کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آخه هدف این کسی که این جواب رو داده چیه از این همه زیاده روی؟؟!! این جوابیه که باید بعد از اتمام ساعت کاری روز 30 سپتامبر بده نه امروز 26 آگست!!!!
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_ros ، kaaren ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:22)dr_miliman نوشته:  دوستان با توجه به خبرهای نا امید کننده اخیر بنده پیشنهاد میکنم به سادگی اجازه ندهیم این مساله را از سر بگذرونند.با توجه به عدم وفاداری به وعده های سیستم دی وی مبنی بر حداقل 7 درصد کل ویزا که هنوز حتی به 4 درصد هم به زور میرسد با ایجاد صفحه اعتراضی در فیسبوک و لایک کردن و شرکت فعال در ان به زبان انگلیسی و فرستادن ایمیل به وزارت خارجه آمریکا و مخصوصا سرویسهای خبری مهم مثل نیویورک تایمز واشنگتن پست این اتفاق خلاف اصول اخلاقی و انسانی رو مطرح کنیم تا بی مسولیتی و بازی با زندگی و روح و روان صدها ایرانی رو به گوش همه برسانیم و امیدوار باشیم مثل بسیاری اتفاقات در عرصه ملی آمریکا مطرح بشه و تغییر رویه داده بشه.همه به قدرت رسانه در آمریکا واقفید و اگر تعداد ایمیلها زیاد و محتویاتش بیانگر تبعیض ظلم و اسیب به انسانها باشه خوش بینانه یک رسانه اینرو مطرح کردده و همین اهرمی میشه برای فشار.
من خودم از امروز شروع به نوشتن میکنم. و خواهم گفت که چطور با اینهمه انسان بازی شده و با دادن امید توخالی اونها رو مورد همچین تبعیضی قرار دادند....

if there is a will,there is a way
دوست عزیز اولا هنوز خبری نشده. یه ایمیل احتمالا اشتباهی بوده. ثانیا پارسالیها همه این کارارو کردن و هیچ نتیجه ای نگرفتن. همین الان رو سایت سفارت مجازی یه متن با پنجاه تا لایک و کلی کامنت هست. زحمت نمبکشن یه جواب ساده بدن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، pari pari ، nedaba
دوستان یکسال بیشتر صبر کردین این یک ماه راهم صبر کنید انشاالله خبر های خوبی در راه است
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، mizan ، mohamad2014 ، pari pari ، حاجی واشنگتن ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:22)dr_miliman نوشته:  دوستان با توجه به خبرهای نا امید کننده اخیر بنده پیشنهاد میکنم به سادگی اجازه ندهیم این مساله را از سر بگذرونند.با توجه به عدم وفاداری به وعده های سیستم دی وی مبنی بر حداقل 7 درصد کل ویزا که هنوز حتی به 4 درصد هم به زور میرسد با ایجاد صفحه اعتراضی در فیسبوک و لایک کردن و شرکت فعال در ان به زبان انگلیسی و فرستادن ایمیل به وزارت خارجه آمریکا و مخصوصا سرویسهای خبری مهم مثل نیویورک تایمز واشنگتن پست این اتفاق خلاف اصول اخلاقی و انسانی رو مطرح کنیم تا بی مسولیتی و بازی با زندگی و روح و روان صدها ایرانی رو به گوش همه برسانیم و امیدوار باشیم مثل بسیاری اتفاقات در عرصه ملی آمریکا مطرح بشه و تغییر رویه داده بشه.همه به قدرت رسانه در آمریکا واقفید و اگر تعداد ایمیلها زیاد و محتویاتش بیانگر تبعیض ظلم و اسیب به انسانها باشه خوش بینانه یک رسانه اینرو مطرح کرده و همین اهرمی میشه برای فشار.
من خودم از امروز شروع به نوشتن میکنم. و خواهم گفت که چطور با اینهمه انسان بازی شده و با دادن امید توخالی اونها رو مورد همچین تبعیضی قرار دادند....

دوست عزیز من با صفحه اعتراضی در فیس بوک و تویتر موافقم درست کنید ما هم لایک کنیم فقط زودتر دیر نشه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: maryam_ros ، majid_eng ، abbas09 ، آيلار ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:22)dr_miliman نوشته:  دوستان با توجه به خبرهای نا امید کننده اخیر بنده پیشنهاد میکنم به سادگی اجازه ندهیم این مساله را از سر بگذرونند.با توجه به عدم وفاداری به وعده های سیستم دی وی مبنی بر حداقل 7 درصد کل ویزا که هنوز حتی به 4 درصد هم به زور میرسد با ایجاد صفحه اعتراضی در فیسبوک و لایک کردن و شرکت فعال در ان به زبان انگلیسی و فرستادن ایمیل به وزارت خارجه آمریکا و مخصوصا سرویسهای خبری مهم مثل نیویورک تایمز واشنگتن پست این اتفاق خلاف اصول اخلاقی و انسانی رو مطرح کنیم تا بی مسولیتی و بازی با زندگی و روح و روان صدها ایرانی رو به گوش همه برسانیم و امیدوار باشیم مثل بسیاری اتفاقات در عرصه ملی آمریکا مطرح بشه و تغییر رویه داده بشه.همه به قدرت رسانه در آمریکا واقفید و اگر تعداد ایمیلها زیاد و محتویاتش بیانگر تبعیض ظلم و اسیب به انسانها باشه خوش بینانه یک رسانه اینرو مطرح کرده و همین اهرمی میشه برای فشار.

سلام ببخشید دوست عزیز ولی این چه حرفیه که شما میزنید
اولا کجا نوشته حتما به کیس های ایرانی باید تا 7 درصد ویزا بدند؟
دوما مگر ما از انها طلبی داریم خیلی راحت میتونند لاتاری را بردارند و بگن هرکی میخواد بیاد امریکا باید سرمایه گزاری یا دانشجویی یا ... دیگه بیاد
سوما این کارها را نکنید همینطوری چهره ایرانی اونجا کمی مشکل داره دیگه شما بدترش نکنید خواهشا
بازهم از شما عذر میخوام ولی حرفتون کمی بی منطق بود
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: kami_kami ، MEHR52 ، milad.m1986 ، nedaba
دوستان
آقا رضای Rainolf الان توی سفارت ابوظبی هست که پاسپورتشو بگیره. من یکساعت پیش باهاش صحبت کردم . ساعت 3 به وقت ایران باهاش صحبت می کنم ببینم اوضاع چطوریه.

آقای Rainolf ، گرفتن ویزای آمریکا به شما و همسر محترمتون مبارکباد
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
(2014-08-26 ساعت 14:20)abbas09 نوشته:  از انکارا کسی هیچ خبری نداره؟؟؟؟؟ تماسی ایمیلی چیزی چرا انقدر انکارایی ها کم رنگند کسی ایمیل نداده سفارت جواب داده باشه جدیدا

دوست عزیز از آنکارا خبری نیست به ایمیل ها هم جواب نمی دهند و براساس سیس آنکارا هیچ کسی بدون اینکه از طریق سایت کلیر شود و یا جدیدا یکضرب شده باشد ویزا نگرفته است.

اگر خبری نمی دهیم یعنی هیچ خبری نیست.
تشکر کنندگان: maryam_ros ، REZAMBI ، soli asali ، mizan ، pari pari ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:11)نیلان نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:00)zzarin نوشته:  ای بابا مگر این ها 1500 تا بیشتر ویزا دادن ، چرا دارن این کار رو با ما میکنن ، اصلا بیخود کردن این همه آدم رو دعوت کردن ، تازه هنوز هم دارن میرن مصاحبه

واقعا فقط ۱۵۰۰ تا ویزا به ایرانی ها دادن؟ Sad

راستش من از توی سیس که بچه ها گذاشتن دیدم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim
(2014-08-26 ساعت 14:34)aghamilad نوشته:  

سلام ببخشید دوست عزیز ولی این چه حرفیه که شما میزنید
اولا کجا نوشته حتما به کیس های ایرانی باید تا 7 درصد ویزا بدند؟
دوما مگر ما از انها طلبی داریم خیلی راحت میتونند لاتاری را بردارند و بگن هرکی میخواد بیاد آمریکا باید سرمایه گزاری یا دانشجویی یا ... دیگه بیاد
سوما این کارها را نکنید همینطوری چهره ایرانی اونجا کمی مشکل داره دیگه شما بدترش نکنید خواهشا
بازهم از شما عذر میخوام ولی حرفتون کمی بی منطق بود

چرا چون دنبال پرسش هستیم چهره ایرانی ها خراب میشه اگر ایران 2 روز در داد ویزا به اون ها تاخیر کنه توی کل جهان آبروی همه رو میبرند
تشکر کنندگان: majid_eng ، maryam_ros ، soli asali ، nasim ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:33)zzarin نوشته:  

دوست عزیز من با صفحه اعتراضی در FB و تویتر موافقم درست کنید ما هم لایک کنیم فقط زودتر دیر نشه
دوست و دوستان گرامی مگر یادتون نیست خیلی راحت یکی دو سال پیش اصلا نتایج رو رد کردن و دوباره اعلام کردن -اونها توی این امر کاملا مختار هستن از روز اولم گفتن این نتایج نهایی نیست پس دیگه این شلوغ بازیها نداره که بنابرای فقط منتظر باشید تمام شد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: sonyz2 ، aghamilad ، poem ، soli asali ، lida55 ، azadeh2014 ، MEHR52 ، mizan ، nedaba
چه حال و هواي بدي داره مهاجرسرا
چه شانس نصفه نيمه اي داشتيم
راضيم فقط به ما يكدونه ويزا بدن خسته شدم از انتظار
اعصابم ضعيف شده وروم روده گرفتم از استرس نميدونم كجاي زندگيم قرار گرفتم كاش مملكت خودم جاي خوبي بود كاش ...
دلم ميخواد انقدر گريه كنم از اين اوضاع نابه سامان شكنجه روحي شدم خدا ازشون نگذره
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: zzarin ، jojo_hami ، aghamilad ، soli asali ، azadeh2014 ، Touraj2014 ، برسام٤ ، sonyz2 ، pari pari ، nasim ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:36)Reza20002 نوشته:  دوستان
آقا رضای Rainolf الان توی سفارت ابوظبی هست که پاسپورتشو بگیره. من یکساعت پیش باهاش صحبت کردم . ساعت 3 به وقت ایران باهاش صحبت می کنم ببینم اوضاع چطوریه.

آقای Rainolf ، گرفتن ویزای آمریکا به شما و همسر محترمتون مبارکباد

سلام رضا جان ممنون .ایشونم بهشون زنگ زده بودن که برن ؟مبارک باشه واقعا
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: soli asali ، برسام٤ ، pari pari ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:25)perperok نوشته:  سلام دوستان
این آپ دیت ها اثری هم داره ؟؟؟؟ من 25 آگوست آپدیت شدم..... بدون اینکه به ایمیلم پاسخی بدن.....
شاید نشونه ای این باشه که واقعا دارن رو پرونده ها کار میکنن ولی تعداد افراد خیلی زیاده ...

دوست گرامی چرا امضاء نداری که کسی بتونه بهت کمک کنه؟!
اما احتمالاً کلیر شده باشی چون اکثر آپ های 25 آگست کلیر بوده
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:37)shazad نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:20)abbas09 نوشته:  از انکارا کسی هیچ خبری نداره؟؟؟؟؟ تماسی ایمیلی چیزی چرا انقدر انکارایی ها کم رنگند کسی ایمیل نداده سفارت جواب داده باشه جدیدا

دوست عزیز از آنکارا خبری نیست به ایمیل ها هم جواب نمی دهند و براساس سیس آنکارا هیچ کسی بدون اینکه از طریق سایت کلیر شود و یا جدیدا یکضرب شده باشد ویزا نگرفته است.

اگر خبری نمی دهیم یعنی هیچ خبری نیست.

مرسی از جوابتون خوب همینهایی که شما گفتید رو من نمیدونستم فکر میکردم شاید کسی جدیدا جواب ایمیل گرفته نمیدونم چرا هر وقت اینجا یه سوالی با ارامش پرسیده میشه یا اصلا جوابی نمیگیره یا یکی لطف میکنه یه پرخاشی تیکه متلکی چیزی اخرش اضافه میکنه خوب اینجا تاپیک انتقال اطلاعاته دیگه ادم باید سوالشو بپرسه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: maryam_ros ، soli asali ، majid_eng ، مهمان آشنا ، nedaba
دوستان من و خانمم که داریم سکته میکنیم از استرس چرا اینجوری شد؟ حالا اگه زنگ بزنن و بگن سریع بیاین ماهایی که رفتیم ( ان ام س ابوظبی ) میتونیم بریم (ان ام سی دوبی ) که سریعتر جواب بده بهمون ؟ فرق نمیکنه؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان