کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من که باور کنید نوشته های آماری را اصلا نمی خوانم یا سرسری یک نگاهی می اندازم ، حالا اگر به دید منفی نگاه کنیم جز استرس چی برامون داره تازه شاید خیلی ها که می ترسند ، ویزاشون رو هم بگیرند و اونهائی که خوش بین ترند ویزا بهشون نرسه ، خب کدوم وضعیت بهتره از الان تا کی هی اظطراب داشته باشیم من که فقط زبان می خونم و بس ، هرچه بادا باد ، قربون همگی تان
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-05-08 ساعت 14:35)H Pier نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:56)shilan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:30)H Pier نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:19)shilan نوشته:  سفارت ابوظبی تاریخ ویزا رو 6 ماه از تاریخ مدیکال میزنه یا ربطی به مدیکال نداره یعنی از تاریخ صدور ویزا 6 ماه وقت برا رفتن هست؟؟؟؟

بله اگر که مدیکال رو تمدید و یا تجدید کنید از تاریخ تمدید مدیکال 6 ماه زمان دارید.

سوال منم همین یعنی اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

پارسال مدیکال ایروان هم یکساله بود. امسال گویا شرایط تغییر کرده. کاش از بچه های ابوظبی کسی باشه که پاسختون رو بده. اما من فکر میکنم ابوظبی هم به مانند آنکارا و ایروان هستش.
درود بر دوستان عزیز و گرامی
و با آرزوی اینکه بزودی همگی کلیر بشن و برن مرحله بعدی.Big Grin
مصاحبه ابوظبی و تاریخ صدور ویزای ما 15 اپریل و تاریخ انقضاء 14 اکتبر = 6 ماه از تاریخ صدور . البته مدیکال رو 10 اپریل انجام دادیم .
در خدمتیم
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
(2014-05-08 ساعت 19:10)sal0811 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 17:40)amohammadiazar نوشته:  بچه ها بعد ازاعلام نتایج 2015 کسی آپدیت شده ؟

ما دیشب ایمیل زدیم. امروز جواب تکراری دادن و آپدیت شدیم
بله دوست عزیز من در طی سه روز گذشته آپدیت شدم، البته دو بارش همسرم و بچه هام هم آپدیت شدند .
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، farshad varaste
دوستان عزیز سلام.
تجربه خاصی دارم که دوست دارم با شما عزیزان درمیان بذارم.
من آرش هستم یک عضو فعال با رتبه دو.
حقیقتش آدم درون‌گرایی هستم و زیاد اهل بحث و جدل نیستم.
بیشتر نوشته‌های شما عزیزان رو می‌خونم تا اظهار نظر کنم.
میشه گفت پستهای همه‌تون‌و دوست دارم.
اما بیشتر از همه، از قدیمیها پستهای عمو سعید و استاد بیات که سفرنامه‌اش بی‌نظیر بود رو خیلی دوست دارم.
از بچه‌های هم دوره‌ای خودمون پستهای masuodrh ،nasim و maryam_a
رو از خانمها و از آقایون پستهای me_uی جلتمن
soli asali‌ی مهربان که زحماتش برهیچ‌یک از ما پوشیده نیست
farshadm999 عزیزرو خیلی دوست دارم چون بنظرم نمونه یه پسر جسور و شیطونه کسیکه با افیسر کل‌کل کنه معلمومه که شجاعتی ذاتی داره و freddyflientstone هم که حرف نداره، به من که خیلی کمک کرده اگه دوست داشته باشم از بین شما دوستان یه دوست صمیمی انتخاب کنم حتما دلم می‌خواد که فردی باشه ( البته از نظر ایشون بی‌اطلاع هستم) Wink
آمارهای میلاد (miladfr12) رو هم خیلی دوست دارم و بنا به دلایلی فکر می‌کنم صحیح باشه.
فکر می‌کنم تا حدی نگرانی‌ها رو برطرف می‌کنه.
و فکر می‌کنه و می‌تونه نشانه‌ای باشه برصحیح بودن آمارهای میلاد عزیز.
این تجربه شخصی خودمه و دسته دوم و سوم نیست.
اگر دوستان دیگری هم تجربه من روداشتن بنویسن که ایشاالله نیروی مثبت به شکل حقیقی جو کامیونیتی رو شاد و امیدبخش بکنه.
پارسال که من خبرقبولی‌مو گرفتم به طور اتوماتیک به هیچ‌کس نگفتم (به همون دلیل درون‌گرایی ذاتی) بعدها هم که با
مهاجرسرا آشنا شدم دیدم که اساتید سالهای گذشته هم با من موافق بوده‌اند.
اما برعکس، من فامیلی دارم که تا دلتون بخواد برونگراست یه خانوم ازاون خانومای شیطون و پرشروشور که تو هر

مهمونی از اول که میاد بگو بخندو تعریفه تا لحظه آخر که نیمساعتی همه‌رو روی‌پا نگه می‌داره، از دم صندلیش تا دم در

ماشینش که آخرشبی اکثر همسایه‌هار وبیدار می‌کنه، .
خلاصه این خانم تو یک تماس تلفنی که با مادر من داشتن گفتن ایشون و شوهرشون برای ذخیره لاتاری قبول شده‌اند.
اینکه ایشون گفتن برای ذخیره لاتاری قبول شدن درست همان ایام خرداد بود نه سری دوم که معمولا هرساله در اکتبر اعلام میشه (و به گفته دوستان برای 2014 اعلام نکردن) این گذشت و چند ماه بعد، که فکر می‌کنم توی آذرماه بود ایشون رو دریک مهمانی ملاقت کردیم و وقتی ازشون درباره اینکه برنده شدن لاتاری درچه مرحله‌ای هست جویا شدیم گفتند که درتماسی که با کی‌سی‌سی داشتن بهشون گفتن که امسال هیچ یک از ذخیره‌هارو به مصاحبه دعوت نمی‌کنند چون همه برنده‌ها فرمهاشون رو ارسال کرده‌اند وبرای مصاحبه اعلام آمادگی کرده‌اند.
با توجه به نکته بالا برداشت شخصی من اینه که اعلام 6000 نفرقبولی که در مراحل اولیه از طرف سایت ایمیگریشن

اعلام شده نفرات ذخیره‌رو هم حساب کرده بوده. درحالی که این عزیزان درمرحله‌های بعدی حذف شده‌اند.پس آمارهای که میلاد عزیز ارائه می‌کنه درهمه ماه‌ها 3000 نفر رو نشون میده. این آمار یکبار می‌تونه دست خورده باشه، دوبارو... اما من به شخصه الان سه باره که می‌بینم آمارها همان 3000نفررو نشون می‌ده.
اون جدولی هم که میلاد جان ازش اطلاعات رو استخراج می‌کنه حداقل کیس من یکی رو که کاملا درست نشون می‌ده. حالا اگه مثال نقضی هست که می‌گه تو اون آمار کیسش نشون داده نمیشه یا اطلاعاتش غلطه بیاد در پاسخ من بنویسه که بهتر متوجه بشیم.
دوستان عزیزدرنهایت یه پیشنهادی هم دارم.
اینکه بیاید همگی سریه ساعت مشخصی به نظر من نیمه‌شب هرشب به هم یک توجه جمعی داشته باشیم.
بیاید بصورت مجازی دست همدیگرو بگیریم و از ته دل برای هم دعا کنیم، اون عزیزانی هم که دعا دوست ندارند آرزوکنند. دعا کنیم، آرزوکنیم که ایشاالله همگی به خیروصلاح خدا ویزامون‌و بگیرم‌واز فرصت خوبی که خدا بهمون داده بتونیم به درستی و خیر استفاده کنیم. دوستان بیاید این رو آزمایش کنیم دعا و آرزوی خیربرای یک جمع اثری معجزه‌آسا داره باورکنیم قدرت توجه جمعی رو.
من واقعا خوشحالم که دربین شما هستم. و افتخار می‌کنم به شما عزیزان وقتی می‌بینم درحالی که خودتون منتظر هستید چقدراز ویزا گرفتن بچه‌های دیگه خوشحال می‌شید.
هرکی با من موافقه قرارمون همین امشب ساعت 12.
بیاید فرای نتیجه یه سرمشق برای همه برنده‌های بعدی باشیم.
درپناه خدا باشید یاران.
دوستان اگر که کسی قبلاً برای ویزای توریستی (غیر مهاجرتی) کلیرنس خورده باشه (۳ بار)(1997, 2011, 2007 ) و هر سه بار کلیر شده باشه، احتمال آنکه حالا باز هم به این پروسه بخوره (این بار ویزای مهاجرتی) بیشتره یا کمتر؟ تعداد مراحلش و آپدیتش بیشتره؟ یا اصلاً ربطی نداره؟ شاید هم که یکضرب بگیرد؟
متشکر از پاسخ ها
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، nedaba ، 2014winner
(2014-05-08 ساعت 22:55)ah1004 نوشته:  دوستان اگر که کسی قبلاً برای ویزای توریستی (غیر مهاجرتی) کلیرنس خورده باشه (۳ بار)(1997, 2011, 2007 ) و هر سه بار کلیر شده باشه، احتمال آنکه حالا باز هم به این پروسه بخوره (این بار ویزای مهاجرتی) بیشتره یا کمتر؟ تعداد مراحلش و آپدیتش بیشتره؟ یا اصلاً ربطی نداره؟ شاید هم که یکضرب بگیرد؟
متشکر از پاسخ ها

یکی از دوستان قبلا پست گذاشته بودن که برای ویزای توریستی کلیرنس خورده بودند و 200 روز طول کشیده بود تا کلیر بشن. اما این دفعه (برای ویزای مهاجرتی) اگه اشتباه نکنم زیر یکماه کلیر شدن.
تشکر کنندگان: peidaye penhan ، H Pier ، kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، ebi1988
(2014-05-08 ساعت 22:51)arashS نوشته:  دوستان عزیز سلام.
اما بیشتر از همه، از قدیمیها پستهای عمو سعید و استاد بیات که سفرنامه‌اش بی‌نظیر بود رو خیلی دوست دارم.
farshadm999 عزیزرو خیلی دوست دارم چون بنظرم نمونه یه پسر جسور و شیطونه کسیکه با افیسر کل‌کل کنه معلمومه که شجاعتی ذاتی داره و freddyflientstone هم که حرف نداره، به من که خیلی کمک کرده اگه دوست داشته باشم از بین شما دوستان یه دوست صمیمی انتخاب کنم حتما دلم می‌خواد که فردی باشه ( البته از نظر ایشون بی‌اطلاع هستم) Wink
آمارهای میلاد (miladfr12) رو هم خیلی دوست دارم و بنا به دلایلی فکر می‌کنم صحیح باشه.
اگر دوستان دیگری هم تجربه من روداشتن بنویسن که ایشاالله نیروی مثبت به شکل حقیقی جو کامیونیتی رو شاد و امیدبخش بکنه.
پارسال که من خبرقبولی‌مو گرفتم به طور اتوماتیک به هیچ‌کس نگفتم (به همون دلیل درون‌گرایی ذاتی) بعدها هم که با
اما برعکس، من فامیلی دارم که تا دلتون بخواد برونگراست یه خانوم ازاون خانومای شیطون و پرشروشور که تو هر

مهمونی از اول که میاد بگو بخندو تعریفه تا لحظه آخر که نیمساعتی همه‌رو روی‌پا نگه می‌داره، از دم صندلیش تا دم در

خلاصه این خانم تو یک تماس تلفنی که با مادر من داشتن گفتن ایشون و شوهرشون برای ذخیره لاتاری قبول شده‌اند.
اینکه ایشون گفتن برای ذخیره لاتاری قبول شدن درست همان ایام خرداد بود نه سری دوم که معمولا هرساله در اکتبر اعلام میشه (و به گفته دوستان برای 2014 اعلام نکردن) این گذشت و چند ماه بعد، که فکر می‌کنم توی آذرماه بود ایشون رو دریک مهمانی ملاقت کردیم و وقتی ازشون درباره اینکه برنده شدن لاتاری درچه مرحله‌ای هست جویا شدیم گفتند که درتماسی که با کی‌سی‌سی داشتن بهشون گفتن که امسال هیچ یک از ذخیره‌هارو به مصاحبه دعوت نمی‌کنند چون همه برنده‌ها فرمهاشون رو ارسال کرده‌اند وبرای مصاحبه اعلام آمادگی کرده‌اند.
با توجه به نکته بالا برداشت شخصی من اینه که اعلام 6000 نفرقبولی که در مراحل اولیه از طرف سایت ایمیگریشن

اعلام شده نفرات ذخیره‌رو هم حساب کرده بوده. درحالی که این عزیزان درمرحله‌های بعدی حذف شده‌اند.پس آمارهای که میلاد عزیز ارائه می‌کنه درهمه ماه‌ها 3000 نفر رو نشون میده. این آمار یکبار می‌تونه دست خورده باشه، دوبارو... اما من به شخصه الان سه باره که می‌بینم آمارها همان 3000نفررو نشون می‌ده.
اون جدولی هم که میلاد جان ازش اطلاعات رو استخراج می‌کنه حداقل کیس من یکی رو که کاملا درست نشون می‌ده. حالا اگه مثال نقضی هست که می‌گه تو اون آمار کیسش نشون داده نمیشه یا اطلاعاتش غلطه بیاد در پاسخ من بنویسه که بهتر متوجه بشیم.
اینکه بیاید همگی سریه ساعت مشخصی به نظر من نیمه‌شب هرشب به هم یک توجه جمعی داشته باشیم.
بیاید بصورت مجازی دست همدیگرو بگیریم و از ته دل برای هم دعا کنیم، اون عزیزانی هم که دعا دوست ندارند آرزوکنند. دعا کنیم، آرزوکنیم که ایشاالله همگی به خیروصلاح خدا ویزامون‌و بگیرم‌واز فرصت خوبی که خدا بهمون داده بتونیم به درستی و خیر استفاده کنیم. دوستان بیاید این رو آزمایش کنیم دعا و آرزوی خیربرای یک جمع اثری معجزه‌آسا داره باورکنیم قدرت توجه جمعی رو.
من واقعا خوشحالم که دربین شما هستم. و افتخار می‌کنم به شما عزیزان وقتی می‌بینم درحالی که خودتون منتظر هستید چقدراز ویزا گرفتن بچه‌های دیگه خوشحال می‌شید.
درپناه خدا باشید یاران.

سلام دوست گرانقدر ما
عالی بود قرارمون یادتون نره دوستان ساعت 12:00 هرشب.مطمئن باشید دعای جمعی معجزه میکنه.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
اينا كه اينجا تو مملكت خودمون سر يه سري حدسيات كه هيجكسي هم توش دخيل نيست باهم اينطوري دعوا و جرو بحث ميكنند،خدا بخير بكذرونه باشون برسه بلاد كفر. اين تابيك هم شده سوهان روح و از ماموريت اصليش كلا فاصله كرفته. البته من مطمينم كه بست من باك ميشه ولي خب يه ده صفحه الكي اين تابيك رو خوندم.
شب خوش
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، قصه گو
(2014-05-08 ساعت 23:03)peidaye penhan نوشته:  
اینکه ایشون گفتن برای ذخیره لاتاری قبول شدن درست همان ایام خرداد بود نه سری دوم که معمولا هرساله در اکتبر اعلام میشه .......................
سلام دوست گرانقدر ما
عالی بود قرارمون یادتون نره دوستان ساعت 12:00 هرشب.مطمئن باشید دعای جمعی معجزه میکنه.
سلام
قرارتون سر جاش
ولی چند نکته
1- اگه شما می تونید از اون خانم بپرسید که نامه قبولیشون برای چه تاریخی هست خیلی ممنون می شم ( مثلا برای همه ما همون 1 May هستش دیگه )
2- کیس نامبر این خانومو اگه می تونید بگید تو چه رنجی هست اگه می دونید
فقط من هنوز پاسخ سوالمو پیدا نکردم !!!!
پارسال برای ماه Aug اگه کارنتی های مصاحبه را ببینید ALL زده حالا من نمی دونم تا اون ماه چه تعداد مصاحبه رفته بودن و 2 ماه آخر چه تعداد به مصاحبه دعوت شدن آیا کل 6029 نفر پارسال به مصاحبه دعوت شده بودن یا خیر اگه این سوال پاسخ داده بشه همه ابهامات رفع خواهد شد ؟؟؟ ا
با تشکر
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: armin021 ، kage.omid ، arashS ، soli asali ، pari pariaaa ، miladfr12 ، قصه گو ، nasim ، nedaba ، ebi1988
(2014-05-08 ساعت 23:03)peidaye penhan نوشته:  

درپناه خدا باشید یاران.

سلام دوست گرانقدر ما
قربون شما و لطفت . ممنونم. چرا که نه؟ من مخلص همه ی دوستان هستم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: masuodrh ، arashS ، soli asali ، pari pariaaa ، miladfr12 ، قصه گو ، nedaba ، 2014winner
ساعت 12 هستش کجایین؟
arashS ممنون از متن زیباتون. یک آرامش دلچسبی تو متنتون بود Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
ساعت 12 هست. من دارم دعا میکنم. خدایا آخر و عاقبتمونو به خیر کن.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
من هم ساعت 12 اینجا بودم و برای همه مون دعا کردم..انشاله بهترین ها برامون رقم بخوره..بهترین لزوماً گرین کارت نیست..
برای من همیشه بهترین ها رو رقم زده ..برای همین وقتی بهش توکل میکنم اصلا دلم نمیلرزه و از نتیجه خیالم راحته..من فقط تلاش میکنم..
آرش جان ممنون از نوشته خوبت..یه جوری آروم میکرد آدم رو...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
ساعت 12 پنج شنبه شبه و به پیشنهاد دوست عزیزمون "آرش" میخوام دعایی برای همه مون بکنم.
آرزو دارم که برای تک تک ما، هرآنچه که "بهترین" هست اتفاق بیفته، نه هرآنچه که ما فکر می کنیم "بهترینه". آرزو دارم که خواست و آرزوی قلبی تک تک ما، فقط درصورتی محقق بشه که فردای بهتری را برامون رقم بزنه . آرزو دارم که "آرزو هامون" را "طلب" کنیم، نه "التماس" ، چرا که ما طلبکار کائنات نیستیم . آرزو دارم که خداوند، کائنات، طبیعت یا هرانچه که بهش اعتقاد داریم، "آرزوی" ما رو با "مهر" و "رضایت" براورده کنه، نه با "قهر" و به "جبر".
برای تک تکتون، سلامت، دل خوش، روح بلند پرواز، بی نیازی و در آخر ، "ویزا" ی پر خیر و برکت آرزو دارم و امیدوارم که فردا روزتون، در هرکجای این دنیا که باشید، پر از شادی و بدون حسرت و دریغ باشه.
مخلص همگی
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-08 ساعت 22:51)arashS نوشته:  از قدیمیها پستهای عمو سعید و استاد بیات که سفرنامه‌اش بی‌نظیر بود رو خیلی دوست دارم.

سلام.
دوست عزیزم جناب آقای آرش که اسمتان نماد آرش کمانگیر سمبل فداکاری و ایثار است .شما لطف دارید من هیچی نیستم.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و سلامت باشید وپله های ترقی را به سرعت طی کنید

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: farshadm999 ، arashS ، masuodrh ، soli asali ، pari pariaaa ، miladfr12 ، قصه گو ، مهدی 2014 ، gema ، nasim ، nedaba ، 2014winner

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان