کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-12 ساعت 09:36)jojo_hami نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 00:13)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان ما پنجشنبه مصاحبه داشتیم من یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد سوال داشتم این فرم 9 سوالی چیه و اگر ایمیل میکنند عنوانش چیه و اینکه کجا میشه ببینم آپدیت شدیم یا نه؟

برای آشنایی با فرم نه سوالی به لینک زیر بروید:
http://www.mohajersara.com/thread-4813.html

برای دیدن آپدیتها به سایت سیس مراجعه کنید و شمارتون را بدون صفرهاش وارد کنید مثلا اینجوری: 2014AS99999
آدرس سایت: https://ceac.state.gov

تشکر از راهنماییتون اما اونها فرم 9 سوالی به ما ندادند ایمیل هم نکردند برامون چرا؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، jojo_hami ، peidaye penhan ، armin021
به روایت افسانه‌ها روزی شیطان همه جا جار زد كه قصد دارد از كار خود دست بكشد و وسایلش را با تخفیف
مناسب به فروش بگذارد.او ابزارهای خود را به شكل چشمگیری به نمایش گذاشت. این وسایل شامل خودپرستی،شهوت، نفرت، خشم، آز، حسادت، قدرت‌طلبی و دیگر شرارت‌ها بود.
ولی در میان آنها یكی كه بسیار كهنه و مستعمل به نظر می‌رسید، بهای گرانی داشت و شیطان حاضر نبود
آن را ارزان بفروشد.
كسی از او پرسید: این وسیله چیست؟
شیطان پاسخ داد: این نومیدی و افسردگی‌ست.
آن مرد با حیرت گفت: چرا این قدر گران است؟
شیطان با همان لبخند مرموزش پاسخ داد: چون این مؤثرترین وسیله من است. هرگاه سایر ابزارم بی‌اثر می‌شوند،
فقط با این وسیله می‌توانم در قلب انسان‌ها رخنه كنم و كاری را به انجام برسانم. اگر فقط موفق شوم كسی را به احساس نومیدی، دلسردی و اندوه وا دارم، می‌توانم با او هر آنچه می‌خواهم بكنم…
من این وسیله را در مورد تمامی انسان‌ها به كار برده‌ام. به همین دلیل این قدر كهنه است.
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
(2014-05-12 ساعت 17:53)aria802 نوشته:  دوستان عزیز خصوصا کسانیکه استاد کلیرنس هستند خواهشمندم تا جایی که ممکنه با شماره به سوالاتم پاسخ دهند و مرا راهنمایی کنند تا کلیرنس نخورم یا زمانش کمتر بشه. بسیار ممنون
2015 هستم با کیس ***5. الان رفتم تو صفحه کلیرنس 2013 دوستانی که ویزا گیرشون نیومده بود نوشته بودن که بهتر همه چیز را نگفت. نگفتن دلیل بر دروغگویی نیست!! اگه همه چیز را بگی ممکنه کلیرنست خیلی طول بکشه و اذیت بشی!!!

1- من حدود 16 سال پیش حدود 3 ماه در صنایع الکترونیک وابسته به وزارت دفاع و بعدش 9 ماه هم یک جای دولتی دیگه با بیمه مشغول بکار بودم. آیا لازمه این ها رو که خیلی قدیمیه تو سابقه کارم بیارم؟ اگر آفیسر پرسید تابحال شغل دولتی داشته ام اشکال نداره بگم نه!! یا بگم تو 15 سال اخیر نه!! ضمنا من بعد از اون شغلهای لعنتی دولتی کوتاه مدت رفتم تو یک شرکت خصوصی و دانشگاه آزاد(هیات علمی). الان 5 ساله که فقط تو دانشگاه آزادم
2- من بخاطر ارایه مقاله در کنفرانس یا دوره های آموزشی در زمینه توربین بخار همون شرکت خصوصی ،2 بار آلمان رفتم 3 بار دبی و 1 بار ترکیه، اما پاسپورتم را عوض کردم ویزاها توش نیست. البته 1 بار هم مکه رفتم. اگه پرسید سفر خارجی داشتید ؟باید بگم بله دلیلش دقیق توضیح بدم؟ یا کلی بگم برای دیدن و گشت و گزار؟؟
3- خانمم الان توی دانشگاه آزاد درس میده 5 سال پیش در یک کارخانه ای که 30 درصدش دولتی بوده کار میکرده اما 5ساله که همه سهامش توی بورس اراعه شده(این یعنی خصوصی شده دیگه؟) اگه ازش پرسید تابحال جای دولتی کار کردی؟ بگه نه همش خصوصی بوده؟
4-برادر خانمم در آمریکا مشغول درس خوندنه پارسال ویزا گرفت به نظرتون خانه او را به عنوان جایی که میخواییم بریم معرفی کنم؟
۱،۲،۳ دوست عزیزم بنا به جند تا دلیل بهتون توصیه میکنم راستشو بگید این یعنی اگه سوال پرسیدن راستشو بگید واسه اونا خیلی راحت فهمیدن هر موضوعی خیلی جیزها رو میدونن ولی حواستون باشه تا جیزی نپرسیدن شما هم نگو....
۴،خیلی هم خوبه
من خودم به شخصه حاضر نیسم یک زندگی رو پایه ریزی کنم که با دروغ و پنهان کاری شروع بشه البته این نظر شخصی منه
موفق باشید
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، nedali ، قصه گو ، nedaba ، H Pier ، aaraam ، armin021 ، pari pari
(2014-05-12 ساعت 16:39)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:20)citizen نوشته:  سلام به همه
سوالی دارم. آیا کسی که شغلش دبیری زبانه و کارمند آموزش و پرورشه میتونه داشتن شغل دولتی رو در مصاحبه منکر بشه و بگه در آموزشگاه خصوصی تدریس میکنه که کلیرنس طولانی بهش نخوره؟ آیا بعدا مشکلی براش پیش نمیاد؟
لطفا هرکس اطلاعی داره پاسخ بده. ممنون
این بستگی داره که شما توی فرم های اولیه کارتونو چی نوشته بودین .

اگه گفتین آموزش و پرورش و دبیر که خوب این دیگه معلومه اگه نگفتین آموزش و پرورش ، اره خووب می توونین بگین توی مدرسه خصوصی یا غیر انتفاعی .

یعنی خودشون نمیرن چک کنن؟ از روی سایت تامین اجتماعی سابقه بیمه و نام دقیق جایی که مشغول بودیم را در نمیارن؟؟؟ سفارت کانادا که به صورت واضح این کار را میکنه آمریکا چطور؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، pari pari
(2014-05-12 ساعت 18:08)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 17:53)aria802 نوشته:  دوستان عزیز خصوصا کسانیکه استاد کلیرنس هستند خواهشمندم تا جایی که ممکنه با شماره به سوالاتم پاسخ دهند و مرا راهنمایی کنند تا کلیرنس نخورم یا زمانش کمتر بشه. بسیار ممنون
2015 هستم با کیس ***5. الان رفتم تو صفحه کلیرنس 2013 دوستانی که ویزا گیرشون نیومده بود نوشته بودن که بهتر همه چیز را نگفت. نگفتن دلیل بر دروغگویی نیست!! اگه همه چیز را بگی ممکنه کلیرنست خیلی طول بکشه و اذیت بشی!!!

1- من حدود 16 سال پیش حدود 3 ماه در صنایع الکترونیک وابسته به وزارت دفاع و بعدش 9 ماه هم یک جای دولتی دیگه با بیمه مشغول بکار بودم. آیا لازمه این ها رو که خیلی قدیمیه تو سابقه کارم بیارم؟ اگر آفیسر پرسید تابحال شغل دولتی داشته ام اشکال نداره بگم نه!! یا بگم تو 15 سال اخیر نه!! ضمنا من بعد از اون شغلهای لعنتی دولتی کوتاه مدت رفتم تو یک شرکت خصوصی و دانشگاه آزاد(هیات علمی). الان 5 ساله که فقط تو دانشگاه آزادم
2- من بخاطر ارایه مقاله در کنفرانس یا دوره های آموزشی در زمینه توربین بخار همون شرکت خصوصی ،2 بار آلمان رفتم 3 بار دبی و 1 بار ترکیه، اما پاسپورتم را عوض کردم ویزاها توش نیست. البته 1 بار هم مکه رفتم. اگه پرسید سفر خارجی داشتید ؟باید بگم بله دلیلش دقیق توضیح بدم؟ یا کلی بگم برای دیدن و گشت و گزار؟؟
3- خانمم الان توی دانشگاه آزاد درس میده 5 سال پیش در یک کارخانه ای که 30 درصدش دولتی بوده کار میکرده اما 5ساله که همه سهامش توی بورس اراعه شده(این یعنی خصوصی شده دیگه؟) اگه ازش پرسید تابحال جای دولتی کار کردی؟ بگه نه همش خصوصی بوده؟
4-برادر خانمم در آمریکا مشغول درس خوندنه پارسال ویزا گرفت به نظرتون خانه او را به عنوان جایی که میخواییم بریم معرفی کنم؟
۱،۲،۳ دوست عزیزم بنا به جند تا دلیل بهتون توصیه میکنم راستشو بگید این یعنی اگه سوال پرسیدن راستشو بگید واسه اونا خیلی راحت فهمیدن هر موضوعی خیلی جیزها رو میدونن ولی حواستون باشه تا جیزی نپرسیدن شما هم نگو....
۴،خیلی هم خوبه
من خودم به شخصه حاضر نیسم یک زندگی رو پایه ریزی کنم که با دروغ و پنهان کاری شروع بشه البته این نظر شخصی منه
موفق باشید
بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان دروغ نگیدShy چون اگه بفهمن برای همیشه از ویزا محروم میشید در حالی که وقتی کلیرنس بخورید بازم شانس ویزا گرفتنتون زیاده...نکته دوم اینه که جوابهایی که به افیسر میدید باید مثل همونهایی باشه که توی فرمهاتون پر کردید...نکته سوم امضایی که توی فرمهاتون زدید رو فراموش نکنید و نکته اخر اینکه تکلیف ویزای یکضرب یا کلیرنس هر کسی از قبل مصاحبه معلومه...Big Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: gema ، pari pariaaa ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، lighter ، pari pari

۴،خیلی هم خوبه
موفق باشید

ايشالا كه چه ١ ضرب چه با كليرنس ويزا بگيريد، اما مطمئن باشيد وقتي وارد پروسه چك كردن ميشيد واشنگتون از روي عكسي كه روز مصاحبه داديد برسيتون نميكنه،بلكه به واسطه قدرتي كه دارن رستوران هايي كه توش غذا ميل كرديد رو هم آمارشو دارن. پس توصيه ميكنم با راستي و حقيقت پيش بريد تا خداي نكرده پشيموني به بار نياد.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، Sam2014 ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، lighter ، pari pari ، armin021
(2014-05-12 ساعت 15:00)aidaz نوشته:  بابا تو رو خدا انقدر ناامید نباشیییددد...اینجوری ما 2015 اییای بدبخت امیدمون کلا از دست می دیم که ...
من نمی فهمم این آیداز وسط این همه برنده مصاحبه رفته و کلیرنس خورده چیکار می کنه؟!Tongue هنوز جوهر قبولی لاتاریش خشک نشده تو تاپیک کلیرنس سال قبلش پست میذاره. بعد از 2013ایها و 2014ایها خدا آخر و عاقبت مارو با سال صفری ها از گرد راه رسیده بخیر بگذرونهBig Grin.
(2014-05-12 ساعت 12:56)jojo_hami نوشته:  وااااااااااا. مگه شما به فامیل چیزی گفتین در این مورد؟!!!...آقا یکی از اصول اولیه که هر برنده ی لاتاری باید بدونه اینه که تا روز قبل از پروازش به آمریکا هیچچی به فک و فامیل و دوست و آشنا نگه! بعد روز قبلش بزنگه به همه بگه آقا ما رفتیم!....اینا از این جهته که واقعا تا قبل از اینکه ویزا را توی پاسپورتتون ندیدید هیچی روش حسابی نیس...
اما خب حالا هم اگه گفتین دیگه کاریه که شده. فامیل که طلبکار آدم نباید باشن که! اگه خدایی نکرده زبونم لال نتونستید ویزا بگیرید راحت برید زل بزنید تو چشم فامیل و با قلبی آرام و دلی مطمین بگید که قسمتمون نبود. و سعی کنید ادامه ی زندگیتون را به طوری پرتلاش و انشالله سرشار از موفقیت بیافرینید که دیگه جایی برای هیچ حرفی باقی نذاره.
از این "قلبی آرام و دلی مطمین" خوشمان آمدSmile. نمی دونین شب آخر که به بعضی ها زنگ می زنین خداحافظی چه لذتی دارهTongue. خدایا ما رو به خاطر غافلگیر کردن بعضی به ظاهر دوستان ببخش و بیامرز! Big Grin. شب آخری ساعت 9 شب من از کرج خونه برادر زنم زنگ زدم از یکی خداحافظی کنم. در حالی که ویزا و بلیطم دستمه به من میگه گول این برنامه لاتاری رو نخوری که همش کلاهبرداریه!Tongue خدایا از درگاهت طلب بخشش و مغفرت دارمBig Grin.
(2014-05-12 ساعت 17:07)kage.omid نوشته:  180 روز ماهم تكميل شد و دهنمان آسفالت دوبل
دوستان به نظرتون ايميل بزنم يا تا 200 روز هم تحمل كنم اگه خبري نشد بعد پيگير بشم؟
بچه ها هر کس مدت زمانی که سفارت گفته رو رد کرده (6 ماه بود یا 3 ماه؟) یک ایمیل بهشون بزنه. منم می دونم که یک جواب روتین و از پیش آماده رو کپی پیست می کنند. ولی خوبیش اینه که اگر یک درصد موردی تو پرونده شما باشه که لازم بوده شما اقدامی انجام بدین و حضرات به خاطر حواس جمع و مسئولیت پذیری تحسین برانگیزشون فراموش کرده باشن مورد رو به شما اطلاع بدن اینجوری پروندتون رو میاد و زودتر خبردار میشین!! پارسال موردی بود که باید از فرد لیست سفرهاشو می گرفتن و پشت گوش انداخته بودن. وقتی طرف ایمیل زده بود تازه شستشون خبردار شده بود که کیس بنده خدا کم و کسری داشتهSad. موقعی که ایمیل می زنین تمام مواردی که باید در ایمیل رعایت کنین رو در نظر داشته باشین. سیس رو هم چک کنین تا آپدیتش رو ثبت کنین. موفق باشید.
(2014-05-12 ساعت 18:50)peymanpakd نوشته:  ... اما مطمئن باشيد وقتي وارد پروسه چك كردن ميشيد واشنگتون از روي عكسي كه روز مصاحبه داديد برسيتون نميكنه،بلكه به واسطه قدرتي كه دارن رستوران هايي كه توش غذا ميل كرديد رو هم آمارشو دارن. پس توصيه ميكنم با راستي و حقيقت پيش بريد تا خداي نكرده پشيموني به بار نياد.
الان اینو جدی گفتی یا شوخی بود پیمان؟ Tongue هر چی که بود مو به تن ما سیخ کردی برادر. اون بنده خدا که "آب قند لازم" شد!

۴،خیلی هم خوبه
موفق باشید

منم مثل دوست عزیزمون صداقت رو پیشنهاد میکنم کما اینکه منم راست ودرست هر جا کار کردم گفتم به احتمال یک در هزار اگر خلاف گفته بشه و سیستم امنیتی آ م ر ی ک ا متوجه بشه در هر لحظه امکان ریجکت شدن کیس هست ولی با شفاف سازی امکان داره کیس کلیرنس بخوره ولی 99 درصد کیسهای کلیرنس خورده ویزا میگیرند باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند ....
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shahryar7021 ، soli asali ، peidaye penhan ، H Pier ، nedaba ، 2014winner ، pari pari
(2014-05-12 ساعت 13:55)abbas09 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 12:35)morteza88 نوشته:  آقا جوابه فاميلو چي بديم ، يا ابوالفضلSadSadSad

وایییییی اینو که دیگه نگو خدا خودش به ابرومون رحم کنه خیلیییییی حیاتیه

من چی بگم که همه دوست و فامیل بهم میگن مهران آ م ر ی کایی .... خدایا رو سفیدمون کن آبروم پیش دوست و آشنا نره چیکار کنم با دهنم ... همون روز اول همه چیو گفتم تازه به بعضیا هم قول دادم براشون دعوتنامه میفرستم خدایااااااااا هیچ مسلمونی رو شرمنده فامیل نکن بگو آمینBig Grin
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
(2014-05-12 ساعت 13:23)قصه گو نوشته:  ما هم علی هستیم..........مارو حساب نمیکنید؟Smile

براي شما اختصاصي دعا ميكنمBig Grin
همچنين براي kIMIA يا همون علي مهاجر عزيز خودمون!!حقيقتش سري اول كه متنو كپي پيست كردم اسم شما هم بود اما موقع ارسال همه ي نوشته ها پريدSad و دوباره شروع كردم به رفرش كردن و كپي پيست اما ديگه اسمتون نيومد و جالبتر اين كه حدود ربع ساعتي كه مشغول اين كار بودم حتي يك بار هم اسم قصه گو نيومد Tongue در صورتي كه اسامي بسياري از دوستان به تناوب كوتاه تكرار ميشدSmile
روز مرد و پدر بر همه ي خانواده هاي منتظرسرا مبارك باد.
[/quote]

ممنونم قصه گوی عزیز
بنده نیز تولد حضرت علی (ع) و روز مرد را به تمامی غیور مردان عرصه کلیرنس تبریک گفته و امیدوارم همگی از این امتحان و انتظار سربلند و پیروز بیرون بیاییم انشالله
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedali ، soli asali ، aghaghia ، Morteza1350 ، قصه گو ، H Pier ، nedaba ، alitab ، nasim ، 2014winner ، armin021 ، aaraam
(2014-05-12 ساعت 17:07)kage.omid نوشته:  180 روز ماهم تكميل شد و دهنمان آسفالت دوبل
دوستان به نظرتون ايميل بزنم يا تا 200 روز هم تحمل كنم اگه خبري نشد بعد پيگير بشم؟

دوست عزیز بهتر هستش یک ایمیل بزنید لااقل اگر خدای ناکرده پرونده اتون پشت شوفازی یا گلدونی یا جایی افتاده باشه باعث میشه کارمندان زحمت کش سفارت پیداش کنند و اگر موردی هستش را به اطلاعتون برسونند و یک اپدیت واسه دلخوشی هم که شده میخوری Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، قصه گو ، H Pier ، nedaba ، 2014winner ، pari pari ، armin021
100 روز نبود بخدا تو خدمت هم اینقدر نبود نمیکشیدم راستی چرا منتظر سرا باز نمیشه؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، H Pier ، nedaba ، 2014winner ، armin021
(2014-05-12 ساعت 21:08)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  100 روز نبود بخدا تو خدمت هم اینقدر نبود نمیکشیدم راستی چرا منتظر سرا باز نمیشه؟

منتظر سرا مشکلی نداره توی امضا من هستش دوست عزیز توی منتظر سرا نیستید !!؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، H Pier ، nedaba ، armin021
(2014-05-12 ساعت 16:22)ghazaleh12324 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 15:23)arash12 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 14:25)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 14:18)arash12 نوشته:  دوستان عزیز یک سوال دیگه اگر از افیسر بپرسیم چقدر کلیرنسمون طول میکشه مشکلی پیش میاد؟

ارش جان فکر میکنی اگه این سوال رو از افیسر بپرسی جواب دقیق و درستی بهت میده دوست عزیز؟؟ اخه خود افیسر هم از این موضوع خبر نداره
کیمیا جان عزیز بنظرم افیسر میدونه چقدر طول میکشه حالا ممکنه دقیقا ندونه ولی تا حدودی میتونه نظر بده ولی کلا منم با شما هم عقیده هستم بنظرم نمیگه.

به نظر من این سوال کلیرنس شما رو طولانی میکنه، چون دارید یه جورایی به آفیسر سیگنال
میدید که از کلیرنس میترسید و آفیسر آنالیزش اینه که شاید یه مشکلی دارید که نگران کلیرنس هستید.
افیسر خودش حدودشو بهتون میگه .
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، armin021
(2014-05-12 ساعت 21:03)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز بهتر هستش یک ایمیل بزنید لااقل اگر خدای ناکرده پرونده اتون پشت شوفازی یا گلدونی یا جایی افتاده باشه باعث میشه کارمندان زحمت کش سفارت پیداش کنند و اگر موردی هستش را به اطلاعتون برسونند و یک اپدیت واسه دلخوشی هم که شده میخوری Big Grin

خوش به حال ما ابوظبیی ها ... شوفاژ نداره اونجا که
امما
امماااااااااااااااااااااا یاااااااااا خدا Sad فن کوئل که داره ... اونم به چه عظمتتتتتتتت !!!! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان