کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
یه نکته جالب راجب درخواستی که روی صفحه وزارت خارجه امریکا گذاشتن اینه که من ار خیلیا خواستم برن لایک بزنن ولی اکثرشون خودشون زدن به نشنیدن. جالبه اگه یکی بگه یه مریضی یا بدبختی دارم سریع همه میان نشون میدن چقد ناراحتن و همدردی میکنن ولی وقتی میگی لاتاری بردی و یه کمک میخای که کارت راه بیفته تو دلشون میگن به ما چه!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-21 ساعت 07:58)alimomen نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 07:03)khder نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 19:23)ibehnam نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 19:08)mohamad2014 نوشته:  هر چه جلوتر میریم زمان رو از دست میدیم
قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
حالا کسانی که موافق هستن نظر بدن ، اصلا موافقی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...وقتي ايميل بشت ايميل ميزنيم يعني داريم ميكيم شما كار نمي كنيد و مثل ايران خودمون خوابيد در صورتيكه اين سفارتها مطابق استانداردهاي يو اس كار ميكنند و نه بارتي بازي دارن نه رشوه كرفتن و نه هيج طور ديكه...ايميل زيادي فقط باعث كلافه كردنشون ميشه..به نظرم بهترين كار فقط انتظار است...

داستان اینه که استانداردهای اداری یو اس از استانداردهای اداری ممکلتمون پایین تره ... فان نیستا !! ... جدی همینطوره ... ;
دقیقا
یک ...تو ... که نپرس
روز مصاحبه من ساعت 10:30 تازه مراسم صبحونه خوریشون تموم شد.
آقا ول کن استانداردو اونام از ما ول ترن شایدم بیشتر، فقط بروشون نمیارن
خدا نکنه اسم یکی بد در بره و اسم یکی خوب
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
سلام بچه ها امروز تولد حاجی واشنگتنه نمی دونم چطور شادش کنم و براش جشن بگیرم ( خیلی دلم گرفته) دلم خوش بود و فکر می کردم که تا این تاریخ اونم ویزاشو می گیره و یه جشنی در کنار خانواده می گیریم و با خاطره ی خوش مهاجرت می کنیم ولی نه مثل اینکه خبر خوشی در راه نیست من خیلی ناراحتم واقعا اگه نمی خواستن به آقایون ویزا بدن پس چرا گفتن خانوادگی بیاید مصاحبه ،80 درصد مرد های ایرانی سربازی رفتن آخه گناهشون چیه ... ؟
امروز 21 آگوسته و منم تا 19 اکتبر بیشتر فرصت ندارم که برم حاجی که انگیزش برای رفتن به امریکا از من صد برابر بیشتر بود باید بمونه و بازم مشکلات اینجا رو تحمل کنه و من برم خیلی خیلی بی معرفتیه Sad دیگه نمی تونم این مسخره بازی های سفارت ها رو تحمل کنم واقعا تو فشارم و عصبانی از اینکه شما رم ناراحت می کنم معذرت می خوام ولی فقط شما هستید که درد منو می فهمید و درک می کنید... تنها جایی که دیدم می تونم حرفهای دلمو بهشون بزنم و اونا هم درکم کنند اینجا بود...
برای همین هم تولد حاجی رو باید با شما جشن بگیرم.
حاجی جان تولدت مبارک...
اتفاقا اعتراض کردن به عدم اطلاع رسانی شفاف از ویژگیهای همون اروپایی متمدن قرن بیست و یکمه. اگه یه نگاه ساده به وقایع امروز دنیا بکنید میبینید هر روزه چقدر کمپین های اعتراضی تو کشورهای پیشرفته تشکیل میشه

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، soli asali ، masoudyara ، محبت ، mizan ، pari pari ، shhak ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 08:27)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 02:10)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 01:58)sonyz2 نوشته:  خاله ماهان ميشه منو راهنمايي كنيد لطفا. من ويزاي دوبيم تا ٥ سپتامبر مهلت داره حالا ميخوام بدونم اگه هفته ديگه برم تا كي نميتونم درخواست ويزا بدم ؟ اگه ازش استفاده نكنم و نرم كه مشكل صدور ويزاي مجدد ندارم؟ امروز يه آژانس به من گفت بايد دو ماه از خروجت از دوبي بگذره كه بتوني دوباره درخواست ويزا بدي. كسي از دوستان در اين خصوص اطلاعات داره ؟
دوست عزیز بعد از اتمام مدت ویزا دو روز کاری وقت لازمه که اسمتون از توی لیست خارج بشه، بعد از اون درخواست جدید می دید و 7-5 روز بعد ویزای جدید صادر میشه.

ممنون دوست عزيز. اينو مطمئن هستين؟ حتي اگه بريم پس مشكلي نداره ؟ چرا آژانس غلط راهنمايي ميكنه اگه اينجوريه Sad به نظرم منطقي اومد نشه . اميدوارم همينجور باشه.
پیشنهاد من اینه که شخصاً به آژانش بری و سئوال کنی
من از آژانس شنیدیم که تا 1ماه بعد نمیتونی ویزای جدید بگیری
[/quote]
سلام دوست من
ببینید قانون دبی اینکه شما در یک ما میتونید یه ویزا بگیرید و بعد اگر از اون ویزا استفاده کرده باشید و مدت اقامتتون کمتر از 7 روز باشه باز میتونید درخواست مجدد بدید که ممکنه قبول کنند ممکن هم هست نه. ولی اگر اقامت کوتاه داشته باشید به احتمال زیاد قبول کنند.
حالا شما چند راه دارید
اول: تاریخ اتمام ویزا تاریخیست که شما میتونید ورود خودتونو بزنید شما تا 5 وقت دارید . 4 برید و 14 روز بمونید(البته اگر 14 روزه باشد) بعد درخواست تمدید ویزا کنید که برای هر نفر چیزی حدود 200 درهم میشود. که باز با تمدید میتوانید 14 روز اقامت داشته باشید.
دوم: بروید و کمتر از 7 روز اقامت داشته باشید و برگردید و دوباره درخواست ویزا بدهید.
سوم: اصلا از این ویزا استفاده نکنید و درخواست یه ویزای مجدد بدهید. فکر میکنم چون با ویزای اول ورود نداشته اید مشکلی نباشه و موافقت کنند با ویزای جدیدتون.
حتما حتما حتما با چند آژانس معتبر مشورت کنید. اینکه میگم چندتا چون واقعا بعضیاشون دقیق نمیدونند و اطلاعات اشتباه میدهند.

(2014-08-21 ساعت 08:27)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 02:10)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 01:58)sonyz2 نوشته:  خاله ماهان ميشه منو راهنمايي كنيد لطفا. من ويزاي دوبيم تا ٥ سپتامبر مهلت داره حالا ميخوام بدونم اگه هفته ديگه برم تا كي نميتونم درخواست ويزا بدم ؟ اگه ازش استفاده نكنم و نرم كه مشكل صدور ويزاي مجدد ندارم؟ امروز يه آژانس به من گفت بايد دو ماه از خروجت از دوبي بگذره كه بتوني دوباره درخواست ويزا بدي. كسي از دوستان در اين خصوص اطلاعات داره ؟
دوست عزیز بعد از اتمام مدت ویزا دو روز کاری وقت لازمه که اسمتون از توی لیست خارج بشه، بعد از اون درخواست جدید می دید و 7-5 روز بعد ویزای جدید صادر میشه.

ممنون دوست عزيز. اينو مطمئن هستين؟ حتي اگه بريم پس مشكلي نداره ؟ چرا آژانس غلط راهنمايي ميكنه اگه اينجوريه Sad به نظرم منطقي اومد نشه . اميدوارم همينجور باشه.
پیشنهاد من اینه که شخصاً به آژانش بری و سئوال کنی
من از آژانس شنیدیم که تا 1ماه بعد نمیتونی ویزای جدید بگیری
[/quote]
سلام دوست من
ببینید قانون دبی اینکه شما در یک ما میتونید یه ویزا بگیرید و بعد اگر از اون ویزا استفاده کرده باشید و مدت اقامتتون کمتر از 7 روز باشه باز میتونید درخواست مجدد بدید که ممکنه قبول کنند ممکن هم هست نه. ولی اگر اقامت کوتاه داشته باشید به احتمال زیاد قبول کنند.
حالا شما چند راه دارید
اول: تاریخ اتمام ویزا تاریخیست که شما میتونید ورود خودتونو بزنید شما تا 5 وقت دارید . 4 برید و 14 روز بمونید(البته اگر 14 روزه باشد) بعد درخواست تمدید ویزا کنید که برای هر نفر چیزی حدود 200 درهم میشود. که باز با تمدید میتوانید 14 روز اقامت داشته باشید.
دوم: بروید و کمتر از 7 روز اقامت داشته باشید و برگردید و دوباره درخواست ویزا بدهید.
سوم: اصلا از این ویزا استفاده نکنید و درخواست یه ویزای مجدد بدهید. فکر میکنم چون با ویزای اول ورود نداشته اید مشکلی نباشه و موافقت کنند با ویزای جدیدتون.
حتما حتما حتما با چند آژانس معتبر مشورت کنید. اینکه میگم چندتا چون واقعا بعضیاشون دقیق نمیدونند و اطلاعات اشتباه میدهند.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: sia 1306 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، soli asali ، Arash2013 ، آلیس-1980 ، nedaba ، reasonable
(2014-08-21 ساعت 09:50)MOHAMMADKHANI نوشته:  سلام بچه ها امروز تولد حاجی واشنگتنه نمی دونم چطور شادش کنم و براش جشن بگیرم ( خیلی دلم گرفته) دلم خوش بود و فکر می کردم که تا این تاریخ اونم ویزاشو می گیره و یه جشنی در کنار خانواده می گیریم و با خاطره ی خوش مهاجرت می کنیم ولی نه مثل اینکه خبر خوشی در راه نیست من خیلی ناراحتم واقعا اگه نمی خواستن به آقایون ویزا بدن پس چرا گفتن خانوادگی بیاید مصاحبه ،80 درصد مرد های ایرانی سربازی رفتن آخه گناهشون چیه ... ؟
امروز 21 آگوسته و منم تا 19 اکتبر بیشتر فرصت ندارم که برم حاجی که انگیزش برای رفتن به آمریکا از من صد برابر بیشتر بود باید بمونه و بازم مشکلات اینجا رو تحمل کنه و من برم خیلی خیلی بی معرفتیه Sad دیگه نمی تونم این مسخره بازی های سفارت ها رو تحمل کنم واقعا تو فشارم و عصبانی از اینکه شما رم ناراحت می کنم معذرت می خوام ولی فقط شما هستید که درد منو مفهمید و درک می کنید... تنها جایی که دیدم می تونم حرفهای دلمو بهشون بزنم و اونا هم درکم کنند اینجا بود...
حاجی جان تولدت مبارک...

حاج خانم خودتونو ناراحت نکنید درست میشه. تولد حاجی واشینگتن مبارک Big Grin
**2014as71 /ابوظبی /مصاحبه هفته اول june /تعداد کیس 3 /بنده کلیرنس / خانم بچه ها Ready /آپدیتها 5/10/30 jun / و 8 july ویزا 100 سال دیگه Big Grin
(2014-08-21 ساعت 09:50)MOHAMMADKHANI نوشته:  سلام بچه ها امروز تولد حاجی واشنگتنه نمی دونم چطور شادش کنم و براش جشن بگیرم ( خیلی دلم گرفته) دلم خوش بود و فکر می کردم که تا این تاریخ اونم ویزاشو می گیره و یه جشنی در کنار خانواده می گیریم و با خاطره ی خوش مهاجرت می کنیم ولی نه مثل اینکه خبر خوشی در راه نیست من خیلی ناراحتم واقعا اگه نمی خواستن به آقایون ویزا بدن پس چرا گفتن خانوادگی بیاید مصاحبه ،80 درصد مرد های ایرانی سربازی رفتن آخه گناهشون چیه ... ؟
امروز 21 آگوسته و منم تا 19 اکتبر بیشتر فرصت ندارم که برم حاجی که انگیزش برای رفتن به آمریکا از من صد برابر بیشتر بود باید بمونه و بازم مشکلات اینجا رو تحمل کنه و من برم خیلی خیلی بی معرفتیه Sad دیگه نمی تونم این مسخره بازی های سفارت ها رو تحمل کنم واقعا تو فشارم و عصبانی از اینکه شما رم ناراحت می کنم معذرت می خوام ولی فقط شما هستید که درد منو مفهمید و درک می کنید... تنها جایی که دیدم می تونم حرفهای دلمو بهشون بزنم و اونا هم درکم کنند اینجا بود...
حاجی جان تولدت مبارک...

حاج خانم اتفاقا تولد آقای همسر منم دیروز بود و منم تصورات شما رو داشتم. گفته بودم تو روز تولدش جشن میگیریم و خبرشو به بقیه میدیم ولی نشد که بشه ولی امید دارم خیلی زیاد که ویزا میگیرم بعدش یه جشن حسابی میگیریم. . نا امید نباش و به خدا توکل کن. حداقل امروز رو بخاطر حاجیمون شاد باش
حاجی تولدت مبارک
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

تقدیرمسافري خسته كه از راهي دور مي‌آمد ، به درختي رسيد و تصميم گرفت كه در سايه آن قدري اسـتراحت كند غافـل از اين كه آن درخت جـادويي بود‌، درختي كه مي‌توانست آن چه كه بر دلش مي‌گذرد برآورده سازد…!

وقتي مسافر روي زمين سخت نشست با خودش فكر كرد كه چه خوب مي‌شد اگـر تخت خواب نـرمي در آن جا بود و او مي‌تـوانست قـدري روي آن بيارامد. فـوراً تختي كه آرزويـش را كرده بود در كنـارش پديـدار شـد‌!!!

مسافر با خود گفت: “چقدر گـرسـنه هستم. كاش غذاي لذيـذي داشتم…” ، ناگهان ميـزي مملو از غذاهاي رنگارنگ و دلپذيـر در برابرش آشـكار شد. پس مـرد با خوشحالي خورد و نوشيد…

بعـد از سیر شدن‌، كمي سـرش گيج رفت و پلـك‌هايش به خاطـر خستگي و غذايي كه خورده بود سنگين شدند. خودش را روي آن تخت رهـا كرد و در حالـي كه به اتفـاق‌هاي شـگفت‌انگيـز آن روز عجيب فكـر مي‌كرد با خودش گفت : “قدري مي‌خوابم. ولي اگر يك ببر گرسنه از اين جا بگـذرد چه؟”

و ناگهان ببـري ظاهـر شـد و او را دريد…

هر يك از ما در درون خود درختي جادويي داريم كه منتظر سفارش‌هايي از جانب ماست. ولي بايد حواسـمان باشد، چون اين درخت افكار منفي، ترس‌ها، و نگراني‌ها را نيز تحقق مي‌بخشد. بنابر‌اين مراقب آن چه كه به آن مي‌انديشيد باشيد…

«مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می‌ریزند و از آنها غولی به وجود می‌آورند که نامش تقدیر است»

“جان اولیورهاینر”

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، poem ، Shahabpk ، اسفند89 ، MOHAMMADKHANI ، محبت ، mizan ، sonyz2 ، pari pari ، sia 1306 ، nedaba ، pari1392
من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، محبت ، رامین اهوازی ، pari pari ، nedaba
سلام
لطفا دوستان پیشکسوت راهنمائی کنند. نفر همراه کیس اگه بخواد به سفارت ایمیل بزنه باید کیس نامبر رو چی بنویسه؟ همون کیس اصلی یا کیس با شماره ادامه.؟ مثلا 2014AS1234 02
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
نظر شخصی
قبلا هم عرض کردم به نظر بنده کل اتفاقاتی که الان گریبانگیر ما شده به خاطر مشکلی هست که برای دیتا بیس پیش اومد. این اتفاق به این معنی هست که بازیابی اطلاعات قبلی و ثبت و ضبط هر گونه اطلاعات جدید غیرممکن می شود. یعنی اگر فرض کنیم که این مساله ابعاد گسترده ای را داشته می تونیم بگیم که حتی نامه استعلام سفارتها به سازمانهای مربوطه تو یو اس هم گرفته نمی شده و به همین شکل همه چیز دچار مشکل شده است.
یادم می یاد تو صفحه اداره مهاجرت تو فی سبوک یکی پرسیده بود که شما چرا بک آپ ندارید و در جواب این اداره گفته بود که داریم و در حال بازیابی هستیم و ...
این نظر بنده براساس زمان بروز و دوره این مشکل و انطباق آن با روند آپدیت ها و کلیرشدن هاست و همچنین خبرهای موثقی هست که در فی سبوک و همین جا دوستان عزیز گذاشتند.

آخرین وضعیتی که الان شاهد هستیم شروع آپدیت های کلیدی و سراسری هست که از اول آگست تا الان شاهدش هستیم. مفهوم این آپدیت ها این هست که قطعا دارن رو کیس ها کار می کنند و شدید هم دارن کار می کنند. می تونیم چنین این قضیه رو تفسیر بکنیم که آگست ماه بازیابی یا تکمیل اطلاعات سوخت شده و یا آپدیت نشده و ماه تکمیل بررسی هاست و ماه سپتامبر ماه کلیر و دادن ویزاها به اندازه ای که بتوانند و ویزا داشته باشند.

همینجا عرض می کنم که کلیر خواهند کرد و ویزا خواهند داد ولی به احتمال بسیار زیاد کمتر از ۳۵۰۰ ویزا که سقف ویزای ایران هست. بلی سقف ویزا یعنی هیچ تعهد قانونی و یا اخلاقی برای کاور کردن سقف ویزا ندارند.

موضوع بعدی این هست که یو اس کشور بی در و پیکری نیست که برخی فکر می کنند. قرار نیست اگر یکی از دوستانمون روزی رفته اداره ای و به هر دلیلی کارش راه نیافتاده بگیم از ایران بدتر هست و فلان و ... . کشوری که تقریبا در همه چیز پیشرو هست و مثلا در سال ۲۰۱۴ رتبه دوم رو در کیفیت زندگی رو بدست می یاره چطور ممکن هست از سیستم ها و زیرساختهای فشل و داغونی برخوردار باشه. بیایید مطمئن باشیم که با یک کشور تراز اول در قانونمداری و دموکراسی طرف هستیم و بهش اطمینان کنیم چون شاید روزی در آن زندگی کنیم خانواده تشکیل بدیم و در نهایت در خاک آن دفن شویم.

پیشنهاد یک
صبور باشید و دعا کنید!

پیشنهاد دو
اگه قرار باشه کاری بکنند و ویزایی بدهند حتما تا جایی که بتونند این کار رو انجام می دند. مگه نمی بینید تو فرگ وسن داره چه اتفاقی می افته، با این همه داد و بیداد عمومی هنوز ضارب رو بازداشت نکردند. نظر شخصی من این هست که داد و بیداد (ایمیل های دست جمعی هماهنگ شده) رو بزاریم کنار و به همین شکل طبیعی هر کس به زبان خودش برای پیگیری وضعیت پروندش ایمیل بزنه اما بهتره هر کیس بیشتر از ۲ - ۳ ایمیل کلا نداشته باشه و فاصله ایمیل ها از هم زیاد باشه نه خیلی کوتاه مثلا یک هفته وگرنه چه اتفاقی می افته به خیلی از ایمیل ها جواب نمی دن یا می گن قبلا چندین بار پاسخ شما را داده ایم.

پیشنهاد سه
قبل از اعلام کیس نامبر در وب سایت سفارتها و یا دریافت ایمیل که روشن و واضح اعلام می کنه شما کلیر شدید به سفارتها مراجعه نکنید.
از همراهان نازنین hamed.us و nazanin fatemi به خاطر رتبه هائی که به من دادند تشکر مبکنم. با آرزوی رسیدن به هرآنچه که می خواهند.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، hamed.us ، soli asali ، قصه گو ، محبت ، pari pari ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-08-21 ساعت 10:20)teacherm نوشته:  من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟

دوست عزیز ویزای توریستی( دقت کنید توریستی و نه ترنزیت) دو نوع است یکی 14 روز و دیگری 30 روز .هر دو هم 2 ماه اعتبار داره شما الان ویزا بگیری تا اواخر اکتبر میتونی بری فقط و فقط مشکل اینه که یکبار بیشتر نمیتوانید ورود کنید .
بازمانده لاتاری 2014Sad

(2014-08-21 ساعت 10:20)teacherm نوشته:  من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟
سلام با عرض پوزش حرف مفت زدن به شما.اگه غرب تهران هستید آژانس آداک سفر رو به شما پیشنهاد میکنم که فکر کنم برای 2 ماه اعتبار حدود 225هزار تومن میگیره البته اگه دلار بالاتر نرفته باشه(منظورم نسبت به 3 روز پیش)شمارشم 44177000.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: soli asali ، teacherm ، قصه گو ، محبت ، pari pari ، nedaba ، reasonable

منم این مشکلل رو بهم زدم چون کفیل میخاد شما زودتر بری تا سهمیه ویزاش ازاد بشه این شرط رو میزاره کاملا درسته و من درگیرشم البته بستگی به اژانس و کفیل هم داره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، محبت ، nedaba ، nazanin fatemi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان