کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 00:18)نیلان نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 00:16)Morteza1350 نوشته:  ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت

خیلی ها حضوری رفتن و پاسپورت تحویل دادن و براشون دستور صدور ویزا داده شده، اگه مساله ی مالیش براتون مهم نیست، رفتن می تونه خوب باشه

(2014-08-26 ساعت 00:01)pari pari نوشته:  دوستان ركورد مدت زمان انتظار پارسال رو من امروز شكوندم. پارسال بيشترين زمان 321 روز بوده ولى من تا امروز323 روزه كه منتظرم. Big GrinBig Grin

با آرزوی پایان انتظار برای شما پری پری عزیزWink
واقعا ديگه ميخوام فقط تموم بشه خوب يا بد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-25 ساعت 23:36)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 23:06)ghasoo نوشته:  آقا اینجا حق کپی رایت وجود نداره ولی حق کپی پیست چرا Big Grin
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid536067
[/quote

داش RezaMBI
متن من كاملتره Tongue
بس كبى بيست نبوده!!! Big Grin

قاسو جون به هر حال یه ذره پرو بالم بهش نمیدادی که دیگه Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin
بجه ها اينجا از استرس به مرز خفكي رسيدن اونوقت من و داش رضا از قانون كبي حرف ميزنيم. Big Grin
ى ذره بيخيالى رو از ما ياد بكيريد!!! Big Grin
والا بخدا...[/quote]
تشکر کنندگان: A_A ، نیلان ، soli asali ، nasim ، lighter ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 22:41)azadeh2014 نوشته:  در انتظار ذره ای امیدم خدایااااا دریغ نکن.

آمین

(2014-08-26 ساعت 00:28)ghasoo نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 23:36)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 23:06)ghasoo نوشته:  آقا اینجا حق کپی رایت وجود نداره ولی حق کپی پیست چرا Big Grin
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid536067
[/quote

داش RezaMBI
متن من كاملتره Tongue
بس كبى بيست نبوده!!! Big Grin

قاسو جون به هر حال یه ذره پرو بالم بهش نمیدادی که دیگه Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin
بجه ها اينجا از استرس به مرز خفكي رسيدن اونوقت من و داش رضا از قانون كبي حرف ميزنيم. Big Grin
ى ذره بيخيالى رو از ما ياد بكيريد!!! Big Grin
والا بخدا...
[/quote]
راست میگه به خدا
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، lighter ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 19:56)zzarin نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 19:49)SabSor نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 19:36)zzarin نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 19:32)SabSor نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 19:28)azadeh2014 نوشته:  شما زمانی رفتید مصاحبه که سیستم صدور ویزا مشکل داشت؟ منظورم اینه شما یکضربی بودید؟

بله، من 24 جولای مصاحبه داشتم
ببخشید برنده اصلی خودتون بودید (خانم یا آقا) شغل دولتی داشتید یا نه و همسرتون برای چی apخورد

برنده اصلی من بودم شوهرم به خاطر سربازی ap خورد

(2014-08-25 ساعت 19:49)SabSor نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 19:36)zzarin نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 19:32)SabSor نوشته:  بله، من 24 جولای مصاحبه داشتم
ببخشید برنده اصلی خودتون بودید (خانم یا آقا) شغل دولتی داشتید یا نه و همسرتون برای چی apخورد

برنده اصلی من بودم شوهرم به خاطر سربازی ap خورد

نه من و نه شوهرم شغل دولتی نداشتیم

خوب عزیزم شما کلا یکضربی بودی باید همون جا روز مصاحبه پاس رو ازتون میگرفتن و ویزا میزدند ،اما چون سیستم صدورویزا خراب بود برات نزدند .بهتون خیلی تبریک میگم ان شاالله هر چه زودتر برای همسرتون هم بیادRolleyes

ببخشید شما که ویزای یک ضرب گرفتید، تحصیلات تکمیلی نداشتید؟ یعنی فوق یا دکتری؟
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
چند هفته پیش یکی از دوستان گفت امیدوارم این تاپیک تا به صفحه 1700 نرسیده، اینجا پر بشه از جیغ و داد و هوار و............
من اومدم ورژن جدیدش را دادم توی بازار و گفتم تا صفحه 2000 انشااله جیغ و دادو.........
بعدش دوستان ورژن جدید دادن و شد صفحه 2014..........
حالا هم که داریم به سلامتی به 2100 میرسیم............. و همچنان چشمها منتظر................
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-26 ساعت 00:26)pari pari نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 00:16)Morteza1350 نوشته:  ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت

خیلی ها حضوری رفتن و پاسپورت تحویل دادن و براشون دستور صدور ویزا داده شده، اگه مساله ی مالیش براتون مهم نیست، رفتن می تونه خوب باشه

(2014-08-26 ساعت 00:01)pari pari نوشته:  دوستان ركورد مدت زمان انتظار پارسال رو من امروز شكوندم. پارسال بيشترين زمان 321 روز بوده ولى من تا امروز323 روزه كه منتظرم. Big GrinBig Grin

منم دقيقا همينطورم،فقط ديگه ميخوام تموم شه خسته شدم
(2014-08-26 ساعت 00:26)pari pari نوشته:  

این آرزوی من هم هست خدایا، کاش تمام شود. شنیده بودم که یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است اما. هیچ وقت این جمله را قبول نداشتم اما الان کم کم به مفهومش پیوند خورده ام از وقتی هر نتیجه ای را به خداواگذار کرده ام آرامتر شده ام و قبول هر نتیجه ای برایم راحت شده. حتی اگر آن نتیجه در نظر من بدترین باشد اما فقط کآش تمام شود خدایا انتظار زیر نگاه غمگین همسفر زندگی ام سخت ترین امتحانی است که از من گرفته ای من را در این آزمون صبر و ایمان مردود نکن
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستان يه همفكري
يكي از دوستان من چند سال پيش تو سفارت ايتاليا تو ايران كار ميكرد و از كاراي سفارت خوب خبر داره
به نظرتون بهش بگم يه تماسي با سفارت انكارا بگيره ؟ چون هم خيلي راحت ميتونه انگليسي حرف بزنه هم اينكه نميدونم عقلم به جايي قد نميده خسته شدم از انتظار ٢٠٠ روز منتظر بودم و هيچ
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
والا ما که نفهمیدیم چه داستانیه .اولین سالیه که این جور شنیدیم کسی کلیر بشه .هنوز هم باورش سخته برای من

Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، pari pari ، manamilad ، reasonable
(2014-08-26 ساعت 01:00)shirin_n نوشته:  دوستان يه همفكري
يكي از دوستان من چند سال پيش تو سفارت ايتاليا تو ايران كار ميكرد و از كاراي سفارت خوب خبر داره
به نظرتون بهش بگم يه تماسي با سفارت انكارا بگيره ؟ چون هم خيلي راحت ميتونه انگليسي حرف بزنه هم اينكه نميدونم عقلم به جايي قد نميده خسته شدم از انتظار ٢٠٠ روز منتظر بودم و هيچ

با احترام
چی از این بهتر..............
اگر امکانش باشه که بتونه رابط خاصی هم پیدا کنه که دیگه عالیه
یه خانم توی سفارت آنکارا بود( تپل و جوان حدود30 ساله)شایدم بیشتر
پشت باجه ها نبود و به نظرم از پرسنل انتظامات توی سالن انتظار بود. من که رفتم داخل سالن، سلام و علیکی با ما داشت و شماره از دستگاه گرفت و به من داد
خیلی روان فارسی صحبت میکرد
ترکی و انگلیسی هم صحبت میکرد ولی لهجه فارسیش، خیلی وطنی بود
به نظر من ایرانی بود، شاید بشه با اون ارتباط برقرار کرد
تا نظر دوستان چی باشه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
بچه ها ببخشیدا میگم آخه دوست دارم همه مواظب خودتون باشید. الان tv داشت راجع بیماری آبولا حرف میزد. که از آفریقا شروع شد و به جاهای دیگه رفته و به ترکیه و دبی هم رسیده. بیماری جالبی هم نیست. دور از جون هممون اما ما که میخوایم بریم سفر بیشتر مواظب خودمون باشیم.

ایشالا همه شاد و خندون بشید دوباره .
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
اوایل روزایی که توی مهاجرسرا می اومدم و نوشته های دوستان را میخوندم، خاطرم هست که چقدر ناراحت بودم برای اون دوستایی که دعوت شده بودن برای مصاحبه و وقتی رفته بودن سفارت، بهشون گفته بودن ویزا تمام شده!!!!!!(بچه های 2013)
اون ایام به هیچ عنوان درکی از حال اون لحظه های اون دوستامون نداشتم
ولی الان.......................................
امیدوارم به زودی شاهد خوشحالی همه دوستای عزیزم باشم................
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، mizan ، hamid_fs3 ، محبت ، lighter ، pari pariaaa ، majid_eng ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، nazanin fatemi
سلام دوستان منتظر من در كانادا زندگي مي كنم و با همسرم ٩٠ روز منتظريم كه كلير بشيم امروز توسط پست نامه اي بدستمان رسيد از سفارت كه گفته بود متاسفانه ويزا نامبر تمام شده و شما در ليست انتظار هستيد و پيشنهاد ميكنيم كه پاسپورتتون اينجا باشد شايد ويزا نامبر به شما برسد
مي خواستم از دوستانم بپرسم اين يعني چه؟ ديگه ما شانسي نداريم؟
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
(2014-08-26 ساعت 01:47)pedox نوشته:  سلام دوستان منتظر من در كانادا زندگي مي كنم و با همسرم ٩٠ روز منتظريم كه كلير بشيم امروز توسط پست نامه اي بدستمان رسيد از سفارت كه گفته بود متاسفانه ويزا نامبر تمام شده و شما در ليست انتظار هستيد و پيشنهاد ميكنيم كه پاسپورتتون اينجا باشد شايد ويزا نامبر به شما برسد
مي خواستم از دوستانم بپرسم اين يعني چه؟ ديگه ما شانسي نداريم؟

هم با شما مکاتبه داشتن و هم اینکه گفتن پاستون را بیارین ، اونوقت شما نگران هم هستین؟؟؟!!!!!
کل سپتامبر هم هنوز داریمSmile
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، m_nikparvaz ، محبت ، mizan ، pari pariaaa ، soli asali ، nasim ، nedaba ، pari pari ، EmJay ، reasonable
سلام
اومدم و خواستم یه متن بذارم تا همچنان امیدواری بدم هم به خودم و هم به شما اما جمله م نمیاد چند صفحه رو که خوندم حالم گرفته شد همیشه فقط ناامیدی بود و لازم بود امید و زنده کرد اما الان بحث امید نیست اینجا رو غم گرفته فقط یه چیز به ذهنم رسید بگم:
دوستتون دارم همین
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان