موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 14:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 17:27 توسط sonyz2.)
آخه هدف این کسی که این جواب رو داده چیه از این همه زیاده روی؟؟!! این جوابیه که باید بعد از اتمام ساعت کاری روز 30 سپتامبر بده نه امروز 26 آگست!!!!
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکسال بیشتر صبر کردین این یک ماه راهم صبر کنید انشاالله خبر های خوبی در راه است
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
آقا رضای Rainolf الان توی سفارت ابوظبی هست که پاسپورتشو بگیره. من یکساعت پیش باهاش صحبت کردم . ساعت 3 به وقت ایران باهاش صحبت می کنم ببینم اوضاع چطوریه.
آقای Rainolf ، گرفتن ویزای آمریکا به شما و همسر محترمتون مبارکباد
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 14:33)zzarin نوشته: (2014-08-26 ساعت 14:22)dr_miliman نوشته: دوستان با توجه به خبرهای نا امید کننده اخیر بنده پیشنهاد میکنم به سادگی اجازه ندهیم این مساله را از سر بگذرونند.با توجه به عدم وفاداری به وعده های سیستم دی وی مبنی بر حداقل 7 درصد کل ویزا که هنوز حتی به 4 درصد هم به زور میرسد با ایجاد صفحه اعتراضی در فیسبوک و لایک کردن و شرکت فعال در ان به زبان انگلیسی و فرستادن ایمیل به وزارت خارجه آمریکا و مخصوصا سرویسهای خبری مهم مثل نیویورک تایمز واشنگتن پست این اتفاق خلاف اصول اخلاقی و انسانی رو مطرح کنیم تا بی مسولیتی و بازی با زندگی و روح و روان صدها ایرانی رو به گوش همه برسانیم و امیدوار باشیم مثل بسیاری اتفاقات در عرصه ملی آمریکا مطرح بشه و تغییر رویه داده بشه.همه به قدرت رسانه در آمریکا واقفید و اگر تعداد ایمیلها زیاد و محتویاتش بیانگر تبعیض ظلم و اسیب به انسانها باشه خوش بینانه یک رسانه اینرو مطرح کرده و همین اهرمی میشه برای فشار.
من خودم از امروز شروع به نوشتن میکنم. و خواهم گفت که چطور با اینهمه انسان بازی شده و با دادن امید توخالی اونها رو مورد همچین تبعیضی قرار دادند....
if there is a will,there is a way
دوست عزیز من با صفحه اعتراضی در FB و تویتر موافقم درست کنید ما هم لایک کنیم فقط زودتر دیر نشه
دوست و دوستان گرامی مگر یادتون نیست خیلی راحت یکی دو سال پیش اصلا نتایج رو رد کردن و دوباره اعلام کردن -اونها توی این امر کاملا مختار هستن از روز اولم گفتن این نتایج نهایی نیست پس دیگه این شلوغ بازیها نداره که بنابرای فقط منتظر باشید تمام شد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
چه حال و هواي بدي داره مهاجرسرا
چه شانس نصفه نيمه اي داشتيم
راضيم فقط به ما يكدونه ويزا بدن خسته شدم از انتظار
اعصابم ضعيف شده وروم روده گرفتم از استرس نميدونم كجاي زندگيم قرار گرفتم كاش مملكت خودم جاي خوبي بود كاش ...
دلم ميخواد انقدر گريه كنم از اين اوضاع نابه سامان شكنجه روحي شدم خدا ازشون نگذره
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 14:25)perperok نوشته: سلام دوستان
این آپ دیت ها اثری هم داره ؟؟؟؟ من 25 آگوست آپدیت شدم..... بدون اینکه به ایمیلم پاسخی بدن.....
شاید نشونه ای این باشه که واقعا دارن رو پرونده ها کار میکنن ولی تعداد افراد خیلی زیاده ...
دوست گرامی چرا امضاء نداری که کسی بتونه بهت کمک کنه؟!
اما احتمالاً کلیر شده باشی چون اکثر آپ های 25 آگست کلیر بوده
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من و خانمم که داریم سکته میکنیم از استرس چرا اینجوری شد؟ حالا اگه زنگ بزنن و بگن سریع بیاین ماهایی که رفتیم ( ان ام س ابوظبی ) میتونیم بریم (ان ام سی دوبی ) که سریعتر جواب بده بهمون ؟ فرق نمیکنه؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس