانواده می گیریم و با خاطره ی خوش مهاجرت می کنیم ولی نه مثل اینکه خبر خوشی در راه نیست من خیلی ناراحتم واقعا اگه نمی خواستن به آقایون ویزا بدن پس چرا گفتن خانوادگی بیاید مصاحبه ،80 درصد مرد های ایرانی سربازی رفتن آخه گناهشون چیه ... ؟
امروز 21 آگوسته و منم تا 19 اکتبر بیشتر فرصت ندارم که برم حاجی که انگیزش برای رفتن به آمریکا از من صد برابر بیشتر بود باید بمونه و بازم مشکلات اینجا رو تحمل کنه و من برم خیلی خیلی بی معرفتیه
دیگه نمی تونم این مسخره بازی های سفارت ها رو تحمل کنم واقعا تو فشارم و عصبانی از اینکه شما رم ناراحت می کنم معذرت می خوام ولی فقط شما هستید که درد منو مفهمید و درک می کنید... تنها جایی که دیدم می تونم حرفهای دلمو بهشون بزنم و اونا هم درکم کنند اینجا بود...
برای همین هم تولد حاجی رو باید با شما جشن بگیرم.
حاجی جان تولدت مبارک...
حاج خانم اتفاقا تولد آقای همسر منم دیروز بود و منم تصورات شما رو داشتم. گفته بودم تو روز تولدش جشن میگیریم و خبرشو به بقیه میدیم ولی نشد که بشه ولی امید دارم خیلی زیاد که ویزا میگیرم بعدش یه جشن حسابی میگیریم. . نا امید نباش و به خدا توکل کن. حداقل امروز رو بخاطر حاجیمون شاد باش
حاجی تولدت مبارک
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
تقدیرمسافري خسته كه از راهي دور ميآمد ، به درختي رسيد و تصميم گرفت كه در سايه آن قدري اسـتراحت كند غافـل از اين كه آن درخت جـادويي بود، درختي كه ميتوانست آن چه كه بر دلش ميگذرد برآورده سازد…!
وقتي مسافر روي زمين سخت نشست با خودش فكر كرد كه چه خوب ميشد اگـر تخت خواب نـرمي در آن جا بود و او ميتـوانست قـدري روي آن بيارامد. فـوراً تختي كه آرزويـش را كرده بود در كنـارش پديـدار شـد!!!
مسافر با خود گفت: “چقدر گـرسـنه هستم. كاش غذاي لذيـذي داشتم…” ، ناگهان ميـزي مملو از غذاهاي رنگارنگ و دلپذيـر در برابرش آشـكار شد. پس مـرد با خوشحالي خورد و نوشيد…
بعـد از سیر شدن، كمي سـرش گيج رفت و پلـكهايش به خاطـر خستگي و غذايي كه خورده بود سنگين شدند. خودش را روي آن تخت رهـا كرد و در حالـي كه به اتفـاقهاي شـگفتانگيـز آن روز عجيب فكـر ميكرد با خودش گفت : “قدري ميخوابم. ولي اگر يك ببر گرسنه از اين جا بگـذرد چه؟”
و ناگهان ببـري ظاهـر شـد و او را دريد…
هر يك از ما در درون خود درختي جادويي داريم كه منتظر سفارشهايي از جانب ماست. ولي بايد حواسـمان باشد، چون اين درخت افكار منفي، ترسها، و نگرانيها را نيز تحقق ميبخشد. بنابراين مراقب آن چه كه به آن ميانديشيد باشيد…
«مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم میریزند و از آنها غولی به وجود میآورند که نامش تقدیر است»
“جان اولیورهاینر”
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا دوستان پیشکسوت راهنمائی کنند. نفر همراه کیس اگه بخواد به سفارت ایمیل بزنه باید کیس نامبر رو چی بنویسه؟ همون کیس اصلی یا کیس با شماره ادامه.؟ مثلا 2014AS1234 02
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
از همراهان نازنین hamed.us و nazanin fatemi به خاطر رتبه هائی که به من دادند تشکر مبکنم. با آرزوی رسیدن به هرآنچه که می خواهند.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-21 ساعت 10:20)teacherm نوشته: من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟
سلام با عرض پوزش حرف مفت زدن به شما.اگه غرب تهران هستید آژانس آداک سفر رو به شما پیشنهاد میکنم که فکر کنم برای 2 ماه اعتبار حدود 225هزار تومن میگیره البته اگه دلار بالاتر نرفته باشه(منظورم نسبت به 3 روز پیش)شمارشم 44177000.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-21 ساعت 10:20)teacherm نوشته: من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟
منم این مشکلل رو بهم زدم چون کفیل میخاد شما زودتر بری تا سهمیه ویزاش ازاد بشه این شرط رو میزاره کاملا درسته و من درگیرشم البته بستگی به اژانس و کفیل هم داره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug