کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-25 ساعت 20:51)afra198 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:10)armin021 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:09)nahiddee نوشته:  استنباط شخصی من اینه که کیسهایی که در ماه جولای و احیانا اوایل اگوست مصاحبه داشتن و واجد شرایط برای گرفتن ویزای یک ضرب بودن ، به علت خرابی سیستم صدور ویزا در آن زمان، تو سایت ap خوردن .
حالا که سیستم درست شده دارن باهاشون تماس میگیرن تا سریع تر بیان ویزاشونو بگیرن
این گروه که اکثرا کیس نامبر های بالایی هم دارن اصلا وارد پروسه سنگین کلیر نس نشدن فقط به ترتیب تاریخ مصاحبه الویت بندی شدن و دارن فراخوانی میشن

دقیقا همینه که شما می گین.
ولی تو شماره های که تازه ایشیود شدن 4000 و 5000 و 6000 هم هست که نمی تونن تو ماه جولای مصاحبه داشته باشن!!!!
بله خیلی از کیسهام پروسه کلیرنسشون سبکه و حتی سابقه داشته زیر 2 ماه کلیر شدن حتی خود وزارت امور خارجه کفته اونایی که تو ما ه های آخر ap میخورن در معرض ریسک قرار میگیرن و نگفته که امکان نداره ویزا بگیرن چون اگه سریع کلیر بشن و اگه ویزا تموم نشده باشه اونام شانس دارن
اینا همه بستگی به سیاست هایی داره که من ازش بیخبرم
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، EmJay ، pari pari ، shahriar2002 ، نیلان ، nedaba ، reasonable
[عکس: c1bm_despicableme2-gru-stevecarell-300-01.jpg]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: sonyz2 ، aghamilad ، teacherm ، shhak ، pari pari ، lighter ، shahriar2002 ، محبت ، nedaba ، reasonable
دیگه هیچی نمی دونم، هیچی!
هر استنباطی تا حالا داشتم به درد لای جرز دیوار می خوره!
هر چی که بهش فکر می کنیم چرنده!
هر تحلیلی شده و میشه چرته!
امسال هیچ چیزی نشون دهنده چیزی نیست!
هیچ علت و معلولی در کار نیست!
وقتی اتفاقی بخواد میوفته و اگه نخواد نمیوفته!
هر چقدر بشینم سیس و تجزیه کنم چیزی ازش در نمیاد!
الان و تو این تایم هیچی جواب نمیده!
دیگه هیچ گفته و شاهد و دلیل و برهانی نشان دهنده چیزی نیست!
دلم گرفته،
رهایی می خوام، رهایی!
بغضی تو گلومه که منو خسته می کنه از بودن در اینجا.
احساس غریبی دارم،
خیلی وقته قلبم برای بودن در اینجا نمی تپه!
من و از این بند رها کن.
خدایا مثل همیشه دست به دامن توام. همیشه تو رو به گرمی در کنارم احساس کردم.
کمکم کن، دستم و بگیر، اجازه نده سقوط کنم
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-08-25 ساعت 16:51)marsein نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 16:43)kaaren نوشته:  کیس های زیر امروز و دیروز از ابوظبی ایشود شدن. مبااااااااااااااااااااارکه
4215
4956
5068 .....
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

چرا اینقدر بی نظمن؟؟؟ توی سایت ابوظبی چندتا از این شماره هارو چک کردم هنوز AP هستن؟ یعنی چی پس؟

سایت ابوظبی هنوز خیلی از کیس هایی که ایشود شدن رو هم شناسایی نمی کنه. کلا (فعلا) قابل اعتماد نیست.
CEAC فعلا بهتره.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، Morteza1350 ، نیلان ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 21:55)shhak نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 21:04)kamranh نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:57)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... میخواستم از عزیزانی که احتمالا انکارا تشریف بردن خواهش کنم دوشاخه سفارت دو به برق بزنن .... احتمالا دوستی کسی رفته پاش گیر کرده کلا برقشون رفته کل شون رفتن تو خاموشی ... اخه میدونید که خودشون که نمیتونن دوشاخه خودشون رو خودشون وصل کنن ... پس بی زحمت یکی که اونجاست این کارو بکنه یا اگه دید دوشاخه تو برقه یه نگاه بندازه شاید فیوزشون پریده یا اینکه هنگ کردن یه کوچولو دکمه ریست رو بزنه شاید این سفارتم راه افتاد ... من و بقیه دوستان انکارایی هم بعد این همه مدت یه لبخند گوشه لبمون بشینه که خیلی وقته خشکیده.... ممنون ... جبران میکنیم.
من نمی دونم اصلا این سفارت ها فکر می کنن خوب اگه اینا لیست کلیرها را اعلام کنن خوب حداقل یک هفته زمان می بره تا طرف بار سفر و ببنده و بیاد مدیکال مجدد انجام بده و بعدش سفارت خوب اگه فردا هم اعلام کنن یک هفته بعدش می شه 2 سپتامبر یعنی تا اون موقع هم نمی خوان ویزا نامبر درست کنن ... اگه اینجوری باشه ویزا نامبر بهانه است نمی دونم می خوان چی کار کنن امسال ... SadSad
امسال برخورد سفارتها واقعا نا جوانمردانه بود و در واقع ما قربانی مسائل سیا... شدیم
ای کاش همه با هم متحد می شدیم واز خیر (شایدم شر ) این ویزا می گذشتیم وهیچکدام بعد از کلیر شدن به سفارتها نمی رفتیم و عزت نفس و غرور خودمان رو زیر پای بعضی ها به هر قیمتی
از بین نمی بردیم ،البته می دونم فقط یک آرزو هست!!
آقا من یه حرفی دارم می گم خوب اگه هم می خواهید ویزا ندید خوب مشکلی نیست ولی بیان شفاف سازی کنن بگن ما دیگه ویزا نمی دیم اگه هم می خواهند ویزا بدن بگن از این تاریخ شروع می کنیم دیگه این همه مسخره بازی نداره که حالا ویزا نامبر نداریمو و سیستم خراب هست و از این جور اراجیف ..
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-08-25 ساعت 21:18)کیانوش2 نوشته:  [عکس: c1bm_despicableme2-gru-stevecarell-300-01.jpg]

اخ اخ اخ کیانوش. به همین اندازه به اوضاع مشکوکم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
در انتظار ذره ای امیدم خدایااااا دریغ نکن.
رومی های قدیم برده هارو تو یه میدون بزرگ میریختن و همه میرفتن تماشای جنگ اونا. برده ها هم میکشتن و اونی که زنده میموند ازاد میشد. نمیدونم حرف درستی یا نه ولی امشب که خیلی دلم گرفته هنچین حسی پیدا کردم. نه اون رومی های اون بالا براشون فرقی داره که سرنوشت ما چی میشه و نه خودمون بهم رحم میکنیم. ....
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-25 ساعت 21:50)armin021 نوشته:  دیگه هیچی نمی دونم، هیچی!
دلم گرفته،
رهایی می خوام، رهایی!
احساس غریبی دارم،
من و از این بند رها کن.

يعني آرمين داداش، دايي پيمان و داغون كردي، بر پدر و مادرشون لعنت كه با ما اينجوري ميكنن
يعن
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
چهار شمع به آرامی می سوختند. در محیط آرام و لطیف و بیصدا.
اولی گفت:
من صلح هستم!
دیگر هیچکس نمی تواند مرا روشن نگهدارد معتقدم که بزودی خاموش خواهم شد. همین را گفت و شعله اش بسرعت کم شد و کاملا“ خاموش شد.
دومی گفت:
من ایمان هستم!
اغلب مردم دیگر نیازی به بودن من حس نمی کنند از اینرو دیگر دلیلی ندارد بیش از این روشن بمانم
نسیمی به آرامی وزید و آن را خاموش کرد.
شمع سوم با اندوه گفت:
من عشق هستم!
من آنقدرقوی نیستم که بتوانم روشن بمانم.
مردم مرا کنارگذاشته اند و اهمیت مرا نمی دانند.
حتی فراموش کرده اند چگونه به نزدیکترین کسانشان عشق بورزند.
و بیش از این صبر نکرد و خاموش شد.
ناگهان....
کودکی وارد اتاق شد و دید یک شمع بیشتر روشن نیست وباقی
خاموشند.
”چرا شما هانمی سوزید؟
قرار بود شما تا آخردنیا روشن بمانید“
کودک این را گفت و شروع به گریه کردن.
دراین حین شمع چهارم گفت:
”نترس تازمانیکه من روشنم ما می توانیم شمعهای دیگر راروشن کنیم.
"چون من امیدم"
کودک با چشمانی درخشان شمع امید را برداشت و با آن شمعهای دیگر را روشن کرد .
شعله های امید هرگز نبایداز زندگیتان بیرون رود. هفته ای پر امید
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
دیگه آپدیت هم نمیکنن ؛ همه چیو بوسیدن گذاشتن کنار.
تشکر کنندگان: sonyz2 ، shhak ، pari pari ، کیانوش2 ، nazanin fatemi ، pari pariaaa ، soli asali ، محبت ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: 20142ddc، Ala123، amir_max1985، azadeh2014، a_afshar، EmJay، ghasoo، kaaren، khapaleh، mehman2015، nahiddee، poem، s.ebrahimastaneh، Shahram914، shahrzad001، shazad، sheida999، shhak، sia 1306، USA2014، مارکوپولو، آنا پورایمانی، حاجی واشنگتن، 5 مهمان
همتون رو سفارش می کنم به قدری استراحت. برای قدری خنده ی زورکی هم که شده، می تونید بزنید شبکه نسیم و با رامبد جوان همراه شید، خندوانه
Wink
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-25 ساعت 22:46)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 21:50)armin021 نوشته:  دیگه هیچی نمی دونم، هیچی!
دلم گرفته،
رهایی می خوام، رهایی!
احساس غریبی دارم،
من و از این بند رها کن.

يعني آرمين داداش، دايي پيمان و داغون كردي، بر پدر و مادرشون لعنت كه با ما اينجوري ميكنن
يعن
y
دیگه نوشتنم نمیاد ، پر از سکوتم، صبر، کمی امید ، سکوووتت
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، sonyz2 ، azadeh2014 ، shhak ، pari pari ، کیانوش2 ، lighter ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
آقا اینجا حق کپی رایت وجود نداره ولی حق کپی پیست چرا Big Grin
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid536067
[/quote

داش RezaMBI
متن من كاملتره Tongue
بس كبى بيست نبوده!!! Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
راستش امروز از بس اعصابم داغون بود ... گفتم برم 20 صفه اخر 2013 رو مرور کنم و ببینم چی به چی شده ... همینطور میخونم و از گوشه چشمم کوچولو اشک میامد ... اصلا میخواستم خودم بزارم جای دوستانی که تو کلیرنس موندن و کلیر نشدن.... تو ایت چند وقت راستش دیگه خیلی که نه دروغ گفتم زیاد به ویزا فکر نمیکنم ببخشید میگم به درک خب نگرفتی که نگرفتی خب حتما بهتر و واجب تر از تو بودن که حقشون بوده و تو نگرفتی... خب از بس تو این 256 روز با خودم کلنجار رفتم که اخه مشلکم چی بود که اینا روش گیرن و تا حالا به من ویزا ندادن ... یه جورایی ادم به خوش شک میکنه خب شاید کاری کردی خودت خبر نداری ولی بازم به هیچ جایی نرسیدم.... به این نتیجه واقعا رسیدم ... بابا وقتی نمیخواد بشه نمیشه دیگه ... زوری که نیست ... نمیشه .... از طرفی وقتی ادم اسمش در میاد و کلی فکر و خیال میکنه و برنامه ریزی مینه .... خرج میکنه .. یه سری امادگی هایی رو پیش بینی میکنه و وقتی میبینه حساب کتابش اشتباه در میاد و قسمت نیست و بخاطرش کلی ضرر مالی ی و روحی میکنه که قابل جبران نیست حسابی داغ مینی و دود از کلت در میاد.... چه میشه کرد من یکی نمیخوام به هیچ کدوم از دوستان گلم فاز یا انرژی منفی بدم ولی باور کنید چیزی دیگه نمونده.... بابا لیوان خالی ... خالیه نمیشه ازش انتظار یه قطره اب یا هر چیزی که قبلا توش بوده از داشت.... خالیه به خدا ... خالی از هر چیزی که شما اسمشو صبر یا هر چیزه دیگه ای میزارین... کلا داغونم.داغون.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان