کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-21 ساعت 10:31)masoudyara نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 10:20)teacherm نوشته:  من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟

دوست عزیز ویزای توریستی( دقت کنید توریستی و نه ترنزیت) دو نوع است یکی 14 روز و دیگری 30 روز .هر دو هم 2 ماه اعتبار داره شما الان ویزا بگیری تا اواخر اکتبر میتونی بری فقط و فقط مشکل اینه که یکبار بیشتر نمیتوانید ورود کنید .

حرف دوستمون کاملا درسته و ویزای توریستی دو ماه تاریخ داره. فقط بعضی آژانس ها نامردی میکنند و ویزای توریستی رد نمیکنند که هزینه کمتری برای خودشون داشته باشه و این نوع ویزاها یک ماه تاریخ انقضا داره.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، masoudyara ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، reasonable ، shilan
دوستان اشتباه نکنید مهلت ویزای منم 2ماهه ولی با جریمه مجبورت میکنن توی 14روز اول بری که سهمیه اویزا ازاد بشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ssara ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 10:51)mahan L نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 10:31)masoudyara نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 10:20)teacherm نوشته:  من عذر میخام نا مرتبط با تاپیک مینویسم ولی چون امروز میخام برم ویزا بگیرن و اون تاپیکای دیگه یه روز طول میکشه کسی جواب بده اینجا میپرسم. میگن ویزای دبی تا پانزده روز بعد گرفتن ویزا میتونی بری و اگه رد شه جریمه داره. اگه ویزای دوماه اعتبار بخای باید حدود سیصدو پنجاه تومن بدی. این ویزاهایی که شما گرفتین و دوماهه است مبلغش چقدره؟

دوست عزیز ویزای توریستی( دقت کنید توریستی و نه ترنزیت) دو نوع است یکی 14 روز و دیگری 30 روز .هر دو هم 2 ماه اعتبار داره شما الان ویزا بگیری تا اواخر اکتبر میتونی بری فقط و فقط مشکل اینه که یکبار بیشتر نمیتوانید ورود کنید .

حرف دوستمون کاملا درسته و ویزای توریستی دو ماه تاریخ داره. فقط بعضی آژانس ها نامردی میکنند و ویزای توریستی رد نمیکنند که هزینه کمتری برای خودشون داشته باشه و این نوع ویزاها یک ماه تاریخ انقضا داره.

ویزای ترانزیت قیمتش نسبت به توریستی خیلی ارزانتر است و این همون ویزایی که آژانس ها برای تور استفاده میکنن ولی کل اعتبارش 14 روز است و در کل برای تورهای ارزان قیمت و لحظه آخری خوبه.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، reasonable
واااااااي چقدر خسته هستم ....
بيشتر از يكسال هست كه پدر و مادرم رو نديدم !!!

اميدوارم خداوند جواب اين صبر و تحمل همه افراد اين گروه رو بده ! به اميد كلير شدن براي همه ...
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mizan ، shahrzad001 ، رامین اهوازی ، pari pari ، nedaba ، shilan
(2014-08-21 ساعت 10:57)alimomen نوشته:  دوستان اشتباه نکنید مهلت ویزای منم 2ماهه ولی با جریمه مجبورت میکنن توی 14روز اول بری که سهمیه اویزا ازاد بشه

این موضوع رو کجا نوشته؟ من دفعه پیش یک ماه بعد از گرفتن ویزا رفتم دبی.هیچ مشکلی هم نداشتم
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 15:19)mohamad2014 نوشته:  اصلا من نمی فهمم این که سفارتها میگن ویزا نامبر نداریم یعنی چی؟ یعنی یه شماره باید تولید بشه؟ این کار سختیه اونوقت؟ مثلا توی ماه بعد(سپتامبر) چطوری این شماره ایجاد میشه؟مگر اینکه ویزاهای ایرانو داده باشن به یه کشو دیگه! اخه اینم امکان نداره چون در صورتی این کارو میکنن که اون کشور خودش متقاضی نداشته باشه ولی ایران که داره! اصلا پاک گیج شدم...وقتی یه کیس نامبر طی دو روز متوالی آپدیت میشه یعنی کلیر شده...که اکثر ما این روزا اینطوری شدیم. ولی این سفارتها خجالت نمیکشن اینقدر ماها داریم ایمیل میزنیم همش یه جواب تکراری میدن. خوب اگه تموم شده رسما اعلام کنند اگرم نه که بگن فلان روز بیاید ویزا بگیرید...انرژی و وقتی که این لاتاری ازم گرفته اگه گذاشته بودم روی ارشد الان داشتم شریف ارشد میخوندم.SadSadSad

(2014-08-21 ساعت 09:50)MOHAMMADKHANI نوشته:  سلام بچه ها امروز تولد حاجی واشنگتنه نمی دونم چطور شادش کنم و براش جشن بگیرم ( خیلی دلم گرفته) دلم خوش بود و فکر می کردم که تا این تاریخ اونم ویزاشو می گیره و یه جشنی در کنار خانواده می گیریم و با خاطره ی خوش مهاجرت می کنیم ولی نه مثل اینکه خبر خوشی در راه نیست من خیلی ناراحتم واقعا اگه نمی خواستن به آقایون ویزا بدن پس چرا گفتن خانوادگی بیاید مصاحبه ،80 درصد مرد های ایرانی سربازی رفتن آخه گناهشون چیه ... ؟
امروز 21 آگوسته و منم تا 19 اکتبر بیشتر فرصت ندارم که برم حاجی که انگیزش برای رفتن به آمریکا از من صد برابر بیشتر بود باید بمونه و بازم مشکلات اینجا رو تحمل کنه و من برم خیلی خیلی بی معرفتیه Sad دیگه نمی تونم این مسخره بازی های سفارت ها رو تحمل کنم واقعا تو فشارم و عصبانی از اینکه شما رم ناراحت می کنم معذرت می خوام ولی فقط شما هستید که درد منو مفهمید و درک می کنید... تنها جایی که دیدم می تونم حرفهای دلمو بهشون بزنم و اونا هم درکم کنند اینجا بود...
برای همین هم تولد حاجی رو باید با شما جشن بگیرم.
حاجی جان تولدت مبارک...

حاج خانم واشنگتن نبینم ناراحت باشید. خیالتون راحت که همتون 19 اکتبر با هم میرید. تو سپتامبر چنان سیلی از کلیرها راه میافته که هممون رو با خودش میبره بهتون قول میدم. من اونقدر مطمعنم که با اینکه کلیرنس خوردم برای 13 اکتبر بلیط گرفتم. شب که جشن گرفتید برای حاجی بهش بگید حاجی یه تکون حاجی دو تکون حاجی پاشو خودت رو بتکون
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
امروزم تمام داره میشه ابوظبی هم که میره تا یکشنبه خبری هم نیست که نیست که نیست هیچ چیزی هم که تا حالا جوابه نداده نه نامه نه خواهش نه دعا
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-21 ساعت 10:57)alimomen نوشته:  دوستان اشتباه نکنید مهلت ویزای منم 2ماهه ولی با جریمه مجبورت میکنن توی 14روز اول بری که سهمیه اویزا ازاد بشه

از تاریخ صدور ویزای من حدود 3 هفته می گذره. آژانس به ما چیزی در مورد این جریمه نگفت!!!!
این جریمه کی (مرز هوایی ایران یا امارات) و به چه مبلغی گرفته می شه؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، ebi1988 ، nedaba ، reasonable
(2014-08-21 ساعت 11:03)ssara نوشته:  

از تاریخ صدور ویزای من حدود 3 هفته می گذره. آژانس به ما چیزی در مورد این جریمه نگفت!!!!

الان معلوم نمیشه وقتی بلیط گرفتن گندش در میاد نفری نفری 150 درهم البته چون پول زوره جای چونه داره
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ssara ، soli asali ، قصه گو ، ebi1988 ، pari pari ، nedaba

دوست عزیز نگران نباشید شما جریمه نمیشید من خودم یکماه بعد از گرفتن ویزا رفتم. من فکر کنم موضوع ایشون مربوط به آژانسی که ویزا گرفتن میشه یعنی قبل از گرفتن ویزا باهاشون صحبت شده بوده.(البته حدس میزنم)
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ssara ، soli asali ، قصه گو ، ebi1988 ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba ، reasonable
روزنامه شرق:
رتبه نخست ایران در صادرات ثروت انسانی ممتاز
.........................

متاسفانه به دليل اعمال سياست‌هاي غيرکارشناسي؛ ايران از نقطه‌نظر مهاجرت نخبگان در صدر جهان قرار دارد، حدود ۲۵درصد ايرانيان تحصيلکرده؛ هم‌اکنون، در کشورهاي توسعه‌يافته زندگي مي‌کنند. طبق آمار صندوق بين‌المللي پول، سالانه بين ۱۵۰ تا ۱۸۰هزارنفر از ايرانيان تحصيلکرده براي خروج از ايران اقدام مي‌کنند و ايران از نظر فرارمغزها در بين ۹۱ کشور در حال توسعه و توسعه‌نيافته جهان مقام اول را از آن خود کرده ‌است. خروج سالانه ۱۵۰ تا ۱۸۰هزارايراني با تحصيلات عالي از اين کشور معادل خروج ۱۵۰ميليارددلار سرمايه سالانه از اين کشور است، يعني با وجود آنکه رشد توليد ناخالص داخلي در سال 1391و 1392 منفي بوده، کشور در صادرات ثروت انساني رتبه ممتاز در جهان را به دست آورده است!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
(2014-08-21 ساعت 11:08)masoudyara نوشته:  

دوست عزیز نگران نباشید شما جریمه نمیشید من خودم یکماه بعد از گرفتن ویزا رفتم. من فکر کنم موضوع ایشون مربوط به آژانسی که ویزا گرفتن میشه یعنی قبل از گرفتن ویزا باهاشون صحبت شده بوده.(البته حدس میزنم)
بله دفعه قبلم من اواخر ویزا رفتم مشکلی نبود این اوضاع رو جدیدا راه
انداختن متاسفانه حالا خدا کنه فقط مربوط به اژانس من باشه و مشکلی واسه شما نباشه ولی اگاه باشید بد نیست که به مشکل بر نخورید در ضمن قبل از صدور اطلاع رسانی از طرف هیچ اژانسی نمیشه که توی عمل انجام شده قرار بگیرید و پول بدید شما هم لطفا از قول من حرف نزنید اگر از قبل اطلاع داده بودن که نمیگرفتم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: ssara ، soli asali ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، محبت ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba
دوستان ما رفتیم پاستور تجریش و با پرداخت ۳۲۰۰۰ تومن برای هر نفر واکسن آنفولانزا رو تزریق کردیم...در کارت زرد هم وارد کردیم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-21 ساعت 11:13)hamid.eng نوشته:  دوستان ما رفتیم پاستور تجریش و با پرداخت ۳۲۰۰۰ تومن برای هر نفر واکسن آنفولانزا رو تزریق کردیم...در کارت زرد هم وارد کردیم...

دوست عزیز ایا برای تمدید مدیکال واکسن انفولانزا اجباریه؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid.eng ، قصه گو ، ebi1988 ، mizan ، nedaba ، shilan
دوست عزیز ما چون مصاحبمون اپریل بود طبق ایمیلی که از دکتر شوکلا داشتم با توجه به اتمام فصل انفولانزا ، واکسن تزریق نکردیم و هیچ مشکلیم نبود...
الان برای تمدید مدیکال بهتر دیدم اینکارو انجام بدم...چون در صورت اخذ ویزا ورودمون به یو اس در فصل شیوع انفولانزاست....
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: mahssa ، قصه گو ، soli asali ، ssara ، ebi1988 ، mizan ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان