کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-23 ساعت 10:15)milad.m1986 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 10:05)pari pari نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 02:13)lida55 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 02:00)pari pari نوشته:  10 ماه و 20 روز انتظار!!!!!!
من ديگه داوطلبانه دارم ميرم امين آباد!!!!!!!![/php]

خدا نکنه پری عزیز کلیر میشی و هی باید دنبال پرواز باشین که با همسرتون برینWink

ايشالاااااااا. من كه از خدامه

(2014-08-23 ساعت 02:15)mizan نوشته:  این چه حرفیه پری پری جون . دور از جون
به امید اینکه هر چه زودتر دوتایی های مهاجرسرا در کنار هم قرار بگیرن +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[عکس: 10574213_629577297155639_3312921590155981607_n.jpg]

اره واقعا. خدا از دهنتون بشنوه
فک کنم ازین به بعد باید بگیم بهشت زیر پای مادران و خانم پریه. من با نود روز انتظار می ایستم و کلاهم و به نشونه احترام از سر ور میدارم. حدود 11 مااااااااااااه صبررررررررررررررر. خیللیییههههههه. ایشاللا که قبل من و همه بچه ها شما کلیر شی.

نه ديگه. من لايق اين همه لطف نيستمBig GrinBig Grin ولى واقعا خيلى صبر كردم. بتركن اين سفارتا. خدا كنه به زودى همه با هم كليير بشيم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، majid_eng ، USA2014 ، mizan ، shhak ، lighter ، mahan L ، siavash877 ، کیانوش2 ، sal0811 ، nedaba
سلام دوستان شماره ما تو جدول سیس 21 اگوست نیست میشه جدول سیس 21 اگوست ابو ظبی رو بزارین بسیار متشکرم
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، nedaba ، nasim
(2014-08-23 ساعت 20:27)soli asali نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:22)perperok نوشته:  سلام دوستان

اسم من هم تو سایت اوظبی نیست که برنده اصلی هستم ففط اسم همسرم رو نوشته که ap خورده شما میدونین چرا اسم من رو اصلا ننوشته ؟دوستان لطفا راهنمایی کنین ....ضمنا من سایت سیس رو دیدم من ready وهمسرم ap هست و ما فقط یک بار آپدیت شدیم 23 جولای ...... اون هم با ایمیل که همین سوال رو از ابوظبی کرده بودیم ولی اونا اصلا جواب ندادن ففط گفتن پروسه در حال بررسی هست ....

این یه اشتباهه از سمت سفارت و با مکاتبه با سفارت درست میشه .. بهشوت اطلاع بدید

دوست عزیز مرسی از اینکه جواب دادین
ما 6 روز پیش برای ابوظبی ایمیل زدیم ولی اونا تا حالا جواب ندادن کسی هست جدیدا براشون ایمیل زده باشه و اونا جواب بدن .... ما که مردیم از استرس ... 70 روزه از مصاحبه مون میگذره ...

(2014-08-23 ساعت 20:24)محبت نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:18)soli asali نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:17)USA2014 نوشته:  چه سکوت معنا داری اینجا هست......!!!!!

دوست ندارم این سکوت رو ! مگر اینکه آرامش قبل از طوفان باشه !
سلام
ژنرال سولی هیچ از این منتظر سرات خوشم نمیاد Big Grin والا تا میخوایم بیایم یه کم غر بزنیم و بگیم 60 روزه منتظریم این 200 و خورده ایها روزا رو که میبینم به خودم میگم بابا تو که هنوز آش خوری هیس هیچی نگوWink

منم دوسش ندارم Sad میخوام کرکرشو بکشم پایین دیگه !

باورتون میشه من الان بیشتر از 3 ماهه خودم تو سایتش نرفتم ؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، shhak ، nedaba
سلام دوباره بچه ها.
هم اینکه هنوز داره مصاحبه انجام میشه.، یعنی پروسه صدور ویزا متوقف نشده و داره راه خودشو میره.فقط ما چون جزییات راه رو تا اعلام کلیرها کامل نمیدونیم تو دلمون شک میفته.
هم اینکه واسه سپتامبر تا یک عدد خاص واسه مصاحبه اعلام کردن یعنی همه چی داره طبق برنامه پیش میره.
هیچ دلیلی واسه نگرانی نیست. شک نکنین همه 2014 های عزیر تا 30 سپتامبر ویزا میگیرن. شک نکنین.
یک دوست برنده 2015
(2014-08-23 ساعت 21:02)perperok نوشته:  

اسم من هم تو سایت اوظبی نیست که برنده اصلی هستم ففط اسم همسرم رو نوشته که ap خورده شما میدونین چرا اسم من رو اصلا ننوشته ؟دوستان لطفا راهنمایی کنین ....ضمنا من سایت سیس رو دیدم من ready وهمسرم ap هست و ما فقط یک بار آپدیت شدیم 23 جولای ...... اون هم با ایمیل که همین سوال رو از ابوظبی کرده بودیم ولی اونا اصلا جواب ندادن ففط گفتن پروسه در حال بررسی هست ....

ما 6 روز پیش برای ابوظبی ایمیل زدیم ولی اونا تا حالا جواب ندادن کسی هست جدیدا براشون ایمیل زده باشه و اونا جواب بدن .... ما که مردیم از استرس ... 70 روزه از مصاحبه مون میگذره ...

(2014-08-23 ساعت 20:24)محبت نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:18)soli asali نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:17)USA2014 نوشته:  چه سکوت معنا داری اینجا هست......!!!!!

دوست ندارم این سکوت رو ! مگر اینکه آرامش قبل از طوفان باشه !
سلام
ژنرال سولی هیچ از این منتظر سرات خوشم نمیاد Big Grin والا تا میخوایم بیایم یه کم غر بزنیم و بگیم 60 روزه منتظریم این 200 و خورده ایها روزا رو که میبینم به خودم میگم بابا تو که هنوز آش خوری هیس هیچی نگوWink

منم دوسش ندارم Sad میخوام کرکرشو بکشم پایین دیگه !

باورتون میشه من الان بیشتر از 3 ماهه خودم تو سایتش نرفتم ؟

برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: soli asali ، shhak ، zepehr ، smpf ، کیانوش2 ، nedaba

خدا از سر تقصیراتشون نگذره.دیگه بعد از این همه انتظار ,آدم 3 بار هم پشت سر هم کلیر بشه دیگه اون انگیزه اول رو نداره.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: soli asali ، shhak ، A_A ، pari pari ، smpf ، کیانوش2 ، Morteza1350 ، nedaba ، lighter
(2014-08-23 ساعت 20:17)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 15:35)dr_miliman نوشته:  درود میفرستم به تمامی منتظران راه سعادت و خوشبختی . بنده چند سالیست که منتظر نشسته و نگاهم به انتهای راه دوخته است. اما هرگز این لحظات خاص و طاقت فرسا رو تجربه نکرده بودم. امیدوارم تمام دوستانی که از زمره لایقین بالذات هستند حتما ویزا رو بگیرند.
Im=41

دکتر میلیمان عزیز از دو جمله آخرت هِچ نفهمیدم. تو رو خدا فارسی بنویسید.

[عکس: gru-despicable-me-2-300x262.png]
متاسفانه او اس بنده امکان لایک کردن پست ها رو نداره و بنده به ناچار بجای لایک مجبور به فرستادن پیام هستم . از سوال به جای شما هم ممنونم و مثل همیشه پستهای فرح انگیز شما را بسیار دوست دارم .

if there is a will,there is a way

(2014-08-23 ساعت 20:17)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 15:35)dr_miliman نوشته:  درود میفرستم به تمامی منتظران راه سعادت و خوشبختی . بنده چند سالیست که منتظر نشسته و نگاهم به انتهای راه دوخته است. اما هرگز این لحظات خاص و طاقت فرسا رو تجربه نکرده بودم. امیدوارم تمام دوستانی که از زمره لایقین بالذات هستند حتما ویزا رو بگیرند.
Im=41

دکتر میلیمان عزیز از دو جمله آخرت هِچ نفهمیدم. تو رو خدا فارسی بنویسید.

[عکس: gru-despicable-me-2-300x262.png]
متاسفانه او اس بنده امکان لایک کردن پست ها رو نداره و بنده به ناچار بجای لایک مجبور به فرستادن پیام هستم . از سوال به جای شما هم ممنونم و مثل همیشه پستهای فرح انگیز شما را بسیار دوست دارم .

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، manamilad ، babak12 ، smpf ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 21:02)perperok نوشته:  

از 70 روز تاحالا چرا پیگیری نکردید ... این روز ها اصلا جواب نمیدن ایمیل هارو ! شما مجددا تلاش کنید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shhak ، m_nikparvaz ، mizan ، pari pari ، smpf ، nedaba ، perperok
(2014-08-23 ساعت 20:50)گلپری نوشته:  سلام دوستان شماره ما تو جدول سیس 21 اگوست نیست میشه جدول سیس 21 اگوست ابو ظبی رو بزارین بسیار متشکرم

دوستان گل و متخصص. بنده تو تاپیک سیس هم نوشتم که جدول ناقصه. ولی فک کنید وقتی اینجا سوت و کوره اونجا دیگه چه خبره! اگه کسی لینک از فایل جدید سیس داره بذاره لطفا
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: گلپری ، m_nikparvaz ، soli asali ، smpf ، کیانوش2 ، nedaba ، محبت
سلام دوستان

[/quote]

دوست عزیز
کسانی که نیاز به ap ندارند در سایت سیس ready هستند تا زمان صدور ویزا. شما اگر برنده اصلی هستی و ready موندی هنوز میتونی مراجعه کنی به سفارت و ویزاتو یگیری.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، کیانوش2 ، nedaba
یه بار تو پارک دیدم که یه نی نی کوچولو پفکشو به یه نی نی ه دیگه تعارف کرد. تا اون نی نی ه سره کیسه پفکو گرفت تو دستش نی نی سخاوتمنده شروع کرد به کشیدنه کیسه و آخرش هم زد زیر گریه هیچی به اون نی نی ه نداد!!! نمی دونم چی شد که این نی نی (U.S) برنده شدن تو لاتاری رو به ما تعارف زد؟؟؟ یکی نیست بگه آخه نی نی مگه مرض داری ؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: USA2014 ، majid_eng ، shhak ، pari pari ، soli asali ، spv ، smpf ، reasonable ، کیانوش2 ، pari pariaaa ، nedaba ، lighter ، محبت ، nasim ، smart3461
بچه ها جونم سلام ، این مدت که کم پیام میزارم بخاطر اینه که این بیماری من از نوعی است که به چشمم زده و بدجوری اعصاب چشمم را تحت تاثیر قرار داده و یا در بیمارستانم یا در حال استراحت ، ولی تمام پست هاتون رو میخونم و تا این تایپیک قفل نشه در کنارتون هستم ، برای برادرمون smart هم دعا میکنم زودتر خوب بشه ، قربان همگی شما و به امید ویزا برای تک تک بچه های اینجا
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
جدی اینجا خیلی سوت وکور شده....دلم برای یه ذره شادی این تاپیک تنگ شده....مگه نمی گن این تاپیک ..تاپیک انتظاره ...تاپیک حساسیه..ای کاش این انتظار با یه کم شادی قرین بود تا تحمل این روز های سخت و بلاتکلیفی راحتر بود ....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: pari pari ، USA2014 ، mizan ، manamilad ، sonyz2 ، soli asali ، azadeh2014 ، shhak ، smpf ، کیانوش2 ، nedaba ، amir rad
(2014-08-23 ساعت 21:21)shahin2737 نوشته:  

خدا از سر تقصیراتشون نگذره.دیگه بعد از این همه انتظار ,آدم 3 بار هم پشت سر هم کلیر بشه دیگه اون انگیزه اول رو نداره.

اره واقعا. نميدونيد امروز چه حالى داشتم وقتى با همسرم رفتم كه بليطشو بگيرهSadSadطفلى اونم اعصابش داغونه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: USA2014 ، mizan ، manamilad ، sonyz2 ، soli asali ، shhak ، majid_eng ، nazanin fatemi ، smpf ، کیانوش2 ، pari pariaaa ، shahin2737 ، nedaba ، marsein
(2014-08-23 ساعت 22:16)عراقی نوشته:  بچه ها جونم سلام ، این مدت که کم پیام میزارم بخاطر اینه که این بیماری من از نوعی است که به چشمم زده و بدجوری اعصاب چشمم را تحت تاثیر قرار داده و یا در بیمارستانم یا در حال استراحت ، ولی تمام پست هاتون رو میخونم و تا این تایپیک قفل نشه در کنارتون هستم ، برای برادرمو smart هم دعا میکنم زودتر خوب بشه ، قربان همگی شما و به امید ویزا برای تک تک بچه های اینجا

ایشالا زودی خوب میشین عمو عراقی عزیز. +++++++++++++++++
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، shhak ، عراقی ، smpf ، کیانوش2 ، nedaba ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان