کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-27 ساعت 12:53)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:21)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:18)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:03)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 10:32)meisamgh1362 نوشته:  شما دوست عزیز اگر تازه متوجه شدی برنده شدی باید بگم که احتمال اینکه

دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود
به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ

دوست عزیز من به KCC سه هفته پیش ایمیل زدم و توضیح دادم جریان رو
به سفارت ایمیل بزنید تا جواب بدن ، به خدا نمیدونم چه جور میشه آخه ، چون برای من رو کی سی سی وقت داده بود نه سفارت ، البته اونا از سفارت وقت میگیرن ها ، به سفارت ایمیل بزنید و بعد اگر همین جواب رو دادن باهاشون تماس بگیرید اگر جواب درستی ندادن برنده لاتاری بره دم در سفارت ببینه کاری میتونه بکنه یا نه ، این خیلی سخته نمیدونم چه جوری بشه ولی تلاشتون رو بکنید اگر شد که بردید اگر نه هم تلاشتون رو کردید. ببخشید من رو که نتونستم دقیق راهنمایی کنم فقط نظرم رو گفتم. Sad این کار باید خیلی زود انجام بشه چون همه دارن ویزا ها رو میگیرن خیلی خیلی زود این کار رو به انجام برسونید . ایمیل های ایروان یک روزه پاسخ داده میشه ایمیل های بقیه سفارت ها مشخص نیست که چه جوری جواب میدن .

دوست عزیز این که میگید KCC به شما وقت داده وقت مصاحبه اولتون هست یا اینکه تاریخو عوض کرده بودین مثل ما و اونجا بهتون تاریخ جدید داد؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، meisamgh1362
اصلا نمیدونم چرا همه از این سفارت تو انکارا اپ میشن جز کیس وامونده من ..... اه خسته شدم دیگه.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، miladfr12 ، abbas09 ، nedaba ، majid_eng ، milad 68
(2014-08-27 ساعت 12:59)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:16)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:40)Aroma نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy

آقا فرشيد هزار بار به شما تبريك مي گويم . ببخشيد شما چند شنبه رفتيد ارمنستان و كي كارتون تمام شد ؟
ممنونم ,لطف دارین, ما از 21 اگوست ایروانیم و میمونیم تا ویزا رو بگیریم.

سلام دوست عزیز اقای فرشید
ضمن ارزوی گرفتن ویزا برای شما و تمام منتظران
لطفا بفرمایید که شما همیجوری خودتون تصمیم گرفتید برید ایروان سفارت یا باهاتون تماس گرفتن؟

به به مبارک باشه
دلمون لک زده بود برای یه خبر خوب
موفق و شاد باشید
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 12:14)miladfr12 نوشته:  امکانش هست سفارت آنکارا امروز اعلام کنه؟؟؟؟

یعنی میشه؟
تشکر کنندگان: mizan ، miladfr12 ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.

دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
من دوباره امروز اپ شدم ...یه حسی بهم میگه اولین نفری که کیلر میشه یا منم یا سولی...خخخخخخ
(2014-08-27 ساعت 13:14)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:18)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:03)fatimafam نوشته:  دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود
به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ

به سفارت ایمیل بزنید تا جواب بدن ، به خدا نمیدونم چه جور میشه آخه ، چون برای من رو کی سی سی وقت داده بود نه سفارت ، البته اونا از سفارت وقت میگیرن ها ، به سفارت ایمیل بزنید و بعد اگر همین جواب رو دادن باهاشون تماس بگیرید اگر جواب درستی ندادن برنده لاتاری بره دم در سفارت ببینه کاری میتونه بکنه یا نه ، این خیلی سخته نمیدونم چه جوری بشه ولی تلاشتون رو بکنید اگر شد که بردید اگر نه هم تلاشتون رو کردید. ببخشید من رو که نتونستم دقیق راهنمایی کنم فقط نظرم رو گفتم. Sad این کار باید خیلی زود انجام بشه چون همه دارن ویزا ها رو میگیرن خیلی خیلی زود این کار رو به انجام برسونید . ایمیل های ایروان یک روزه پاسخ داده میشه ایمیل های بقیه سفارت ها مشخص نیست که چه جوری جواب میدن .

دوست عزیز این که میگید KCC به شما وقت داده وقت مصاحبه اولتون هست یا اینکه تاریخو عوض کرده بودین مثل ما و اونجا بهتون تاریخ جدید داد؟

سلام دوست عزیز ما هم مصاحبه اولمون تاریخش 15 ژانویه بود اما من هم تو امتحاناتم بود و میل زدم برام یه وقت مصاحبه تو فوریه بدن که گفتن همه وقتای مصاحبه تو فوریه پر شده من دوباره میل زدم و گفتم فقط تو این فاصله (توی مارچ) می تونم بیام و اونا هم تو همون تاریخ بهم وقت دادن. واقعا نمیخوام ناامیدت کنم اما چیزی که به شما گفتن کمی فرق میکنه اما شما تا میتونی پافشاری کن شاید اوایل سپتامبر بهتون وقت بدن اینجوری بازم شاید امیدی باشه.
شماره کیس: 12xx، اعضا کیس: 3 نفر، سفارت: آنکارا تغییر به ایروان، مصاحبه: 15 ژانویه تغییر به 19 مارچ، وضعیت: کلیرنس
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 13:40)milad 68 نوشته:  من دوباره امروز اپ شدم ...یه حسی بهم میگه اولین نفری که کیلر میشه یا منم یا سولی...خخخخخخ

ایشالللللااااا حتما
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: kaaren ، miladfr12 ، Ramin geologist ، milad 68 ، mizan ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 13:40)milad 68 نوشته:  من دوباره امروز اپ شدم ...یه حسی بهم میگه اولین نفری که کیلر میشه یا منم یا سولی...خخخخخخ

سلام
شما چجوری میشه فهمید تو یک روز چند بار آپدیت شدن یک کیس را؟
من فقط دیدم امروز تو سیس آپدیت شدم ولی متوجه دوبار یا سه بار آپدیت شدن تو یک روز نمی شمWink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: milad 68 ، mizan ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 13:16)hamideftex2014 نوشته:  اصلا نمیدونم چرا همه از این سفارت تو انکارا اپ میشن جز کیس وامونده من ..... اه خسته شدم دیگه.

نگران نباشید ما هم از 3 ماه پیش تا امروز اپ واقعی نداشتیم دیگه نا امید بودم چون همه تو اگوست چند بار اپ داشتند ولی تازه امروز نفر اصلی ما اپ شد کلا فکر نکنم اپ زیاد هم مهم باشه اینو سالهای قبل نشون میده که اصلا به تعداد اپدیت نیست
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، milad 68 ، p.arsa ، mizan ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 13:28)teacherm نوشته:  وبزای دبی ما اومد برای جمعه دیگه بلیط گرفتیم. چون نمیشد با خانواده بمونیم برگشت سه شنبه گرفتم که مبشه نه سپتامبر. صبح میرم سفارت اگه پاسهارو گرفت که میمونیم اگه نگرفت برمیگردیم و هروقت کلیر شدیم از طریق اژانس اقدام میکنیم از الان اطلاع رسانی شد. بعدا نگین خیانتکار که تو مرام معلما هرچی باشه خیانت نیست.

دیگه فک نکنم ازین بیشتر بشه به دنیا روحیه و انرژی فرستاد. سه تومن ناقابل تو این شرایط ریسکی. Smile

ممنون بابت اطلاع رسانيSmile
راستي، سفارت ابوظبي چه روزايي پاسارو تحويل مي گيره؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pari ، teacherm ، nedaba ، soli asali
(2014-08-27 ساعت 13:42)nikfar80 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 13:14)fatimafam نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:18)meisamgh1362 نوشته:  به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ

سلام دوست عزیز ما هم مصاحبه اولمون تاریخش 15 ژانویه بود اما من هم تو امتحاناتم بود و میل زدم برام یه وقت مصاحبه تو فوریه بدن که گفتن همه وقتای مصاحبه تو فوریه پر شده من دوباره میل زدم و گفتم فقط تو این فاصله (توی مارچ) می تونم بیام و اونا هم تو همون تاریخ بهم وقت دادن. واقعا نمیخوام ناامیدت کنم اما چیزی که به شما گفتن کمی فرق میکنه اما شما تا میتونی پافشاری کن شاید اوایل سپتامبر بهتون وقت بدن اینجوری بازم شاید امیدی باشه.

دوست عزیز ببخشید که خیلی می پرسم
پس شما واسه تغییر زمان مستقیما به KCC ایمیل زدین نه ایروان؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
بچه هایی که پشت سر هم آپ می خورین حواستون باشه
احتمالاً خبراییه مخصوصاً اونایی که 2 روز پشت سر هم آپ می شن
پیشاپیش مبارک باشه Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-08-27 ساعت 13:49)miladfr12 نوشته:  

سلام
شما چجوری میشه فهمید تو یک روز چند بار آپدیت شدن یک کیس را؟
من فقط دیدم امروز تو سیس آپدیت شدم ولی متوجه دوبار یا سه بار آپدیت شدن تو یک روز نمی شمWink
سلام تو یه روز که نمیشه دوبار اپ شد من منظورم اینه که بعد از 11.22.اگوست امروزم که 27 اگوست هست اپ شدم

(2014-08-27 ساعت 13:53)Ramin geologist نوشته:  بچه هایی که پشت سر هم آپ می خورین حواستون باشه
احتمالاً خبراییه مخصوصاً اونایی که 2 روز پشت سر هم آپ می شن
پیشاپیش مبارک باشه Smile

مرسی خدا کنه
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 11:27)abbas09 نوشته:  نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه
خوشحالم که شما هم آپدیت شدید!Smile
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: milad 68 ، mizan ، miladfr12 ، pari pari ، nedaba ، abbas09 ، soli asali ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 8 مهمان