کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان.
من نمیدونم که داره چه اتفاقی میوفته؟؟؟
یا برای سپتامبر سهمیه در نظر میگیرند یا اصلا کلا پرونده لاتاری رو میبندند.
جوابهای ضد ونقیض حاکی از عدم وجود ویزا نامبر برای پرینته و میگن اگه مجوز صادر بشه از طریق سایت اعلام میکنند.
قضیه اینه که کد نامبر خالی برای ویزای لاتاری تو سایتشون نیست.یعنی باید یک تعداد کد براش تعریف بشه تا سفارتها بتونند ازش استفاده کنند.
من فکر میکنم بعد از خرابی دیتابیس این اتفاق افتاده.
در حال حاضر ما غیر از انتظار کار دیگری نمیتونیم بکنیم.
نمیدونم!
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

ببینید سفارت ایروان که به من ایمیل دادو همین طور به دوستم از این عبارت استفاده کرد this time ولی توی این ایمیلی که دوستمون گذاشته this year استفاده شده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، soli asali ، nasim ، pari1392 ، mizan ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:03)reza3035 نوشته:  دوستان عزیز چرا به یک مسئله خیلی کوچیک توجه نمیکنید مگه واسه نپال نزدن تموم شد اگه تموم شده بود میگفتن والسلام و تمام الان دو سه ماهه هر هفته یکی از دوستان میاد میگه تموم شد دیگه پرونده بسته شد اما شد؟ اگه شد چرا آپدیت میکنند چرا کلیر میکنند چرا تلفن و ایمیل و ..... تقریبا دو سال هست که با این پروسه درگیریم یک ماه فقط یک ماه دیگه صبر لطفا بسپریم دست اونی که خودش گره گشاست
با آرزوی دیدن خوشحالی دوستان

پس چرا این کیس ها امروز از ابوظبی ایشود شدند
4738
4623
5604
تازه یکیشون آقای skhعضو مهاجر سرا است. ازشون خواهش میکنم بیان اوضاع سفارتها رو برامون شرح بدن
تشکر کنندگان: sonyz2 ، manamilad ، abbas09 ، نیلان ، nasim ، pari pari ، soli asali ، azadeh2014 ، mizan ، Alissa ، آيلار ، reasonable ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:00)zzarin نوشته:  ای بابا مگر این ها 1500 تا بیشتر ویزا دادن ، چرا دارن این کار رو با ما میکنن ، اصلا بیخود کردن این همه آدم رو دعوت کردن ، تازه هنوز هم دارن میرن مصاحبه

واقعا فقط ۱۵۰۰ تا ویزا به ایرانی ها دادن؟ Sad
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:06)me_u نوشته:  سلام دوستان.
جوابهای ضد ونقیض حاکی از عدم وجود ویزا نامبر برای پرینته و میگن اگه مجوز صادر بشه از طریق سایت اعلام میکنند.
قضیه اینه که کد نامبر خالی برای ویزای لاتاری تو سایتشون نیست.یعنی باید یک تعداد کد براش تعریف بشه تا سفارتها بتونند ازش استفاده کنند.
نمیدونم!
سرافراز باشید.مثل سرو

سلام دست عزیز یک سوال داشتم
در مقطع فعلی برخی از دوستان با ارسال ایمیل اپدیت می شن و برخی نه به نظر شما دلیلش چیه؟.

با تشکر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:08)kaaren نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:03)reza3035 نوشته:  دوستان عزیز چرا به یک مسئله خیلی کوچیک توجه نمیکنید مگه واسه نپال نزدن تموم شد اگه تموم شده بود میگفتن والسلام و تمام الان دو سه ماهه هر هفته یکی از دوستان میاد میگه تموم شد دیگه پرونده بسته شد اما شد؟ اگه شد چرا آپدیت میکنند چرا کلیر میکنند چرا تلفن و ایمیل و ..... تقریبا دو سال هست که با این پروسه درگیریم یک ماه فقط یک ماه دیگه صبر لطفا بسپریم دست اونی که خودش گره گشاست
به

4738
4623
5604
تازه یکیشون آقای skhعضو مهاجر سرا است. ازشون خواهش میکنم بیان اوضاع سفارتها رو برامون شرح بدن

به ایشون تلفن شده بود یا خودش رفته؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:06)me_u نوشته:  سلام دوستان.
نمیدونم!
سرافراز باشید.مثل سرو

منم دقیقا نظرم اینه که هر بلایی سر این روند اومده بعد از اون خرابی بوده و الا دلیلی واسه ندادن ویزا وجود نداره یکی ممکنه کلیر نشه خب ویزا نمیگیره ولی وقتی از جولای و بعد اون خرابی شروع کردن به گفتن اینکه ویزا نامبر نیست....
این هم خوبه چون ممکنه مشکل فنی بر طرف بشه و هم بد چون ممکنه یه جوری قانونی لاپوشانی کنن تا گند کارشون در نیاد ذاتا تقریبا همه کشورهای دیگه که یضرب گرفتن مشکلی ندارن
فقط امیدم به خداست
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، soli asali ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:08)kaaren نوشته:  

4738
4623
5604

دقیقا سفارتها دارن کلیر میکنند و دوستان اینو نمیبینند ولی یه خبر دیگه که میاد همه میریزن به هم بابا تا وقتی توی سایت سفارت اعلام نکنند که تمام هیچ چیز تموم نمیشه حتی اگه تو جواب ایمیلتون بهتون بگن که دیگه تمام شد اون کسی که جواب ایمیل رو میده یه شخص هست و با چیزهایی که دیدیم این اشخاص ثبات شخصیتی خاصی ندارند هر لحضه یه چیزی میگن از دوستان اگه کسی دیگه ایمیلی دریافت کرد از ابوضبی لطف کنن و خبر بدن
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 13:58)khapaleh نوشته:  دوستان من
همه می دونیم که هنوز ظرفیت ویزا نه برای کل دنیا و نه برای ایران پر نشده، تا پایان سپتامبر هم بیش از یک ماه زمان هست پس مطمئن باشید پروسه صدور ویزا متوقف نشده و فعلاً هم متوقف نخواهد شد تا به سقف سهمیه برسه. پس امیدتون رو از دست ندین دوستان خوبم. من مطمئنم حداقل بیشتر از نصف بچه های باقیمانده ویزا می گیرن

به نظر من هم همین طوره
به جای این همه استرس و نگرانی بیاین خوش بین باشید
ایشالا که ویزاهاتون به زودی میرسه
به هر حال یه جایی آدم باید بگه هر چی صلاح منه برام پیش بیادRolleyes
با ارزوی موفقیت
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
دوستان خواهشا به موضوع احساسی واکنش نشون ندید تا زمانیکه روی سایت اعلام نشده هنوز امید هست
لطفا دیگه به سفارتها ایمیل نزنید و تجمع جلو سفارت نکنید بخدا اینها همه کارهایی بود که سال گذشته کردند و نه تنهاجواب نگرفتن بلکه به ضرر خیایها شد یک کم واقع بین باشید
طبق صحبتی که خانم خلیلی با یکی از دوستان کرده این شماره هایی که دارن ایشود میشن خودشون تلفنی باهاشون تماس گرفتن حالا از معیارشون خبر ندارم پس فقط چشمتون به سایت باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
از انکارا کسی هیچ خبری نداره؟؟؟؟؟ تماسی ایمیلی چیزی چرا انقدر انکارایی ها کم رنگند کسی ایمیل نداده سفارت جواب داده باشه جدیدا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، Touraj2014 ، mizan ، nedaba
چند ساعت دیگه دوباره ساعت کاری امریکا شروع میشه
مطمئنا اپ دیت و کلی خبر خوب میاد
منتظر اخبار خوب باشید خودتون رو آروم نگه دارید
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
اقا من یه چیز بگم
اولا از ته قلبم امیدوارم به تمامی دوستان از زن و مرد گرفته تا پیر و جوون ویزا برسه
ولی من فکر کنم از سال 2016 (البته اگه لاتاری در جزیان باشه) سهمیه های ایران را خیلی کم کنند یکی از دلایلش هم تعداد کیس های 2015 بود نسبت به 2014 شاید هم به همین دلیل امسال مثل پارسال 3500 ویزا هنوز ندادند البته دقیق نمیشه گفت ولی فکر کنم سهمیه سالانه ویزا برای ایران را کم کرده باشد که البته خدا نکنه
انسان با امید رندست و همه چی دست اون بالاسریمونه اگه بخواد همه چی حله
راستی انرژی مثبت بازم کم شده ها
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: majid_eng ، soli asali ، nedaba
دوستان با توجه به خبرهای نا امید کننده اخیر بنده پیشنهاد میکنم به سادگی اجازه ندهیم این مساله را از سر بگذرونند.با توجه به عدم وفاداری به وعده های سیستم دی وی مبنی بر حداقل 7 درصد کل ویزا که هنوز حتی به 4 درصد هم به زور میرسد با ایجاد صفحه اعتراضی در فیسبوک و لایک کردن و شرکت فعال در ان به زبان انگلیسی و فرستادن ایمیل به وزارت خارجه امریکا و مخصوصا سرویسهای خبری مهم مثل نیویورک تایمز واشنگتن پست این اتفاق خلاف اصول اخلاقی و انسانی رو مطرح کنیم تا بی مسولیتی و بازی با زندگی و روح و روان صدها ایرانی رو به گوش همه برسانیم و امیدوار باشیم مثل بسیاری اتفاقات در عرصه ملی امریکا مطرح بشه و تغییر رویه داده بشه.همه به قدرت رسانه در امریکا واقفید و اگر تعداد ایمیلها زیاد و محتویاتش بیانگر تبعیض ظلم و اسیب به انسانها باشه خوش بینانه یک رسانه اینرو مطرح کرده و همین اهرمی میشه برای فشار.
من خودم از امروز شروع به نوشتن میکنم. و خواهم گفت که چطور با اینهمه انسان بازی شده و با دادن امید توخالی اونها رو مورد همچین تبعیضی قرار دادند....

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان: sonyz2 ، majid_eng ، soli asali ، zzarin ، maryam_ros ، kaaren ، nasim ، آيلار ، Touraj2014 ، m_nikparvaz ، nedaba
سلام دوستان
این آپ دیت ها اثری هم داره ؟؟؟؟ من 25 آگوست آپدیت شدم..... بدون اینکه به ایمیلم پاسخی بدن.....
شاید نشونه ای این باشه که واقعا دارن رو پرونده ها کار میکنن ولی تعداد افراد خیلی زیاده ...
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، kaaren ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان