موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا نمیدونم چرا همه از این سفارت تو انکارا اپ میشن جز کیس وامونده من ..... اه خسته شدم دیگه.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من دوباره امروز اپ شدم ...یه حسی بهم میگه اولین نفری که کیلر میشه یا منم یا سولی...خخخخخخ
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 13:14)fatimafam نوشته: (2014-08-27 ساعت 12:53)meisamgh1362 نوشته: (2014-08-27 ساعت 12:21)fatimafam نوشته: (2014-08-27 ساعت 12:18)meisamgh1362 نوشته: (2014-08-27 ساعت 12:03)fatimafam نوشته: دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود
به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ
دوست عزیز من به KCC سه هفته پیش ایمیل زدم و توضیح دادم جریان رو
به سفارت ایمیل بزنید تا جواب بدن ، به خدا نمیدونم چه جور میشه آخه ، چون برای من رو کی سی سی وقت داده بود نه سفارت ، البته اونا از سفارت وقت میگیرن ها ، به سفارت ایمیل بزنید و بعد اگر همین جواب رو دادن باهاشون تماس بگیرید اگر جواب درستی ندادن برنده لاتاری بره دم در سفارت ببینه کاری میتونه بکنه یا نه ، این خیلی سخته نمیدونم چه جوری بشه ولی تلاشتون رو بکنید اگر شد که بردید اگر نه هم تلاشتون رو کردید. ببخشید من رو که نتونستم دقیق راهنمایی کنم فقط نظرم رو گفتم.
این کار باید خیلی زود انجام بشه چون همه دارن ویزا ها رو میگیرن خیلی خیلی زود این کار رو به انجام برسونید . ایمیل های ایروان یک روزه پاسخ داده میشه ایمیل های بقیه سفارت ها مشخص نیست که چه جوری جواب میدن .
دوست عزیز این که میگید KCC به شما وقت داده وقت مصاحبه اولتون هست یا اینکه تاریخو عوض کرده بودین مثل ما و اونجا بهتون تاریخ جدید داد؟
سلام دوست عزیز ما هم مصاحبه اولمون تاریخش 15 ژانویه بود اما من هم تو امتحاناتم بود و میل زدم برام یه وقت مصاحبه تو فوریه بدن که گفتن همه وقتای مصاحبه تو فوریه پر شده من دوباره میل زدم و گفتم فقط تو این فاصله (توی مارچ) می تونم بیام و اونا هم تو همون تاریخ بهم وقت دادن. واقعا نمیخوام ناامیدت کنم اما چیزی که به شما گفتن کمی فرق میکنه اما شما تا میتونی پافشاری کن شاید اوایل سپتامبر بهتون وقت بدن اینجوری بازم شاید امیدی باشه.
شماره کیس: 12xx، اعضا کیس: 3 نفر، سفارت: آنکارا تغییر به ایروان، مصاحبه: 15 ژانویه تغییر به 19 مارچ، وضعیت: کلیرنس
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 11:27)abbas09 نوشته: نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه
خوشحالم که شما هم آپدیت شدید!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری