کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 01:07)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 01:00)shirin_n نوشته:  دوستان يه همفكري
يكي از دوستان من چند سال پيش تو سفارت ايتاليا تو ايران كار ميكرد و از كاراي سفارت خوب خبر داره
به نظرتون بهش بگم يه تماسي با سفارت انكارا بگيره ؟ چون هم خيلي راحت ميتونه انگليسي حرف بزنه هم اينكه نميدونم عقلم به جايي قد نميده خسته شدم از انتظار ٢٠٠ روز منتظر بودم و هيچ

با احترام
چی از این بهتر..............
اگر امکانش باشه که بتونه رابط خاصی هم پیدا کنه که دیگه عالیه
یه خانم توی سفارت آنکارا بود( تپل و جوان حدود30 ساله)شایدم بیشتر
پشت باجه ها نبود و به نظرم از پرسنل انتظامات توی سالن انتظار بود. من که رفتم داخل سالن، سلام و علیکی با ما داشت و شماره از دستگاه گرفت و به من داد
خیلی روان فارسی صحبت میکرد
ترکی و انگلیسی هم صحبت میکرد ولی لهجه فارسیش، خیلی وطنی بود
به نظر من ایرانی بود، شاید بشه با اون ارتباط برقرار کرد
تا نظر دوستان چی باشه

اين خانم افغاني است.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: nedaba ، niki88 ، pari pari ، اسفند89 ، mizan
چرا هیچکس از دوستانی که میگن بهشون ایمیل زدن که کلیر شدن متن ایمیل رو نمیزارن تا بقیه بچه ها ببینند؟ از دوستان عزیزی که به دوستانشون ایمیل زده شده خواهش میکنم متن ایمیل رو از دوستاشون بگیرن و در اختیار بقیه دوستان هم بزارند
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: abbas09 ، sami8000 ، nedaba ، zaheri ، majid_eng ، soli asali ، mizan ، pari pariaaa ، nazanin fatemi
(2014-08-26 ساعت 10:44)reza3035 نوشته:  چرا هیچکس از دوستانی که میگن بهشون ایمیل زدن که کلیر شدن متن ایمیل رو نمیزارن تا بقیه بچه ها ببینند؟ از دوستان عزیزی که به دوستانشون ایمیل زده شده خواهش میکنم متن ایمیل رو از دوستاشون بگیرن و در اختیار بقیه دوستان هم بزارند
بله بنده هم موافق نظر آقا رضا هستم الان چند روزه بحث این ایمیل هستش ولی کسی تا حالا متن ایمیل و نذاشته...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: nedaba ، reza3035 ، zaheri ، soli asali ، amir rad ، nazanin fatemi
ادرس ایمیل سفارت ابوظبی را دوستان لطف می کنند من یک ایمیل بفرستم
ممنون
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
احتمالش هست میخوان یک ضربیها رو بدن بعد بیان سراغ ماها که اپ خوردیم به خدا ما گناه داریم خیلی مظلوم واقع شدیم و شرایط الان خیلی ناعادلانست این همه انتظار سخت استرس از تموم شدن زمان خراب شدن سیستم که ما باید زجرشو تحمل کنیم امیدوارم اخرش خوب باشه از ته دل از خدای بزرگ میخوام درست بشه و یه نور امید بتابه به این تاپیک
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
(2014-08-26 ساعت 10:31)komboze نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 10:15)spv نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 09:38)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 09:29)spv نوشته:  [quote='Morteza1350' pid='540903' dateline='1408995964']
ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت
[/quote
من موافقم اگر خواستین خبر گنید منم میام من ویزام گرفتم اماده ام
در ضمن اگر تنها هستید چون کرایه هتل کمتر میشه

يه هفته ديگه همه با هم ميريم Wink
میگم می خواهید من یک هتل کامل برای 20 روز بوک کنم خیالمون راحت با تمام امکانات رفاهی و سالن اجتماعات
بریم اونجا در کنار هم هوراااااااااا حال می ده شبها هم جمع می شیم دعا می کنیم
واقعا امکان پذیره دوست عزیز؟اگه باشه من پا هستم.اگه مایلی شمارتو تو پیام خصوصی بذار یا من شمارمو بذارم با هم تماس بگیریم.
چرا که نه من اماده ام چند ماهی ام هست مسافرت نرفتم هم فال هم تماشا شمارتون را بدین بزنگم داش
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
تلفنهای ابوظبی دیگه حتی به اپراتورم وصل نمیشه !!!
همه راههای ارتباطی رو بستن ؟!؟
ایمیلا رو هم که جواب نمیدن...
خدایا خودت راه حلی جلوی پامون بذار...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-26 ساعت 10:37)soli asali نوشته:  کی مثل منه ؟
شبها خوابش نمیبره ! صبح ها تو اداره آروم قرار نداره !
میشینم پشت میز 2 دقیقه بعد بلند میشم! کلافه ام !
میام اینجا ریفرش میکنم . میرم اطاق بقلی ، میام !
اینقدر آب و چایی خوردم همینجری الکی بدونه اینکه تشنه باشم، ترکیدم !
روحا پکیدم ! خدایا برسون

آب و چایی هم دیگه نمیسازه بهم،تمام دستگاه عصبی و گوارشم طغیان کرده!
بزن ماشینو کنار ، میخوام تمام آرزوهامو بالا بیارم ...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
روحا پکیدم ! خدایا برسون

منم مثا شمام.اصلا دلم نمی خواد کاری انجام بدم.فقط دوست دارم یه جا بشینم یه دفعه خبر خوب بهم بدن.همه چیز بی معنی شده.خیلی وقته از ته دل نخندیدم.همش فکر می کنم مگه می شه در بالاترین خوش شانسی یه دفعه بد شانسی بیاریم.کاشکی خوب تموم شه
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
(2014-08-26 ساعت 10:53)spv نوشته:  ادرس ایمیل سفارت ابوظبی را دوستان لطف می کنند من یک ایمیل بفرستم
ممنون

دوست عزیز به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: spv ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 10:58)نام کاربری somi نوشته:  
روحا پکیدم ! خدایا برسون

آب و چایی هم دیگه نمیسازه بهم،تمام دستگاه عصبی و گوارشم طغیان کرده!
بزن ماشینو کنار ، میخوام تمام آرزوهامو بالا بیارم ...
اما حال و روز من دلم میخواهد فقط بخوابم بیدار که میشوم همه این روزها کابوس باشد مهاجرسرا پر از هورا باشد بچه ها دنبال چمدان بستن باشند باهم قرار بگذاریم آن طرف همدیگر ببینیم
خدایا یعنی میشه اینجا پر از هورا بشه خدایا خواهش میکنم
من دلم شادی دوستانم را میخواهد
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
خداوندا: سلامت - شادمانی - بهروزی - و امید و توان برای رقم زدن فردایی بهتر عطا فرما. (حتی المقدور ویزا رو هم در لیست قرار بده Smile Cool )
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
(2014-08-26 ساعت 11:09)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 10:58)نام کاربری somi نوشته:  

آب و چایی هم دیگه نمیسازه بهم،تمام دستگاه عصبی و گوارشم طغیان
اما حال و روز من دلم میخواهد فقط بخوابم بیدار که میشوم همه این روزها
دوستان نبود 8 روز دیگه هورا بکشیم ؟
بابا شما ها چرا اینقدر استرس دارید بالاخره یا خودش میاد یا نامش میاد یا ویزاش میاد یا سپتامبر تموم میشه Big Grin ولی 8 روز دیگه صبر کنید ببینیم چی میشه درست میشه، تا حالا فکر کردید که اگر این ویزا ها رو ندن چه آدمای خوبی رو از دست دادن ؟ فک کنم خودشون هم الان تو استرس هستن Tongue
تشکر کنندگان: REZAMBI ، دياكو ، spv ، milad.m1986 ، ffrfar ، soli asali ، abbas09 ، teacherm ، pari pari ، محبت ، mizan ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 07:35)Morteza 2014 نوشته:  میگن ویزا کافی برای صدور موجود نیست ..

خواهش میکنم یک اطلاعی راجع به این قضیه بدهید.. با سپاس فراوان

8 hours ago

USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)

دوست عزیز،

از اینکه با ما تماس گرفته اید سپاسگزاریم. برا ساس قوانین، ۵٠ هزار روادید برای قرعه کشی صادر می شود، اما از آنجاییکه این احتمال وجود دارد که برخی از کسانی که جزو ۵٠ هزار نفر اول انتخاب شده اند، واجد شرایط لازم برای دریافت روادید نبوده و یا خود پروسه دریافت روادیدیشان را دنبال نکنند تعداد انتخاب شدگان به بیش از رقم ۵٠هزار نفر برسد. این بدان معنی است که اعلام شماره تاییدیه به معنی وجود روادید نیست و ممکن است تعداد پنجاه هزار ویزای اقامتی دائم به انتها برسد. 

در هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود. پس از صدور تمامی۵٠ هزار روادید، برنامه قرعه کشی آن سال به پایان میرسد. عموماً صدور روادیدها تا پیش از سپتامبر پایان می پذیرد. تحت هیچ شرایطی پس از نیمه شب ٣٠ سپتامبر به وقت شرق آمریکا هیچگونه روادیدی برای برنامه قرعه کشی صادر نخواهد شد.متقاضیانی در قرعه کشی برنده میشوند بایستی آماده باشند تا در اسرع وقت برای شروع فرآیند اخذ روادید اقدام نمایند. انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت. فقط ۵٠هزار نفر اولی که در قرعه کشی برنده و واجد شرایط شناخته شده باشند ویزا دریافت خواهند کرد. 

ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.

امیدواریم این مطالب توانسته باشد پاسخگوی پرسشتان باشد. 

موفق باشید. 
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه ایالات متحده
اینرو تو ی تاپیک های 2015 ای ها هم بگذارید تا بدونن سهمیه ماهیانه هست و اشتباه نکنند فکر کنند اگه مثلا سایت انکارا نوشته تا سه ماه دیگه مهلت دارین ویزا رو بگیرین واقعا همینطوره
تشکر کنندگان: soli asali ، sal0811 ، mizan ، pari pari ، nasim ، pari pariaaa ، nedaba
با سلام
دوستان لطفا زود کلیر بشید من دلم یه عالمه خوشحالی میخواد Big Grin
هر دفعه به عشق دیدن کلیر شدن شما میام اینجا Rolleyes
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: sal0811 ، soli asali ، milad.m1986 ، manamilad ، sonyz2 ، mizan ، teacherm ، pari pari ، nasim ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان