کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من فروردین رفتم مصاحبه و در اردیبهشت کلیر شدم حدودا یک ماه طول کشید 3 بار هم در این مدت آپدیت شدم.
(2014-05-10 ساعت 15:31)amor92 نوشته:  من فروردین رفتم مصاحبه و در اردیبهشت کلیر شدم حدودا یک ماه طول کشید 3 بار هم در این مدت آپدیت شدم.

به ! چه مصاحبه و کلیر شدن مفید و مختصری!Big Grin به این میگن کلیرنس نه مثل من که دیگه اصلا یادم رفته یه روزی هم مصاحبه شدم!! Big Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-05-10 ساعت 15:31)amor92 نوشته:  من فروردین رفتم مصاحبه و در اردیبهشت کلیر شدم حدودا یک ماه طول کشید 3 بار هم در این مدت آپدیت شدم.
دوست عزیز شرایط کیس تون که سربازی و کار دولتی داشتید یا نه رو بفرمایید و اینکه کدوم سفارت بودید؟
میخوام بدونم شما از اول یک ضربی بودید و الکی علاف تون کردند یا نه واقعا شامل کلیرنس میشدید و یک ماهه کلیر شدید/
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
من خانم هستم کار دولتی داشتم با یه عنوان حساس برای همین کلیر خوردم با رزومه و فرم 10 سوالی.
(2014-05-10 ساعت 14:43)soli asali نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 14:33)milad 68 نوشته:  سلام.در روز مصاحبه یه برگه ای به من دادن که داخلش نوشته بود که اگه سن شما کمتر از 26 سال است باید برم یه جایی ثبت نام کنم که فکر میکنم اسمش خدمات انتخابی بود...شما میدونید اون واسه ی چی هست؟؟؟؟

احتمالا برگه خدمت سربازی تو آمریکا بوده ! با امضائ اون قبول میکنید که در صورت لزوم به سربازی برید ( جنگ )

تا جایی که من تحقیق کرده‌ام اونا خدمت سربازی اجباری ندارن. ارتش برای جنگ هم به زور کسی رو نمی‌بره. اما آقایونی که این ورقه رو امضا کرده باشن مشمول وام تحصیلی دولتی می‌شن. آقایونی که بعد ۲۶ می‌رن امریکا هرگز نمی‌تونن وام تحصیلی ( loan) دولتی بگیرن. تنها می‌تونن از اسیستان‌شیپ استفاده کنن. می‌تونن از وام‌های بهره‌دار موسسات و بانک‌های خصوصی استفاده کنن اما اون وام‌ها اصلی شامل حالشون نمی‌شه.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-05-10 ساعت 15:49)azifa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 14:43)soli asali نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 14:33)milad 68 نوشته:  سلام.در روز مصاحبه یه برگه ای به من دادن که داخلش نوشته بود که اگه سن شما کمتر از 26 سال است باید برم یه جایی ثبت نام کنم که فکر میکنم اسمش خدمات انتخابی بود...شما میدونید اون واسه ی چی هست؟؟؟؟

احتمالا برگه خدمت سربازی تو آمریکا بوده ! با امضائ اون قبول میکنید که در صورت لزوم به سربازی برید ( جنگ )

تا جایی که من تحقیق کرده‌ام اونا خدمت سربازی اجباری ندارن. ارتش برای جنگ هم به زور کسی رو نمی‌بره. اما آقایونی که این ورقه رو امضا کرده باشن مشمول وام تحصیلی دولتی می‌شن. آقایونی که بعد ۲۶ می‌رن آمریکا هرگز نمی‌تونن وام تحصیلی ( loan) دولتی بگیرن. تنها می‌تونن از اسیستان‌شیپ استفاده کنن. می‌تونن از وام‌های بهره‌دار موسسات و بانک‌های خصوصی استفاده کنن اما اون وام‌ها اصلی شامل حالشون نمی‌شه.

خوب اون برگه چیه که اگه امضا کنن مشمول دریافت وام میشن Smile ؟؟؟؟؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: H Pier ، nedaba ، armin021
با سلام
شد بیشتر از 150 روززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز
به امید چند روز آینده
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، nedali ، nedaba ، arashS ، قصه گو ، ALEX55 ، kage.omid ، azifa ، shilan ، pari pariaaa
چیکار کنیم؟می هم داره به اواسطش میرسه و خبری نیست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، masuodrh ، farshadm999 ، jojo_hami ، nedaba ، arashS ، قصه گو ، H Pier ، kage.omid ، feel ، pari pariaaa
(2014-05-10 ساعت 15:47)amor92 نوشته:  من خانم هستم کار دولتی داشتم با یه عنوان حساس برای همین کلیر خوردم با رزومه و فرم 10 سوالی.

با سلام
تا آنجا که من فهمیدم زیاد حساب کتاب نداره انا معیارای خودشون را دارن Shy
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، arashS ، قصه گو ، ALEX55 ، H Pier
(2014-05-10 ساعت 18:32)alimomen نوشته:  چیکار کنیم؟می هم داره به اواسطش میرسه و خبری نیست

ایشالا اواسط ماه دیگه ، اگه نشد اواسط ماه بعدش. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: jojo_hami ، soli asali ، reza_top60 ، shadi79 ، nedaba ، arashS ، قصه گو ، aidaz ، ALEX55 ، H Pier ، kage.omid ، shilan ، pari pariaaa
(2014-05-07 ساعت 11:24)m.ab نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 10:46)miladfr12 نوشته:  دوستان کاربران محترم و اینک فایل می بیرون امد
CEAC-05-03-2014 - Google Sheets - Google Docs
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1525437706

سلام بر دوست عزیز
وقتی میبینم که دوستان باهوشی مثل شما اینطور آمار رو در میارن و ریز مسائل رو در نظر میگیرن واقعا کشور مقصد باید از خداش باشه که چنین افراد باهوشی میخوان برن اونجا.
به امید خوبی برای همه دوستان
سلام ابوظبي هم چنين جدولي داره؟
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: feel ، armin021
سلام خدمت تمام دوستان.
بچه ها یک انرژی مثبت بدم حالشو ببرید.امروز 10 may هستش مطمئن باشید تا 20 may خیلی از کیسها کلیر میشن.

فقط ترتیب بررسی بر اساس شماره کیسه.بنابراین دوستانی که خیلی وقته منتظر هستند تا دو سه هفته دیگه حتما برنامه ریزی سفر برای دریافت ویزا رو تو دستور کارتون قرار بدید
نگین نگفتما!

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-10 ساعت 19:27)me_u نوشته:  سلام خدمت تمام دوستان.
بچه ها یک انرژی مثبت بدم حالشو ببرید.امروز 10 may هستش مطمئن باشید تا 20 may خیلی از کیسها کلیر میشن.

فقط ترتیب بررسی بر اساس شماره کیسه.بنابراین دوستانی که خیلی وقته منتظر هستند تا دو سه هفته دیگه حتما برنامه ریزی سفر برای دریافت ویزا رو تو دستور کارتون قرار بدید
نگین نگفتما!

سرافراز باشید.مثل سرو

از قول ما به از ما بهترون سلام ویژه برسونید بگید تو رو خدا نصف شبها اینقدر اذیتمون نکنن Smile بعد بهشون بگید از 5500 به قبل محبت کنن یه اقداماتی کنن Smile

دوستان قبلا زحمت میکشیدید آمار ابوظبی رو در میاوردید ( آپدیت و کلیر ) از نفس نیفتید دیگه همچنان ادامه بدید Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nasim ، nedaba ، arashS ، nedali ، قصه گو ، ALEX55 ، artam2 ، kage.omid ، shilan ، farshad varaste ، armin021 ، pari pariaaa
(2014-05-10 ساعت 19:27)me_u نوشته:  سلام خدمت تمام دوستان.

نگین نگفتما!

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام خدا از دهنت بشنوه داداش
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: ALEX55 ، H Pier ، soli asali ، armin021
(2014-05-10 ساعت 00:42)m.ab نوشته:  دوست عزيز ما شنبه رفتيم دبى، بلافاصله رفتيم واسه مديكال و نفرى 225 درهم اضافه داديم كه همون شب جواب رو بدن. يكشنبه هم پاس ها رو برديم سفارت و گفتن پنج شنبه بيايد بگيريد. با اين حساب شما ميتونيد شنبه بريد و جمعه برگرديد. ولى اگه نخوايد پول اضافه بابت زود اماده شدن جواب مديكال بديد بايد چند روز زودتر بريد. موفق باشيد

دوست عزیز شما و همسرتون برای تمدید مدیکال هردو تشریف بردین یا فقط خودتون مدارک را بردین؟ کل هزینه مدیکال را ریز می توانید بگید؟ متشکر
[/quote]

بله هر دو رفتيم. مثل قبل نفرى 425 درهم داديم ولى ما چون ميخواستيم جواب همون روز اماده بشه نفرى 225 درهم اضافه داديم. تمام مراحل هم مثل دفعه قبل بود
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، ALEX55 ، مهدی 2014 ، soli asali ، behfaza ، kage.omid ، m.ab ، nedaba ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان