کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 07:35)Morteza 2014 نوشته:  میگن ویزا کافی برای صدور موجود نیست ..

خواهش میکنم یک اطلاعی راجع به این قضیه بدهید.. با سپاس فراوان

8 hours ago

USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)

دوست عزیز،

از اینکه با ما تماس گرفته اید سپاسگزاریم. برا ساس قوانین، ۵٠ هزار روادید برای قرعه کشی صادر می شود، اما از آنجاییکه این احتمال وجود دارد که برخی از کسانی که جزو ۵٠ هزار نفر اول انتخاب شده اند، واجد شرایط لازم برای دریافت روادید نبوده و یا خود پروسه دریافت روادیدیشان را دنبال نکنند تعداد انتخاب شدگان به بیش از رقم ۵٠هزار نفر برسد. این بدان معنی است که اعلام شماره تاییدیه به معنی وجود روادید نیست و ممکن است تعداد پنجاه هزار ویزای اقامتی دائم به انتها برسد. 

در هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود. پس از صدور تمامی۵٠ هزار روادید، برنامه قرعه کشی آن سال به پایان میرسد. عموماً صدور روادیدها تا پیش از سپتامبر پایان می پذیرد. تحت هیچ شرایطی پس از نیمه شب ٣٠ سپتامبر به وقت شرق آمریکا هیچگونه روادیدی برای برنامه قرعه کشی صادر نخواهد شد.متقاضیانی در قرعه کشی برنده میشوند بایستی آماده باشند تا در اسرع وقت برای شروع فرآیند اخذ روادید اقدام نمایند. انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت. فقط ۵٠هزار نفر اولی که در قرعه کشی برنده و واجد شرایط شناخته شده باشند ویزا دریافت خواهند کرد. 

ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.

امیدواریم این مطالب توانسته باشد پاسخگوی پرسشتان باشد. 

موفق باشید. 
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه ایالات متحده

خوب اين تكرار قانون كليه و بيانگر اينكه امسال چه اتفاقي افتاده يا خواهد افتاد نيست و دقيقا هم نوشته اگر واجد شرايط باشي خواهي گرفت.
من فكر ميكنم با توجه به نياز سفارتهاي مختلف نسبت به تعداد پرونده ها، به صورت ماهيانه ويزا نامبر سهميه داده ميشه ، براي ماه آگوست درخواستي كه داده شده بود به علت مشكل صدور و خرابي سيستم نتونستن تامين كنن و سهميه ماه قبل به صورت تجمعي با درخواست ماه سپتامبر به سفارتها داده ميشه و پرونده هاي كلير شده به ترتيب اعلام ميشن براي دريافت ويزا حالا اگر كسي وسط سپتامبر كلير بشه قبلا جزو سهميه ماه نبوده ولي اگر زود بره ويزاي اوني كه قبلش اعلام كردن ولي هنوز نرفته بگيره رو ميگيرهههههههههههه Big Grin
من خودم دیگه از گفتن جملات امید بخش خسته شدم. از شیره مالیدن سر خودم که واستا هفته بعد ماه بعد سه اگوست سیزده اگوست پنج سپتامبر خسته شدم. ولی این جمله تو متن بالا شاید امیدواری باشه: هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود.
امیدوارم اپدیتهای این ماه برای تعیین سهمیه دقبق سپتامبر باشه تا ویزا نامبر کافی اختصاص بدن. امیدوارم. هنوزم امیدوارم. اونجایی که امید تموم میشه ایمان شروع میشه. من ایمان دارم که ویزا میگیرم. بیاین همه مون ایمان داشته باشیم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
امروز چه شوددددددددددددددددد Big Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: majid_eng ، taleghani ، Touraj2014 ، قصه گو ، آيلار ، Hassan2014 ، soli asali ، banafsh14 ، nedaba ، pari pari ، mizan
(2014-08-26 ساعت 08:16)REZAMBI نوشته:  خوب اين تكرار قانون كليه و بيانگر اينكه امسال چه اتفاقي افتاده يا خواهد افتاد نيست و دقيقا هم نوشته اگر واجد شرايط باشي خواهي گرفت.
من فكر ميكنم با توجه به نياز سفارتهاي مختلف نسبت به تعداد پرونده ها، به صورت ماهيانه ويزا نامبر سهميه داده ميشه ، براي ماه آگوست درخواستي كه داده شده بود به علت مشكل صدور و خرابي سيستم نتونستن تامين كنن و سهميه ماه قبل به صورت تجمعي با درخواست ماه سپتامبر به سفارتها داده ميشه و پرونده هاي كلير شده به ترتيب اعلام ميشن براي دريافت ويزا حالا اگر كسي وسط سپتامبر كلير بشه قبلا جزو سهميه ماه نبوده ولي اگر زود بره ويزاي اوني كه قبلش اعلام كردن ولي هنوز نرفته بگيره رو ميگيرهههههههههههه Big Grin

سلام دوست من
بازم ازون جمله ها گفتين كه اين همه گفتيم نگين؟
مگه صف نونواييه كه هركي زودتر بره ميگيره؟
خواهش ميكنم از گفتن مواردي كه صرفاً نظر شخصيه و ازش اطمينان كامل ندارين جداً خودداري كنين!
اگرم فكر ميكنين درسته حتماً منبع گفته تونو هم ذكر كنين!
شاد باشين.
تشکر کنندگان: قصه گو ، آيلار ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، مارکوپولو ، pari pari ، mizan
سلام صبح زیبای دوستای خوبم بخیر و شادی من که مطمئن هستم ما جزو اولین کلیر شده ها هستیم مخصوصا کیس نامبر**55
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
اوه اوه معلومه امروز فضا فضای غم و غصه است با اجازه تون من میرم هر وقت شاد شد و شروع کردین به هورا قربون دستت صدام کنید ، من هنوز هم روحیه دارم هم امید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
عزیزهای من چرا؟ آخه چرا با خودتون اینجوری میکنید؟
همش حرص خوردن و ناراحتی...
چرا ....
هر چیزی رو خدا میده و خودش میتونه بگیره. چون خداست و حق بر همه دنیا داره. برنده شدن لاتاری که از بچه دار شدن زیباتر نیست، همون طور که بچه رو هر موقع خودش خواست میتونه بگیره این حق لاتاری رو هم میتونه بگیره .
ولی این کجا و آن کجا...
دوستهای گلم نا امیدی چرا؟ وقتی عزیزهاتون پیش شما هستند و تن سالمی داری که روی پاهات باشی دیگه نا امیدی واسه چی؟
پارسال برا شوهر من یه مشکلی پیش اومد که اون لحظه حاضر بودم اگر کلید بهشتم خدا بهم داده بود پسش بدم و مشکل همسرم حل بشه. اینهارو کسی داره میگه که چند ساله درگیر مهاجرته خیلی چیزهارو از دست داده و الانم مثل شماها پر از استرس و نگرانیه ولی نا امید نیست.
پس همه تلاشمو میکنم اگر بدستش آوردم سر به سجده خدا خواهم برد و اگرم نه باز سر تسلیم پیش اراده و خواسته او خواهم برد.
پس خواهش میکنم ناامید نباشید.
وقتی میبینم ناراحتید تو دل منم غم میشینه.
اون روزی که لاتاری بردید اصلا فکرشو نمیکردید. الانم ممکنه همون طور که فکرشو نمیکنید ویزا بگیرد.
پس منتظر معجزه باش که جرقه اون از دل تو روشن میشه و خدا شعله ورش میکنه.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
(2014-08-26 ساعت 08:30)teacherm نوشته:  من خودم دیگه از گفتن جملات امید بخش خسته شدم. از شیره مالیدن سر خودم که واستا هفته بعد ماه بعد سه اگوست سیزده اگوست پنج سپتامبر خسته شدم. ولی این جمله تو متن بالا شاید امیدواری باشه: هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود.
امیدوارم اپدیتهای این ماه برای تعیین سهمیه دقبق سپتامبر باشه تا ویزا نامبر کافی اختصاص بدن. امیدوارم. هنوزم امیدوارم. اونجایی که امید تموم میشه ایمان شروع میشه. من ایمان دارم که ویزا میگیرم. بیاین همه مون ایمان داشته باشیم
پنج شنبه که به دوستای من زنگ زدند که پاسشون رو یک شنبه بیارن، دوستام ازشون خواهش کردند که اگه امکان داره دیرتر برن تا مدیکال جدید انجام بدن ولی سفارت قبول نکرده و گفته این ویزاها مربوط به اگوسته و حتما باید سریعا صادر باشه...همونجور که تو سیس دیدین خیلی زود هم صادر کردند!
نمیخوام امید الکی بدم ولی شاید سهمیه جداگانه ای برای سپتامبر در نظر گرفته باشن و با اون اپدیت های مکرر خولستند امار متقاضیان رو دقیق در بیارند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
به ياري پروردگار مهربان ما هم ایمان داريم که ویزا میگیرم.
تشکر کنندگان: soli asali ، اصان ، mahan L ، hamid.eng ، shiraz mamali ، sonyz2 ، nasim ، taleghani ، nedaba ، pari pari ، mizan ، nazanin fatemi
(2014-08-26 ساعت 08:43)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 08:16)REZAMBI نوشته:  خوب اين تكرار قانون كليه و بيانگر اينكه امسال چه اتفاقي افتاده يا خواهد افتاد نيست و دقيقا هم نوشته اگر واجد شرايط باشي خواهي گرفت.

سلام دوست من
بازم ازون جمله ها گفتين كه اين همه گفتيم نگين؟
مگه صف نونواييه كه هركي زودتر بره ميگيره؟
خواهش ميكنم از گفتن مواردي كه صرفاً نظر شخصيه و ازش اطمينان كامل ندارين جداً خودداري كنين!
اگرم فكر ميكنين درسته حتماً منبع گفته تونو هم ذكر كنين!
شاد باشين.

عزيز دل برادر خدمت شما عرض ميكنم شما و بنده در سفارت يه كد هستيم با هر اسمي كه باشيم ، صف نونوايي نيست ولي كسي عاشق چشم و ابروي منو شما نيست كه منتظر بمونه كه آيا بنده تشريف مي برم ويزامو بگيرم يا نه .
اونا كاراشون با آماره و براي همين هم هست كه ميگن "پيشنهاد ميشود در صورت كلير شدن هر چه زودتر جهت دريافت ويزا اقدام فرماييد " .
حالا خود دانيد نمي تونم منبع معرفي كنم چون كسي كه خودش اين كارس گفته.
ولي به هر حال شما مخالفتت رو اعلام كردي ما هم انتقاد پذير هستيم هر كس با حرف من احساس خوبي داره يه تشكر بزنه .Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، گلپری ، nasim ، taleghani ، nedaba ، مارکوپولو ، reza_norouzi
[quote='Morteza1350' pid='540903' dateline='1408995964']
ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت
[/quote
من موافقم اگر خواستین خبر گنید منم میام من ویزام گرفتم اماده ام
در ضمن اگر تنها هستید چون کرایه هتل کمتر میشه
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
[b]
خدایا چنان کن سرانجام کار --- تو خشنود باشی و ما رستگار
[/b]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-08-26 ساعت 09:29)spv نوشته:  [quote='Morteza1350' pid='540903' dateline='1408995964']
ما ١٨٨روزه كه منتظريم به نظر شما هفته ديگه بريم سفارت
[/quote
من موافقم اگر خواستین خبر گنید منم میام من ویزام گرفتم اماده ام
در ضمن اگر تنها هستید چون کرایه هتل کمتر میشه

يه هفته ديگه همه با هم ميريم Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، مارکوپولو ، poem
خدایا
به همه‌ی قاصدک‌هایی که آفریده‌ای
نشانی‌ خانه‌ی تو را می‌دهم

بالأخره یکی از آن‌ها

پیغام مرا به تو خواهد رساند!
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan L ، banafsh14 ، sonyz2 ، nasim ، برسام٤ ، majid_eng ، nedaba ، pari pari ، azadeh2014 ، mizan
(2014-08-26 ساعت 09:31)KIMIA2005 نوشته:  [b]
خدایا چنان کن سرانجام کار --- تو خوشنود باشی و ما رستگار
[/b]

خشنود
تشکر کنندگان: manamilad ، KIMIA2005 ، nedaba ، mizan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 9 مهمان