کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تا پریروز روزها این برق و باد رد میشدن و زود زود فردا میشد...
الان نمیدونم چی شده روزها قفل شدن هر روز 100 روز میگذره!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، afra198، azri، babak80242، Blackcat، ebi1988، eng.civil.81، Farnoodh، hosseinmm، kamranh، k_nastaran، Lamiya، mahan L، marzban1360، masoudyara، MVAHIDUS، nayab، nedaba، niki88، peymanpakd، razasal90، REZAMBI، shahram a، shazad، shiraz mamali، shirin_n، siavash877، SOHEIL52، sonyz2، Touraj2014، مامان خانم، احسان باحال، رضا2015، عراقی، 4 کاربر مخفی، 3 مهمان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، nasim ، nedaba ، pari pari
دوستان کسی می دونه اگه ویزا نامبر ندارن ( به قول سفارت تو ایروان) پس چرا همچنان دعوت به مصاحبه می کنن؟ ؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، taleghani ، nedaba ، pari pari ، zaheri
(2014-08-26 ساعت 09:09)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 08:43)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 08:16)REZAMBI نوشته:  خوب اين تكرار قانون كليه و بيانگر اينكه امسال چه اتفاقي افتاده يا خواهد افتاد نيست و دقيقا هم نوشته اگر واجد شرايط باشي خواهي گرفت.
من فكر ميكنم با توجه به نياز سفارتهاي مختلف نسبت به تعداد پرونده ها، به صورت ماهيانه ويزا نامبر سهميه داده ميشه ، براي ماه آگوست درخواستي كه داده شده بود به علت مشكل صدور و خرابي سيستم نتونستن تامين كنن و سهميه ماه قبل به صورت تجمعي با درخواست ماه سپتامبر به سفارتها داده ميشه و پرونده هاي كلير شده به ترتيب اعلام ميشن براي دريافت ويزا حالا اگر كسي وسط سپتامبر كلير بشه قبلا جزو سهميه ماه نبوده ولي اگر زود بره ويزاي اوني كه قبلش اعلام كردن ولي هنوز نرفته بگيره رو ميگيرهههههههههههه Big Grin

سلام دوست من
بازم ازون جمله ها گفتين كه اين همه گفتيم نگين؟
مگه صف نونواييه كه هركي زودتر بره ميگيره؟
خواهش ميكنم از گفتن مواردي كه صرفاً نظر شخصيه و ازش اطمينان كامل ندارين جداً خودداري كنين!
اگرم فكر ميكنين درسته حتماً منبع گفته تونو هم ذكر كنين!
شاد باشين.

عزيز دل برادر خدمت شما عرض ميكنم شما و بنده در سفارت يه كد هستيم با هر اسمي كه باشيم ، صف نونوايي نيست ولي كسي عاشق چشم و ابروي منو شما نيست كه منتظر بمونه كه آيا بنده تشريف مي برم ويزامو بگيرم يا نه .
اونا كاراشون با آماره و براي همين هم هست كه ميگن "پيشنهاد ميشود در صورت كلير شدن هر چه زودتر جهت دريافت ويزا اقدام فرماييد " .
حالا خود دانيد نمي تونم منبع معرفي كنم چون كسي كه خودش اين كارس گفته.
ولي به هر حال شما مخالفتت رو اعلام كردي ما هم انتقاد پذير هستيم هر كس با حرف من احساس خوبي داره يه تشكر بزنه .Big Grin

مشکل اینه که کسی کلیر نمی شه.
بعضی ها همینطوری حدس می زنن کلیر شدن چون مثلا توی آگوست چند بار پشت سر هم آپ شدن!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، nedaba
یه سوال داشتم اگه این نبود ویزا نامبر تا آخر سپتامبر ادامه پیدا کنه تکلیف چیه؟ باقیمانده سهمیه ایران از بین میره؟ چون دلیلی برای نبود ویزا نامبر اعلام نمیکنن، اون خرابی سیستمشون هم معلوم نیس کی درست بشه!
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari ، mizan
(2014-08-26 ساعت 09:51)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 09:09)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 08:43)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 08:16)REZAMBI نوشته:  خوب اين تكرار قانون كليه و بيانگر اينكه امسال چه اتفاقي افتاده يا خواهد افتاد نيست و دقيقا هم نوشته اگر واجد شرايط باشي خواهي گرفت.
من فكر ميكنم با توجه به نياز سفارتهاي مختلف نسبت به تعداد پرونده ها، به صورت ماهيانه ويزا نامبر سهميه داده ميشه ، براي ماه آگوست درخواستي كه داده شده بود به علت مشكل صدور و خرابي سيستم نتونستن تامين كنن و سهميه ماه قبل به صورت تجمعي با درخواست ماه سپتامبر به سفارتها داده ميشه و پرونده هاي كلير شده به ترتيب اعلام ميشن براي دريافت ويزا حالا اگر كسي وسط سپتامبر كلير بشه قبلا جزو سهميه ماه نبوده ولي اگر زود بره ويزاي اوني كه قبلش اعلام كردن ولي هنوز نرفته بگيره رو ميگيرهههههههههههه Big Grin

سلام دوست من
بازم ازون جمله ها گفتين كه اين همه گفتيم نگين؟
مگه صف نونواييه كه هركي زودتر بره ميگيره؟
خواهش ميكنم از گفتن مواردي كه صرفاً نظر شخصيه و ازش اطمينان كامل ندارين جداً خودداري كنين!
اگرم فكر ميكنين درسته حتماً منبع گفته تونو هم ذكر كنين!
شاد باشين.

عزيز دل برادر خدمت شما عرض ميكنم شما و بنده در سفارت يه كد هستيم با هر اسمي كه باشيم ، صف نونوايي نيست ولي كسي عاشق چشم و ابروي منو شما نيست كه منتظر بمونه كه آيا بنده تشريف مي برم ويزامو بگيرم يا نه .
اونا كاراشون با آماره و براي همين هم هست كه ميگن "پيشنهاد ميشود در صورت كلير شدن هر چه زودتر جهت دريافت ويزا اقدام فرماييد " .
حالا خود دانيد نمي تونم منبع معرفي كنم چون كسي كه خودش اين كارس گفته.
ولي به هر حال شما مخالفتت رو اعلام كردي ما هم انتقاد پذير هستيم هر كس با حرف من احساس خوبي داره يه تشكر بزنه .Big Grin

مشکل اینه که کسی کلیر نمی شه.
بعضی ها همینطوری حدس می زنن کلیر شدن چون مثلا توی آگوست چند بار پشت سر هم آپ شدن!

من كاري با حدس و گمان ندارم ولي چيزي كه اطمينان دارم اينه كه اگر كسي تا زمان درخواست سفارت جهت دريافت ويزا نامبر سپتامبر كلير شده باشه (اگر سيستم خراب نشه ) به ازاي هر نفر يكي به درخواست اضافه ميشه و در ليست آپديت سفارت اعلام ميشه جهت دريافت ويزا ...راستي من شادم Smile
تشکر کنندگان: majid_eng ، nedaba ، pari pari ، teacherm ، mizan
خدايا :
تمام تشكر هاي منو از من بگير
تمام رتبه هامو برات قرباني مي كنم
در ولايت كفر نماز ميخونم روزه ميگيرم
اونور آب لب به حرام نميزنم
اطمينان دارم در آن ولايت به تو نزديكتر خواهم بود
اصلا اختار 100% به من بده
از مهاجرسرا محرومم كن
جان مرا بگير اما ................................................................................ ويزاي مرا از نگير
.
.
.
راستي چرا تو اين شكلكها گريه نداره ؟! اينجا كه همه دارن گريه ميكنن !!!!!
تشکر کنندگان: zzarin ، nasim ، Hassan2014 ، arash1392 ، nedaba ، حلما ، mizan
دوستان من متوجه فشار های روی شما هستم و لطفا جلو خودتون رو بگیرید و از گذاشتن پستهای سیاسی خودداری کنید.
متاسفانه نشد،
(2014-08-26 ساعت 10:11)shahryar7021 نوشته:   دوستان من متوجه فشار های روی شما هستم و لطفا جلو خودتون رو بگیرید و از گذاشتن پستهای ۳۰ یا C خودداری کنید.

شهريار جان كنترلم رو از دست ندادم به خدا Smile
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، nedaba ، pari pari ، mizan
(2014-08-26 ساعت 10:13)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 10:11)shahryar7021 نوشته:   دوستان من متوجه فشار های روی شما هستم و لطفا جلو خودتون رو بگیرید و از گذاشتن پستهای ۳۰ یا C خودداری کنید.

شهريار جان كنترلم رو از دست ندادم به خدا Smile

WinkWink
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 09:38)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 09:29)spv نوشته:  [quote='Morteza1350' pid='540903' dateline='1408995964']
ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت
[/quote
من موافقم اگر خواستین خبر گنید منم میام من ویزام گرفتم اماده ام
در ضمن اگر تنها هستید چون کرایه هتل کمتر میشه

يه هفته ديگه همه با هم ميريم Wink
میگم می خواهید من یک هتل کامل برای 20 روز بوک کنم خیالمون راحت با تمام امکانات رفاهی و سالن اجتماعات
بریم اونجا در کنار هم هوراااااااااا حال می ده شبها هم جمع می شیم دعا می کنیم
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali ، majid_eng ، mahan L ، nedaba ، poem ، pari pari ، nazanin fatemi
(2014-08-26 ساعت 10:15)spv نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 09:38)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 09:29)spv نوشته:  [quote='Morteza1350' pid='540903' dateline='1408995964']
[/quote

يه هفته ديگه همه با هم ميريم Wink
میگم می خواهید من یک هتل کامل برای 20 روز بوک کنم خیالمون راحت با تمام امکانات رفاهی و سالن اجتماعات
بریم اونجا در کنار هم هوراااااااااا حال می ده شبها هم جمع می شیم دعا می کنیم
واقعا امکان پذیره دوست عزیز؟اگه باشه من پا هستم.اگه مایلی شمارتو تو پیام خصوصی بذار یا من شمارمو بذارم با هم تماس بگیریم.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
[/quote

بچه های مجرد برای کاهش هزینه اقامت میتونید برید پانسیون علی هندی. میدون بنی یاس نزدیک مترو شبی ۵۰ درهم
تو سفر به امارات توضیح دادم راجع بهش.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
دوست عزيز در جريان باشيد كه به دوست من اول ايميل زدند و دو روز بعد هم زنگ زدن بره ويزاش رو بگيره چون شامل يك ضرب بوده و چون در زمان مصاحبه سيستم صدور ويزا خراب بوده نتونستند ويزا بدند حالا يه تلفن هم بعد ايميل زدند بهشون
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، banafsh14 ، nazanin fatemi
کی مثل منه ؟
شبها خوابش نمیبره ! صبح ها تو اداره آروم قرار نداره !
میشینم پشت میز 2 دقیقه بعد بلند میشم! کلافه ام !
میام اینجا ریفرش میکنم . میرم اطاق بقلی ، میام !
اینقدر آب و چایی خوردم همینجری الکی بدونه اینکه تشنه باشم، ترکیدم !
روحا پکیدم ! خدایا برسون
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 11 مهمان