کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-11 ساعت 10:27)shilan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:32)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:24)peidaye penhan نوشته:  سلام دوست خوبم
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.

فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
نمیدونستم.

ولی‌ به نظرم منطقی‌ نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی‌ ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟

در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا می‌فهمن کی‌ مدیکال دادیم؟

------------------------------------------

دوست من حق با شماس من حرفم رو پس میگیرم. اینجا واضح گفته که مدت ویزا و مدیکال محدود به هم هستن و باید وقتی‌ وارد آمریکا میشید مدیکال اعتبار داشته باشه.

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

پوزش من رو بپذیرید.

ولی‌ واقعاً منطقی‌ نیست ! حتی مسخرس!! یعنی‌ ماسلن من الان مدیکال دادم ایدز نداشتم یه دفعه رفتم ۳ ماهه ایدز گرفتم بعد اینقدر خطرناک شده که نتونم برم آمیکا! یا ۳ ماهه سل گرفتم؟ واقعاً مسخرس.

البته چیزی که اینجا میگم ربطی به این فروم نداره چون حرفش شد گفتم بگم چون برا خودم جالب بود از ما از م ای ش ای د ز نگرفتن کلا تنها آ ز م ایشی که گرفتن س ف ل یس بود تو برگه علامت زده بود و حتی من کنجکاو بودم از خانم که ازمون خون گرفت پرسیدم گفتم چه ازمایشی گفتن س ف لی س
فرشاد جان وشیلان عزیزم من در حد توصیه نیسم یکی از بجه ها ی روشی تو همین پیج گفته اونم اینکه هر وقت به امید خدا ویزا امد فارق از اینکه جه قدر زمان داریم مدیکال رو مجدد بدیم که ۶ ماه زمان رو داشته باشیم البته این ی پیشنهاد کسی هم فعلا لنجام نداده ولی به نظر من اگه بشه میارزه به هزینش
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، arashS
12 روز ديگه ميشه ٣ ماه كه از مصاحبه ميگذره و ما فقط ٦ بار اپديت شديم و ٢ بار هم با ايميل كلا ٨ بار ولي از كليير شدن خبري نيست
اميدوارم به زودي خبرهاي خوب برسه و همه خوشحال بشيم

(2014-05-11 ساعت 11:51)morteza88 نوشته:  بچه ها فكر كنم كلا لاتاري 2014 دوربين مخفيه...
يا شايدم شوخي كه ما رو سر كار بزارن و بخندن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: قصه گو ، ALEX55 ، soli asali ، morteza88 ، alitab ، kage.omid ، nedaba ، pari pari ، pari pariaaa ، H Pier ، hamid_fs3
دوستان عزيزم هر موقع از شيوه ي انرژي مثبت دادن من خسته شديد محترمانه بهم گوشزد كنيد نه اين كه بزنيد تو گوشم!!!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-11 ساعت 11:46)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mpas89» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza 2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usawin2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «soli asali» عزیزღღღ

بالاخره نوبت کوزه گر هم رسید Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-11 ساعت 12:22)قصه گو نوشته:  دوستان عزيزم هر موقع از شيوه ي انرژي مثبت دادن من خسته شديد محترمانه بهم گوشزد كنيد نه اين كه بزنيد تو گوشم!!!!!
ننننننننننههههههههههه جرا تا نوبت ما شد این ذوق دارم ی روزی اسم منم بنویسید....
متاسفانه نشد،
(2014-05-11 ساعت 12:59)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shohreh63» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «uranus88» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «MONTAZER2» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «morteza88» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ
هورااااااااااا یک دنیا تشکر قصه گوی عزیززززز
متاسفانه نشد،
(2014-05-11 ساعت 11:55)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 10:27)shilan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:32)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:  یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.

فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
نمیدونستم.

ولی‌ به نظرم منطقی‌ نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی‌ ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟

در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا می‌فهمن کی‌ مدیکال دادیم؟

------------------------------------------

دوست من حق با شماس من حرفم رو پس میگیرم. اینجا واضح گفته که مدت ویزا و مدیکال محدود به هم هستن و باید وقتی‌ وارد آمریکا میشید مدیکال اعتبار داشته باشه.

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

پوزش من رو بپذیرید.

ولی‌ واقعاً منطقی‌ نیست ! حتی مسخرس!! یعنی‌ ماسلن من الان مدیکال دادم ایدز نداشتم یه دفعه رفتم ۳ ماهه ایدز گرفتم بعد اینقدر خطرناک شده که نتونم برم آمیکا! یا ۳ ماهه سل گرفتم؟ واقعاً مسخرس.

البته چیزی که اینجا میگم ربطی به این فروم نداره چون حرفش شد گفتم بگم چون برا خودم جالب بود از ما از م ای ش ای د ز نگرفتن کلا تنها آ ز م ایشی که گرفتن س ف ل یس بود تو برگه علامت زده بود و حتی من کنجکاو بودم از خانم که ازمون خون گرفت پرسیدم گفتم چه ازمایشی گفتن س ف لی س
فرشاد جان وشیلان عزیزم من در حد توصیه نیسم یکی از بجه ها ی روشی تو همین پیج گفته اونم اینکه هر وقت به امید خدا ویزا امد فارق از اینکه جه قدر زمان داریم مدیکال رو مجدد بدیم که ۶ ماه زمان رو داشته باشیم البته این ی پیشنهاد کسی هم فعلا لنجام نداده ولی به نظر من اگه بشه میارزه به هزینش

دوستان در این مورد بحث و گفتگو زیاد شده و نتیجه که از ان حاصل گردید : مدت اعتبار ویزا که در پاس درج می شود برابر با مقدار اعتبار باقیمانده مدیکال می باشد در سفارت ارمنستان و انکارا را مطمئن هستم و به احتمال زیاد ابوظبی هم بدین صورت هستش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-11 ساعت 13:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 12:59)قصه گو نوشته:  

شهریار هوراااتو دیدم فکر کردم کلیر شدی Smile
ایشالا این هوراااا ها تو این هفته ممتد باشه Wink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
21 روز بععععععد...

تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، farshad varaste ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-05-11 ساعت 15:02)A10A نوشته:  21 روز بععععععد...

دوست خوبم ۲۱ روز که چیزی نیست ۵ ماه از مصاحبه‌ام گذشته اما وقتی‌ تو منتظرسرا ۲۰۰ روز به بالا رو میبینم روم نمی‌شه گلایه کنم انشا‌الله که همه به زودی لبخند رو لبشون بشینه و از این بلا تکلیفی در بیایم که دیگه صبری نمونده
اینم در نظر بگیرین خیلی‌ از دوستامون هنوز مصاحبه نرفتند صبور باشین ♥♥♥
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-05-11 ساعت 13:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 12:59)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shohreh63» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «uranus88» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «MONTAZER2» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «morteza88» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ

Shohreh63 خانم من هست.اسم مارم هم نوشتی. خدا از دهنت بشنوه مرسی. ایشالا خودتم با ما با هم کلیر بشی
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
سلام.دوستان عزیز و صبور
سایت ابوظبی را میخواستم چک کنم دیدم run time error میده.یک دلیلش میتونه آپدیت کردن سایت باشه.ان شا ا... خبر های خوشی در راه باشد

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-11 ساعت 17:47)me_u نوشته:  سلام.دوستان عزیز و صبور
سایت ابوظبی را میخواستم چک کنم دیدم run time error میده.یک دلیلش میتونه آپدیت کردن سایت باشه.ان شا ا... خبر های خوشی در راه باشد

سرافراز باشید.مثل سرو

فک کنم شما ی خبرهایی داری ولی رو نمیکنی...البته جند روز پیش یه اشاره ای داشتین....Big Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: ALEX55 ، mahan1331 ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، arashS ، shadi79 ، pari pariaaa ، H Pier ، nedaba ، kage.omid ، armin021
(2014-05-11 ساعت 18:01)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 17:47)me_u نوشته:  سلام.دوستان عزیز و صبور

سرافراز باشید.مثل سرو

فک کنم شما ی خبرهایی داری ولی رو نمیکنی...البته جند روز پیش یه اشاره ای داشتین....Big Grin

سایت بالا نمیاد امیدوارم که آپدیت باشه. . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، soli asali ، قصه گو ، shahryar7021 ، arashS ، H Pier ، nedaba ، armin021
دوستان کسی می دونه سایت سیس چرا باز نمی شه؟
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان