کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام به همه دوستان عزیز. منم امروز آپ شدم. ظاهرا آپ گروهی آنکارابوده. امیدوارم که به کلیرنس همه منجر بشه.
دوستان
الان یکی از دوستان فعال مهاجرسرا به من زنگ زد و گفت دیروز صبح از سفارت با منزلشون تماس گرفتن و گفتن هر چه سریعتر به سفارت بره و ویزاشونو بگیره. اونم داره یکشنبه می ره و احتمالا خودش پست خواهد گذاشت. ایشون بسیار تحلیلگر و موثق هستند و بنظرم خبر ایشون خبر خیلی خوبی می تونه باشه.
سفارت ایشون ابوظبی و مصاحبه شون هفته سوم جولای و یک روز قبل از من بود.

دوست عزیز مبارک. ویزا گرفتی خودت بیا پست بزار هورا بکشیم.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
دیگه داره کفرم در میاد من نمیدونم چه چیز من داره چک میشه که رفته تو کما ... من نمیدونم انکارا داره چی کار میکنه ... یدونه اپ نمیکنه ادم رو حد اقل ادم خیالش راحت شه رو پرونده کار میشه... من یه اپ 21 اگوست داشتم با نامه اونم بعد 5 روز که میل زدم.... اصلا انگار دارن گنگستر چک میکنن. دیگه شورشو دراوردن.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: zepehr ، USA2014 ، mizan ، soli asali ، nasim ، Sara_lphmkf ، برسام٤ ، abbas09 ، pari pari ، nedaba
ابوظبی گروهی اپ کرد...الان هم انکارا داره گروهی اپ می کنه بعد نوبت اپ گروهی ایروان....دیگه نوبت گروهی کلیر کردن سه سفارته به امید خدا
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
والا ما که اپ نمیشیم ... خوش به حال دوستانی که اپ میشن... خنده رو لب من یکی خشک شده ... مردم از بس حرص خوردم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-08-22 ساعت 21:28)soli asali نوشته:  100% از سفارت بوده شک نکنید ! مشاهده شده که اضافه کار واستادن و کار رو پرونده هارو دنبال کردن ! فکر کنم امشب بترکونه آنکارا !
وقتی از یو اس پرونده ها مورد برسی قرار میگیره نمیگن حالا انکارایی هارو پروندشونو فقط برداریم ببینیم چی میشه Smile
من به آنکارا خوشبینم !

امیدوارم همین طوری باشه سولی جون. انرژی +++++++++++++++++++ واسه همه . وای دیگه دلم یه شادیه همگانی میخواااااااااااااااااااااااااااااد . خدایاااااااااااااااااا زودتر Smile
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: zepehr ، reza_norouzi ، USA2014 ، soli asali ، کیانوش2 ، shhak ، teacherm ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، massi63 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:17)Reza20002 نوشته:  دوستان
الان یکی از دوستان فعال مهاجرسرا به من زنگ زد و گفت دیروز صبح از سفارت با منزلشون تماس گرفتن و گفتن هر چه سریعتر به سفارت بره و ویزاشونو بگیره. اونم داره یکشنبه می ره و احتمالا خودش پست خواهد گذاشت. ایشون بسیار تحلیلگر و موثق هستند و بنظرم خبر ایشون خبر خیلی خوبی می تونه باشه.

سلام دوست من
امروز و دیروز سر این قضیه خیلی اینجا بحث شد و این نتیجه به دست اومد که فقط یه شایعه بوده.
طی این سالها هیچ سفارتی برای اعلام کلیر شدن به کسی زنگ نزده و اصلاً جزو روتین کاریشون نیست.
ممنون میشیم شما هم لطفاً بیشتر از این به این شایعه دامن نزنین.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: zepehr ، mizan ، Sara_lphmkf ، nedaba
اولا ...به سلامتی این همه عضو اکتیو جدید که اسماشونو امشب من تازه دارم میبینم. ای ول بابا شما ها کجا بیدید تا بحال ؟
دوما... به سلامتی پرسنل محترم امور خارجه عمو سام که امروز باسن مبارک رو تکونی دادن و آپدیت های گروهی اعمال فرمودن.
.
.
.
و سوم به سلامتی دوستانم که میخوایم تا 20 روز دیگه همه مون ویزا دار شده باشیم.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، zepehr ، Reza20002 ، mizan ، nasim ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، برسام٤ ، USA2014 ، massi63 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:05)USA2014 نوشته:  میدونید اپدیتهای گروهی انگار یه چیزی شبیه امارگیری میمونه. شاید میخوان ببینن چند نفر مونده ویزا بدن.Shy

به هیچ وجه آپدیت گروهی نبوده و همه آپدیت نشدن لطفا از دادن خبرهای غیرموثق خودداری کنید .
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، mizan ، medexk ، teacherm ، Sara_lphmkf ، banafsh14 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:26)reza_norouzi نوشته:  

سلام دوست من
امروز و دیروز سر این قضیه خیلی اینجا بحث شد و این نتیجه به دست اومد که فقط یه شایعه بوده.
طی این سالها هیچ سفارتی برای اعلام کلیر شدن به کسی زنگ نزده و اصلاً جزو روتین کاریشون نیست.
شاد باشین.

البته این نتیجه گیری مختص شماست و عده ای معدود که یکی از لذتهای زندگیشون ابراز ناامیدی هست.
تشکر کنندگان: soli asali ، Reza20002 ، کیانوش2 ، reasonable ، sonyz2 ، sal0811 ، nedaba

سلام دوست من
شاد باشین.

آقای رضای عزیز
ایشان زنده هست و از اعضای فعال در همین تاپیک و تاپیک بحث و تبادل نظر .... هست. اگر خودش خواست توضیح می دهد.
من هم از ایشان تلفنی شنیدم وگرنه شان بنده اجازه نمی دهد چیزی را که نمی دانم بزبان بیاورم و به اخبار خاله زنک دامن بزنم. شما هم در نگارشتان بیشتر دقت کنید.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
یه برنامه تو me&you1 هست به اسم جهشی در علم احتمالا خیلیهاتون میبینید این برنامه رو من امروز تماشا میکردم !

خیلی از اتفاقاتی که میخواد بیوفته رو ما حس میکنیم و اسمشم گذاشتیم حس 6ام !
این واقعه رو از نظر علمی برسی میکرد. و خیلی روشن و واضح فرمودند که 100% واقعی هست این اتفاق !
من حس خوبی دارم به ولالله ! دارم حسش میکنم اون ویزا رو تو پاسم !

یه چیز دیگه هم که هست اینه که همیشه گفتن از هر چیز بترسی سرت میاد ! پس با این تفکرات این مغناطیس رو از خودتون دور نکنید . بزارید این حس سمت شما هم بیاد!
اینقدر نگید نمیشه و خسته ام..
خرافاتی هم نیستم این چیزی بود که از نظر علمی ثابت کردن ! زود باور هم نیستم ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-22 ساعت 22:35)amin arefi نوشته:  بچه الان یک خبر شنیدم ایروان داره کلیر میکنه چک کنید
بچه ها ی ایروان زود چک کنند خبر بدن
کجا رو چک کنیم امین جان ؟ سایت سفارت که همونه!!!
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:35)kaaren نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

البته این نتیجه گیری مختص شماست و عده ای معدود که یکی از لذتهای زندگیشون ابراز ناامیدی هست.

دوست من
تنها چیزی که تو کل 415 پست من نمیتونین پیدا کنین ناامیدیه!
شما یه سر به تاپیک کلیرنس تو این 10 سال اخیر بزنی نمیتونی مورد مشابه "زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر" رو پیدا کنی.
حالا پیدا کن پرتقال فروش را!
شاد باشین.
تشکر کنندگان: soli asali ، medexk ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:35)amin arefi نوشته:  بچه الان یک خبر شنیدم ایروان داره کلیر میکنه چک کنید
بچه ها ی ایروان زود چک کنند خبر بدن

چی جور میشه چک کرد میشه لینکش رو بنویسید!
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان