کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-10 ساعت 21:54)peidaye penhan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 21:02)pari pari نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 00:42)m.ab نوشته:  دوست عزيز ما شنبه رفتيم دبى، بلافاصله رفتيم واسه مديكال و نفرى 225 درهم اضافه داديم كه همون شب جواب رو بدن. يكشنبه هم پاس ها رو برديم سفارت و گفتن پنج شنبه بيايد بگيريد. با اين حساب شما ميتونيد شنبه بريد و جمعه برگرديد. ولى اگه نخوايد پول اضافه بابت زود اماده شدن جواب مديكال بديد بايد چند روز زودتر بريد. موفق باشيد

دوست عزیز شما و همسرتون برای تمدید مدیکال هردو تشریف بردین یا فقط خودتون مدارک را بردین؟ کل هزینه مدیکال را ریز می توانید بگید؟ متشکر

بله هر دو رفتيم. مثل قبل نفرى 425 درهم داديم ولى ما چون ميخواستيم جواب همون روز اماده بشه نفرى 225 درهم اضافه داديم. تمام مراحل هم مثل دفعه قبل بود

سلام و تبریک فراوان برای دریافت ویزا
چند تا سوال ممنون میشم جواب بدید
1. همانروز که پاسپورتا رو تحویل دادید مشخص شد کی باید برا دریافتشون مراجعه کنید؟

2.چه ساعتی تحویل دادید و چه ساعتی تحویل گرفتید؟
3. چند روز پس از کلیر شدن وقت داشتید برای تحویل پاسپورتها؟
4. حالا چه احساسی دارین ؟ فکر میکنید لازمه اینقدر نگران باشیم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون . البته متاسفانه فعلا به من ويزا ندادند، همچنان منتظرم. حالا جواب سؤالات:
١. بله يك برگه دادند كه روش نوشته بود چه روزى بايد تحويل بگيريم
٢.ساعت ١/٣٠'يكشنبه تحويل داديم و گفتند پنجشنبه ساعت ٢ بيايد بگيريد
٣.زمان خاصى نزده بودند ، بهتره در اسرع وقت بريد. ما ١٠ روز بعد پاسپورتهارو داديم
٤. راستش حس خوبى كه ندارم براى اين اتفاق نادرى كه برام افتاد ولى نگرانيم فايده نداره ايشالا ب زودى كلير ميشيد. موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
[quote='maryferfere' pid='494571' dateline='1399752585']
سلام دوستای عزیز
من برنده 2014 هستم چند تا سوال ازتوون داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :
1- من کارم توی یه اداره دولتیه همسرمم سربازیش تووی سپاه بوده هستن دووستایی که شرایطشوون مثل من بوده؟ و مدت زمان کلیرنستوون چقدر بوده؟
ممنونم

دوست عزیز هر کیسی شرایط خاص خودشو داره من با کار غیر دولتی و سربازی ارتش 172 روزه منتظرمSad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ALEX55 ، shayesteh ، قصه گو ، nasim ، soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa
این هم 200 روززززززززززززززززززز ..........اصلا فکر 7 ماه انتظارو نمی کردم...................خدایا این ماه منتظریما............الهی به امید تووووووووووووووووووو
(2014-05-11 ساعت 08:08)خسته از وطن نوشته:  این هم 200 روززززززززززززززززززز ..........اصلا فکر 7 ماه انتظارو نمی کردم...................خدایا این ماه منتظریما............الهی به امید تووووووووووووووووووو

ایشالا همین هفته تموم می شه
خستگیتم در میرهBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-05-11 ساعت 08:08)خسته از وطن نوشته:  این هم 200 روززززززززززززززززززز ..........اصلا فکر 7 ماه انتظارو نمی کردم...................خدایا این ماه منتظریما............الهی به امید تووووووووووووووووووو

به‌‌‌ به‌‌‌ برو جلو که ماهم ۲۰۰ روز ، ۳ بر آپدیت هر ۳ برام با ایمیل
(2014-05-11 ساعت 00:39)maryferfere نوشته:  سلام دوستای عزیز
1- من کارم توی یه اداره دولتیه همسرمم سربازیش تووی سپاه بوده هستن دووستایی که شرایطشوون مثل من بوده؟ و مدت زمان کلیرنستوون چقدر بوده؟
ممنونم

قطعا دوستانی با شرایط مشابه شما داشتیم. حداقل چندین مورد از دوستان در اینجا سرباز س پ ا ه بوده اند اما در مورد مدت زمان کلیرنس هیچ چیز قابل پیشبینی نیست. از یک تا 6 ماه یا حتی بیشتر میتونه متغیر باشه!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، H Pier ، alitab ، pari pari
ما امروز 40 روزه شديم!
در مقايسه با دوستان اين عدد چندان زياد نيست ولي ما اميييييييدمون خيلي زياده ...ايشالا به زودي همه منتظران به ديدار ويزاي يو اس نائل بشن...
بابهترين آرزوها براي همه دوستان مهاجرسرايي
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-05-11 ساعت 08:50)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 00:39)maryferfere نوشته:  سلام دوستای عزیز
ممنونم

قطعا دوستانی با شرایط مشابه شما داشتیم. حداقل چندین مورد از دوستان در اینجا سرباز س پ ا ه بوده اند اما در مورد مدت زمان کلیرنس هیچ چیز قابل پیشبینی نیست. از یک تا 6 ماه یا حتی بیشتر میتونه متغیر باشه!
سلام دوست عزیز ... من مثل شما همین مشکل رو دارم منتها هر 2 مورد رو خودم دارم و الان از 150 روز کلیرنسم گذشته ..ولی کاری جز صبر نمیتونم انجام بدم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-05-10 ساعت 17:13)soli asali نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 15:49)azifa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 14:43)soli asali نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 14:33)milad 68 نوشته:  سلام.در روز مصاحبه یه برگه ای به من دادن که داخلش نوشته بود که اگه سن شما کمتر از 26 سال است باید برم یه جایی ثبت نام کنم که فکر میکنم اسمش خدمات انتخابی بود...شما میدونید اون واسه ی چی هست؟؟؟؟

احتمالا برگه خدمت سربازی تو آمریکا بوده ! با امضائ اون قبول میکنید که در صورت لزوم به سربازی برید ( جنگ )

تا جایی که من تحقیق کرده‌ام اونا خدمت سربازی اجباری ندارن. ارتش برای جنگ هم به زور کسی رو نمی‌بره. اما آقایونی که این ورقه رو امضا کرده باشن مشمول وام تحصیلی دولتی می‌شن. آقایونی که بعد ۲۶ می‌رن آمریکا هرگز نمی‌تونن وام تحصیلی ( loan) دولتی بگیرن. تنها می‌تونن از اسیستان‌شیپ استفاده کنن. می‌تونن از وام‌های بهره‌دار موسسات و بانک‌های خصوصی استفاده کنن اما اون وام‌ها اصلی شامل حالشون نمی‌شه.

خوب اون برگه چیه که اگه امضا کنن مشمول دریافت وام میشن Smile ؟؟؟؟؟

همون برگه‌ی سربازیه سولی جان اما اجباری نیست خدمت سربازی در امریکا. اگر اشتباه نکنم کسی که بره در ارتش خدمت کنه حقوق هم می‌گیره حتی. احتمالاً فقط موقعی افراد فراخوانده می‌شن که در خود خاک امریکا جنگی صورت بگیره. اینو مطمئن نیستم.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pariaaa
بچه ها اینجور که بوش میاد اینا می خوان هممون و با هم کلیر کنن ! یه هواپیما دربست بگیریم که توی این 18 ساعت پرواز یه بزن و برقصی هم اونجا راه بندازیم که خدایی نکرده توی پرواز طولانی اذیت نشیم Big Grin: P
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:24)peidaye penhan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:30)nasim نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 22:18)Ramin geologist نوشته:  شیلان جان بله تا جایی که یادمه همین طوره که می گید. تو همین تاپیک یه صحبتی شد که ابوظبی یک سالست اما بعدش تکذیب شد
دوستان ابوظبی بهتر می تونن راهنمایی کنن...

تا اونجایی که منم مطلع هستم تمام سفارت ها اعتبار مدیکال و در واقع اعتبار ویزاشون 6 ماهه هست . دقیقا اگه 4 ماه کلیر شدنمون از زمان مدیکال بگذره فقط 2 ماه فرصت رفتن داریم ! اما اگه کسی می بینه که 2 ماهه نمی توونه بره می توونه دوباره مدیکالش و قبل اکسپایر شدنش تمدید کنه و البته دوباره هزینه هاااااااااا ی مدیکال !

ممنون نسیم خانم فقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.
دوستای خوبم ممنون از جواباتون ولی تا الان جوابای متفاوت اومده آخرشم نمی دونیم کدوم درست ولی من خودم مثل آقای فرشاد فکر میکنم ولی چون مطمئن نبودم پرسیدم حالا اگه کسی باشه که سفارت ابوظبی زیر 6 ماه کلیر شده باشه میتونه کمک کنه .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari ، arashS
(2014-05-11 ساعت 09:31)nasim نوشته:  بچه ها اینجور که بوش میاد اینا می خوان هممون و با هم کلیر کنن ! یه هواپیما دربست بگیریم که توی این 18 ساعت پرواز یه بزن و برقصی هم اونجا راه بندازیم که خدایی نکرده توی پرواز طولانی اذیت نشیم Big Grin: P

بابا نسیم جون خیلی باحالی اگه همکاری خواستی خبر کنBig Grin

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، nedaba ، ALEX55 ، alitab ، pari pari ، arashS
(2014-05-10 ساعت 23:32)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:24)peidaye penhan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته:  ممنون نسیم خانم نفقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.

فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
نمیدونستم.

ولی‌ به نظرم منطقی‌ نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی‌ ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟

در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا می‌فهمن کی‌ مدیکال دادیم؟

------------------------------------------

دوست من حق با شماس من حرفم رو پس میگیرم. اینجا واضح گفته که مدت ویزا و مدیکال محدود به هم هستن و باید وقتی‌ وارد آمریکا میشید مدیکال اعتبار داشته باشه.

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

پوزش من رو بپذیرید.

ولی‌ واقعاً منطقی‌ نیست ! حتی مسخرس!! یعنی‌ ماسلن من الان مدیکال دادم ایدز نداشتم یه دفعه رفتم ۳ ماهه ایدز گرفتم بعد اینقدر خطرناک شده که نتونم برم آمیکا! یا ۳ ماهه سل گرفتم؟ واقعاً مسخرس.

البته چیزی که اینجا میگم ربطی به این فروم نداره چون حرفش شد گفتم بگم چون برا خودم جالب بود از ما از م ای ش ای د ز نگرفتن کلا تنها آ ز م ایشی که گرفتن س ف ل یس بود تو برگه علامت زده بود و حتی من کنجکاو بودم از خانم که ازمون خون گرفت پرسیدم گفتم چه ازمایشی گفتن س ف لی س

تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، nedaba ، H Pier ، arashS
(2014-05-11 ساعت 08:57)hamid.eng نوشته:  ما امروز 40 روزه شديم!
در مقايسه با دوستان اين عدد چندان زياد نيست ولي ما اميييييييدمون خيلي زياده ...ايشالا به زودي همه منتظران به ديدار ويزاي يو اس نائل بشن...
بابهترين آرزوها براي همه دوستان مهاجرسرايي

خدا رو شکر این همه هم آپدیت داری ما که 3 ماه یکی هم نداریم
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، wahid64 ، jojo_hami ، soli asali ، hamid.eng ، alitab ، pari pari ، arashS ، pari pariaaa
بچه ها فكر كنم كلا لاتاري 2014 دوربين مخفيه...
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان