کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 14:52)abbas09 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:37)shazad نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:20)abbas09 نوشته:  از انکارا کسی هیچ خبری نداره؟؟؟؟؟ تماسی ایمیلی چیزی چرا انقدر انکارایی ها کم رنگند کسی ایمیل نداده سفارت جواب داده باشه جدیدا

دوست عزیز از آنکارا خبری نیست به ایمیل ها هم جواب نمی دهند و براساس سیس آنکارا هیچ کسی بدون اینکه از طریق سایت کلیر شود و یا جدیدا یکضرب شده باشد ویزا نگرفته است.

اگر خبری نمی دهیم یعنی هیچ خبری نیست.

مرسی از جوابتون خوب همینهایی که شما گفتید رو من نمیدونستم فکر میکردم شاید کسی جدیدا جواب ایمیل گرفته نمیدونم چرا هر وقت اینجا یه سوالی با ارامش پرسیده میشه یا اصلا جوابی نمیگیره یا یکی لطف میکنه یه پرخاشی تیکه متلکی چیزی اخرش اضافه میکنه خوب اینجا تاپیک انتقال اطلاعاته دیگه ادم باید سوالشو بپرسه

سلام
من هفته گذشته به انكارا ايميل زدم جواب دادند كه مراحل ap شما هنوز تكميل نشده است و بايد منتظر بمانيد و همان روز هم اپ ديت شدم يعني 21 اگوست ولي ازن موقع تاكنون خبري نيست از خود تركيه هم يك اماري ديروز گرفتم كه از اول مرداد تاكنون فقط به يك ضري ها ويزا دادند ما مصاحبه مون 1 مرداد بود
تشکر کنندگان: abbas09 ، maryam_ros ، soli asali ، pari pari ، nasim ، nedaba
ذوستان تمام نفرات کیس ما الان روی سایت سیس Issued شدیم
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
(2014-08-26 ساعت 14:54)Arash2013 نوشته:  دوستان من و خانمم که داریم سکته میکنیم از استرس چرا اینجوری شد؟ حالا اگه زنگ بزنن و بگن سریع بیاین ماهایی که رفتیم ( ان ام س ابوظبی ) میتونیم بریم (ان ام سی دوبی ) که سریعتر جواب بده بهمون ؟ فرق نمیکنه؟

باید برید همون جایی که اول رفتید: اول سایت ابوظبی نوشته
This should be completed at the same medical facility in the UAE where the first check was completed
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
https://m.facebook.com/dv2014campaign
دوستانی که تمایل دارند لایک کنند . مطمینا کسانی ترجیح میدهند تا پایان صبر کنند که البته انموقع اگر این خبرها و ایمیلهایی که به دوستان زدند به واقعیت بپیوندد دیگر کاری نمیشود کرد. در ضمن واضح است که در مورد پروسه کلیرنس ما ایرانیها به طرز ظالمانه ای تبعیض قایل شدند و این مساله ای نیست که بتوانیم طبیعی تلقی کنیم. این بر خلاف وعده های دولت امریکا در سال اخیر است. ما حتی از عراقیها و نپالیها هم وضعمان بدتر است. بنده همچین انتظاری ندارم که حتما چیزی تغییر کند.اما میدانم مسیر تغییر با همین اعتراضها و تلاشها هموار میشود. 50 تا لایک در صفحه اختصاصی دولتی شاید توجه کسی را جلب نکند..اما مطرح شدن ان بصورت گسترده در تویتر و فیسبوک و رسانه ها صد در صد تاثیر دیگری دارد.

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان:
سلام م. ق ظاهرا هر دوی ما یکروز ابوظبی بودیم. اما من شما را نمی شناسم. چقدر شما آپدیت داشتید!!!!!!!خوش بحالتون! من فقط دو بار داشتم 8 جولای و 12 آگوست و دیگه نداشتم.
و الان موندم چکار کنم. خودمو با این امید خوش کردم که پرونده من کامله و در واقع آماده واسه ویزا نامبر بیاد خبرم کنن.
(2014-08-26 ساعت 14:46)shirin_n نوشته:  چه حال و هواي بدي داره مهاجرسرا
چه شانس نصفه نيمه اي داشتيم
راضيم فقط به ما يكدونه ويزا بدن خسته شدم از انتظار
اعصابم ضعيف شده وروم روده گرفتم از استرس نميدونم كجاي زندگيم قرار گرفتم كاش مملكت خودم جاي خوبي بود كاش ...
دلم ميخواد انقدر گريه كنم از اين اوضاع نابه سامان شكنجه روحي شدم خدا ازشون نگذره
دوست عزیز شما تنها نیستید ما هم همینطور منتظریم هنوز 142 روز...اینقدر حرفهای ناامید کننده نزنید...امیدتون به خدا باشه هرچی قسمت کرده باشه همونه.. هنوز که چیزی نشده ..تا به طور رسمی اعلام نکنند نمیشه قضاوت کرد..
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: sonyz2 ، shirin_n ، avayebahar ، soli asali ، pari pari ، majid_eng ، nasim ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 15:02)k.abbasi نوشته:  ذوستان تمام نفرات کیس ما الان روی سایت سیس Issued شدیم
شما کی کلیر شدید ؟ پاسپورت کی تحویل داده بودید؟
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mohamad2014 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرا من می خواستم چند تا نکته رو یادداوری کنم یکی اینکه یک ایمیل از سفارت برای یک نفر نمی تونه مطلب قابل استنادی باشه دوم اینکه من خواهشم از مدیران جدید مهاجرسرا اینکه جو رو کنترل کنند و نگذارن جو متشنج بشه بعضی از دوستان خواسته یا ناخواسته مطالبی رو تو این پیج قرار میدن که باعث رنجش خاطر بقیه اعضا میشه. سومین مطلب بنظر من این ایمیل نمی تونه درست باشه چون در این صورت اعلام می کردن که کلا ویزا تموم شده.چیزی که الان پیش اومده اینکه جواب های ایمیل هر هفته عوض میشه و یک فرم جواب میدن من می دونم الان ویزا وجود نداره بدلایلی که میشه پیش بینی کرد می تونه از خرابی سیستم باشه تا خیلی موارد دیگه. چهارمین مطلب هنوز تو سپتامبر مصاحبه وجود داره و وقتی مصاحبه هست یعنی ویزا موجوده توجه کنید اگر ویزا کم بود قبلش حتما اطلاع رسانی میکردن اینکه به یسری گفتن ویزا کم بخاطر اینکه ویزا نسبت به مقدار اولیه کم شده ولی ویزا موجوده.یک بحث برنامه ریزی هست که حتما روش فکر شده. من فقط خواهشم از دوستان مهاجرسرایی اینکه ایمیل زیاد نزنید کار بهتر نمیشه کار بدتر میشه صبر داشته باشید به زودی همه چیز مشخص میشه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mohamad2014 ، soli asali ، majid_eng ، حاجی واشنگتن ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:48)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:36)Reza20002 نوشته:  دوستان
آقا رضای Rainolf الان توی سفارت ابوظبی هست که پاسپورتشو بگیره. من یکساعت پیش باهاش صحبت کردم . ساعت 3 به وقت ایران باهاش صحبت می کنم ببینم اوضاع چطوریه.

آقای Rainolf ، گرفتن ویزای آمریکا به شما و همسر محترمتون مبارکباد

سلام رضا جان ممنون .ایشونم بهشون زنگ زده بودن که برن ؟مبارک باشه واقعا

سلام
بله به ایشونم زنگ زدن.
من الا ن باهاشون صحبت کردم. ویزا رو گرفتن.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
خیلی جالبه، چرا هر اتفاقی میوفته من ناامید نمیشم!!!!!
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: shayesteh ، sonyz2 ، lida55 ، mohamad2014 ، mizan ، soli asali ، pari pari ، majid_eng ، sal0811 ، sia 1306 ، nasim ، h_s2108 ، nedaba
کس دیگه ای از ابوظبی ایمیل نگرفته؟ اخه چحوری جواب یه نفر فقط دادن!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-26 ساعت 15:06)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 15:02)k.abbasi نوشته:  ذوستان تمام نفرات کیس ما الان روی سایت سیس Issued شدیم
شما کی کلیر شدید ؟ پاسپورت کی تحویل داده بودید؟
دوست عزیزتمام مراحل روتو پستهای قبلی توضیح دادم پاسهارو24 آگوست تجویل دادم
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، pari pari ، nasim ، reasonable ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 15:07)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:48)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:36)Reza20002 نوشته:  دوستان
آقا رضای Rainolf الان توی سفارت ابوظبی هست که پاسپورتشو بگیره. من یکساعت پیش باهاش صحبت کردم . ساعت 3 به وقت ایران باهاش صحبت می کنم ببینم اوضاع چطوریه.

آقای Rainolf ، گرفتن ویزای آمریکا به شما و همسر محترمتون مبارکباد

سلام رضا جان ممنون .ایشونم بهشون زنگ زده بودن که برن ؟مبارک باشه واقعا

سلام
بله به ایشونم زنگ زدن.
من الا ن باهاشون صحبت کردم. ویزا رو گرفتن.

چيزه ديگه اي متوجه نشدن ايشون؟قرار بود از سفارت خبر بيارن برامون
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
ما هم ویزامونو گرفتیم دو روز پیش اما نصفه ونیمه
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-08-26 ساعت 15:04)teacherm نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:54)Arash2013 نوشته:  دوستان من و خانمم که داریم سکته میکنیم از استرس چرا اینجوری شد؟ حالا اگه زنگ بزنن و بگن سریع بیاین ماهایی که رفتیم ( ان ام س ابوظبی ) میتونیم بریم (ان ام سی دوبی ) که سریعتر جواب بده بهمون ؟ فرق نمیکنه؟

باید برید همون جایی که اول رفتید: اول سایت ابوظبی نوشته
This should be completed at the same medical facility in the UAE where the first check was completed

تلفن کنید از NMC بپرسید. کاری نداره و مطمئن میشید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان