کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
برای ایروان فردا روز خوبی رو میبینم.....
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-08 ساعت 22:51)arashS نوشته:  اینکه بیاید همگی سریه ساعت مشخصی به نظر من نیمه‌شب هرشب به هم یک توجه جمعی داشته باشیم.
بیاید بصورت مجازی دست همدیگرو بگیریم و از ته دل برای هم دعا کنیم، اون عزیزانی هم که دعا دوست ندارند آرزوکنند. دعا کنیم، آرزوکنیم که ایشاالله همگی به خیروصلاح خدا ویزامون‌و بگیرم‌واز فرصت خوبی که خدا بهمون داده بتونیم به درستی و خیر استفاده کنیم. دوستان بیاید این رو آزمایش کنیم دعا و آرزوی خیربرای یک جمع اثری معجزه‌آسا داره باورکنیم قدرت توجه جمعی رو.
من واقعا خوشحالم که دربین شما هستم. و افتخار می‌کنم به شما عزیزان وقتی می‌بینم درحالی که خودتون منتظر هستید چقدراز ویزا گرفتن بچه‌های دیگه خوشحال می‌شید.
هرکی با من موافقه قرارمون همین امشب ساعت 12.
بیاید فرای نتیجه یه سرمشق برای همه برنده‌های بعدی باشیم.
درپناه خدا باشید یاران.

من از 2015 اییا هستم. ولی امشب واسه همتون از ته دلم دعا کردم.Rolleyes
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

الان ساعت نزديك يك صبحه...دير متن قرارو ديدم.. اما همين الان براي تك تكمون از خداوند، سلامتي، آرامش، سعادت ، موفقيت، كار خوب ، همكاران خوب، همسايه هاي خوب، پول زياد، دوستان خوب، صبر زياد، لبخند فراوون، و خلاصه تمام خوبيهاي دنيا رو آرزو دارم...
اينا چيزايي بود كه به ذهنم رسيد... چيزايي بود كه براي پسرم ميخوام از خدا و به همون اندازه براي شما دوستان خوبم...
خدا به فكر همه بندگانش هست.. بهش اعتماد كنيد..

دوست خوبم آرش ممنون از لطفت...?
از نوشته زیبای دوست خوبمون ممنونم و به نوبه خودم از خدای متعال خواستارم شادی را به خونه های تک تکمون با یه ویزای خوشگل هدیه بده
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
با سلام ، ما هم اومديم اينجا
اقا امروز يه برگ A4 صورتى دادن گفتن وقتى اسمت تو اين سايت اومد بالا اين مداركو واسمون بيار
حالا نميدونم نقص مدرك خوردم يا كليرنس!
با توجه به اينكه هم معافيت پزشكى دارم و هم شغل دولتى نداشتم
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-05-09 ساعت 00:55)masuodrh نوشته:  برای ایروان فردا روز خوبی رو میبینم.....

من قربون اون آينده نگريت برم دوستمBig Grin
فقط يه چيزي اونم اينكه فردا سفارت ايروان تعطيله،مگر اينكه بچه ها اضافه كاري بموننSmile
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-08 ساعت 22:51)arashS نوشته:  دوستان عزیز سلام.
تجربه خاصی دارم که دوست دارم با شما عزیزان درمیان بذارم.
من آرش هستم یک عضو فعال با رتبه دو.
حقیقتش آدم درون‌گرایی هستم و زیاد اهل بحث و جدل نیستم.
بیشتر نوشته‌های شما عزیزان رو می‌خونم تا اظهار نظر کنم.
میشه گفت پستهای همه‌تون‌و دوست دارم.
اما بیشتر از همه، از قدیمیها پستهای عمو سعید و استاد بیات که سفرنامه‌اش بی‌نظیر بود رو خیلی دوست دارم.
از بچه‌های هم دوره‌ای خودمون پستهای masuodrh ،nasim و maryam_a
رو از خانمها و از آقایون پستهای me_uی جلتمن
soli asali‌ی مهربان که زحماتش برهیچ‌یک از ما پوشیده نیست
farshadm999 عزیزرو خیلی دوست دارم چون بنظرم نمونه یه پسر جسور و شیطونه کسیکه با افیسر کل‌کل کنه معلمومه که شجاعتی ذاتی داره و freddyflientstone هم که حرف نداره، به من که خیلی کمک کرده اگه دوست داشته باشم از بین شما دوستان یه دوست صمیمی انتخاب کنم حتما دلم می‌خواد که فردی باشه ( البته از نظر ایشون بی‌اطلاع هستم) Wink
آمارهای میلاد (miladfr12) رو هم خیلی دوست دارم و بنا به دلایلی فکر می‌کنم صحیح باشه.
تجربه خاصی دارم که دوست دارم با شما عزیزان درمیان بذارم.
فکر می‌کنم تا حدی نگرانی‌ها رو برطرف می‌کنه.
و فکر می‌کنه و می‌تونه نشانه‌ای باشه برصحیح بودن آمارهای میلاد عزیز.
این تجربه شخصی خودمه و دسته دوم و سوم نیست.
اگر دوستان دیگری هم تجربه من روداشتن بنویسن که ایشاالله نیروی مثبت به شکل حقیقی جو کامیونیتی رو شاد و امیدبخش بکنه.
پارسال که من خبرقبولی‌مو گرفتم به طور اتوماتیک به هیچ‌کس نگفتم (به همون دلیل درون‌گرایی ذاتی) بعدها هم که با
مهاجرسرا آشنا شدم دیدم که اساتید سالهای گذشته هم با من موافق بوده‌اند.
اما برعکس، من فامیلی دارم که تا دلتون بخواد برونگراست یه خانوم ازاون خانومای شیطون و پرشروشور که تو هر

مهمونی از اول که میاد بگو بخندو تعریفه تا لحظه آخر که نیمساعتی همه‌رو روی‌پا نگه می‌داره، از دم صندلیش تا دم در

ماشینش که آخرشبی اکثر همسایه‌هار وبیدار می‌کنه، .
خلاصه این خانم تو یک تماس تلفنی که با مادر من داشتن گفتن ایشون و شوهرشون برای ذخیره لاتاری قبول شده‌اند.
اینکه ایشون گفتن برای ذخیره لاتاری قبول شدن درست همان ایام خرداد بود نه سری دوم که معمولا هرساله در اکتبر اعلام میشه (و به گفته دوستان برای 2014 اعلام نکردن) این گذشت و چند ماه بعد، که فکر می‌کنم توی آذرماه بود ایشون رو دریک مهمانی ملاقت کردیم و وقتی ازشون درباره اینکه برنده شدن لاتاری درچه مرحله‌ای هست جویا شدیم گفتند که درتماسی که با کی‌سی‌سی داشتن بهشون گفتن که امسال هیچ یک از ذخیره‌هارو به مصاحبه دعوت نمی‌کنند چون همه برنده‌ها فرمهاشون رو ارسال کرده‌اند وبرای مصاحبه اعلام آمادگی کرده‌اند.
با توجه به نکته بالا برداشت شخصی من اینه که اعلام 6000 نفرقبولی که در مراحل اولیه از طرف سایت ایمیگریشن

اعلام شده نفرات ذخیره‌رو هم حساب کرده بوده. درحالی که این عزیزان درمرحله‌های بعدی حذف شده‌اند.پس آمارهای که میلاد عزیز ارائه می‌کنه درهمه ماه‌ها 3000 نفر رو نشون میده. این آمار یکبار می‌تونه دست خورده باشه، دوبارو... اما من به شخصه الان سه باره که می‌بینم آمارها همان 3000نفررو نشون می‌ده.
اون جدولی هم که میلاد جان ازش اطلاعات رو استخراج می‌کنه حداقل کیس من یکی رو که کاملا درست نشون می‌ده. حالا اگه مثال نقضی هست که می‌گه تو اون آمار کیسش نشون داده نمیشه یا اطلاعاتش غلطه بیاد در پاسخ من بنویسه که بهتر متوجه بشیم.
دوستان عزیزدرنهایت یه پیشنهادی هم دارم.
اینکه بیاید همگی سریه ساعت مشخصی به نظر من نیمه‌شب هرشب به هم یک توجه جمعی داشته باشیم.
بیاید بصورت مجازی دست همدیگرو بگیریم و از ته دل برای هم دعا کنیم، اون عزیزانی هم که دعا دوست ندارند آرزوکنند. دعا کنیم، آرزوکنیم که ایشاالله همگی به خیروصلاح خدا ویزامون‌و بگیرم‌واز فرصت خوبی که خدا بهمون داده بتونیم به درستی و خیر استفاده کنیم. دوستان بیاید این رو آزمایش کنیم دعا و آرزوی خیربرای یک جمع اثری معجزه‌آسا داره باورکنیم قدرت توجه جمعی رو.
من واقعا خوشحالم که دربین شما هستم. و افتخار می‌کنم به شما عزیزان وقتی می‌بینم درحالی که خودتون منتظر هستید چقدراز ویزا گرفتن بچه‌های دیگه خوشحال می‌شید.
هرکی با من موافقه قرارمون همین امشب ساعت 12.
بیاید فرای نتیجه یه سرمشق برای همه برنده‌های بعدی باشیم.
درپناه خدا باشید یاران.
I love u arash عزيز
من كاري نكردم بارها گفتم من كاري ميكنم چون خودمو از شماها ميدونم وظيفم ميدونم كاري كه بلدم انام بدم نقصي بودبهم بگيد اصلاح شمWink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، سبز ، sani1348 ، arashS ، nedali ، nedaba ، H Pier ، elnazgh ، ebi1988
دوستانم من دقايقي قبل از ١٢ اينجا بودم اما از دعاي دسته جمعي خبر نداشتم و از جمعتون جا موندم،چرا؟چون به جاي اينكه صفحه ي آخرو بخونم از ده صفحه قبل شروع كردم و چقدر كه انرژي گرفتم!!فكرشو بكنيد از صبح ازتون خبر نداشتم،توي نمايشگاه كتاب همش دلم پيش شما بود،خسته و كوفته يهو اومدم ديدم ده صفحه اضافه شده، فكر كردم پر هوراست!!!نشستم با ذوق از اول خوندم.....من قصه گو هرچي مي گم بسه،هيچ كي گوش نميده!!!
ولي از آرش خان مچكرم كه انرژي مثبت رو به اين تاپيك برگردوند،و الان واسه هممون دست به دعا ميشم.......
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-09 ساعت 01:03)Hassan2014 نوشته:  با سلام ، ما هم اومديم اينجا
اقا امروز يه برگ A4 صورتى دادن گفتن وقتى اسمت تو اين سايت اومد بالا اين مداركو واسمون بيار

ايا مورد مشابه داشتيم؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، mahan1331 ، arashS ، H Pier ، ebi1988 ، pari pari
(2014-05-09 ساعت 01:33)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ

الان ترافیک منتظرسرا تموم میشه Big Grin
کاملا طنز !!!
فدای سرت Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، gema ، قصه گو ، kage.omid ، miladfr12 ، mahan1331 ، arashS ، nedaba ، farshad varaste
(2014-05-09 ساعت 01:32)Hassan2014 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 01:03)Hassan2014 نوشته:  با سلام ، ما هم اومديم اينجا

ايا مورد مشابه داشتيم؟

بله موارد مشابه خيلي داشتيم و شما كليرنس خورديد همراه نقص مدرك.نمونه اش خود ما كه الان ٧-٦ ماهه درگيريم يا دوست عزيزم nasim.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: gema ، soli asali ، kage.omid ، miladfr12 ، arashS ، nedaba ، farshad varaste ، 2014winner ، H Pier
(2014-05-08 ساعت 19:31)A10A نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:26)Arash2013 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:16)A10A نوشته:  دوستان سلام...
یه سوال ما ابوظبی مصاحبه داشتیم... اگر کلیر بشیم برامون ایمیل می آد یا توی CEAS می زنه؟
من که فعلا اطلاعاتم توی http://www.abudhabiivo.net/ نمی آد...؟!!!

دوست عزيز براي ما هم دقيقا همين مشكل وجود داشت ، تو همون صفحه ابوظبي مشكلتونو مطرح كنيد با موضوع اينكه كيس شما شناخته نميشه، ظرف يك روز براتون جواب مياد و كيستون توسط سايت شناخته ميشه. اگر خواستين متن رو براتون بفرستم

ممنون میشم بفرستین
من توي قسمت I have another question اينو زدم دوست عزيز :
Dear Sir/ Madam ;
There is an issue which I would like to have your support : When I try to enter my case number( in this format 2014ASXXXX ) in visa status check blank part , It can not recognize my case number. Would you please help me and tell what should I do .
Your kindness is appreciated .
Best regards
ببخشيد دير شد اونقد صفحات زياد بود نديدم... لطفا از لحاظ فرمت اصلاح بفرماييد چون به هم ريخت يه مقداري نقطه و ويرگولش. اساتيدم اگه ميتونن بهترش كنن براي دوستمون.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-05-07 ساعت 14:30)soli asali نوشته:  اصلا مهم نیست دوست عزیز شما هر جور دوست داری بزار باشه امضات . متاسفانه بعضیا نمیدونم حتما اطلاعاتشون در حد لازم نیست میگن افقی کنیم زود تر لود میشه Smile ... مدیر ارشد همین سایت الگوی پیش فرض رو همین عمودی تعریف کردن و گفتن که همینجوری بزارید باشه !
سولی عسلی امضای عمودی مشکل فنی بوجود نمیاره. فقط یک بحث زیباشناسی هست که ما از افقی ها بیشتر خوشمون میادTongue. حالا افقیش می کنی یا با خَشونت افقیش کنم برات؟! Big Grin
(2014-05-07 ساعت 15:22)pari pariaaa نوشته:  دوستاي عزيزم،براي بار سوم الان آپديت شدم و همسرم هم اينبار آپديت شدBig Grin خداااااااييييياااااااااا.........
پری پریا چشم شیطون کور، گوششم کر Tongue به نظرم به زودی باید غزل خداحافظی رو بخونیا! ما وقتی کلیر می شدیم "گانگنام" می رفتیم ولی شما با توجه به آیدی که داری باید سبک وطنی مرتبط رو اجرا کنیTongue. مشتاقانه منتظر خبرهای خوبت هستیم.
(2014-05-08 ساعت 15:58)shilan نوشته:  ...آدم باید تا از چیزی اطمینان نداره نگه تازه اینجا مدیر نداره ....
ببخشید استاد پس ما اینجا چی هستیم؟ هویجیم؟!Tongue
(2014-05-08 ساعت 21:08)عراقی نوشته:  من که باور کنید نوشته های آماری را اصلا نمی خوانم یا سرسری یک نگاهی می اندازم ، حالا اگر به دید منفی نگاه کنیم جز استرس چی برامون داره تازه شاید خیلی ها که می ترسند ، ویزاشون رو هم بگیرند و اونهائی که خوش بین ترند ویزا بهشون نرسه ، خب کدوم وضعیت بهتره از الان تا کی هی اظطراب داشته باشیم من که فقط زبان می خونم و بس ، هرچه بادا باد ، قربون همگی تان
آقا من از آیدیت خوشم نمیاد راستشTongue ولی این پستت رو خیلی دوست داشتم.
(2014-05-08 ساعت 16:55)masuodrh نوشته:  ...یه زمانی تا دو تا بحث میکردیم مدیران میومدن تذکر میدادن و پاک میکردند پست ها رو..حالا این تاپیک پر از پست های بحث دو نفره در جهت اثبات حقانیت یکطرفه شده ...
مسعود خان راستش من پشت سرتون کلی از 2014ایها تعریف کردم. این که حرفه ای شدین و از اون پست های آماتوری اول عضویت نمی ذارین. راستش حسابی اعتماد منو به خودتون جلب کرده بودین. من خوش خیال با خاطر جمع اندک وقتمو صرف 2015ایهای از راه رسیده کردم و نمی دونستم که دوستان پست های همدیگه رو تحمل نکردن و تاپیکی که باید محل آرامش کاربرها باشه به محل درگیری و اعصاب خردی تبدیل شده. بیشتر تعجبم از دوستان با سابقه ای مثل شماست که پست های تهاجمی رو گزارش نکردین! یعنی دوستان واقعاً بعد این همه مدت نمیشه خودتون به موضوعات جهت بدین و بی نیاز از دخالت دیگران به عنوان مدیر و میانجی و ... باشین؟ باز من پیرمرد بعد این همه مدت باید بیام هی به این یکی تذکر بدم که آقا اینو نگو و از اون یکی خواهش کنم که کوتاه بیا و به قول صادقی "فیلان و بیسار"؟! واقعاً باعث تاسفه Sad
(2013-10-03 ساعت 13:33)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما هم روز اول مصاحبه توی آنکارا کلیر خوردیم.جلوی ما یک آقا پسر مجرد به عنوان اولین نفر لاتاری سال 2014 ویزا گرفت. در زمان مصاحبه افیسر صحبتی از فرم نه سوالی که الان 10 سوالی شده نکرد.البته اینم بگم که من و همسرم هر دو فوق لیسانسیم و معمولا طبق تجربه سالهای گذشته برای مدارک تحصیلی فوق و دکتری این فرم ارسال میشه. اما یه روز بعد به ایمیل خانمم که برنده اصلیه خطاب به من فرم را فرستادن که شامل 10 تا سواله. کسی میدونه که این فرم را فقط باید من پر کنم یا همسرم هم باید پر کنه؟
ممنون

ببخشید ممکنه توضیح بدید که این فرم ۱۰ سوالی چیه؟ نمونه ی فرم رو تو کدوم سایت میتونم پیدا کنم؟ مرسی
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، meisam14 ، ebi1988
(2013-10-03 ساعت 15:02)گل نهال نوشته:  كلاً در سفارتهاي ديگه بجز ايروان، آنكارا، ابوظبي خيلي سؤالات ميپرسن چون شما ساكن كشور ديگه اي شديد و مسلمه كه شما با افرادي كه ايران زندگي ميكنند از نظر كاري و تحصيلي كمي متفاوتيد.
در مورد ريز نمرات بايد بگم كه بنده و همسرم هردو فوق ليسانس بوديم و برنده همسرم بودن، فقط از همسرم آخرين مدرك تحصيليشو خواستن و از من هيچ مدرك تحصيلي نخواستن. در مورد سفرهاي خارجه هم موقع تحويل مدارك، شفاهي از هر دومون پرسيدند. كاملشو توي سفرنامه ام نوشتم

ببخشید از کسانی که خارج از ایران هستند چه جور سوالات دیگه یی میپرسن؟ آیا اساسا مصاحبه براشون متفاوته یا مثلا کلیرنس شون متفاوته؟
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان