موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آقااااااايون و خااااانم ها،،،
لطفا روحيه تون رو حفظ كنيد...
هنوز زمان هست..
من هستم،تو هستى،ما هستيم.....
لحظه هاتون شاد و دلاتون بى غم....
++++++++++++++++++++++++ :-)
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رفتم دکتر گفت شما دچار آلاتاریزایمر شدی خیلی ناراحت شدم گفتم یعنی از زونا بدتره دکتر گفت خییییییلیییییی
خلاصه دکتر گفتش نیاز به ویزاتراپی داری فقط مطب دکتر اونگان انجام میده
خیلی مراقب باشید به امید سلامتی همه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 23:29)REZAMBI نوشته: امروز رفتم دکتر گفت شما دچار آلاتاریزایمر شدی خیلی ناراحت شدم گفتم یعنی از زونا بدتره دکتر گفت خییییییلیییییی
خلاصه دکتر گفتش نیاز به ویزاتراپی داری فقط مطب دکتر اونگان انجام میده
خیلی مراقب باشید به امید سلامتی همه
كلى خنديدم . خيلى جالب بود اين الاتاريزايمر

جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز می خواستم تجربه شخصی خودمو در سال پیش به شما بگم شاید برای شما کار ساز باشه.
من پارسال همچین روزی یعنی 26 آگوست مصاحبه در سفارت ایروان داشتم. به دلیل کار دولتی کلیرنس خوردم، همونجا به افیسر گفتم که زمان پایان ایشو شدن ویزا نزدیک و به من گفت تا دو هفته دیگه اگه اسمت رو سایت نیومد به سفارت ایمیل بزن. منم تقریبا بعد از 10 روز به سفارت ایمیل زدم و پاسخ دریافت کردم که ذیلا میزارم
Dear Sir or Madam
Refer to my interview date (26 Aug) and required administrative process for my case, I've checked your website in past 10 days but there is no update about my case. Please kindly let me know about status of my case since I'm highly concern about end of program in September.
I'm so appreciated in advance.
sincerely
و پاسخ
Dear inquirer,
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.
When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
به نظرم اومد که پاسخ به صورت تیپیکال هست و یک نفر که احتمالا منشی سفارت هست و ایمیلهارو چک میکنه به دلیل ترافیک کاری افیسر و تعداد بالای ایمیلهای این شکلی یه جواب تکراری و برای همه ارسال میکنه و عملا در روند کاری من هیچ تاثیری نداره. لذا من مجدد یک ایمیل دیگه بعد دو روز با این مضمون فرستادم.
Dear Sir/Madam,
I had the interview on August 26, 2013. During the interview time the
interviewer told me to write him an email if my name is not updated on
the embassy website latest two weeks after the interview date.So far
my name has not been included in the list.
If it is possible to find my interviewer through my case number, could
you please let my officer know about this email or forward him this
email? Or may I please know how my administrative process is going on?
Thank you very much in advance for your attentions,
Best regards,
و دوباره همون پاسخ قبلی ارسال شد ولی با این تفاوت که طی دو روز متوالی کیس من اپدیت شد و در 16 امین روز کلیر شدم که پارسال جز کمترین زمان کلیرنس ها بود . فکر میکنم همه دوستان داستان تراتژیک ما 2013 ها و پایان غم انگیز اونو بدونن. من ویزا رو روزچهار شنبه 18 سپتامبر از سفارت گرفتم و روز 20 سپتامبر اطلاع دادن که ویزا به پایان رسیده.
من تجربه شخصیمو در اختیار دوستان گذاشتم که چون میدونم شرایط شما در حال حاضر چیه، و پیشنهاد میکنم به تک تک جملات روز مصاحبه دقت کنید شاید جمله و یا کلمه کلیدی داشته باشین که به استناد اون بتونید گره کار خودتونو باز کنید هر چند که امیدوارم حادثه 2013 دیگر اتفاق نیوفتد. به امید دریافت ویزا برای تمامی دوستان
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 00:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 00:05 توسط pari pari.)
دوستان ركورد مدت زمان انتظار پارسال رو من امروز شكوندم. پارسال بيشترين زمان 321 روز بوده ولى من تا امروز323 روزه كه منتظرم. 
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟