2014-05-11 ساعت 11:55
(2014-05-11 ساعت 10:27)shilan نوشته:فرشاد جان وشیلان عزیزم من در حد توصیه نیسم یکی از بجه ها ی روشی تو همین پیج گفته اونم اینکه هر وقت به امید خدا ویزا امد فارق از اینکه جه قدر زمان داریم مدیکال رو مجدد بدیم که ۶ ماه زمان رو داشته باشیم البته این ی پیشنهاد کسی هم فعلا لنجام نداده ولی به نظر من اگه بشه میارزه به هزینش(2014-05-10 ساعت 23:32)farshadm999 نوشته:(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:نمیدونستم.(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:(2014-05-10 ساعت 22:24)peidaye penhan نوشته: سلام دوست خوبمیه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
ولی به نظرم منطقی نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟
در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا میفهمن کی مدیکال دادیم؟
------------------------------------------
دوست من حق با شماس من حرفم رو پس میگیرم. اینجا واضح گفته که مدت ویزا و مدیکال محدود به هم هستن و باید وقتی وارد آمریکا میشید مدیکال اعتبار داشته باشه.
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
پوزش من رو بپذیرید.
ولی واقعاً منطقی نیست ! حتی مسخرس!! یعنی ماسلن من الان مدیکال دادم ایدز نداشتم یه دفعه رفتم ۳ ماهه ایدز گرفتم بعد اینقدر خطرناک شده که نتونم برم آمیکا! یا ۳ ماهه سل گرفتم؟ واقعاً مسخرس.
البته چیزی که اینجا میگم ربطی به این فروم نداره چون حرفش شد گفتم بگم چون برا خودم جالب بود از ما از م ای ش ای د ز نگرفتن کلا تنها آ ز م ایشی که گرفتن س ف ل یس بود تو برگه علامت زده بود و حتی من کنجکاو بودم از خانم که ازمون خون گرفت پرسیدم گفتم چه ازمایشی گفتن س ف لی س
متاسفانه نشد،