کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آقااااااايون و خااااانم ها،،،
لطفا روحيه تون رو حفظ كنيد...

هنوز زمان هست..
من هستم،تو هستى،ما هستيم.....
لحظه هاتون شاد و دلاتون بى غم....
++++++++++++++++++++++++ :-)
امروز رفتم دکتر گفت شما دچار آلاتاریزایمر شدی خیلی ناراحت شدم گفتم یعنی از زونا بدتره دکتر گفت خییییییلیییییی
خلاصه دکتر گفتش نیاز به ویزاتراپی داری فقط مطب دکتر اونگان انجام میده
خیلی مراقب باشید به امید سلامتی همه
(2014-08-25 ساعت 23:29)REZAMBI نوشته:  امروز رفتم دکتر گفت شما دچار آلاتاریزایمر شدی خیلی ناراحت شدم گفتم یعنی از زونا بدتره دکتر گفت خییییییلیییییی

كلى خنديدم . خيلى جالب بود اين الاتاريزايمرSmileSmileSmile
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، lighter ، shahriar2002 ، shirin_n ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 23:06)ghasoo نوشته:  آقا اینجا حق کپی رایت وجود نداره ولی حق کپی پیست چرا Big Grin
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid536067
[/quote

داش RezaMBI
متن من كاملتره Tongue
بس كبى بيست نبوده!!! Big Grin

قاسو جون به هر حال یه ذره پرو بالم بهش نمیدادی که دیگه Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-25 ساعت 23:36)pari pari نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 23:29)REZAMBI نوشته:  امروز رفتم دکتر گفت شما دچار آلاتاریزایمر شدی خیلی ناراحت شدم گفتم یعنی از زونا بدتره دکتر گفت خییییییلیییییی

كلى خنديدم . خيلى جالب بود اين الاتاريزايمرSmileSmileSmile

نیت فقط خوشحال کردن دوستانه وگرنه من کوچیکتر از اونم که...Big Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، نیلان ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 23:07)hamideftex2014 نوشته:  راستش امروز از بس اعصابم داغون بود ... گفتم برم 20 صفه اخر 2013 رو مرور کنم و ببینم چی به چی شده ... همینطور میخونم و از گوشه چشمم کوچولو اشک میامد ... اصلا میخواستم خودم بزارم جای دوستانی که تو کلیرنس موندن و کلیر نشدن.... تو ایت چند وقت راستش دیگه خیلی که نه دروغ گفتم زیاد به ویزا فکر نمیکنم ببخشید میگم به درک خب نگرفتی که نگرفتی خب حتما بهتر و واجب تر از تو بودن که حقشون بوده و تو نگرفتی... خب از بس تو این 256 روز با خودم کلنجار رفتم که اخه مشلکم چی بود که اینا روش گیرن و تا حالا به من ویزا ندادن ... یه جورایی ادم به خوش شک میکنه خب شاید کاری کردی خودت خبر نداری ولی بازم به هیچ جایی نرسیدم.... به این نتیجه واقعا رسیدم ... بابا وقتی نمیخواد بشه نمیشه دیگه ... زوری که نیست ... نمیشه .... از طرفی وقتی ادم اسمش در میاد و کلی فکر و خیال میکنه و برنامه ریزی مینه .... خرج میکنه .. یه سری امادگی هایی رو پیش بینی میکنه و وقتی میبینه حساب کتابش اشتباه در میاد و قسمت نیست و بخاطرش کلی ضرر مالی ی و روحی میکنه که قابل جبران نیست حسابی داغ مینی و دود از کلت در میاد.... چه میشه کرد من یکی نمیخوام به هیچ کدوم از دوستان گلم فاز یا انرژی منفی بدم ولی باور کنید چیزی دیگه نمونده.... بابا لیوان خالی ... خالیه نمیشه ازش انتظار یه قطره اب یا هر چیزی که قبلا توش بوده از داشت.... خالیه به خدا ... خالی از هر چیزی که شما اسمشو صبر یا هر چیزه دیگه ای میزارین... کلا داغونم.داغون.

خیلی متاثر شدم این رو خوندم
از صمیم قلبم دعا می کنم که هر چی براتون خیر هست پیش بیاد
Sad
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: lighter ، pari pari ، shahriar2002 ، A_A ، hamid_fs3 ، soli asali ، nedaba ، hamideftex2014 ، manamilad
دوستان عزیز می خواستم تجربه شخصی خودمو در سال پیش به شما بگم شاید برای شما کار ساز باشه.
من پارسال همچین روزی یعنی 26 آگوست مصاحبه در سفارت ایروان داشتم. به دلیل کار دولتی کلیرنس خوردم، همونجا به افیسر گفتم که زمان پایان ایشو شدن ویزا نزدیک و به من گفت تا دو هفته دیگه اگه اسمت رو سایت نیومد به سفارت ایمیل بزن. منم تقریبا بعد از 10 روز به سفارت ایمیل زدم و پاسخ دریافت کردم که ذیلا میزارم
Dear Sir or Madam
Refer to my interview date (26 Aug) and required administrative process for my case, I've checked your website in past 10 days but there is no update about my case. Please kindly let me know about status of my case since I'm highly concern about end of program in September.
I'm so appreciated in advance.

sincerely
و پاسخ
Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia

به نظرم اومد که پاسخ به صورت تیپیکال هست و یک نفر که احتمالا منشی سفارت هست و ایمیلهارو چک میکنه به دلیل ترافیک کاری افیسر و تعداد بالای ایمیلهای این شکلی یه جواب تکراری و برای همه ارسال میکنه و عملا در روند کاری من هیچ تاثیری نداره. لذا من مجدد یک ایمیل دیگه بعد دو روز با این مضمون فرستادم.
Dear Sir/Madam,
I had the interview on August 26, 2013. During the interview time the
interviewer told me to write him an email if my name is not updated on
the embassy website latest two weeks after the interview date.So far
my name has not been included in the list.

If it is possible to find my interviewer through my case number, could
you please let my officer know about this email or forward him this
email? Or may I please know how my administrative process is going on?

Thank you very much in advance for your attentions,

Best regards,
و دوباره همون پاسخ قبلی ارسال شد ولی با این تفاوت که طی دو روز متوالی کیس من اپدیت شد و در 16 امین روز کلیر شدم که پارسال جز کمترین زمان کلیرنس ها بود . فکر میکنم همه دوستان داستان تراتژیک ما 2013 ها و پایان غم انگیز اونو بدونن. من ویزا رو روزچهار شنبه 18 سپتامبر از سفارت گرفتم و روز 20 سپتامبر اطلاع دادن که ویزا به پایان رسیده.
من تجربه شخصیمو در اختیار دوستان گذاشتم که چون میدونم شرایط شما در حال حاضر چیه، و پیشنهاد میکنم به تک تک جملات روز مصاحبه دقت کنید شاید جمله و یا کلمه کلیدی داشته باشین که به استناد اون بتونید گره کار خودتونو باز کنید هر چند که امیدوارم حادثه 2013 دیگر اتفاق نیوفتد. به امید دریافت ویزا برای تمامی دوستان
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
(2014-08-25 ساعت 23:43)نیلان نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 23:07)hamideftex2014 نوشته:  راستش امروز از بس اعصابم داغون بود ... گفتم برم 20 صفه اخر 2013 رو مرور کنم و ببینم چی به چی شده ... همینطور میخونم و از گوشه چشمم کوچولو اشک میامد ... اصلا میخواستم خودم بزارم جای دوستانی که تو کلیرنس موندن و کلیر نشدن.... تو ایت چند وقت راستش دیگه خیلی که نه دروغ گفتم زیاد به ویزا فکر نمیکنم ببخشید میگم به درک خب نگرفتی که نگرفتی خب حتما بهتر و واجب تر از تو بودن که حقشون بوده و تو نگرفتی... خب از بس تو این 256 روز با خودم کلنجار رفتم که اخه مشلکم چی بود که اینا روش گیرن و تا حالا به من ویزا ندادن ... یه جورایی ادم به خوش شک میکنه خب شاید کاری کردی خودت خبر نداری ولی بازم به هیچ جایی نرسیدم.... به این نتیجه واقعا رسیدم ... بابا وقتی نمیخواد بشه نمیشه دیگه ... زوری که نیست ... نمیشه .... از طرفی وقتی ادم اسمش در میاد و کلی فکر و خیال میکنه و برنامه ریزی مینه .... خرج میکنه .. یه سری امادگی هایی رو پیش بینی میکنه و وقتی میبینه حساب کتابش اشتباه در میاد و قسمت نیست و بخاطرش کلی ضرر مالی ی و روحی میکنه که قابل جبران نیست حسابی داغ مینی و دود از کلت در میاد.... چه میشه کرد من یکی نمیخوام به هیچ کدوم از دوستان گلم فاز یا انرژی منفی بدم ولی باور کنید چیزی دیگه نمونده.... بابا لیوان خالی ... خالیه نمیشه ازش انتظار یه قطره اب یا هر چیزی که قبلا توش بوده از داشت.... خالیه به خدا ... خالی از هر چیزی که شما اسمشو صبر یا هر چیزه دیگه ای میزارین... کلا داغونم.داغون.

خیلی متاثر شدم این رو خوندم
از صمیم قلبم دعا می کنم که هر چی براتون خیر هست پیش بیاد
Sad

به قول قصه گو، به امید پایان یافتن انتظار برای شما Wink
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، sonyz2 ، A_A ، soli asali ، lighter ، majid_eng ، nedaba ، hamideftex2014 ، manamilad
(2014-08-25 ساعت 21:55)shhak نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 21:04)kamranh نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:57)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... میخواستم از عزیزانی که احتمالا انکارا تشریف بردن خواهش کنم دوشاخه سفارت دو به برق بزنن .... احتمالا دوستی کسی رفته پاش گیر کرده کلا برقشون رفته کل شون رفتن تو خاموشی ... اخه میدونید که خودشون که نمیتونن دوشاخه خودشون رو خودشون وصل کنن ... پس بی زحمت یکی که اونجاست این کارو بکنه یا اگه دید دوشاخه تو برقه یه نگاه بندازه شاید فیوزشون پریده یا اینکه هنگ کردن یه کوچولو دکمه ریست رو بزنه شاید این سفارتم راه افتاد ... من و بقیه دوستان انکارایی هم بعد این همه مدت یه لبخند گوشه لبمون بشینه که خیلی وقته خشکیده.... ممنون ... جبران میکنیم.
من نمی دونم اصلا این سفارت ها فکر می کنن خوب اگه اینا لیست کلیرها را اعلام کنن خوب حداقل یک هفته زمان می بره تا طرف بار سفر و ببنده و بیاد مدیکال مجدد انجام بده و بعدش سفارت خوب اگه فردا هم اعلام کنن یک هفته بعدش می شه 2 سپتامبر یعنی تا اون موقع هم نمی خوان ویزا نامبر درست کنن ... اگه اینجوری باشه ویزا نامبر بهانه است نمی دونم می خوان چی کار کنن امسال ... SadSad
امسال برخورد سفارتها واقعا نا جوانمردانه بود و در واقع ما قربانی مسائل سیا... شدیم
ای کاش همه با هم متحد می شدیم واز خیر (شایدم شر ) این ویزا می گذشتیم وهیچکدام بعد از کلیر شدن به سفارتها نمی رفتیم و عزت نفس و غرور خودمان رو زیر پای بعضی ها به هر قیمتی
از بین نمی بردیم ،البته می دونم فقط یک آرزو هست!!

متاسفانه شرایط به صورتی هست که خیلی به این یک برچسب احتیاج داریم...
واقعا ناراحت کننده ست
تشکر کنندگان: soli asali ، niki88 ، nedaba
دوستان ركورد مدت زمان انتظار پارسال رو من امروز شكوندم. پارسال بيشترين زمان 321 روز بوده ولى من تا امروز323 روزه كه منتظرم. Big GrinBig Grin
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-25 ساعت 23:47)نیلان نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 21:55)shhak نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 21:04)kamranh نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:57)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... میخواستم از عزیزانی که احتمالا انکارا تشریف بردن خواهش کنم دوشاخه سفارت دو به برق بزنن .... احتمالا دوستی کسی رفته پاش گیر کرده کلا برقشون رفته کل شون رفتن تو خاموشی ... اخه میدونید که خودشون که نمیتونن دوشاخه خودشون رو خودشون وصل کنن ... پس بی زحمت یکی که اونجاست این کارو بکنه یا اگه دید دوشاخه تو برقه یه نگاه بندازه شاید فیوزشون پریده یا اینکه هنگ کردن یه کوچولو دکمه ریست رو بزنه شاید این سفارتم راه افتاد ... من و بقیه دوستان انکارایی هم بعد این همه مدت یه لبخند گوشه لبمون بشینه که خیلی وقته خشکیده.... ممنون ... جبران میکنیم.
من نمی دونم اصلا این سفارت ها فکر می کنن خوب اگه اینا لیست کلیرها را اعلام کنن خوب حداقل یک هفته زمان می بره تا طرف بار سفر و ببنده و بیاد مدیکال مجدد انجام بده و بعدش سفارت خوب اگه فردا هم اعلام کنن یک هفته بعدش می شه 2 سپتامبر یعنی تا اون موقع هم نمی خوان ویزا نامبر درست کنن ... اگه اینجوری باشه ویزا نامبر بهانه است نمی دونم می خوان چی کار کنن امسال ... SadSad
امسال برخورد سفارتها واقعا نا جوانمردانه بود و در واقع ما قربانی مسائل سیا... شدیم
ای کاش همه با هم متحد می شدیم واز خیر (شایدم شر ) این ویزا می گذشتیم وهیچکدام بعد از کلیر شدن به سفارتها نمی رفتیم و عزت نفس و غرور خودمان رو زیر پای بعضی ها به هر قیمتی
از بین نمی بردیم ،البته می دونم فقط یک آرزو هست!!

متاسفانه شرایط به صورتی هست که خیلی به این یک برچسب احتیاج داریم...
واقعا ناراحت کننده ست
دوستان گاهی من یه چیزایی میبینم مثل عزت نفس و آبرو و غرور ...
من درک میکنم ولی با این روحیه نمی تونید توی کشوری مثل آمریکا راحت زندگی کنید . شما یک هدف دارید و باید به اون برسید حالا با یک کمی حاشیه که اطمینان دارم عمدی در اون نیست اگر قرار باشه این طوری خودتونو آزار بدید که اونجا با مشکلات چه میکنید یه مقدار سیاست به جای غرور این حرفا بد نیست Wink
تشکر کنندگان: sonyz2 ، قصه گو ، A_A ، hamid_fs3 ، mizan ، soli asali ، محبت ، nedaba ، manamilad
(2014-08-25 ساعت 23:02)azadeh2014 نوشته:  دیگه آپدیت هم نمیکنن ؛ همه چیو بوسیدن گذاشتن کنار.

نه این طور نیست
امیدوار باشید
ایشالا ویزاها در راهه
وقتی دیگه کاری از دست شما ساخته نیست، با امیدواری خودتون رو اروم نگه دارید
ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، lighter ، nedaba ، reasonable
(2014-08-26 ساعت 00:16)Morteza1350 نوشته:  ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت

خیلی ها حضوری رفتن و پاسپورت تحویل دادن و براشون دستور صدور ویزا داده شده، اگه مساله ی مالیش براتون مهم نیست، رفتن می تونه خوب باشه

(2014-08-26 ساعت 00:01)pari pari نوشته:  دوستان ركورد مدت زمان انتظار پارسال رو من امروز شكوندم. پارسال بيشترين زمان 321 روز بوده ولى من تا امروز323 روزه كه منتظرم. Big GrinBig Grin

با آرزوی پایان انتظار برای شما پری پری عزیزWink
تشکر کنندگان: pari pari ، A_A ، sonyz2 ، mizan ، soli asali ، lighter ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 21:08)nahiddee نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:51)afra198 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:10)armin021 نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 20:09)nahiddee نوشته:  استنباط شخصی من اینه که کیسهایی که در ماه جولای و احیانا اوایل اگوست مصاحبه داشتن و واجد شرایط برای گرفتن ویزای یک ضرب بودن ، به علت خرابی سیستم صدور ویزا در آن زمان، تو سایت ap خوردن .
حالا که سیستم درست شده دارن باهاشون تماس میگیرن تا سریع تر بیان ویزاشونو بگیرن
این گروه که اکثرا کیس نامبر های بالایی هم دارن اصلا وارد پروسه سنگین کلیر نس نشدن فقط به ترتیب تاریخ مصاحبه الویت بندی شدن و دارن فراخوانی میشن

دقیقا همینه که شما می گین.
ولی تو شماره های که تازه ایشیود شدن 4000 و 5000 و 6000 هم هست که نمی تونن تو ماه جولای مصاحبه داشته باشن!!!!
بله خیلی از کیسهام پروسه کلیرنسشون سبکه و حتی سابقه داشته زیر 2 ماه کلیر شدن حتی خود وزارت امور خارجه کفته اونایی که تو ما ه های آخر ap میخورن در معرض ریسک قرار میگیرن و نگفته که امکان نداره ویزا بگیرن چون اگه سریع کلیر بشن و اگه ویزا تموم نشده باشه اونام شانس دارن
اینا همه بستگی به سیاست هایی داره که من ازش بیخبرم
همه ی این شرایط از کنترل ما خارجه و باید فقط صبور باشیم و امیدوار.
به امید موفقیت همه تونTongue
تشکر کنندگان: اسفند89 ، hamid_fs3 ، soli asali ، nasim ، قصه گو ، nedaba ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان