کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اوضاع بد قمر در عقربهههههههه
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، lighter ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 10:14)k1anoosh نوشته:  5 روز ديگه چي؟؟؟

لطفاBig Grin

(2014-08-27 ساعت 10:52)سبز نوشته:  اوضاع بد قمر در عقربهههههههه

والا با اين نوناشون
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، lighter ، nedaba ، rezahoorjandi ، ghasoo ، soli asali ، mehdi2014
تور دبی تاریخ رفت10سپتامبر برگشت ویزا را گرفتیم با تمام تجهیزات و قوا فقط هم مسافر روحیه بالا ثبت نام می کنیم
می خواهیم بریم شاد باشیم اگر همسفر خوب پایه بود پیام خصوصی بزاره تعداد محدود
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
دوستان آنکارایی کسی قصد رفتن نداره؟ کسی سفارت نیست الان خبری بده ؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: nedaba ، abbas09 ، soli asali
(2014-08-27 ساعت 10:24)sysmaster نوشته:  [quote='zzarin' pid='541538' dateline='1409117257']
دیروز ما یک ایمیل زدیم مبنی بر این که اولا شایعه شده ویزا برای لاتاری تموم شده ، آیا این واقعیت درا ، دوما وضعیت پرونده ما چجوری هستش ، امیدی داشته باشیم یا نه وتا کی باید صبر کنیم ، جوابش که اومد من میزارم این جا ، من که هر چه قدر به همسرم میگم خوب شما هم مثل بقیه اول سپتامبر برو سفارت ایروان شاید حرف بقیه صحیح باشه ، میگه من ویزای با عزت میخوام ، مطمئن باش با این خبرهای که راه افتاده اوایل سپتامبر خیلی از آدم ها میرن جلوی سفارت صف میکشن و مطمئن باش برخوردی خوبی نمیکنن و خیلی ها دست خالی بر میگردن فقط ضرر مالی توش هست من که موندم چی بگم

من فکر نمیکنم اصلا جوابی به میل بدن . دوستایی که مدیکال باید انجام بدند مخصوصا کسایی که بچه کوچیک دارند بهتره هفته اول یا نهایت دوم به سفارت مراجعه کنند و یکی از افراد کیس بمونه تا تکلیف روشن بشه

اینم خودش ماجراییه باید اعضای کیس برگردن باز پاس هارو بفرستن دبی . حالا این وسط به کی میشه اعتماد کرد که درست و سریع بیاره
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-27 ساعت 11:03)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی کسی قصد رفتن نداره؟ کسی سفارت نیست الان خبری بده ؟
من که انکارایی هستم فعدا قصد همچین هزینه و وقت بی دلیلی رو ندارم اینکه بدون وجود شواهد قوی برم اونجا و یا افیسر بنده رو پس بفرسته یا اصن راهم ندن یا حتی مجبور شم 10 روز امیدوارانه بمانم و نون و هندونه و زیتون و کالباس بخورم و ینیشهیر هم پاسمو پس بده باعث تشویقم نمیشه برم. با این احتمال که تا برگشتم ایران ممکنه خبر برسه که ویزا امادس و این کشش عصبی و هزینه و وقت رو میخوام مدیریت کنم. بنده در نهایت امر 20 سپتامبر میرم اونجا .تازه اونم بدون برگه صورتی که نمیدونم اصلا راهم میدن یا نه.و دوستان هم به این سوالی که چند بار پرسیدم اصلا توجه نکردند...[emoji55]

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان: sonyz2 ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، manamilad
(2014-08-27 ساعت 10:01)teacherm نوشته:  ,,,,

دقیقا . ساده ترین حقوق انسانی اینه که شما جواب تلفن درست بدی. در جواب اونا که میگن به لطفی کردن و منتی نیست سرشون بگم که وقتی یه سال پیش مارو از زندگی عادی انداختن الان وظیفشونه اطلاع رسانی کنن وبزا نمیدن اکی هیچ ادعایی نیست. اول جولی میزدن تو سایت ویزا تمومه و دلمون میخاد این یه دونه ای هم که مونده بدیم به اصغر. به خدا اینقد اعصابمون بهم نمیریخت. نصفه شبی پاشدم حساب میکنم اگه ایندفه برم و ویزام ندن یا تموم شه تا اخرسال چقدر باید درس بدم که ضرر این سال جهنمی جبران شه

دوست عزیز به این چیز ها فکر نکن ، بعد هم فکر کن خدای نکرده یک بیماری گرفتی رفتی خرج دوا دکتر کردی ، در صورتی که شما برای شانس تون یک قدم برداشتید در آینده نمیگید که یک فرصت زندگی مو از دست دادم ،
[/quote]

صد دزصد حق با شماست. جمله تون که خوندم خندم گرفت از حرفای خودم. آخه من همیشه همین مثال میزنم برا کسایی که یه ضرری میکنن. اینقد این سال اعصاب خوردی پیش اومده که من که همیشه روحیه ده بودم به همه خودم غر غرو شدم Smile)
خداییش فقط دارم میرم که به خودم بگم تا آخر آخر خط رفتم. که یه عمر شرمنده دخترم نباشم! که مثل خودم که بابام محکوم میکردم برای شانس های بزرگی که از دست داد ا دخترم من محکوم نکنه Smile
[/quote]

مطمئن باشید ویزا میگیرید ، اصلا به پول هایی که خرج کردید فکر نکنید چون ما همه توی یک طبقه اجتماعی هستیم ، و برای همه ما این هزینه ها مخصوصا هزینه سفارت و مدیکال زور داره ،حالا خوبه شما دارین برای بچه ای که دارین تلاش میکنید من برای بچه ای که ندارم دارم تلاش میکنم که یک وقت در آینده منو سرزنش نکنه ،Big Grin چون اگر پدر مادرهای ما از فرصتها استفاده میکردن الان شاید اوضاع خیلی بهتر می شد به من میگن مادر فداکار در ضمن من هم دبیر ریاضی هستم آقا معلم Tongue
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، rbrb-2015 ، teacherm ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
(2014-08-27 ساعت 10:58)spv نوشته:  تور دبی تاریخ رفت10سپتامبر برگشت ویزا را گرفتیم با تمام تجهیزات و قوا فقط هم مسافر روحیه بالا ثبت نام می کنیم

سلام.
جسارتا، قیمت چند ؟

بعد هم اینکه آیا کسی تا به حال برای انجام امور لاتاری - با توجه به اینکه معلوم نیست چند روز اونجا بمونیم و اینا- از تور استفاده کرده ؟ میخام ببینم هزینه هاش چند درمیاد که اگه مناسبه دیگه خودم جداگونه نرم.

هزینه های دفعه قبلی من شامل : ویزا 250/ اقامت 3 روزه 180 درهم پانسیون/ خورد و خوراک / بلیط 750 تومن / شده بود.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: Aroma ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
دوستان تا 5 سپتامبر میشه 10 روز اشتباهی حساب کردم آخه استرس دارم میدونی ؟ نبود 10 روز دیگه ؟ Tongue
++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، sonyz2 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، rezahoorjandi ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 10:39)20142ddc نوشته:  سلام دوستان نمی دونم این نوع اطلاع رسانیها چقدر می تونه مفید ویا حتی معنی دار باشه ولی در حد انجام وظیفه باید بگم امروز۲۷ آگوست نفر اصلی کیس ما آپ شد که ظاهرا"باید از سفارت باشه.آپدیتهای این ماه ۵ و۲۲ آگوست بوده.
سلام
خیلی خوشحالم براتون منم 37XX هستم ولی روی 22 آگوست موندمWink
جسارتا منم آپدیت شدم به 27 آگوست ای خدا یعنی میشه
هووووورا بدم؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-08-27 ساعت 11:26)arash1392 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 10:58)spv نوشته:  تور دبی تاریخ رفت10سپتامبر برگشت ویزا را گرفتیم با تمام تجهیزات و قوا فقط هم مسافر روحیه بالا ثبت نام می کنیم

سلام.
جسارتا، قیمت چند ؟

بعد هم اینکه آیا کسی تا به حال برای انجام امور لاتاری - با توجه به اینکه معلوم نیست چند روز اونجا بمونیم و اینا- از تور استفاده کرده ؟ میخام ببینم هزینه هاش چند درمیاد که اگه مناسبه دیگه خودم جداگونه نرم.

هزینه های دفعه قبلی من شامل : ویزا 250/ اقامت 3 روزه 180 درهم پانسیون/ خورد و خوراک / بلیط 750 تومن / شده بود.
دوست من اگر قصد صرفه جویی بیشتره راه دیگش اینه که اژانسا بعضی رابطینی در انکارا و ابوظبی و...دارند کا از اینجا پاستون رو با برگه امضا شده از طرف شما یا به قول امریکا Notarized paperباش میفرستید تا تحویل سفارت بدن و شاید حدود 200 تومن بگیرند و خودشونم پیگیرن کی پس میدنش و براتون میفزستن.فقط بحث اینه چقدر حاضرید اعتماد کنید که به موقع اینکارو انجام بدن و ایکاش سیستمی بود که میشد فهمید در هر لحظه پاستون و پروندتون در کجاست.

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، rezahoorjandi ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 11:31)dr_miliman نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:26)arash1392 نوشته:  

سلام.
جسارتا، قیمت چند ؟

دوست من اگر قصد صرفه جویی بیشتره راه دیگش اینه که اژانسا بعضی رابطینی در انکارا و ابوظبی و...دارند کا از اینجا پاستون رو با برگه امضا شده از طرف شما یا به قول آمریکا Notarized paperباش میفرستید تا تحویل سفارت بدن و شاید حدود 200 تومن بگیرند و خودشونم پیگیرن کی پس میدنش و براتون میفزستن.فقط بحث اینه چقدر حاضرید اعتماد کنید که به موقع اینکارو انجام بدن و ایکاش سیستمی بود که میشد فهمید در هر لحظه پاستون و پروندتون در کجاست.

مرسی از راهنماییتون
موضوعی که بسیاری از ما و خودم باهاش روبرو هستیم اینه که مدیکال من 5 روز دیگه بیشتر اعتبار نداره و مجبورم مدیکالم رو تمدید کنم و بعد برم سفارت . به خاطر همین حضور خودم تو دبی الزامیه.
بازم ممنون.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، rezahoorjandi ، mehdi2014
من هرچی تاپیکو میخونم متوجه نمیشم میشه یه توضیح کوتاه به من بدین ...من برنده 2015 هستم ....
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان