کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
برادر من اپدیت نشده Sad ابوظبیه.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، lida55 ، Sam2012 ، nedaba
سلام دوستان تقریبا" یک ساعت پیش متوجه شدم نفر اصلی کیس ما آپدیت شده.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

(2014-08-22 ساعت 22:42)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:35)kaaren نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:26)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:17)Reza20002 نوشته:  دوستان
الان یکی از دوستان فعال مهاجرسرا به من زنگ زد و گفت دیروز صبح از سفارت با منزلشون تماس گرفتن و گفتن هر چه سریعتر به سفارت بره و ویزاشونو بگیره. اونم داره یکشنبه می ره و احتمالا خودش پست خواهد گذاشت. ایشون بسیار تحلیلگر و موثق هستند و بنظرم خبر ایشون خبر خیلی خوبی می تونه باشه.
سفارت ایشون ابوظبی و مصاحبه شون هفته سوم جولای و یک روز قبل از من بود.

دوست عزیز مبارک. ویزا گرفتی خودت بیا پست بزار هورا بکشیم.

سلام دوست من
امروز و دیروز سر این قضیه خیلی اینجا بحث شد و این نتیجه به دست اومد که فقط یه شایعه بوده.
طی این سالها هیچ سفارتی برای اعلام کلیر شدن به کسی زنگ نزده و اصلاً جزو روتین کاریشون نیست.
ممنون میشیم شما هم لطفاً بیشتر از این به این شایعه دامن نزنین.
شاد باشین.

البته این نتیجه گیری مختص شماست و عده ای معدود که یکی از لذتهای زندگیشون ابراز ناامیدی هست.

دوست من
تنها چیزی که تو کل 415 پست من نمیتونین پیدا کنین ناامیدیه!
شما یه سر به تاپیک کلیرنس تو این 10 سال اخیر بزنی نمیتونی مورد مشابه "زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر" رو پیدا کنی.
حالا پیدا کن پرتقال فروش را!
شاد باشین.

میشه تایکشنبه صبر کرد بعد نتیجه گیری واقعی کرد که شایعه بوده یا ...
تشکر کنندگان: zepehr ، Reza20002 ، soli asali ، mizan ، reasonable ، sonyz2 ، sal0811 ، nedaba
دوستان عزیزم، من دوباره آپدیت شدم تاریخ 22 آگوست
البته الان نگاه کردم
از ظهر تا حالا چک نکرده بودم
انصافا دیگه این آپ شدنها برام عذاب آور شده...........
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-22 ساعت 22:35)amin arefi نوشته:  بچه الان یک خبر شنیدم ایروان داره کلیر میکنه چک کنید
بچه ها ی ایروان زود چک کنند خبر بدن
دوست عزیز برو بچز سفارت الان تو تخت خواباشونن. کلیر؟؟ الان؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، amin arefi ، reasonable ، USA2014 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:45)milad.m1986 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:35)amin arefi نوشته:  بچه الان یک خبر شنیدم ایروان داره کلیر میکنه چک کنید

لینکی که میشه چک کرد چیه ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:44)kaaren نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:26)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:17)Reza20002 نوشته:  دوستان
الان یکی از دوستان فعال مهاجرسرا به من زنگ زد و گفت دیروز صبح از سفارت با منزلشون تماس گرفتن و گفتن هر چه سریعتر به سفارت بره و ویزاشونو بگیره. اونم داره یکشنبه می ره و احتمالا خودش پست خواهد گذاشت. ایشون بسیار تحلیلگر و موثق هستند و بنظرم خبر ایشون خبر خیلی خوبی می تونه باشه.
سفارت ایشون ابوظبی و مصاحبه شون هفته سوم جولای و یک روز قبل از من بود.

دوست عزیز مبارک. ویزا گرفتی خودت بیا پست بزار هورا بکشیم.

سلام دوست من
امروز و دیروز سر این قضیه خیلی اینجا بحث شد و این نتیجه به دست اومد که فقط یه شایعه بوده.
طی این سالها هیچ سفارتی برای اعلام کلیر شدن به کسی زنگ نزده و اصلاً جزو روتین کاریشون نیست.
شاد باشین.

البته این نتیجه گیری مختص شماست و عده ای معدود که یکی از لذتهای زندگیشون ابراز ناامیدی هست.

دوست من
شما یه سر به تاپیک کلیرنس تو این 10 سال اخیر بزنی نمیتونی مورد مشابه "زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر" رو پیدا کنی.
شاد باشین.

دقیقا"
من خبر ایشون را عینا و فقط جهت روحیه بخشی منتقل کردم .
قرار شد من بعد از ظهر یکشنبه به ایشان زنگ بزنم و خبرها رو بگیرم.
خودش هم ان شاءالله پست خواهد گذاشت.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، reasonable ، USA2014 ، massi63 ، pari pari ، Arash2013 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:49)kaaren نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:45)milad.m1986 نوشته:  

لینکی که میشه چک کرد چیه ؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، reasonable ، nasim ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:43)azri نوشته:  برادر من اپدیت نشده Sad ابوظبیه.

میشه عزیز ، میشه ... یهو کلیر میشه Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: zepehr ، shhak ، teacherm ، medexk ، کیانوش2 ، reasonable ، nasim ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، برسام٤ ، USA2014 ، pari pari ، lida55 ، Maryrhm ، nedaba
بچه ها سایتشون رو نگاه کردم
یک دونه لاتاری هم توش نیست
ان شاا... از هفته بعد این جا پر شادی و خبر های خوب باشه
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، medexk ، کیانوش2 ، reasonable ، nasim ، sonyz2 ، USA2014 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:12)siavash877 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز. منم امروز آپ شدم. ظاهرا آپ گروهی آنکارابوده. امیدوارم که به کلیرنس همه منجر بشه.

اپدیت گروهی نبوده ما نشدیم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، shhak ، mizan ، reasonable ، siavash877 ، nasim ، p.arsa ، USA2014 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:40)soli asali نوشته:  یه برنامه تو me&you1 هست به اسم جهشی در علم احتمالا خیلیهاتون میبینید این برنامه رو من امروز تماشا میکردم !

خیلی از اتفاقاتی که میخواد بیوفته رو ما حس میکنیم و اسمشم گذاشتیم حس 6ام !
این واقعه رو از نظر علمی برسی میکرد. و خیلی روشن و واضح فرمودند که 100% واقعی هست این اتفاق !
من حس خوبی دارم به ولالله ! دارم حسش میکنم اون ویزا رو تو پاسم !

یه چیز دیگه هم که هست اینه که همیشه گفتن از هر چیز بترسی سرت میاد ! پس با این تفکرات این مغناطیس رو از خودتون دور نکنید . بزارید این حس سمت شما هم بیاد!
اینقدر نگید نمیشه و خسته ام..
خرافاتی هم نیستم این چیزی بود که از نظر علمی ثابت کردن ! زود باور هم نیستم ! Smile

والا من همین حرف زدم. دوستان متهم کردن به عقب مونده بودن Smile از نظر علمی انرژی قرستادن ثابت شده. تصورات ذهنی ثابت شده. فقط به قدرت ذهنتون بستگی داره.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-22 ساعت 22:50)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:44)kaaren نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:26)reza_norouzi نوشته:  سلام دوست من
شاد باشین.

دوست من
شاد باشین.

دقیقا"
من خبر ایشون را عینا و فقط جهت روحیه بخشی منتقل کردم .
قرار شد من بعد از ظهر یکشنبه به ایشان زنگ بزنم و خبرها رو بگیرم.
خودش هم ان شاءالله پست خواهد گذاشت.

دوستان عزیزم
من خوشحال هم میشم که دوستان ویزاشونو بگیرن.
حرفم اینه که هیچکس تا الان نتونسته مطمئن بشه که این تماسها از سفارت بوده. حالا اگه اون دوستان برن و ویزاشونو بگیرن خبر خیلی خوبیه و اگه نتوتن بگیرن و سرخورده بشن نمیتونن کسیو مقصر بدونن.
انتخاب با خودشونه.
به هرحال ما هر روز و هر لحظه منتظر شنیدن خبرای خوب هستیم.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nasim ، USA2014 ، Reza20002 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:31)kaaren نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:05)USA2014 نوشته:  میدونید اپدیتهای گروهی انگار یه چیزی شبیه امارگیری میمونه. شاید میخوان ببینن چند نفر مونده ویزا بدن.Shy

به هیچ وجه آپدیت گروهی نبوده و همه آپدیت نشدن لطفا از دادن خبرهای غیرموثق خودداری کنید .

معمولا آپ های گروهی شامل افراد ایشود شده کیسهایی که بعضیهاشون کلیرنس خوردن هم میشه. اوندفه که تو ابوظبی اینجوری بود. الان تو انکارا اینجوری شده یا فقط ای پی ها اپ شدن؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، zepehr ، reasonable ، soli asali ، Sara_lphmkf ، برسام٤ ، USA2014 ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان. صرفا جهت اطلاع:
من دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان. نه جواب دادن، نه آپ شدم Sad
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: zepehr ، کیانوش2 ، reasonable ، soli asali ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، nasim ، taleghani ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان