موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 09:36)jojo_hami نوشته: (2014-05-12 ساعت 00:13)فریاد تنها نوشته: سلام دوستان ما پنجشنبه مصاحبه داشتیم من یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد سوال داشتم این فرم 9 سوالی چیه و اگر ایمیل میکنند عنوانش چیه و اینکه کجا میشه ببینم آپدیت شدیم یا نه؟
برای آشنایی با فرم نه سوالی به لینک زیر بروید:
http://www.mohajersara.com/thread-4813.html
برای دیدن آپدیتها به سایت سیس مراجعه کنید و شمارتون را بدون صفرهاش وارد کنید مثلا اینجوری: 2014AS99999
آدرس سایت: https://ceac.state.gov
تشکر از راهنماییتون اما اونها فرم 9 سوالی به ما ندادند ایمیل هم نکردند برامون چرا؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به روایت افسانهها روزی شیطان همه جا جار زد كه قصد دارد از كار خود دست بكشد و وسایلش را با تخفیف
مناسب به فروش بگذارد.او ابزارهای خود را به شكل چشمگیری به نمایش گذاشت. این وسایل شامل خودپرستی،شهوت، نفرت، خشم، آز، حسادت، قدرتطلبی و دیگر شرارتها بود.
ولی در میان آنها یكی كه بسیار كهنه و مستعمل به نظر میرسید، بهای گرانی داشت و شیطان حاضر نبود
آن را ارزان بفروشد.
كسی از او پرسید: این وسیله چیست؟
شیطان پاسخ داد: این نومیدی و افسردگیست.
آن مرد با حیرت گفت: چرا این قدر گران است؟
شیطان با همان لبخند مرموزش پاسخ داد: چون این مؤثرترین وسیله من است. هرگاه سایر ابزارم بیاثر میشوند،
فقط با این وسیله میتوانم در قلب انسانها رخنه كنم و كاری را به انجام برسانم. اگر فقط موفق شوم كسی را به احساس نومیدی، دلسردی و اندوه وا دارم، میتوانم با او هر آنچه میخواهم بكنم…
من این وسیله را در مورد تمامی انسانها به كار بردهام. به همین دلیل این قدر كهنه است.
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 18:08)shahryar7021 نوشته: (2014-05-12 ساعت 17:53)aria802 نوشته: دوستان عزیز خصوصا کسانیکه استاد کلیرنس هستند خواهشمندم تا جایی که ممکنه با شماره به سوالاتم پاسخ دهند و مرا راهنمایی کنند تا کلیرنس نخورم یا زمانش کمتر بشه. بسیار ممنون
2015 هستم با کیس ***5. الان رفتم تو صفحه کلیرنس 2013 دوستانی که ویزا گیرشون نیومده بود نوشته بودن که بهتر همه چیز را نگفت. نگفتن دلیل بر دروغگویی نیست!! اگه همه چیز را بگی ممکنه کلیرنست خیلی طول بکشه و اذیت بشی!!!
1- من حدود 16 سال پیش حدود 3 ماه در صنایع الکترونیک وابسته به وزارت دفاع و بعدش 9 ماه هم یک جای دولتی دیگه با بیمه مشغول بکار بودم. آیا لازمه این ها رو که خیلی قدیمیه تو سابقه کارم بیارم؟ اگر آفیسر پرسید تابحال شغل دولتی داشته ام اشکال نداره بگم نه!! یا بگم تو 15 سال اخیر نه!! ضمنا من بعد از اون شغلهای لعنتی دولتی کوتاه مدت رفتم تو یک شرکت خصوصی و دانشگاه آزاد(هیات علمی). الان 5 ساله که فقط تو دانشگاه آزادم
2- من بخاطر ارایه مقاله در کنفرانس یا دوره های آموزشی در زمینه توربین بخار همون شرکت خصوصی ،2 بار آلمان رفتم 3 بار دبی و 1 بار ترکیه، اما پاسپورتم را عوض کردم ویزاها توش نیست. البته 1 بار هم مکه رفتم. اگه پرسید سفر خارجی داشتید ؟باید بگم بله دلیلش دقیق توضیح بدم؟ یا کلی بگم برای دیدن و گشت و گزار؟؟
3- خانمم الان توی دانشگاه آزاد درس میده 5 سال پیش در یک کارخانه ای که 30 درصدش دولتی بوده کار میکرده اما 5ساله که همه سهامش توی بورس اراعه شده(این یعنی خصوصی شده دیگه؟) اگه ازش پرسید تابحال جای دولتی کار کردی؟ بگه نه همش خصوصی بوده؟
4-برادر خانمم در آمریکا مشغول درس خوندنه پارسال ویزا گرفت به نظرتون خانه او را به عنوان جایی که میخواییم بریم معرفی کنم؟
۱،۲،۳ دوست عزیزم بنا به جند تا دلیل بهتون توصیه میکنم راستشو بگید این یعنی اگه سوال پرسیدن راستشو بگید واسه اونا خیلی راحت فهمیدن هر موضوعی خیلی جیزها رو میدونن ولی حواستون باشه تا جیزی نپرسیدن شما هم نگو....
۴،خیلی هم خوبه
من خودم به شخصه حاضر نیسم یک زندگی رو پایه ریزی کنم که با دروغ و پنهان کاری شروع بشه البته این نظر شخصی منه
موفق باشید
بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان دروغ نگید
چون اگه بفهمن برای همیشه از ویزا محروم میشید در حالی که وقتی کلیرنس بخورید بازم شانس ویزا گرفتنتون زیاده...نکته دوم اینه که جوابهایی که به افیسر میدید باید مثل همونهایی باشه که توی فرمهاتون پر کردید...نکته سوم امضایی که توی فرمهاتون زدید رو فراموش نکنید و نکته اخر اینکه تکلیف ویزای یکضرب یا کلیرنس هر کسی از قبل مصاحبه معلومه...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 18:08)shahryar7021 نوشته: (2014-05-12 ساعت 17:53)aria802 نوشته: دوستان عزیز خصوصا کسانیکه استاد کلیرنس هستند خواهشمندم تا جایی که ممکنه با شماره به سوالاتم پاسخ دهند و مرا راهنمایی کنند تا کلیرنس نخورم یا زمانش کمتر بشه. بسیار ممنون
2015 هستم با کیس ***5. الان رفتم تو صفحه کلیرنس 2013 دوستانی که ویزا گیرشون نیومده بود نوشته بودن که بهتر همه چیز را نگفت. نگفتن دلیل بر دروغگویی نیست!! اگه همه چیز را بگی ممکنه کلیرنست خیلی طول بکشه و اذیت بشی!!!
1- من حدود 16 سال پیش حدود 3 ماه در صنایع الکترونیک وابسته به وزارت دفاع و بعدش 9 ماه هم یک جای دولتی دیگه با بیمه مشغول بکار بودم. آیا لازمه این ها رو که خیلی قدیمیه تو سابقه کارم بیارم؟ اگر آفیسر پرسید تابحال شغل دولتی داشته ام اشکال نداره بگم نه!! یا بگم تو 15 سال اخیر نه!! ضمنا من بعد از اون شغلهای لعنتی دولتی کوتاه مدت رفتم تو یک شرکت خصوصی و دانشگاه آزاد(هیات علمی). الان 5 ساله که فقط تو دانشگاه آزادم
2- من بخاطر ارایه مقاله در کنفرانس یا دوره های آموزشی در زمینه توربین بخار همون شرکت خصوصی ،2 بار آلمان رفتم 3 بار دبی و 1 بار ترکیه، اما پاسپورتم را عوض کردم ویزاها توش نیست. البته 1 بار هم مکه رفتم. اگه پرسید سفر خارجی داشتید ؟باید بگم بله دلیلش دقیق توضیح بدم؟ یا کلی بگم برای دیدن و گشت و گزار؟؟
3- خانمم الان توی دانشگاه آزاد درس میده 5 سال پیش در یک کارخانه ای که 30 درصدش دولتی بوده کار میکرده اما 5ساله که همه سهامش توی بورس اراعه شده(این یعنی خصوصی شده دیگه؟) اگه ازش پرسید تابحال جای دولتی کار کردی؟ بگه نه همش خصوصی بوده؟
4-برادر خانمم در آمریکا مشغول درس خوندنه پارسال ویزا گرفت به نظرتون خانه او را به عنوان جایی که میخواییم بریم معرفی کنم؟
۱،۲،۳ دوست عزیزم بنا به جند تا دلیل بهتون توصیه میکنم راستشو بگید این یعنی اگه سوال پرسیدن راستشو بگید واسه اونا خیلی راحت فهمیدن هر موضوعی خیلی جیزها رو میدونن ولی حواستون باشه تا جیزی نپرسیدن شما هم نگو....
۴،خیلی هم خوبه
من خودم به شخصه حاضر نیسم یک زندگی رو پایه ریزی کنم که با دروغ و پنهان کاری شروع بشه البته این نظر شخصی منه
موفق باشید
ايشالا كه چه ١ ضرب چه با كليرنس ويزا بگيريد، اما مطمئن باشيد وقتي وارد پروسه چك كردن ميشيد واشنگتون از روي عكسي كه روز مصاحبه داديد برسيتون نميكنه،بلكه به واسطه قدرتي كه دارن رستوران هايي كه توش غذا ميل كرديد رو هم آمارشو دارن. پس توصيه ميكنم با راستي و حقيقت پيش بريد تا خداي نكرده پشيموني به بار نياد.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
۴،خیلی هم خوبه
موفق باشید
منم مثل دوست عزیزمون صداقت رو پیشنهاد میکنم کما اینکه منم راست ودرست هر جا کار کردم گفتم به احتمال یک در هزار اگر خلاف گفته بشه و سیستم امنیتی آ م ر ی ک ا متوجه بشه در هر لحظه امکان ریجکت شدن کیس هست ولی با شفاف سازی امکان داره کیس کلیرنس بخوره ولی 99 درصد کیسهای کلیرنس خورده ویزا میگیرند باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند ....
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
100 روز نبود بخدا تو خدمت هم اینقدر نبود نمیکشیدم راستی چرا منتظر سرا باز نمیشه؟