کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
شهریا، حاجی واشنگتن، محمود ، امین مهاجر ، علی کیمیا ، می یو ، H pire ؛ علی مومن ، پری پری ،.......... و دیگر بچه های با سابقه و عضو فعال و مدیر و پیش کسوت و عضو . نظرتون چیه !!!! شما هااا درباره اش چی فکر می کنین !
البته من فک می کنم باید یه 4 روز دیگه صبر کنبم .قلبم داره از سینم می زنه بیرون بخدا .

می دوونم هممون کلی برنامه ریحته بودیم برای زندگیمون . اما به نظرتون اگه هممون توی یه روز خاص بریم و جلوی سفارت ها جم بشیم می توونیم کاری کنیم ( البته این باید قبل از اتمام ماه سپتامبر باشه ) ؟؟؟؟ اصلا نمی توونم باور کنم اصلا نمی خوام باور کنم . انگار زلزله اوومده توی زندگی من !!! باید یه فکری کرد . خدایااا به دلامون رحمی کن بی جوابمون نزار
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-08-26 ساعت 13:38)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
من ایمیل زدم به سفارت ایروان.که در زیر گذاشتم:
Dear Sir/Madam:

I have sent email to embassy several times, but unfortunately there is no clear answer about my case. I want to come to Yerevan and drop my passport in box in embassy, before I want to be sure, if my administrative process has been finished. Would you please explain me if I have been cleared or not?

sincerely yours
جوابی که دادن این بوده:
Dear inquirer,

As mentioned several times we don’t have visa numbers anymore.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
به دکتر کریستین ایمیل زدم برای مدیکال جدید لازمه یا نه؟
Dear Kristine:
I am a winner of Dv lottery 2014 which my medical was on ...... For doing a new medical, Does it need to get a new international vaccination card or the old one is acceptable?
جوابش این بود
Your old record is valid for 1 Year.

Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan
Panel Physician
Yerevan, Armenia
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: nasim ، sonyz2 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 13:15)amohammadiazar نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز تر از جان خودم
من جواب ايميل م رو گرفتم .. اخبار چندان خوشحال كننده نيست ..
اينم متنش .........

Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
We hope this information will helpful to you

تفسيرش با شما ...
سلام
ایمیل را از کدوم سفارت گرفتید؟

سرافراز بشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 13:42)babak80242 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:38)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
من ایمیل زدم به سفارت ایروان.که در زیر گذاشتم:
Dear Sir/Madam:

I have sent email to embassy several times, but unfortunately there is no clear answer about my case. I want to come to Yerevan and drop my passport in box in embassy, before I want to be sure, if my administrative process has been finished. Would you please explain me if I have been cleared or not?

sincerely yours
جوابی که دادن این بوده:
Dear inquirer,

As mentioned several times we don’t have visa numbers anymore.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
عجب ایمیل های شفافی اینم از شفاف سازیشون
واقعا اینا امسال اینقدر در حق ما ظلم کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، shahrzad001 ، nedaba
من ديروز غروب بهشون ايميل زدم. همين الآن يه ايميل گرفتم از ايروان.
اينم متنش.
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

نميدونم دارن چيكار مي كنن.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، pari pari ، majid_eng ، shahrzad001 ، manamilad ، mizan ، nedaba
بابا این سفارتها که چند وقتیه از این ایمیل ها میزنن و بعدش ویزا صادر میکنن . انقدر ضعف نشون ندین . مطمئن باشین تا اخر سپتامبر ویزا میدن و خیلیها کلیر میشن . پس انقدر استرس نداشته باشین....
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: abbas09 ، Shabi2605 ، soli asali ، majid_eng ، reza3035 ، manamilad ، smalijm ، mizan ، مارکوپولو ، reasonable ، nedaba
اینا چرا دارن اینجوری میکنن ؟؟؟ چرا جوابها مختلفه با هم ؟! یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pari ، برسام٤ ، pari1392 ، nasim ، azadeh2014 ، mizan ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 13:33)zzarin نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:28)amohammadiazar نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:24)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:21)amohammadiazar نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:20)babak80242 نوشته:  کدو سفارت هستین؟
ابوظبي
كي ايميل زده بوديد؟
نوشتم برسام جان 19 آگست
احتمالا اشتباهی کپی پیست کرده ، دوباره بهش ایمیل بزنید و بگید که من یک سال و نیم هست که منتظر جواب شما هستم و تا کنون کلیر نشدم لطفا نتیجه کلیر رو به من اعلام کنید . به نظرم این بهترین کاره ، نامه قبلی رو هم فوروارد نکنید لطفا تا ببینیم چی میگه ، اینا که دارن صادر میکنن چرا اینطوری دارن جواب میدن Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
نميدونم ديگه چى بگم!!!!!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: meisamgh1362 ، soli asali ، mohamad2014 ، برسام٤ ، nasim ، majid_eng ، mizan ، pari pariaaa ، Morteza1350 ، nedaba
بچه ها تورو خدا این همه نامه نزنید به این سفارت خونه ها اینا رو اذیت نکنید یه دفعه ای همه رو رد میکنن ها دیگه باید بریم یه کشور دیگه ها
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، hamid_fs3 ، nedaba
دوستان من
همه می دونیم که هنوز ظرفیت ویزا نه برای کل دنیا و نه برای ایران پر نشده، تا پایان سپتامبر هم بیش از یک ماه زمان هست پس مطمئن باشید پروسه صدور ویزا متوقف نشده و فعلاً هم متوقف نخواهد شد تا به سقف سهمیه برسه. پس امیدتون رو از دست ندین دوستان خوبم. من مطمئنم حداقل بیشتر از نصف بچه های باقیمانده ویزا می گیرن
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: meisamgh1362 ، soli asali ، Reza20002 ، manamilad ، nasim ، نیلان ، majid_eng ، mizan ، lida55 ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 13:21)amohammadiazar نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:20)babak80242 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:15)amohammadiazar نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز تر از جان خودم
من جواب ايميل م رو گرفتم .. اخبار چندان خوشحال كننده نيست ..
اينم متنش .........

Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
We hope this information will helpful to you

تفسيرش با شما ...
کدو سفارت هستین؟
ابوظبي

ما که 18 آگوست برای ابوظبی ایمیل زدیم ولی جواب ندادن....با حالا خوبه به شما جواب دادن.... Sad
خیلی سخته بعد از این همه انتظار ویزا بهمون نرسه....Sad
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba
ای بابا مگر این ها 1500 تا بیشتر ویزا دادن ، چرا دارن این کار رو با ما میکنن ، اصلا بیخود کردن این همه آدم رو دعوت کردن ، تازه هنوز هم دارن میرن مصاحبه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، nasim ، mizan ، nedaba
دوستان عزیز چرا به یک مسئله خیلی کوچیک توجه نمیکنید مگه واسه نپال نزدن تموم شد اگه تموم شده بود میگفتن والسلام و تمام الان دو سه ماهه هر هفته یکی از دوستان میاد میگه تموم شد دیگه پرونده بسته شد اما شد؟ اگه شد چرا آپدیت میکنند چرا کلیر میکنند چرا تلفن و ایمیل و ..... تقریبا دو سال هست که با این پروسه درگیریم یک ماه فقط یک ماه دیگه صبر لطفا بسپریم دست اونی که خودش گره گشاست
با آرزوی دیدن خوشحالی دوستان
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، manamilad ، nasim ، mizan ، mohamad2014 ، Reza20002 ، آيلار ، m_nikparvaz ، nazanin fatemi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان