کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 10:55)abbas09 نوشته:  احتمالش هست میخوان یک ضربیها رو بدن بعد بیان سراغ ماها که اپ خوردیم به خدا ما گناه داریم خیلی مظلوم واقع شدیم و شرایط الان خیلی ناعادلانست این همه انتظار سخت استرس از تموم شدن زمان خراب شدن سیستم که ما باید زجرشو تحمل کنیم امیدوارم اخرش خوب باشه از ته دل از خدای بزرگ میخوام درست بشه و یه نور امید بتابه به این تاپیک
دوست عزیز تصور کن تو یه تاریخ یه نفر میره مصاحبه و شرایط یک ضرب بودن رو داره، و همون روزم یک کیسی که مثلاً 10 ماهه منتظر کلیر شدنه ، کلیر شه.
حالا شما آفیسر، چه اولویتی داره اون یک ضربی به اون کلیر شده ؟؟
حرف شما بر اساس یه شواهدی درسته ها (تماسای ابوظبی ، ویزا دادن یه یک ضربیا تو همه سفارتا )
هر تحلیلی که میکنیم لعنتی یه نقیضی داره. نمیدونم چی بگم. فقط باید صبر کردو دید چی میشه. ایشالا که واسه همه ما بهترین اتفاق میوفته.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، sonyz2 ، Farnoodh ، majid_eng ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 11:42)lida55 نوشته:  مدیر پیشکسوت به بچه ها راهنمایی کنین این ماه اخر چه کنند برن به سفارتهامنتظر کلیر شن چه کنن؟

دوست عزيز من مدير پيشكسوت نيستم. اما فكر ميكنم ماه آخر هم مثل ساير ماه ها بايد منتظر اعلام در سايت باشيم و سريعا. براي گرفتن ويزا اقدام كنيم. اگر شما توان مالي و وقت كافي براي اقامت يكماه در كشور مربوطه به سفارتتان را داريد اين گزينه برايتان كاربردي است. اما مطمئناً تا زمانيكه در سايت يا از طريق ايميل يا حتي تلفني به سفارت خوانده نشده باشيد حضور فيزيكي شما بي فايده است. اين نظر شخصي من است. اساتيد بهتر راهنمايي ميكنند
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، abbas09 ، manamilad ، soli asali ، sonyz2 ، mizan ، pari pari ، amir rad ، pari pariaaa ، nedaba
8 hours ago

USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)

دوست عزیز،

از اینکه با ما تماس گرفته اید سپاسگزاریم. برا ساس قوانین، ۵٠ هزار روادید برای قرعه کشی صادر می شود، اما از آنجاییکه این احتمال وجود دارد که برخی از کسانی که جزو ۵٠ هزار نفر اول انتخاب شده اند، واجد شرایط لازم برای دریافت روادید نبوده و یا خود پروسه دریافت روادیدیشان را دنبال نکنند تعداد انتخاب شدگان به بیش از رقم ۵٠هزار نفر برسد. این بدان معنی است که اعلام شماره تاییدیه به معنی وجود روادید نیست و ممکن است تعداد پنجاه هزار ویزای اقامتی دائم به انتها برسد. 

در هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود. پس از صدور تمامی۵٠ هزار روادید، برنامه قرعه کشی آن سال به پایان میرسد. عموماً صدور روادیدها تا پیش از سپتامبر پایان می پذیرد. تحت هیچ شرایطی پس از نیمه شب ٣٠ سپتامبر به وقت شرق آمریکا هیچگونه روادیدی برای برنامه قرعه کشی صادر نخواهد شد.متقاضیانی در قرعه کشی برنده میشوند بایستی آماده باشند تا در اسرع وقت برای شروع فرآیند اخذ روادید اقدام نمایند. انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت. فقط ۵٠هزار نفر اولی که در قرعه کشی برنده و واجد شرایط شناخته شده باشند ویزا دریافت خواهند کرد. 

ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.

امیدواریم این مطالب توانسته باشد پاسخگوی پرسشتان باشد. 

موفق باشید. 
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه ایالات متحده
[/quote]

دوستان لطفا به عبارت زیر توجه نمایید :

عموماً صدور روادیدها تا پیش از سپتامبر پایان می پذیرد. تحت هیچ شرایطی پس از نیمه شب ٣٠ سپتامبر به وقت شرق آمریکا هیچگونه روادیدی برای برنامه قرعه کشی صادر نخواهد شد

با این اوصاف احتمالا این پروسه را باید پایان یافته دونست.
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، miladfr12 ، nedaba
از خاله سارا خبری نیست؛ قرار بود از ایروان برامون خبر بده...
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، sonyz2 ، mizan ، pari pari ، nedaba
آنكارا يه حركتي بكن تورو خدا!!!! من ويزامونو ميخوامSad(((((چرا سفارت آنكارا علايم حياتي نداره؟!چي كار ميكنن

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: manamilad ، Touraj2014 ، soli asali ، banafsh14 ، REZAMBI ، sonyz2 ، abbas09 ، mizan ، pari pari ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 09:07)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 08:30)teacherm نوشته:  من خودم دیگه از گفتن جملات امید بخش خسته شدم. از شیره مالیدن سر خودم که واستا هفته بعد ماه بعد سه اگوست سیزده اگوست پنج سپتامبر خسته شدم. ولی این جمله تو متن بالا شاید امیدواری باشه: هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود.
امیدوارم اپدیتهای این ماه برای تعیین سهمیه دقبق سپتامبر باشه تا ویزا نامبر کافی اختصاص بدن. امیدوارم. هنوزم امیدوارم. اونجایی که امید تموم میشه ایمان شروع میشه. من ایمان دارم که ویزا میگیرم. بیاین همه مون ایمان داشته باشیم
پنج شنبه که به دوستای من زنگ زدند که پاسشون رو یک شنبه بیارن، دوستام ازشون خواهش کردند که اگه امکان داره دیرتر برن تا مدیکال جدید انجام بدن ولی سفارت قبول نکرده و گفته این ویزاها مربوط به اگوسته و حتما باید سریعا صادر باشه...همونجور که تو سیس دیدین خیلی زود هم صادر کردند!
نمیخوام امید الکی بدم ولی شاید سهمیه جداگانه ای برای سپتامبر در نظر گرفته باشن و با اون اپدیت های مکرر خولستند امار متقاضیان رو دقیق در بیارند...

دقیقا دقیقا. منم عین مامان خانم دلم میخاد این کابوس تموم شده. منم دقیقا مثل سولی عزیز شبا بیدارم و صبح ها اروم قرار ندارم. تازه من یه کوچولو یه ساله دارم که تازه زبون باز کرده و با هر شیرین زبونیش با غم به نگاه پر از شادیش نگاه میکنم و از ته دل میخام که بتونم خوشبختش کنم.
اصا نمیدونم چرا از امروز صبح یه حس خوبی دارم. دیشب تاصبح خیلی فکر کردم. همه ماجراهارو تحلیل کردم و به نتیجه شما رسیدم. کسی چه میدونه. ولی ممکنه یه سپتامبر آروم تو راه باشه. دیگه هیچ جادویی نمیخام. آگوست جادویی اومد. ما همه آپدیت شدیم. بعد ازون جولای خسته کننده. همه ته دلامون میدونیم که کلیر شدیم. پس منتظر سپتامبر آروم میمونیم. من خیلی خیلی خیلی دلم روشنه. برا همتون آرزوی شادی کردم. یه مااااه خیلی زمانه. یاد اون جمله هادی ساعی بیفتید که گفت تو سه ثانیهشکست رو به قهرمانی المپیک تبدیل کردم.
هرکس با من مخالفه حق داره. میدونم حق داره تو دلش فحش بده. متنفر باشه از دلداری. اما اما من به انرژی همتون نیاز دارم. ما به انرژی هم نیاز داریم.
ما فقط یه ماه وقت داریم. بعدش میتونیم ده سال غر بزنیم. این یه ماه اصلا به دلتون بد راه ندید. آقایون. خانوما. لطفا لطفا لطفا
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
بچه ها

هر چی زنگ می زنم سفارت ایروان می ره روی یه اپراتور مسخره .... خودتون برین گوش بدین حتما

شما هم اگه می توونین یه زنگ به سفارت ها و حتی یو اس ای بزنین. اخرین تیر های ماست . به قرعان کم آوردم دیگه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
فکر کنم همه سفارت ها منتظرن من کلیر بشم تا به بقیه ویزا بدن Tongue خدا رو چی دیدید ممکنه به خاطر یکی همه ویزا ها رو خدا نگه داشته باشه Tongue نمیخوام کسی رو اذیت کنم ها ولی ممکنه یکی از اون یک نفر خود شما باشید ها ، پس زیاد غر نزنید.
اینم از انرژی مثبت من +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: sonyz2 ، milad.m1986 ، soli asali ، pari pari ، 20142ddc ، pari pariaaa ، niki88 ، nazanin fatemi ، nedaba
خداوندا: سلامت - شادمانی - بهروزی - و امید و توان برای رقم زدن فردایی بهتر عطا فرما. (حتی المقدور ویزا رو هم در لیست قرار بده Smile Cool )
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: meisamgh1362 ، teacherm ، soli asali ، pari pari ، 20142ddc ، pari pariaaa ، nedaba
سلام پس لطفا پاس من هم ببرید!
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
سلام دوستان
الان حدود 1350 عدد از ویزاهای ایرانیها مونده.
آمار50000 ویزا بر اساس مجموع سهمیه هر کشور گرفته میشه.
رسیدن به مرز 50000 ویزا یعنی باید از سهمیه ایران به بقیه کشورها داده باشند.که خیلی بعیده!
طبق جدول سیس اول آگوست 2014:
40535 ویزا در سراسر دنیا صادر شده هنوز 9465 ویزا مونده.
پس نگران نباشید.در عرض 25 روز نمیتونند 9000 تا ویزا صادر کرده باشند.چون سیستم صدور ویزا مشکل داشت.
فقط باید صبر کرد تا ببینیم چی میشه

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-26 ساعت 10:37)soli asali نوشته:  کی مثل منه ؟
شبها خوابش نمیبره ! صبح ها تو اداره آروم قرار نداره !
میشینم پشت میز 2 دقیقه بعد بلند میشم! کلافه ام !
میام اینجا ریفرش میکنم . میرم اطاق بقلی ، میام !
اینقدر آب و چایی خوردم همینجری الکی بدونه اینکه تشنه باشم، ترکیدم !
روحا پکیدم ! خدایا برسون
آخ آخ آخ سولي ،
يهو ياد اون روزا افتادم كه همه دنبالت بوديم كه يدفعه ٣٠ نفر و سبز كني Sad
يادش گرامي و روحش شاد
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: khor_maah ، soli asali ، milad.m1986 ، manamilad ، pari pari ، maryam_a ، sonyz2 ، mizan ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 12:24)nasim نوشته:  بچه ها

هر چی زنگ می زنم سفارت ایروان می ره روی یه اپراتور مسخره .... خودتون برین گوش بدین حتما

شما هم اگه می توونین یه زنگ به سفارت ها و حتی یو اس ای بزنین. اخرین تیر های ماست . به قرعان کم آوردم دیگه

يكي از ايروان ي خبر بگيره
داره چيكار ميكنه اخه ١ سال

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 12:45)Behzad_alonee نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 12:24)nasim نوشته:  بچه ها

يكي از ايروان ي خبر بگيره
داره چيكار ميكنه اخه ١ سال

20 feb

خودم ديت به كار شدم
يكي از دوستام ايروان زندگي مي كنه ليدر تور هست
زنگ زدم بهش گفت جواب تلفن كه كلا نميدن
ولي الان ٢،٣ هفته ميشه كه مشتري واسش مياد ميرن سفارت و كارشون انجام ميشه
ولي هيچ كدوم لاتاري نبودن
ازدواج و دانشجويي بودن
لاتاري خيلي وقته كسي نيومده

20 feb
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، pari pari ، nasim ، nazanin fatemi ، nedaba
دوستان
کسی از این سرویس های ویزا پیک آپ استفاده کرده؟
واقعا این شرکت ها کارشونو درست انجام می دن؟
سفارت پاسپورتها رو ازشون می گیره؟
نمی گه خود برنده کیس بیاد؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: pari pari ، sonyz2 ، nazanin fatemi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان