کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-10 ساعت 13:31)p.arsa نوشته:  ...این فرم 9 سوالی و CV چی هست؟ CV یعنی همون رزومه کاریمون رو می خوان؟؟؟
فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن
تشکر کنندگان: jojo_hami ، Maryrhm ، p.arsa ، aaraam ، gema ، soli asali ، kage.omid ، ماتیتی ، nedaba ، shayesteh ، pari pariaaa
خبری نشد؟
آپدیتی؟کلیری؟هیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ALEX55 ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-05-10 ساعت 21:02)pari pari نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 00:42)m.ab نوشته:  دوست عزيز ما شنبه رفتيم دبى، بلافاصله رفتيم واسه مديكال و نفرى 225 درهم اضافه داديم كه همون شب جواب رو بدن. يكشنبه هم پاس ها رو برديم سفارت و گفتن پنج شنبه بيايد بگيريد. با اين حساب شما ميتونيد شنبه بريد و جمعه برگرديد. ولى اگه نخوايد پول اضافه بابت زود اماده شدن جواب مديكال بديد بايد چند روز زودتر بريد. موفق باشيد

دوست عزیز شما و همسرتون برای تمدید مدیکال هردو تشریف بردین یا فقط خودتون مدارک را بردین؟ کل هزینه مدیکال را ریز می توانید بگید؟ متشکر

بله هر دو رفتيم. مثل قبل نفرى 425 درهم داديم ولى ما چون ميخواستيم جواب همون روز اماده بشه نفرى 225 درهم اضافه داديم. تمام مراحل هم مثل دفعه قبل بود

سلام و تبریک فراوان برای دریافت ویزا
چند تا سوال ممنون میشم جواب بدید
1. همانروز که پاسپورتا رو تحویل دادید مشخص شد کی باید برا دریافتشون مراجعه کنید؟

2.چه ساعتی تحویل دادید و چه ساعتی تحویل گرفتید؟
3. چند روز پس از کلیر شدن وقت داشتید برای تحویل پاسپورتها؟
4. حالا چه احساسی دارین ؟ فکر میکنید لازمه اینقدر نگران باشیم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: قصه گو ، ALEX55 ، soli asali ، behfaza ، pari pari ، nedaba
(2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 18:11)shilan نوشته:  لطفا جواب بدید.اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد
دوستان ابوظبی بهتر می تونن راهنمایی کنن...

تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، gema ، farshadm999 ، soli asali ، behfaza ، kage.omid ، nedaba ، shayesteh ، nasim ، shilan ، farshad varaste
(2014-05-10 ساعت 21:29)alimomen نوشته:  خبری نشد؟
آپدیتی؟کلیری؟هیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیییییچ خبری نیس! امن و امان!!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: قصه گو ، مهدی 2014 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-05-10 ساعت 19:27)me_u نوشته:  سلام خدمت تمام دوستان.
بچه ها یک انرژی مثبت بدم حالشو ببرید.امروز 10 may هستش مطمئن باشید تا 20 may خیلی از کیسها کلیر میشن.

فقط ترتیب بررسی بر اساس شماره کیسه.بنابراین دوستانی که خیلی وقته منتظر هستند تا دو سه هفته دیگه حتما برنامه ریزی سفر برای دریافت ویزا رو تو دستور کارتون قرار بدید
نگین نگفتما!

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام خیلی گلی می یو جان من به شخصه که از شما کلی انرژی گرفتم. Smile
فقط اگر میشه تاریخ کلیر من رو بگین آخه اینطوری که کلی میخوان کلیر بشن بلیط هم شاید کم بیاد. من از الآن بلیطم رو بگیرم که از بابت بلیط هم خیالم راحت باشه مرسی. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-10 ساعت 22:24)peidaye penhan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 18:11)shilan نوشته:  لطفا جواب بدید.اگه مدیکال تمدید نکنیم مثلا روزی که ویزا میگیریم 4 ماه از مدیکال گذشته باشه ما 2 ماه وقت داریم بریم؟؟؟؟؟چون شنیده بودم ابوظبی برا مدیکال سخت نمی گرفت پارسال یعنی اکسپایرش یه ساله بود.

شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد

تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، nedaba
(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته:  شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد

ممنون نسیم خانم نفقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم
یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.

فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
متاسفانه نشد،
(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

ممنون نسیم خانم نفقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم

فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
نمیدونستم.

ولی‌ به نظرم منطقی‌ نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی‌ ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟

در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا می‌فهمن کی‌ مدیکال دادیم؟

------------------------------------------

دوست من حق با شماس من حرفم رو پس میگیرم. اینجا واضح گفته که مدت ویزا و مدیکال محدود به هم هستن و باید وقتی‌ وارد آمریکا میشید مدیکال اعتبار داشته باشه.

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

پوزش من رو بپذیرید.

ولی‌ واقعاً منطقی‌ نیست ! حتی مسخرس!! یعنی‌ ماسلن من الان مدیکال دادم ایدز نداشتم یه دفعه رفتم ۳ ماهه ایدز گرفتم بعد اینقدر خطرناک شده که نتونم برم آمیکا! یا ۳ ماهه سل گرفتم؟ واقعاً مسخرس.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: ماتیتی ، soli asali ، H Pier ، kage.omid ، nedaba ، nasim
سلام دوستان
ما با مسئله کلیرنس هنوز منطبق نشده ایم. من چند سوال دارم لطفا راهنمائی و ارائه نظر بفرمائید. پنجم می ایروان مصاحبه داشتیم. فقط در باره تاریخ استخدام و زمان بازنشسته شدن، مدرک فوت شوهر و شهر و نسبت کسی که در فورم نوشتیم سوال کرد و بعد هم گفت ایا اگر درباره شما از او سوال کنیم اشکالی ندارد؟ هیچ سوالی هم در مورد مدرک مالی نکرد فقط گواهی بانک را اول گرفت. و بعد هم برگه آبی را داد بعلاوه پاسپورت و مدارک و گفت ویزا را میگیرید فقط چهار پنج ماه مراحل اداری باید طی بشه!Sad
1. در سایت ceac تاریخ آپدیت را میزنه 8 می! اولش تاریخ 5 یا 6 می بود بنظرم. آیا معنی خاصی داره؟
2. افسر ها چیزی درباره کسر مدرک یا مدارک دیگر بما نگفتند. آیا در اینمورد کاری باید کرد؟
3. موضوع فرم 9 سوالی چیست؟ بما چیزی نگفت. آیا این معنی خاصی داره؟
4. در مورد چک FBI هم چیزی نگفت. آیا عادیه و ایا باید اقدامی کنیم؟
5. هیچ ایمیلی هم تا حالا در این چند روز نداشته ایم. آیا در اینمورد کار خاصی باید کرد؟
ممنون
حق یارتان
2014AS<4K, یک نفر از عزیزانم، ایروان اردیبهشت، در انتظار کلیر، اگر ویزا قسمت شد احتمالا NY، بدون اسپانسر،
یا رب ز کرم دری برویم بگشا <> راهی که درو نجات باشد بنما
مستغنیم از هر دو جهان کن به کرم<> جز یاد تو هر چه هست بر از دل ما
پاینده ایران
تشکر کنندگان: soli asali ، masuodrh ، kage.omid ، nedaba ، قصه گو
(2014-05-10 ساعت 23:32)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته:  ممنون نسیم خانم نفقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم

نمیدونستم.

ولی‌ به نظرم منطقی‌ نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی‌ ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟

در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا می‌فهمن کی‌ مدیکال دادیم؟

سلام
دوست عزیزم

تا روز 30 سپتامبر فرصت هست تا ویزا به شما تعلق بگیره.اگه مدیکال را هم تمدید کنید از تاریخ صدور ویزا 6 ماه فرصت دارید.یعنی صدور ویزا تا پایان سپتامبر انجام میشه.مدت ویزا مطابق با تاریخ انقضای مدیکال خواهد بود.

زمانیکه ویزا براتون صادر میشه پاکتی از سفارت دریافت میکنید که تو آمریکا به دفتر اداره مهاجرت تو فرودگاه تحویل میدهید.اطلاعات مدیکال شما هم در اون پاکت وجود داره.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: ماتیتی ، H Pier ، soli asali ، kage.omid ، nedaba ، shayesteh ، arashS ، pari pariaaa
147 روز گذشت اما هنوز هیچی خدا یا به دادمون برس
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: H Pier ، jojo_hami ، soli asali ، Maryrhm ، kage.omid ، nedaba ، shayesteh ، قصه گو ، shilan ، arashS ، pari pariaaa
سلام دوستای عزیز
من برنده 2014 هستم چند تا سوال ازتوون داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :
1- من کارم توی یه اداره دولتیه همسرمم سربازیش تووی سپاه بوده هستن دووستایی که شرایطشوون مثل من بوده؟ و مدت زمان کلیرنستوون چقدر بوده؟
ممنونم
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-11 ساعت 00:39)maryferfere نوشته:  سلام دوستای عزیز
1- من کارم توی یه اداره دولتیه همسرمم سربازیش تووی سپاه بوده هستن دووستایی که شرایطشوون مثل من بوده؟ و مدت زمان کلیرنستوون چقدر بوده؟
ممنونم

من کار دولتی اصلا نداشتم ، خانومم هم نداشت! تحصیلاتمون هم بالا نبود. سربازیم هم ۹ سال ازش می‌گذره ارتش هم یود، بیش از ۴ سال هست که ایران هم نیستم و الان ۴۴ روزه که منتظرم!

با یه خوش خیالی احساس می‌کردم چون دانشگاه نرفتم شاید ویزا بگیریم ولی‌ زهی خیال باطل.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pari ، reza_top60 ، gema ، H Pier ، nedaba ، soli asali ، ALEX55 ، قصه گو ، nasim ، meisam14 ، farshad varaste ، armin021 ، alitab ، kage.omid
(2014-05-11 ساعت 00:39)maryferfere نوشته:  سلام دوستای عزیز
ممنونم

تنها چیزی که میشه گفت اینه که به احتمال قریب به یقین (و نه حتما) کلیرنس شامل حالتون میشه و غیر از این هر حدس و گمانی به دور از واقعیتیه..... هر کیسی شرایط خاص خودش رو داره و یک روند خاص خودش رو طی میکنه.....
تشکر کنندگان: pari pari ، gema ، nedaba ، soli asali ، ALEX55 ، قصه گو ، artam2 ، hamid_fs3 ، armin021 ، kage.omid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان